- 22 Temmuz 2009
- 2.676
- 109
- 688
kizlar hamileyimmmmmmm :asigim:
Kizlar merhabalar heppinize yazilarin birkismini okudum bende yeni katildim foruma burdan cucu arkadasimiza cok sevindim,banada biraz yardimci olurmusunuz bende 1 bucuk yildir evliyim ve hic korunmadik ama hamile kalamadim problem esimde imis gecenlerde sperm testi yaptik onun spermleri olu cikti yani herseyde yuzde 0 cikti :çok üzgünüm:cok bunladik fakat yine Allahtan umit ediyoruz bana biseyler tavsiye edebilrimisiniz gitme
merabalar arkadaşlar 1haftadır gelemiyodum.
Annem ameliyat oldu onunla ilgileniyodum.
Ne var ne yok geçmişi pek okuyamadım.
Sadece cucu nun haberini gördüm.
Cucu çok sevindim allah sağlıklı bi şekilde kucağına
almayıda nasip etsin inşşşşşşş.
ben cıkıyorum kızlar hepinii cok öptüm sizleri çok sevıyorum
arakadaşlar dr her şey yolunda dedi ve pzrts opu olacak
dualarınıza ihtiyacım
Merabalar arkadaşlar 1haftadır gelemiyodum.
annem ameliyat oldu onunla ilgileniyodum.
ne var ne yok geçmişi pek okuyamadım.
sadece CUCU NUN haberini gördüm.
CUCU çok sevindim ALLAH sağlıklı bi şekilde kucağına
almayıda nasip etsin inşşşşşşş.
kızlar bızler anne olmak ıcn cok yıpranıyoruz bunun yanı sıra da toplu m da bızı cok sarsıyor
bızım yanımızda cocuklarını saklıyorlar bızım onumuzde oynamalarına ızın bıle vermıyorlar
egr cocuklarına da bır sey olsa dusse veya bırsey olsa gözumuzun degdıgını ıma edıyorlarve kalbımız kotü oldugu ıcın bebegımız olmadıgını dusunuyorlar
rabbım bızı kotunun dılıne düsürmesın
kızlar iyi akşamlar nasılsınız hamilelerimizi tebrik ediyoruz ...benim de transfer 7.günüm müthiş gaz var tuvalete çıkamıyorum nefes alamıyorum nerdeyse patlicam:)sonucu almadan da doktorumu aramak istemiyorum napmalıyım bilgisi olan
Canım oraya şuraya her yere yazdım. Buraya da yazayım. Nerelere daha yazsak az gelir. Sevincimiz çok büyük çünkü. hihoyyyt hihoyyyt Şükürler olsun ki sen de hamilesin artık. :Saruboceq: Şükürler olsun ki Rabbim senin için de "ol" dedi. :Saruboceq: İnşallah bundan sonrasında da Rabbim yanınızda olacak. Biz dualarımızla hep yanınızdayız. Allahım sağ salim kavuştursun sizi birbirinize. :Saruboceq:
Herşeyin yolunda olmasına çok sevindim canım. Dualarımızla seninle , her zaman olduğu gibi. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Canım çok geçmiş olsun. Annen inşallah tez zamanda iyileşir. :Saruboceq:
Kıyamam canımm. :teselli: Maalesef öyle insanlar çok. Bu durum zaten içi acıyan sizleri daha da yıpratıyor. Rabbim görüyor , Rabbim büyük. Rabbim sizleri de mükafatlandıracaktır. :Saruboceq:
Canım benim öyle olmamıştı. Ama bünyeden bünyeye de değişir. O kadar hormon aldın. Yan etkileri olabilir , hamilelikten olabilir. Bir yorum getiremiyorum. İnşallah hamilesindir. :Saruboceq: Sonuç ne zaman belli olacaktı?
bu gün 8.gün ve çok açıkpembe renkte kan geldi acaba devam edermi bebeğim mi düşecek yoksa lütfen bilgisi olan varsa yazsın
-----------------------------------------------------------
Kızlar ben bugün biraz dışardaydım , sonra da misafir geldi. Pek görüşemedik. Yarın doya doya görüşürüz inşallah. Öpüyorum. Şeniz
kızlar yardıml
edin pembe renkte kan geldi transfer8.gün ne olabilir böyle olan varmı hiç düşücekmi bebişim dua edelim birbirimize inşallah olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?