kızlar yardıml
edin pembe renkte kan geldi transfer8.gün ne olabilir böyle olan varmı hiç düşücekmi bebişim dua edelim birbirimize inşallah olur
sağol canım 10 yumurta toplanmıştı zaten yumurta işlemden sonra kendime zor geldim ağrıvs.sabah 2 damla falan geldi şuan bişe yok çok şükür amaabızlık rahatsız ediyor doktoru arayacağım tamam ama ohss nedir?
canım 15 ve üzeri yumurta toplanan hastalarda görünüyor ccanımı vucut su topluyor özellikle karında buda seni tuvalete cıkarmıyor sancı yapıyor ve nefes alman zorlaşıyor sağına soluna dönemiyorsun serum takviyesi ,ile halloluyor diye biliyorum bence sen ara doktorunu bak kanaman da durmuş korkma bişeyin yok sadece bebişin sana dahada sıkı tutunuyor
allahrazı olsuninsan korkuyo işte sabahnamazıyla uyandım işte böle üzücü olayla karşılaştım...neyse ki düzeldim ama karnım şuan 4 aylıkvargibi yani oda sancı yapıor işte bugün pazar öğlen gibi doktorumu aricam hayırlısı hepimiz için inşaalh
inşallah korkma canım bak benmim 7. guın başladı öle pembe de değil kırmızı kırmnızı geldi kanamam halen devam ediyor korktuun gibi olsaydı devam ederdi seninkinde korkulacak bişe yok benimki başladı hiç kesilmedi bugun12. gunum ama benimki bitti artık test yaptırdım negatif adet oldum artık
inşaalh enkısa zamanda hamile kalırsın:)moral verdiğin için sağolasın benim test günüm 8 de bakalım hayırlısı artık
inşallah canım tüm isteyenelere versin yeter kıs sanada verecek haa bu yedavinde inşallah hayırlısı ile aşağıda gördüm seniii pişştttt
inşallah canım tüm isteyenelere versin yeter kıs sanada verecek haa bu yedavinde inşallah hayırlısı ile aşağıda gördüm seniii pişştttt
yetercim bir günün kaldı minicik bebişlerinden ayrılmana inşallah beş gün sonra kavuşup 9 ay bi daha hiç ayrılmassın canım benim güzel haberlerini bekliyoruz 2 hafta sonrada senin halayınla dolup taşar bu sayfalar inşallah
bu arada günaydın kızlar
evet canım yarın inş opu
inşş kalite yumoşalrım olmuştur ,inşş dölenirler
inşşşşşşşşşşş
9 ay benimle olurlar
rabbim kolaylık versin hepimize hayırlı sağlılı evlatlar versin
iinşşşşşşşşşş
canım allah kavuştursun seni bebişine.
Bir gelsin hiiiç gitmesin inşallah
kızlar yardıml
edin pembe renkte kan geldi transfer8.gün ne olabilir böyle olan varmı hiç düşücekmi bebişim dua edelim birbirimize inşallah olur
ALLAH RAZI OLSUN NE KADAR BÜYÜK NE KADAR DÜŞÜNCELİ BİR AİLEM VARMIŞ BENİ DÜŞÜNEN MERAK EDEN HEYCANLAN
SİZLERİN DUASI İYİ DİELKELRİ BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ
HER ZAMAN BİRİBİRİMİZİ UNUTMADIĞIMIZI BİLİYORUM ALLAH RAZI OLSUN HEPİNİZDEN
İNŞŞŞŞŞŞ
BURADAİ BÜTÜN ARKADAŞLARIMIZ KADER ARAKAŞLARIMIZ HAMİŞ OLACAĞIZ VE BU AİLE DAHADA BÜYÜYECEK
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
iyi pazarlar cucu hamileymis tbrler gozunuz aydin
bi kisi daha bu sinavdan gecti darisi diger arkadaslarimin basinada
Canım en doğru bilgiyi doktorun verebilir. Ben de melony arkadaşımın yazdıklarına katılıyorum. Dualarımız seninle. :Saruboceq: Doktoru arayıp bilgi alınca bize de haber ver tamam mı. Şeniz
:1hug: :asigim: a.s. Seni çok seviyoruz yeter. Sen hem çok tatlısın , hem de çok iyisin. Anneliği de çok hakediyorsun. İnşallah Rabbim de takdir edecek ve bağışlayacak bu tedavide. :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?