Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canlarım bugun cok guzel haberler aldım cucu ve aymnescıgım adına cok sevındım ama melony ıcın cok uzuldum syfaları okurken haberler benı sevındırdı ama melony arkadasım ıcın cok uzuldum ama o da sevınclı bır haber almıs ıkı bucuk ayda olsa ogretmenlık yapacakmıs buda cok guzel bırsey canım lutfen cok uzulme rabbım senın bebısınıde sana gonderecek en yakın zamanda

kızlar bızler anne olmak ıcn cok yıpranıyoruz bunun yanı sıra da toplu m da bızı cok sarsıyor
bızım yanımızda cocuklarını saklıyorlar bızım onumuzde oynamalarına ızın bıle vermıyorlar
egr cocuklarına da bır sey olsa dusse veya bırsey olsa gözumuzun degdıgını ıma edıyorlarve kalbımız kotü oldugu ıcın bebegımız olmadıgını dusunuyorlar
rabbım bızı kotunun dılıne düsürmesın

hoş geldin aramıza
rabbim yardımcın olsun

geçmiş olsun

opu yada birşey kalmamış...
hadi hayırlısı canım...
herşey yolunda gitsin inşalalh...

İNŞŞ CANIM
GÜZEL OLACAK BU SEFER
ALLAHIN İZNİ İLE
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

ben cıkıyorum kızlar hepinii cok öptüm sizleri çok sevıyorum

ben anlamıyorum bu milleti ya ne kadar kolay insanların hakkında böle düşünmeleri cok üzücü asıl böyle dusundukleri için kendileri kötü kalpli hatta fesat düşünceli eğer bir düşünseler kavrarlar ama hemen yaftayı yapıştırmak kolay oluyor millete sakın üzülme böle canım asıl onlar fesatlar rabbim herkesin gönül muradını versin sende kavuşacaksın birgun burdaki herkes kavuşacak yavrusuna ben inananıyorum evet benimki olmadı rabbim kısmet etmedi her aklıma geldiğinde cız ediyor kalbim hatta kolumda kocaman bir morluk var kan alırıken damar bulamadılar saatlerce uğraştılar kolum mosmor oldu ve gözüme her gelişinde gözlerim doluyor hatta bugun aktarcıda macun yaptıırmak için girdim adamla konuşurken neredeyse ağlayacaktım zor tuttum sanki herkezden medet umar gibiyim ama rabbim görüyo ben inanıyorum verecekk

yetercim yüzdün kuyruğuna geldin hadi bakalım herşey guzel olsun senin için dualrımız seninle canım

evet cucucum sana gelince tebrik ediyorum ve söze gerek yok diyorum halaya devamm
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :dance::dance: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

eryasu geçmiş olsun canım..
Allah acil şifalar versin annene.

nurhira hoşgeldin canım..
Allah yardımcınız olsun..
önce doktorla görüşün yeni yaptırmışsınız testi..
sonra eşlerimizin kullanıp iyi geldiği şeyleri söyleriz..

cucu tebrik ederim Rabbim saglıklı sıhhatli dogmasını anne ve babasına hayırlı evlat olmasını nasip etsin gözün aydın olsun

kizlar hamileyimmmmmmm :asigim:

canım benimm..
nasıl sevindim anlatamammmmmm...delikafadulden delikafadulden
biliyodum zatennn...:1hug:
tam beklediğim istediğim gibi oldu şükür..
eve geç geldik bugün ama dışarıda olduğum zamanlarda bile aklımda sen vardın..
acaba ne yaptı..
Allahım inşallah pozitiftir dedim durdumm..:Saruboceq:
Allaha çok şükürr...
inşallah sağlıcakla meleğini kucağına alacaksın bitanemmm..
dualarım seninlle....
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

ay kızlar bu ay bize ne uğurlu geldi valla..
kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
harika haberler aldık peşpeşe..

inşallah topiğimizde anne olmayan kalmayacak bu gidişlee...

hadi gelsin bebelerrr..

kızlar iyi akşamlar nasılsınız hamilelerimizi tebrik ediyoruz ...benim de transfer 7.günüm müthiş gaz var tuvalete çıkamıyorum nefes alamıyorum nerdeyse patlicam:)sonucu almadan da doktorumu aramak istemiyorum napmalıyım bilgisi olan

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
cucum cok sevındım..saglıkla kucagına al yavrunu..
yenı geldım bu satte gordum:kedi:

kizlar hamileyimmmmmmm :asigim:

Canım oraya şuraya her yere yazdım. Buraya da yazayım. Nerelere daha yazsak az gelir. Sevincimiz çok büyük çünkü. hihoyyyt hihoyyyt Şükürler olsun ki sen de hamilesin artık. :Saruboceq: Şükürler olsun ki Rabbim senin için de "ol" dedi. :Saruboceq: İnşallah bundan sonrasında da Rabbim yanınızda olacak. Biz dualarımızla hep yanınızdayız. Allahım sağ salim kavuştursun sizi birbirinize. :Saruboceq:

arakadaşlar dr her şey yolunda dedi ve pzrts opu olacak
dualarınıza ihtiyacım

Herşeyin yolunda olmasına çok sevindim canım. Dualarımızla seninle , her zaman olduğu gibi. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Canım çok geçmiş olsun. Annen inşallah tez zamanda iyileşir. :Saruboceq:

Kıyamam canımm. :teselli: Maalesef öyle insanlar çok. Bu durum zaten içi acıyan sizleri daha da yıpratıyor. Rabbim görüyor , Rabbim büyük. Rabbim sizleri de mükafatlandıracaktır. :Saruboceq:

Canım benim öyle olmamıştı. Ama bünyeden bünyeye de değişir. O kadar hormon aldın. Yan etkileri olabilir , hamilelikten olabilir. Bir yorum getiremiyorum. İnşallah hamilesindir. :Saruboceq: Sonuç ne zaman belli olacaktı?

-----------------------------------------------------------

Kızlar ben bugün biraz dışardaydım , sonra da misafir geldi. Pek görüşemedik. Yarın doya doya görüşürüz inşallah. Öpüyorum. Şeniz

bu gün 8.gün ve çok açıkpembe renkte kan geldi acaba devam edermi bebeğim mi düşecek yoksa lütfen bilgisi olan varsa yazsın

kızlar yardıml
edin pembe renkte kan geldi transfer8.gün ne olabilir böyle olan varmı hiç düşücekmi bebişim dua edelim birbirimize inşallah olur

kızlar yardıml
edin pembe renkte kan geldi transfer8.gün ne olabilir böyle olan varmı hiç düşücekmi bebişim dua edelim birbirimize inşallah olur

canım korkma tutunma kanamasıdır belki bir de kaç yumurta toplandı eğer coksa ohss sendromu olabilir yanı su toplamış olabilirsin bence doktorunu ara derim ha sunu söleyim eğer ohss varsa muhtemelen bebek tutunmuştur cunku hastaneden bana öle demişlerdi hayırlısı olsuun canım bebeişin sana sıkı sıkı tutunmak için azcık annesi üzüyo okadar sıkma canını korkma devamllı kasıklarının üzerine ellerinle salavat getir rabbim korurr onu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…