Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
arakadaşlar cumanız mübarek olsun
rabbim açılanl ellerimizi boş çevirmesin
sağlık huzur versin
bebişlerimizi göndersin
inşşşşşşşşşşşşşş

hayırlı cumalar kıslarrrr herkese RABBİM DİLEKLERİNİ VERSİN İNŞALLAHHH

Aminnnn kızlarr. :Saruboceq:

Canım hayırlısı buymuş demekki. Dinlen bakalım birkaç ay. Dediğin gibi eşinle ve kendinle ilgilen. Sonra dondurulmuşlarla şansını denersin. Seni seviyoruz. :asigim:

neyse kızlar kendinize iyi bakın allah herkezin yardımcısı olsun...

Canım pardon ya arkadaşımız test verdi bir arkadaşımızın da sıkıntılı hamileliği vardı. Aklımız onlara gitti seninle ilgilenemedik. Bakayım ben önceki mesajına. a.s.

Canlarım ben aymesi aradım. Evdeymiş. Bugün işe gitmemiş. Dün doktor öğleden sonra çağırmıştı zaten biliyorsunuz. 13:00 gibi orada olurum diyor. Doktordan sonra da eve gidecek , işe gitmeyecek. Sen kendini yorma biz sana ulaşırız dedim. Öğleden sonra makul bir saatte arar bilgisini alırız. Eğer kendini iyi hissederse kendi gelip haber verecekmiş. İnşallah güzel haberlerini alırız arkadaşımız. Dualarımız onunla. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Canım dediğin gibi üçünde de sorun var. Ancak bu değerlerle bile doğal yoldan hamile kalınabilir. Ne imkansız durumlar gördük. Sadece zamanı gelmemiş oluyor. Siz yine kürlere başlayın. Biraz kullandıktan sonra yeniden test verirsiniz. Eşin ile 3 hafta ayrı mı kalıyorsunuz siz. Yumurtlama dönemlerini yakalayabiliyormusunuz peki.

hayırlı cumalar arkadaşlar rabbim ne dileğiniz varsa nasip etsin nasılsınız.sabah 8 de müthiş bi sancıyla uyandım çok korktum.lavobaya gittim bişey yok çok şükür.böbreklerim ağrıyor belime ağrısı vuruyordu.çok fenaydı anlatamam eşim belimi filan ovaladı geçti.aç karnına kayısı hoşafı içtim o iyi geldi kabızlıkta yaşıyorum ondanmıdır bilmiyorum bu ağrı, korkumdan kahvaltı yapamadım.doktora gidersem söyleyecem ilacı filan varsa versin.

Canım çok geçmiş olsun. Kıyamam sana. Git bir doktora bitanem. :teselli: Allah şifa versin. :Saruboceq:

canımgeçmiş olsun
mutlaka bir dr gitt

sevindim iyi olmasına canım merka etmiştim

geçmiş olsu canım
rabbim bir daha negatif göstermesin
üzme kendini her şeyin hyaılısı

amin canım amin
aşk meleğim
bizim bir aile dr vardı eşime üroloğ kolome vermişti o zaman (2005 yılında )ana dediki bak kolomen iyi ama çok tehlikeli bir ilaçtır
bazı bünyelerde kötü sonuç doğuyor
kulanmayın bu ilacı hatta bazı erkelerin kadınlık hormonlrını yüksetir demişti biz 3 kulunmıştık dr öle deyince bıraktık

cnm geçmiş olsun

selam hayırlı cumalar kızlar..
Allah hepimizin dualarını kabul etsin..

aymesim inş önemli bir kanama değildir..
bebeğin dışındadır..

melonycim ne diyelim..
diyecek söz yok..
Allah sabır versin 2. denemeyi nasip etsin..

yabanım geçmiş olsun canım..
ihmal etme doktora git..

nevrosky sağol canım opuyorumnanaktan

geçmiş olsun canım...

Hoşgeldin tülinimm. Sana da hayırlı cumalar. opuyorumnanaktan Şeniz

Şimdi aymes doktordadır. İnşallah güzel şeyler duyuyordur ve biz de güzel haberlerini alırız inşallah. :Saruboceq:

canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine,
bu dönemde üşütmemek gerekli, özellikle ayaklarına dikkat et
kabızlıkta başlamış, sabahları sıvı gıdalar al. bol su iç
böbrek ve idrar yolları hastalıkları gebelikte daha kolay ortaya çıkıyo,
çok dikkat et kendine emi,suyu ihmal etme sakın
devam ederse kendi doktorundan ziyade üroloğa git
ben ilk rahatsızlandığımda gece düşük yapıyorum sandım
o derece şiddetli bir ağrıydı benimkisi
böbreklerimden hala kontrole gidiyorum 2 haftada bir
rahatsızlığım geçti ama önlem amaçlı ve iltihap olmasın diye bikaç haftaya bir 2 tane suprax alıyorum
doğuma kadar önemli bişey olmaz umarım

aymesi ve melony mera etmiştim bende

melony canım hayırlısı buymuş daha vakti zamanı gelmemiş ama olacak seninde zamanın gelecek yılmak yok canım inşallah doğal yolla gelir ama gelmzzsede dondurulmuşlarla devam canım en azından bu sefer ilaç kullanmayacaksın biaz daha rahat olursun psikolojik olarak canım.

aymes doktordadır o zaman şimdi inşallah güzel haberlerle gelir.

yabangülüm geçmiş olsun canım ya . buda hamileliğin cilcelerinden işte vücüdun nerde nersinde bişi var hepsi hamilelikde daha kolay çıkıyo. aman sakın ihmal etme canım doktoruna söyle mutlakaaa

merhaba arkadaşlar, hayırlı cumalar...umarım herkes iyidir
Caniso ve uykucu şirine sizi görüyorum, sayfadasınız sanırım...nasılsınız
caniso yaramazlar kendi aralarında oynuyor mu senin oyun parkında
bu arada Aymes ile ilgiili yazıları okudum, tam olarak neyi bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…