Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
özlemim cucum nasılsınız kızlar

ahh cnaım keşke çok iyiyim bomba gibiyim diyebilsem ama bulantılar halsizlik istahsızlık kusma beni mahvetti. bir haftada 4 kilo vermişim hiç normal değil su içemiyorum içince miğdem çıldırıyo. ama katlanıcam bebeklerim için gene gördüm onları bugun gösterdi doktor teyzesi :)))

fadiğim ameliyata az kalmış.
Allah yardımcın olsun inş hayırlısıyla bu da geçsin gitsin..

sağol tülinimopuyorumnanaktan
evet az kaldı (5 gün)
hayırlısıyla atlatırım inşallah...

Canım inşallah ameliyat başarılı geçer ve bebek yolu bulup hemen gelir. :lepi:

iyiyim canım sağolasın..
sizde iyisiniz inş..
oyalanıyorum nette napim..

İyiyiz canım çok şükür. Keyfin yok sanırım. :teselli: Aşılamalardaki gibi olmuyor elbet. Direkt transfer olduğu için daha bir başka oluyor. Ben seni çok iyi anlıyorum. Ki sen yine güçlüsün. Maşallah sana bitanem. a.s.

allah gÖnlÜnÜze gÖre versın arkadaŞlar sabırlı olun umudunuzu yıtırmeyınnnnnnn herŞey yoluna gırecekkkkkkk

fadik ,nevro yeter cucu nermin tüliny sidelya ve diğer arkadaşlarım çok teşekkür ederim kısmet hayırlı olan ne ise olsun artık ağlamıyorum d isyan etmek değil benimki hanii insanın başına gelen olaydan sonra kendini sorgulaması gerek derlerya ondan diyorum nerde yanlış yapıyorum diye yoksa isyan etmek değil benimkisi belkide isyana giriyor ben bilmiyorum rabbim verecek elbet napalım sabırla umutla bekliyeceğiz nermincim buyuk ablamda bana aynısını diyor kafana çok takıyosun diye anlamaz kimse...

kanamam dahada arttı bu arada....
dondurulmuşlarla hemen başlamam az dinleneceğim kafam cok yorgun az zaman geçsin oda olmzsa daha yıkım olur az durayım diyorum şimdi daha iyiyim ablam geldi dertleştik az şimdi daha iyiyim çok şükür ağladım ama gece de uyumadığım için gözlerim yanıyorr

sizleri seviyorum kızlarrr :asigim: a.s.

allah yardımcın olsun canım...
bizde seni seviyoruzŞeniz

allah gÖnlÜnÜze gÖre versİn arkadaŞlar sabırlı olun umudunuzu yİtİrmeyİnnnnnnn herŞey yoluna gİrecekkkkkkk
hoşgeldin şekera.s.
maşallah bebiş 17 haftalık olmuş:asigim:

hayırlısıylaa atlat canım inşallah sonr agelir bebeğin hemencecik
sağolun kızlaropuyorumnanaktan
doğal yoldan zor ama rabbim dilerse elbet olur...
hayırlısı olsun bakalım...

canlarim cok sagolun,insallah dedikleriniz gibi olur :Saruboceq:
özlemim cucum nasılsınız kızlar
canimm iyiyim..bekleyis sürüyor iste..
sen nasilsin?

öyle yapicam canim yaa
cumartesi esimde evde olacak,kan verip geldikten sonra ben yemekleri hazirlarken esimin elinede süpürgeyi vericem artik napiyim kaydirigubbakcemile3
abimler sürpriz yapip cumadan gelirlerse vay halime kaydirigubbakcemile3
canimm ameliyatinada az kalmis,hakkinda hayirlisi olsun insallahhh
bebis yolunu bulsun gelsin insallahhhh :Saruboceq:

canimmm biraz daha iyi olmana sevindim..:teselli:
Allahim haklarimizda hayirlisini versin insallah..
saglikli sihhatli hayirli evlatlarimiz olsunda varsin gec olsun napalim..
herseyin bir vakti zamani var..
bizimde zamanimiz gelince hersey olucak,bu günlerimizi gülümseyerek anacagiz inanki :asigim:

Allah bozmasın hep iyi olun inş..
ben tam toparlandım diyemem..
aşılamada bile olmayacağını bile bile yine de olmadığına üzülmüştüm.
tüp bebekten çok umutluydum..
hep olucak diye bakmıştım..
sorun buluşamıyorlar döllenemiyor artık tamam olur inş diyordum hep..
olumsuzu da düşündüysem de kendimi hazırlayamamışım..
ilkler her zaman unutulmaz..
ya çok can yakar ya çok sevindirir..
zamanı varmış benden fazla bekleyenler varmış demek ki diyorum..
yaşayanlar biliyor her ne kadar dilimiz kabullense de gönlümüze söz geçiremiyoruz..

allah gÖnlÜnÜze gÖre versİn arkadaŞlar sabırlı olun umudunuzu yİtİrmeyİnnnnnnn herŞey yoluna gİrecekkkkkkk

canım Allah sana ve bebeğine sağlık versin..
tamamına erdirsin inş.

canım dediklerinde haklısın..
insan kendini sorguluyor bi yerde bi neden bulmak istiyor..
sanki nedeni bulunca rahatlıcakmış gibi hissediyor..
bende transferin 6 ya da 7 . gününde kabız olmuştum..
o günlerde embriyo ne haldedir bilemiyorum ama deniz anası gibi şeffaf görüntüdeyse bi anlık öyle birşey gördüm gibi..
keşke zorlanmasaydım bıraksaydım diyorum..
gittiyse de o zaman gitti herhalde diyorum sürekli..
etrafımızdaki herkes üzülme diyor ama başına gelmeyen bilmiyor ki..
dedemin vefatına gidemediğim için yakın akrabalarım durumdan haberdardı..
herkes üzülme desede olmuyor..
eşlerimiz bile bu olayın dışındaydı..
en çok biz içiçeyiz ve haliyle en çok canı yanan etkilenen oluyoruz..
dondurulmuşlarında olur inş canım bir daha fazla uğraş vermezsin.

allah yardımcın olsun...

yok canım öle düşünme ben gecen hafta cuma rahtasızlanarak gittiğimde doktor alttan baktı ve 3. gunumdu dediğin gibi deniz anası gibi hafif kanlı leke oldu ben kontrolden dedim bak burda tanıdık var tüp yaptırdı 3. gun kaltım ayağa gezdim tozdum diyo hiç yatmadım diyove ikiz hamile alakası yok canım ben de güldüm öksürdüm aceba diyotum ozamanmı ama hayır rabbim verecekse korur onu bence rabbm bize nasip etmedi daha tek sebeb o tulincim dediğin gibi hakkımızda hayırlı olana gönlümüz biraz zor razı oluyor ne diyelim diyecek bişe yokki cok zor rabbim dert verip derman aratmasın diyelim sende artık sıkma canını emiiii

canım bizde seni seviyoruz ,iyi olmana çok sevindim.lütfen sonuç kesinleşmiş gibi umudunu kesme.belli mi olur belki sana sımsıkı tutunmuştur anneciğine.canım inş bebişin sana 1 nisan şakası yapıyodur..benimde gözlerim aynı seninki gibi biber sürülmüş gibi yanıyo.dünden beridir dilime bir şarkı takılmış sürekli sayıklar gibi onu söylüyorum..

sözleri;SEN GELMEZSıN BıR TÜRLÜ ,DERTLERıM TÜRLÜ TÜRLÜ,NıCE DERTLERı ÇEKTıM ,BU BAŞKA TÜRLÜ.......

Son düzenleme:
melony bizlerde seni çok seviyoruzzzz.tulinim canım arkadaşım rabbim inş en kısa zamanda seninde meleğini gönderir.fadiğim seninde rabbim yardımcın olsun canım inş.kızlar yazıların hepsinide okuyorum ancak cevapta unutuyorum kusura kalmayın.hepinizi çok seviyorum rabbim yardımcımız olsun kızlar inş

Son düzenleme:

canım benimmm üzülmee ne olur rabbim hepimize verecek bak sırası gelen gidiyo bizim sıramız gelmemiş daha beklicezz bak burda ne arkadaşlar var yıllardır beklliyen bizimde olacak bebişimiz merak etme

demi kız tuliny sonra nete girmek için zaman bulamayacaz

rabbim verecek ben inanıyorum bu sefer olmazsa başka sefere ama olcakkk :lepi:

merhba kızlar eşim bugün tekrar test verdi ama doktor aradı beni değişen bişey yok dedi bu nasıl bişeydir ya sadece 2tane sperm hücresi görülmüş biri hareketli biri harekertsiz ve teşhis yazıyor oligaspermi yazıyor ben doğru olduğunu düşünmüyorum düşünmekte istemiyorum off offfffffffffffffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…