arakadaşlar cumanız mübarek olsun
rabbim açılanl ellerimizi boş çevirmesin
sağlık huzur versin
bebişlerimizi göndersin
inşşşşşşşşşşşşşş
hayırlı cumalar kıslarrrr herkese RABBİM DİLEKLERİNİ VERSİN İNŞALLAHHH
evet kızlar sonu negatif hayırılısı olsun değerleri bilmiyorum eşime gelmişş eşimde 2..00 diyo anlammış sormuş negatif demişler evet kaçgundur ev temizlemiyodum evi yapsam yoksa giyinsem ablama mı gitsem evet karar verdim ablama gidyorum
neyse kızlar kendinize iyi bakın allah herkezin yardımcısı olsun...
günaydın...ben pko hastasıyım.adet düzensziliğim ve tüylenmem hiç olmadı...ocak ayında korunmayı bıraktık..doktorum hazirana kadar gelme ama bu süre içinde eşinide kontrol ettirin ki %50 kafamızdan kalksın dedi.....geçen hafta sonu verdik, sperm sayısı:14 800 000/mm3
tüm ejaktülatta:37 000 000/mm3
hareketsiz: %50
yerinde hareketli:%25
yavaş doğrusal olmayan hareketli:%20
ileri doğru hızlı hareketli:%5
normal morfoloji:%2
baş anomalisi:%98
orta parça anomalisi:%10
kuyruk anomalisi:%13
teratospermi indeksi:1.21
bizim ,ç,n şok tabi..hem sayı,hem hareket hemde morfoloji.... eşime dün anlattım...haftaya doktora gideceğiz, bu arada burdan okuduğum kadarıyla arı sütü ve proxeed e başlasak iyi olur diye düşünüyorm yada ne kullansak işe yarar gibi...tabi eşim haftanın 3 günü işinden dolayı annesinin yanında o açıdan kür uygulamasıda sınırlı...Allah hepimize yardım etsin...demekki herkezi bebği olmak zorunda değilmiş...kısmet
hayırlı cumalar arkadaşlar rabbim ne dileğiniz varsa nasip etsin nasılsınız.sabah 8 de müthiş bi sancıyla uyandım çok korktum.lavobaya gittim bişey yok çok şükür.böbreklerim ağrıyor belime ağrısı vuruyordu.çok fenaydı anlatamam eşim belimi filan ovaladı geçti.aç karnına kayısı hoşafı içtim o iyi geldi kabızlıkta yaşıyorum ondanmıdır bilmiyorum bu ağrı, korkumdan kahvaltı yapamadım.doktora gidersem söyleyecem ilacı filan varsa versin.
hayırlı cumalar arkadaşlar rabbim ne dileğiniz varsa nasip etsin nasılsınız.sabah 8 de müthiş bi sancıyla uyandım çok korktum.lavobaya gittim bişey yok çok şükür.böbreklerim ağrıyor belime ağrısı vuruyordu.çok fenaydı anlatamam eşim belimi filan ovaladı geçti.aç karnına kayısı hoşafı içtim o iyi geldi kabızlıkta yaşıyorum ondanmıdır bilmiyorum bu ağrı, korkumdan kahvaltı yapamadım.doktora gidersem söyleyecem ilacı filan varsa versin.
yeterim bu ne güzel dua böyle,amin amin amin
bu arda ben aymesi çok merak ettim
[sıze=3]canlarım ben aymesi aradım. Evdeymiş. Bugün işe gitmemiş. Dün doktor öğleden sonra çağırmıştı zaten biliyorsunuz. 13:00 gibi orada olurum diyor. Doktordan sonra da eve gidecek , işe gitmeyecek. Sen kendini yorma biz sana ulaşırız dedim. öğleden sonra makul bir saatte arar bilgisini alırız. Eğer kendini iyi hissederse kendi gelip haber verecekmiş. Inşallah güzel haberlerini alırız arkadaşımız. Dualarımız onunla. :saruboceq: :saruboceq: :saruboceq:[/sıze]
evet kızlar sonu negatif hayırılısı olsun değerleri bilmiyorum eşime gelmişş eşimde 2..00 diyo anlammış sormuş negatif demişler evet kaçgundur ev temizlemiyodum evi yapsam yoksa giyinsem ablama mı gitsem evet karar verdim ablama gidyorum
günaydın kızlar cumamız mübarek olsun yüce rabbim el açan kullar hürmetine dualarımızı kabule etsin
valla ne yaptık anlamadım okdar sperme 2tane kalmış elimizde doğruluk payı nedir bilmiyorum dünden beri şoktayım hala birde hala klomen kullanmaya devam yumurta takibide olcak eğer sperm durumumuz böyleyse daha fazla uğraşmanında anlamı yokda madem başladık gitsin gittiği yere kadar
çarşamba gidicem o zaman söylerim.Canım çok geçmiş olsun. Kıyamam sana. Git bir doktora bitanem. :teselli: Allah şifa versin. :Saruboceq:
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktancanımgeçmiş olsun
mutlaka bir dr gitt
cnm geçmiş olsun
geçmiş olsun canım...hayırlı cumalar arkadaşlar rabbim ne dileğiniz varsa nasip etsin nasılsınız.sabah 8 de müthiş bi sancıyla uyandım çok korktum.lavobaya gittim bişey yok çok şükür.böbreklerim ağrıyor belime ağrısı vuruyordu.çok fenaydı anlatamam eşim belimi filan ovaladı geçti.aç karnına kayısı hoşafı içtim o iyi geldi kabızlıkta yaşıyorum ondanmıdır bilmiyorum bu ağrı, korkumdan kahvaltı yapamadım.doktora gidersem söyleyecem ilacı filan varsa versin.
selam hayırlı cumalar kızlar..
Allah hepimizin dualarını kabul etsin..
aymesim inş önemli bir kanama değildir..
bebeğin dışındadır..
melonycim ne diyelim..
diyecek söz yok..
Allah sabır versin 2. denemeyi nasip etsin..
yabanım geçmiş olsun canım..
ihmal etme doktora git..
nevrosky sağol canım opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?