Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
aymesim çok sevindim bebişin iyi olduğuna inşallah da haftaya kalp atışının haberini verirsin bize öptüm çok çok zemuszemus

melonicim hayırlısı böyleymiş..
daha vakti zamanı var demek ki..
inşallah en yakın zamanda meleğine kavuşursun..:teselli:

aymesim çok sevindim canımm..
bak yerleşme lekesi tatlım onlar..
hem çalışmana da bişey dememiş doktorun..
Allah nazarlardan saklasın sizi..
sorunsuz bir 9 ay diliyorum sana bitanem..Şeniz
inşallah sağlıkla yavrunu kucağına alacaksınn..:emir_bebek:

Kızlarrrrr güzel haberlerle geldimmmm çok şükürrr. :Saruboceq: Aymesi aradım. Doktordan çıkmış , ev dönüyorlarmış. Bebeğimiz orada çok şükür. :nazar: Yukarıda güzel bir yere tutunmuş. Doktor herşey yolunda demiş. İyice yerleşmeye çalışıyor muhakkak demiş. Bu bir kaç damla kanamanın normal olduğunu söylemiş. Şu an için çalışmaya engel yok demiş. Ama yine de tedbiren kendisini çok yormaması lazım. Ki bu bütün hamilelerimiz için geçerli. Haftaya cumartesi günü de kalp atışlarını dinlemek için çağırmış.

Aymesimiz çok mutlu. :asigim: İnşallah sonuna kadar hep güzel gider ve hep mutlu olur. Sağlıkla kucaklar yavrusunu. Ben demiştim ; şakacı bu bibik , 1 Nisan yaptı annesine. :1rolleyes: Ama söz verdi bir daha yapmayacak. Annesinin üzüldüğünü görünce pişman olmuş zaten. İşte haberler böyle kızlar. Allah bütün hamileleri ve göbüşlerindeki melekleri korusun. Onları birbirlerine sağ salim kavuştursun inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

ÇOK SEVİNDİM YAAAAAAAA
AYMESİM GÖZÜN AYDIN OLSUN
SAĞLICAKLA GELSİN
YARAMAZ :emir_bebek::emir_bebek:
İNNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

aymesim bende çok sevindim canım inş problemsiz yaşarsın hamileliğini.nevroşum tşk tatlım.yetercim nerelerde bakalım bu gün. Gözükmedi fazla.

buralardayım canım kadeşime gittim biraz akşam için yemek yapmışta sağolsun

canlar eşimin işyeri bir problem ne zaman test vermeye gitse hep problem çıkırıyorlar buzamanda çocuk bakmak zor daha erken yaşınızda genç acele etmeyin bebek için diyorlar problem oldupunu bile bile ayrıca test günüde tüp yaptırırsan işten atarım seni demiş patronu bu ne demekse onlar neya nasıl karar veriyor anlamış değilim eşimde bu stresin altında test veriyor ve sonuçlar dipte allah yardımıcıımız olsun hepimizin

yyaaaaaaaa bu memelkette ne çok gerizekalı var
anlamıyorumki nasıl bukadar çabuk çoğalıyorlar

selam hayırlı cumalar kızlar..
Allah hepimizin dualarını kabul etsin..

aymesim inş önemli bir kanama değildir..
bebeğin dışındadır..

melonycim ne diyelim..
diyecek söz yok..
Allah sabır versin 2. denemeyi nasip etsin..

yabanım geçmiş olsun canım..
ihmal etme doktora git..

nevrosky sağol canım opuyorumnanaktan
saol tülişim.işallah doktora gidene kadar olmaz bi daha.
geçmiş olsun canım...
teşekür ederim.
canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine,
bu dönemde üşütmemek gerekli, özellikle ayaklarına dikkat et
kabızlıkta başlamış, sabahları sıvı gıdalar al. bol su iç
böbrek ve idrar yolları hastalıkları gebelikte daha kolay ortaya çıkıyo,
çok dikkat et kendine emi,suyu ihmal etme sakın
devam ederse kendi doktorundan ziyade üroloğa git
ben ilk rahatsızlandığımda gece düşük yapıyorum sandım
o derece şiddetli bir ağrıydı benimkisi
böbreklerimden hala kontrole gidiyorum 2 haftada bir
rahatsızlığım geçti ama önlem amaçlı ve iltihap olmasın diye bikaç haftaya bir 2 tane suprax alıyorum
doğuma kadar önemli bişey olmaz umarım

sanada geçmiş olsun canım.valla doğum sancısı gibiydi çok korktum.belki doktoruma söylersem tahlil yaptırır çıkar orda.işallah bi sorun çıkmaz.hamilelikte bazı ağrılar normalmiş.

aymesi ve melony mera etmiştim bende

melony canım hayırlısı buymuş daha vakti zamanı gelmemiş ama olacak seninde zamanın gelecek yılmak yok canım inşallah doğal yolla gelir ama gelmzzsede dondurulmuşlarla devam canım en azından bu sefer ilaç kullanmayacaksın biaz daha rahat olursun psikolojik olarak canım.

aymes doktordadır o zaman şimdi inşallah güzel haberlerle gelir.

yabangülüm geçmiş olsun canım ya . buda hamileliğin cilcelerinden işte vücüdun nerde nersinde bişi var hepsi hamilelikde daha kolay çıkıyo. aman sakın ihmal etme canım doktoruna söyle mutlakaaa
aynen ya sanki hepsi hamile kalınca çıktı:)beterinden korusun rabbim.
hayırlısı olsunn canımm..en kısa zamanda rabbim bebişini yollar sana inşş

dur bi canım hemen üzülme..testinizi güvenilir bir merkezde tekrarlayınn..ondan sonra ne yapılacağına karar verilirr

sağoll canım haber verdiğin için inşş güzel haberlerle gelirr

geçmiş olsunnn canım dikkat et kendinee

bende geçmişe bakıyodum canım..sanada hayırlı cumalar .hamdolsunn iyiyimm..

kontrolü vardı canımm biraz kanaması vardı
teşekür ederim canım.
canim benim gecmis olsunnn
fazla su tüketip tüketmemenlede alakali olabilir canimm,suyu ihmal etme bence..
yinede doktora mutlaka görün..
Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin bebisiniii :Saruboceq:

canimm ne sacma yaa,ona mi soracakmisiniz acaba cocuk yapmak icin,bakmak icin!!
ne dengesiz insanlar var su dünyada :oklava:
böyle insanlari kafaniza takipta onlari önemsiyorsunuz sanmasinlar canim :umursamaz:
Allah yardimciniz olsun :Saruboceq:

AYMESIMMM cok sevindim canimmmm,bebisinede sanada kocaman massallahhhh :nazar:
saglikli sihhatli sorunsuz bir 9 ay gecirirsin insallahhh :Saruboceq:
NEVROM sanada ayrica tesekkürler haber verdigin icin

aminnnn valla cucum canım su istemiyor zorlada olsa içmeye çalışıyorum işte.işallah bi daha yaşamam böylesini.:Saruboceq:

[ı]hayırlısı olsunn canımm..en kısa zamanda rabbim bebişini yollar sana inşş[/ı]

[ı]dur bi canım hemen üzülme..testinizi güvenilir bir merkezde tekrarlayınn..ondan sonra ne yapılacağına karar verilirr[/ı]

[ı]sağoll canım haber verdiğin için inşş güzel haberlerle gelirr[/ı]

[ı]

geçmiş olsunnn canım dikkat et kendinee[/ı]

[ı]bende geçmişe bakıyodum canım..sanada hayırlı cumalar .hamdolsunn iyiyimm..

Kontrolü vardı canımm biraz kanaması vardı[/ı]

uykucum gelmiş ama kaçırmışım

kızlar yarın sabah erkenden (7.de ) kontolıÇın merkeze gıdeceĞım

ınŞŞ her Şey yolundadır
opu gÜnÜ bellı olacak
dualrınızı eksık etmeyın

kızlar iyi akşamlar bugun cok gusel bir gelişme oldu bir kapıyı kapatan rabbim bir kapıyı açıyor

milli eğitimden aradılar yazın sonunda baş vurmuştum görevlendirildim ilkokul5. sınıf sanırım evime uzak saıylımaz 2.5 ay kafa dağıtırım biraz cok mutlu oldum anne olamadım ama sanırım 2.5 ayda olsa öğretmen olacağım mutluyum kızlarrrr

şimdi misafirim gelcek o yüzden hepinize teker teker yazamadım ama saolun kızlar güzel dilekleriniz için sonra görüşürüz haber vereyim dedim aymese coooookkkk sevindim

sizi öpüyorum kocaman

Son düzenleme:
kızlar tek tek alıntı yapamadım ama hepinizde benim gibi tepkilerinizi dile getirmişsiniz bende kızdım eşime patronda olsalar onlara bukdar konuşma fırsatıu verme dedim bizim durumumuz farklı dedim işte her insan anlamıyorki herkes birilerini örnek gösterip bak şunun 3 yıl sonra olmuş bak bunun 5 yıl sonra olmuş diyerek akıl veriyorlar kimse anlamıyor halini
iyi ki varsınız kızlar

melonycim bak negüzel 2,5 ayda olsa öğrfwetemenlik yapcan ne güzel rabbim kapını açıyor inşallah en kısa zzamanda anneliğide tadarsın güzelim

kızlar iyi akşamlar bugun cok gusel bir gelişme oldu bir kapıyı kapatan rabbim bir kapıyı açıyor

milli eğitimden aradılar yazın sonunda baş vurmuştum görevlendirildim ilkokul5. sınıf sanırım evime uzak saıylımaz 2.5 ay kafa dağıtırım biraz cok mutlu oldum anne olamadım ama sanırım 2.5 ayda olsa öğretmen olacağım mutluyum kızlarrrr

şimdi misafirim gelcek o yüzden hepinize teker teker yazamadım ama saolun kızlar güzel dilekleriniz için sonra görüşürüz haber vereyim dedim aymese coooookkkk sevindim

sizi öpüyorum kocaman
canım senin adına çok sevindim gözün aydın enazından moral olur sana hep olumsuz düşünmezsin...kaydirigubbakcemile5

kızlar tek tek alıntı yapamadım ama hepinizde benim gibi tepkilerinizi dile getirmişsiniz bende kızdım eşime patronda olsalar onlara bukdar konuşma fırsatıu verme dedim bizim durumumuz farklı dedim işte her insan anlamıyorki herkes birilerini örnek gösterip bak şunun 3 yıl sonra olmuş bak bunun 5 yıl sonra olmuş diyerek akıl veriyorlar kimse anlamıyor halini
iyi ki varsınız kızlar

melonycim bak negüzel 2,5 ayda olsa öğrfwetemenlik yapcan ne güzel rabbim kapını açıyor inşallah en kısa zzamanda anneliğide tadarsın güzelim
evet canım bizi bizden başka anlayan olmuyor malesef..allahım hepimizin yardımcısı olsun güldürsün bizleride....:Saruboceq:

kızlar yarın sabah erkenden (7.de ) kontolİÇİn merkeze gİdeceĞİm

İnŞŞ her Şey yolundadır
opu gÜnÜ bellİ olacak
dualrınızı eksİk etmeyİn

Baya erken gidiyorsun be yeterimmm. İnşallah güzeldir herşey. Hayırlısıyla günün de belli olacak. Yine güzel haberlerini bekliyor olacağız. Dualarımızdasın. Şeniz

sizi öpüyorum kocaman

Aaa ne güzel yaa. Çok sevindim bitanem. Hayırlı olsun. Ne zaman başlayacaksın. yerimseniben

canlarım ben çıkıyorum hepinize iyi akşamlar beni unutmayın yarın görüşürüz....

Görüşürz canım. Allaha emanet ol. a.s.

kızlar yarın sabah erkenden (7.de ) kontolİÇİn merkeze gİdeceĞİm

İnŞŞ her Şey yolundadır
opu gÜnÜ bellİ olacak
dualrınızı eksİk etmeyİn

canım benim herşey çok güzel olacak merak etme hem yumoş sayında gayet iyi benim 2. denememde 6 taneyumoşum vardı:1hug:

canlarım benim yarın görüşürüz hepinize iyi geceler diliyorum
yarın akşama falan anca girerim herhalde, geçen ay ev aldım(borçsuz harçsız aldık çok şükür, inşallah bizim için herzaman sıkıntısız bi ev olur ) yarın biraz evin işleriyle ilgilenicem. ufak tefek teferruatlar var.
Çıkmadan diğer topiğimizi de bi ziyaret ediyim ne de olsa gideceğimiz yer orası kaydirigubbakcemile3

Back
X