Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhaba arkadaşlar, hayırlı cumalar...umarım herkes iyidir
Caniso ve uykucu şirine sizi görüyorum, sayfadasınız sanırım...nasılsınız
caniso yaramazlar kendi aralarında oynuyor mu senin oyun parkında :P
bu arada Aymes ile ilgiili yazıları okudum, tam olarak neyi bekliyoruz

ebruuum hoşgeldin tatlım sanada hayırlı cumalar,
Aymesin bikaç damla kanaması olmuşta doktorda şimdi onu merak ettikte gelmesini bekliyoruz,
ben iyiyim canım bebelerde iyi ounları hiç bitmiyo anacım
sabahın bi saati tepişip uyandırıyolar benide
bööle enerjik olurlarsa yandım valla :emir_bebek: :emir_bebek:

sen nasılsın canım? ne var ne yok?

evet kızlar sonu negatif hayırılısı olsun değerleri bilmiyorum eşime gelmişş eşimde 2..00 diyo anlammış sormuş negatif demişler evet kaçgundur ev temizlemiyodum evi yapsam yoksa giyinsem ablama mı gitsem evet karar verdim ablama gidyorum

hayırlısı olsunn canımm..en kısa zamanda rabbim bebişini yollar sana inşş

günaydın kızlar cumamız mübarek olsun yüce rabbim el açan kullar hürmetine dualarımızı kabule etsin
valla ne yaptık anlamadım okdar sperme 2tane kalmış elimizde doğruluk payı nedir bilmiyorum dünden beri şoktayım hala birde hala klomen kullanmaya devam yumurta takibide olcak eğer sperm durumumuz böyleyse daha fazla uğraşmanında anlamı yokda madem başladık gitsin gittiği yere kadar

dur bi canım hemen üzülme..testinizi güvenilir bir merkezde tekrarlayınn..ondan sonra ne yapılacağına karar verilirr

Canlarım ben aymesi aradım. Evdeymiş. Bugün işe gitmemiş. Dün doktor öğleden sonra çağırmıştı zaten biliyorsunuz. 13:00 gibi orada olurum diyor. Doktordan sonra da eve gidecek , işe gitmeyecek. Sen kendini yorma biz sana ulaşırız dedim. Öğleden sonra makul bir saatte arar bilgisini alırız. Eğer kendini iyi hissederse kendi gelip haber verecekmiş. İnşallah güzel haberlerini alırız arkadaşımız. Dualarımız onunla. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

sağoll canım haber verdiğin için inşş güzel haberlerle gelirr

hayırlı cumalar arkadaşlar rabbim ne dileğiniz varsa nasip etsin nasılsınız.sabah 8 de müthiş bi sancıyla uyandım çok korktum.lavobaya gittim bişey yok çok şükür.böbreklerim ağrıyor belime ağrısı vuruyordu.çok fenaydı anlatamam eşim belimi filan ovaladı geçti.aç karnına kayısı hoşafı içtim o iyi geldi kabızlıkta yaşıyorum ondanmıdır bilmiyorum bu ağrı, korkumdan kahvaltı yapamadım.:(doktora gidersem söyleyecem ilacı filan varsa versin.

geçmiş olsunnn canım dikkat et kendinee

merhaba arkadaşlar, hayırlı cumalar...umarım herkes iyidir
Caniso ve uykucu şirine sizi görüyorum, sayfadasınız sanırım...nasılsınız
caniso yaramazlar kendi aralarında oynuyor mu senin oyun parkında :P
bu arada Aymes ile ilgiili yazıları okudum, tam olarak neyi bekliyoruz

bende geçmişe bakıyodum canım..sanada hayırlı cumalar .hamdolsunn iyiyimm..

kontrolü vardı canımm biraz kanaması vardı

amin canım amin
aşk meleğim
bizim bir aile dr vardı eşime üroloğ kolome vermişti o zaman (2005 yılında )ana dediki bak kolomen iyi ama çok tehlikeli bir ilaçtır
bazı bünyelerde kötü sonuç doğuyor
kulanmayın bu ilacı hatta bazı erkelerin kadınlık hormonlrını yüksetir demişti biz 3 kulunmıştık dr öle deyince bıraktık

canım klomeni ben kullanıyorum eşim değil tatlım doktor eşimden test istedikten sonra sana da tekrar çatlatma deneyelim testi görene kadar dedi şimdi testi görse direk tüp der bu saarten sonra

aşk meleği bence testi güvenilir bir yerde vede bir kerede aynı yerde tekrar yaptırın bir canım banada bir yanlışlık var gibi geliyorrr

canlar eşimin işyeri bir problem ne zaman test vermeye gitse hep problem çıkırıyorlar buzamanda çocuk bakmak zor daha erken yaşınızda genç acele etmeyin bebek için diyorlar problem oldupunu bile bile ayrıca test günüde tüp yaptırırsan işten atarım seni demiş patronu bu ne demekse onlar neya nasıl karar veriyor anlamış değilim eşimde bu stresin altında test veriyor ve sonuçlar dipte allah yardımıcıımız olsun hepimizin

canlar eşimin işyeri bir problem ne zaman test vermeye gitse hep problem çıkırıyorlar buzamanda çocuk bakmak zor daha erken yaşınızda genç acele etmeyin bebek için diyorlar problem oldupunu bile bile ayrıca test günüde tüp yaptırırsan işten atarım seni demiş patronu bu ne demekse onlar neya nasıl karar veriyor anlamış değilim eşimde bu stresin altında test veriyor ve sonuçlar dipte allah yardımıcıımız olsun hepimizin

adama bak yaa ona noluyomuş ne insanlar var yarabbim :oklava:

varya böylelerini alıp bi çukura dolduracan heee
ona fikrini soran oldu sanki
Allah Allaaaaaahhh ne karışırlar ki insanların ne yapmak istediklerine
Akıl fikir ver yarabbiiiiiimm

mrh kızlar aymesim inş güzel haberlerle dönersin canım

hayda buyur burdan yak adamamı sormuşsunuz sanki delimizir nedir :oklava: :oklava: :oklava: :oklava: :oklava: :oklava: :oklava: :oklava: :oklava: :oklava:

Şimdi ben anlamadım. Tüp yaptırırsanız adam eşini mi işten atacakmış? Allah Allah , çok ilginç. Gerizekalı sanırım. Döverim lan ben onu. :mymeka: :mymeka: :mymeka:

Kızlarrrrr güzel haberlerle geldimmmm çok şükürrr. :Saruboceq: Aymesi aradım. Doktordan çıkmış , ev dönüyorlarmış. Bebeğimiz orada çok şükür. :nazar: Yukarıda güzel bir yere tutunmuş. Doktor herşey yolunda demiş. İyice yerleşmeye çalışıyor muhakkak demiş. Bu bir kaç damla kanamanın normal olduğunu söylemiş. Şu an için çalışmaya engel yok demiş. Ama yine de tedbiren kendisini çok yormaması lazım. Ki bu bütün hamilelerimiz için geçerli. Haftaya cumartesi günü de kalp atışlarını dinlemek için çağırmış.

Aymesimiz çok mutlu. :asigim: İnşallah sonuna kadar hep güzel gider ve hep mutlu olur. Sağlıkla kucaklar yavrusunu. Ben demiştim ; şakacı bu bibik , 1 Nisan yaptı annesine. :1rolleyes: Ama söz verdi bir daha yapmayacak. Annesinin üzüldüğünü görünce pişman olmuş zaten. İşte haberler böyle kızlar. Allah bütün hamileleri ve göbüşlerindeki melekleri korusun. Onları birbirlerine sağ salim kavuştursun inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

hayırlı cumalar arkadaşlar rabbim ne dileğiniz varsa nasip etsin nasılsınız.sabah 8 de müthiş bi sancıyla uyandım çok korktum.lavobaya gittim bişey yok çok şükür.böbreklerim ağrıyor belime ağrısı vuruyordu.çok fenaydı anlatamam eşim belimi filan ovaladı geçti.aç karnına kayısı hoşafı içtim o iyi geldi kabızlıkta yaşıyorum ondanmıdır bilmiyorum bu ağrı, korkumdan kahvaltı yapamadım.:(doktora gidersem söyleyecem ilacı filan varsa versin.
canim benim gecmis olsunnn
fazla su tüketip tüketmemenlede alakali olabilir canimm,suyu ihmal etme bence..
yinede doktora mutlaka görün..
Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin bebisiniii :Saruboceq:

canimm ne sacma yaa,ona mi soracakmisiniz acaba cocuk yapmak icin,bakmak icin!!
ne dengesiz insanlar var su dünyada :oklava:
böyle insanlari kafaniza takipta onlari önemsiyorsunuz sanmasinlar canim :umursamaz:
Allah yardimciniz olsun :Saruboceq:

AYMESIMMM cok sevindim canimmmm,bebisinede sanada kocaman massallahhhh :nazar:
saglikli sihhatli sorunsuz bir 9 ay gecirirsin insallahhh :Saruboceq:
NEVROM sanada ayrica tesekkürler haber verdigin icin

aymesim bende çok sevindim canım inş problemsiz yaşarsın hamileliğini.nevroşum tşk tatlım.yetercim nerelerde bakalım bu gün. gözükmedi fazla.

ne güzel ya rabbim bizlerede yaşatsın inş o duyguyu.....bende bildiğin gibi şeker iş çok yogun...yuvarlanıyorum bakalım

Aminnn canım.. :Saruboceq: Senin bu görev değişikliği seni baya yoruyor sanırım. Allah kolaylık versin. Şeniz

AYMESIMMM cok sevindim canimmmm,bebisinede sanada kocaman massallahhhh :nazar:
saglikli sihhatli sorunsuz bir 9 ay gecirirsin insallahhh :Saruboceq:
NEVROM sanada ayrica tesekkürler haber verdigin icin

Şeniz Ne demek bitanem. ŞenizMeraktan çatlıyorduk , iyi oldu..

bu ne şe........... lik be insanın sağlığıyla ilgilin bu kadar rahat atılıp tuıtulabilir mialsanaalsanasmile

Back
X