kizlar hamileyimmmmmmm :asigim:
cok sagolun kizlar,Rabbim herkese nasip etsin insallah..
yabangülümm,sonuc almamiz cok tuhaf oldu yaa,deger falan soramadik..
yegenime alisveris yapiyorduk,telefon geldi esime,esim acti,evet benim,evet yanimda,ciddimisiniz dedi yüz rengi atti disari cikti..
tabii bende arkasindan ciktim elimdekileri attim oraya..
tamam söylerim,tamam persembe geliriz dedi kapatti..
negatif sandim,bayilacaktim..kocis afalladi,durdu durdu anne oluyorsun dedi...
deger falan sormaya kalmadi yani,persembede ilk kontrole cagirmislar
o gün bakarim dosyamdan bugünkü degere ama tahminen 3-4 kati artmis olmasi lazim degil mi
senağlama senağlama senağlama delüüüüü kısss allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.inan ben yaşamış kadar duygulandım.eşinin duyduğu andaki içinden geçen duygularu gör nasıldı.allahım bütün herkese yaşatsın.
sağol canım inşş
inşş seninde sorusuz bir 9 ayın geçsin her şey güzel olsun
cucuuu bu ne sakinlik....oleee olee oleeeeyyy
Allah tamamına erdirsin..sağlıklı, başarılı, mutlu bir evladın olur inş, Allah ın razı geldiği
darısı tüm arkadaşlara
ne güzellll:asigim::asigim:
cucum valla ağladım sevinçten anne olmak deyince zaten gözpınarlarım taşıyo her defasında çok şükür canım çok şükür çooooooooooookkk sevindim rabbim tamamına erdirsin:gitme: :gitme: :gitme:senağlama senağlama
ağladım ama halayındanda geri kalamıycam:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
cucum gözün aydın tebrikler canım..
Allah sonuna kadar sağlıkla nasip etsin inşş.. :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
kizlar hamileyimmmmmmm :asigim:
nermin canım nerelerdesin görünmüyon pek fazla
hayırlısı olsun canım işallah diğer aya.valla iyi sayılırım halsizlki ve azda olsa bulantım oluyor.bebişide işalah çarşamba görecez nasipse.buralardayım canım adet oldum ya pek keyfim yoktu ama şimdi iyiym .sen nasılsın bebiş nasıl iyimi...
Merabalar arkadaşlar 1haftadır gelemiyodum.
annem ameliyat oldu onunla ilgileniyodum.
ne var ne yok geçmişi pek okuyamadım.
sadece CUCU NUN haberini gördüm.
CUCU çok sevindim ALLAH sağlıklı bi şekilde kucağına
almayıda nasip etsin inşşşşşşş.
canım benimŞeniz:teytey::teytey:kizlar hamileyimmmmmmm :asigim:
opu yada birşey kalmamış...kızlar iyi dileklerinin içi teşekğr edrim allah razo olsun hepinizden
nevocuğum canım ben ilçede oturyorum merkez adanada sabah saat 7 çıkıyorum 8.30 ordayım tahleri falan beklemem öğleyi buluyor bizim merkezde öğleden sonra muayene yok o yüzden böle erkenciyim
arakadaşlar dr her şey yolunda dedi ve pzrts opu olacak
dualarınıza ihtiyacım [/color][/font]
hoşgeldin canıma.s.Merabalar arkadaşlar 1haftadır gelemiyodum.
Kizlar merhabalar heppinize yazilarin birkismini okudum bende yeni katildim foruma burdan cucu arkadasimiza cok sevindim,banada biraz yardimci olurmusunuz bende 1 bucuk yildir evliyim ve hic korunmadik ama hamile kalamadim problem esimde imis gecenlerde sperm testi yaptik onun spermleri olu cikti yani herseyde yuzde 0 cikti :çok üzgünüm:cok bunladik fakat yine Allahtan umit ediyoruz bana biseyler tavsiye edebilrimisiniz gitme
Kizlar merhabalar heppinize yazilarin birkismini okudum bende yeni katildim foruma burdan cucu arkadasimiza cok sevindim,banada biraz yardimci olurmusunuz bende 1 bucuk yildir evliyim ve hic korunmadik ama hamile kalamadim problem esimde imis gecenlerde sperm testi yaptik onun spermleri olu cikti yani herseyde yuzde 0 cikti :çok üzgünüm:cok bunladik fakat yine Allahtan umit ediyoruz bana biseyler tavsiye edebilrimisiniz gitme
canım hayırlı olsun,rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş.valla 2010 çok uğurlu geldi.inş sıra bizlere de gelir......:teytey::teytey::teytey:
cucu takvim yapsana:)
cucu çok ama çok sevindim :sm_cool::teytey::dance::teytey:
Allahım tüm isteyenlere bu duyguyu yaşatsın
İnşallah sağsalim kucağına alırsın
Merabalar arkadaşlar 1haftadır gelemiyodum.
canım benimŞeniz:teytey::teytey:
rabbim sağlıcakla kucağına almayıd anasip etsin....
opu yada birşey kalmamış...
hadi hayırlısı canım...
herşey yolunda gitsin inşalalh...
hoşgeldin canıma.s.
anneciğine geçmiş olsun...
cucummmmmmmmmmmmmm gözün aydın canım tebriklerrrrrrrrrrrr
allah sağlıcakla kucağıan almayı nasip etsin inşalahhhh heyooooooooooooooooooo:dance::dance::dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?