Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

yok canim bugün yapmadim..
düsünmekten deliricem artik biraktim ya,kocis kizdi hem aldirmadi test dün :kedi:
hayirlisi olsun canim hepimizin hakkindada...
insallah sende güzel haberlerle gelirsin,o kanamalar bebisin sana sakasidir insallah :Saruboceq:

sağol bitanem hayrı sağlık evaltlar nasip etsin hepimize inşşşş

kızlar aymesı arayacak kımse yokmu yyaaaaaaaa
.Çoo merak ettım ben

ne zaman test gunun canım benim eşimde kızardı emin ol vede haklılar ama kendimize söz geçiremiyoruz emin ol evde olmasa gider alırdın yanii ben alır yapardım

ne zaman test gunun canım benim eşimde kızardı emin ol vede haklılar ama kendimize söz geçiremiyoruz emin ol evde olmasa gider alırdın yanii ben alır yapardım

haklilarda canim yaa,stres yaptigimizi görüyorlar,onlarda bize kiyamiyorlar iste...
yarin sabah kan vericem canim..
aymesi bende merak ediyorum kizlar..

evet kızlar sonu negatif hayırılısı olsun değerleri bilmiyorum eşime gelmişş eşimde 2..00 diyo anlammış sormuş negatif demişler evet kaçgundur ev temizlemiyodum evi yapsam yoksa giyinsem ablama mı gitsem evet karar verdim ablama gidyorum

günaydın kızlar cumamız mübarek olsun yüce rabbim el açan kullar hürmetine dualarımızı kabule etsin
valla ne yaptık anlamadım okdar sperme 2tane kalmış elimizde doğruluk payı nedir bilmiyorum dünden beri şoktayım hala birde hala klomen kullanmaya devam yumurta takibide olcak eğer sperm durumumuz böyleyse daha fazla uğraşmanında anlamı yokda madem başladık gitsin gittiği yere kadar

canım benim ne kadar üzgün olduğunu biliyorum teselli etmek de anlamsız aslında evi falan boşver atma içini derdini dök kime dökmek istersen burda seni dinlecek de anlayacak da çok arkadaşın var

canimm cok üzüldüm :gitme:
vakti zamani gelmemis demekki,hakkinda hayirlisi buymus demekten baska elimizden bisey gelmiyor maalsef...
Allahim insallah en yakin zamanda bu emeklerinin karsiligini gönderir sana canim..
üzülme diyemiyorum,cünkü ne desek bos biliyorum...
cik,gez kafani dagit biraz ablanla,hakkinda hayirlisi olsun canim :Saruboceq:

canım benim bu işde bi yanlışlık var o kadar değer değişikliği olmaz sen tekrar yaptırt kontrol edin

neyse kızlar kendinize iyi bakın allah herkezin yardımcısı olsun...

canım ya ,gerçekten çok üzüldüm.elden bişey gelmiyor olmayınca olmuyor.hayırlısı olsun canım .rabbim meleğini inş sana doğal yollardan gönderir.
yılmak yok yola devam:lepi::lepi:

kızlar teker teker alıntı yapmadım guzel dilekleriniz için tşk ederim rabbim verecek ama üzülmüyırum dunden beri rahatım çok ağladım cunkuu sabaha kadar uyumadım ağladım döktüm içimi burda yanlız olmadığımı biliyorum

iyiki varsınız rabbim hepinizin gönül muradını versin tabii benimde sizleriiii cooookkk SEVİYORUM
:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…