Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
[ı]amin yeterim..[/ı]
[ı]allah bütün hastalara şifa versin..[/ı]
[ı]sigaranın kötülüğünü bile bile eşimde vazgeçmiyor..[/ı]
[ı]bıraktıramadım bi türlü..[/ı]

evet yyaaa
bence herkes bırakmalı sigarayı
kendi paralarıya kendi sağlıklarını bozuyorlar

biraz önce arkadaşımla konuştum memleketten aramaya korkuyodum diyo ona ağladım dediki ne ağlıyosun ağlama hayatı kendine zehir etme doğuramıyorum diye anan seni bir kere doğurdu sen nekadar doğurcan allah bilir dedi ne kadar doğru analarımız bir kere doğurdu bizi öle deyince evet dedim yaa üzülmek yok arkaya bakmaya da gerek yok bakmıcam

yabanım üzüntüyle söledim evet ediyo ve bana hayırlı olanı veriyo ben biliyorum

savulun kızlar ben geldim :lepi: :lepi:

anlıyorum canım insan üzüntü anında ne söylediğini bilemiyor ama sonra pişman oluyor.hiç merak etme rabbim sanıyor bizi gelcek bebişin işallah.

İŞE BUDUR YYAAAAAAAAAAAAAAA:lepi::lepi::lepi:
HADŞİ BAKALIM GÖRELEM SENİ, zemuszemuszemuszemuszemuszemus
İNŞŞ REABBİM HİÇ UMDIĞIN BİR ZAMANDA BEİŞİNİ GÖBÜŞÜNE KOYUVERİR HİÇ ANLAMSIN NEREDEN GELDİĞİNİ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:/COLOR]

anlıyorum canım insan üzüntü anında ne söylediğini bilemiyor ama sonra pişman oluyor.hiç merak etme rabbim sanıyor bizi gelcek bebişin işallah.

evet evet sınanıyoruz inşallah senin mucizen gözümün önünde rabbim bebişini hayırla kucağına almayı nasip etsin inşallah:Saruboceq::Saruboceq:

canım nerden geldiğini bilirimde :jeyyar: :jeyyar: ne zaman geleceğini bilemem
bitanesin :asigim: bu tedavi sana hayırlı gelcek ve bebişini vercek rabbim sana bu vesileyle
:Saruboceq::Saruboceq:

aymesten haber yok dimi kızlar hala.

en soo kanaması vardı demii bende görmedim bakıyorum diğer topiğe amayok :sinifsinif:

evet canım ya nerelerdesin tedavin ne aşamada.....ya iş yerinde msn yi ve face kapattılar evden de canım bilg başın oturasım gelmiyor.
canım şuanda merkez konusunda kararsızım allah nasip ederse mayıs ayında ikinci tedaviye başlıyacağız dua et bana arkadaşım..

slm kizlar nasilsiniz?
gozumden kacti herhalde aymesin yine kanamasimi olduki?

melonycim rabbim hakkinda hayirlisini versin...kendimede kiziyorum seni sozlerimle umitlendirdim...

fadik, canim allah kolaylik versin insallah laparoskopinde iyi gecer...

nevro evet calismalar oldu buharin 2. ve 3.gunu sonra benim kasiklar fena ariyinca ara vermek zorunda kaldik

cucu test gittikce koyulasiyo, hadi hayirlisi canim...

ve diger guzeller hepiniz opuldunuz

toparlanmana sevindim canımŞeniz
elbet üzülürüz kolay birşey değil ama kendimizi yıpratmamamız lazım...
birde sen test yapmadığın müddetçe kesin nrgatifde diyemeyiz....
rabbim hakkında hayırlısını versin...

hadi hayırlısı canım...
bütün herşey yolunda sorunsuz gider inşallah...
allah yardımcınız olsun...

canım annemi üzmeyeyim eşimi üzmeyeyim veya kızları üzmeyeyim diye kendini sıkma...
insan böyle çok yıpranıyor...
yaşadığın kolay değil tabi...
ister istemez üzüleceksin...
üüzntünü bizimlede paylaş biz seni anlarızolumunekankayizsmile
hem biraz zaman geçsin inan biraz daha iyi olursun...
hem allah büyük zamanlada bakalım neler olur...

sağol canımŞeniz

canım bencede yanlış var....
çünkü sizin değeler baya iyiydi ve en son size yumurta takibi olmamışmıydı...
bu kadar nasıl düşer...

fadik, canim allah kolaylik versin insallah laparoskopinde iyi gecer...
sağol canımŞeniz inşallah....

melonycim olmamış demek :çok üzgünüm:
olsun canım hakkında hayırlısı rabbim en iyisini bilir
zamanı gelince olacak inşallah :Saruboceq:
dondurulmuşlara hiç gerek kalmadan belkide
rabbim içine ferahlık versin canım :teselli:

fadikcim ben bu ayda her ay olduğu gibi kırmızı kartı gördüm :gitme:
önümüzdeki maçlara ayy pardon aylara bakaceğiz artık -tatlicadiarzu-
bir dahaki regl tarihim 2 mayıs :umursamaz:

Hani diyorsun ya herkese teselli veriyorum ama kendime söz geçiremiyorum diye. İnsanın kendine mantık işlemiyor. Kalbinin sesini dinliyor mecburen. Heleki yalnız kalınca o içinden gelen sesler. Ama sen kararındasın. Kararında olgun , kararında duygusal. Bu kadar hüzünlenmek de normal olsa gerek. İnsan elbet ki umutlanıyor. Seni seviyoruz tülinim. Ve kocamannnnnn öpüyoruz.. Şeniz

Yok yaa o neymiş öyle. Siz başka yerde tekrarlatın. O kadar spermin üzerine benzin döküp yakmadınız ya. yerimseniben

kızlar bu gün ilaç almaya gittim
dr yumurta çatlatma iğnesi yazmıştı
2 kutu 160 tl vardim yyaaaaa
yok böle bir şey

Hamileliğimde 3 ayımı doldurana kadar her hafta göbekten ovitrelle vuruldum. Ve bunları devlet karşılamadı. 1000 tl ödedim sadece ona. Maşallah ilaçlar çok pahalı. lmaz:

Çalışma çalışmadır. sempatiksalakcinni :lepi: Olmazsa bu ay öbür ay daha çok çalışın ama.. Yoksa sıfırı veririm. lülülülülülü

günaydın...ben pko hastasıyım.adet düzensziliğim ve tüylenmem hiç olmadı...ocak ayında korunmayı bıraktık..doktorum hazirana kadar gelme ama bu süre içinde eşinide kontrol ettirin ki %50 kafamızdan kalksın dedi.....geçen hafta sonu verdik, sperm sayısı:14 800 000/mm3
tüm ejaktülatta:37 000 000/mm3

hareketsiz: %50
yerinde hareketli:%25
yavaş doğrusal olmayan hareketli:%20
ileri doğru hızlı hareketli:%5

normal morfoloji:%2
baş anomalisi:%98
orta parça anomalisi:%10
kuyruk anomalisi:%13
teratospermi indeksi:1.21
bizim ,ç,n şok tabi..hem sayı,hem hareket hemde morfoloji.... eşime dün anlattım...haftaya doktora gideceğiz, bu arada burdan okuduğum kadarıyla arı sütü ve proxeed e başlasak iyi olur diye düşünüyorm yada ne kullansak işe yarar gibi...tabi eşim haftanın 3 günü işinden dolayı annesinin yanında o açıdan kür uygulamasıda sınırlı...Allah hepimize yardım etsin...demekki herkezi bebği olmak zorunda değilmiş...kısmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…