sagol nevrocum iyim opuyorumnanaktan
aksama misafirim var, bende bi yandan temizlik yapiyorum bi yandan aksama neler yapsam diye dusunuyorum, ve tabii bide burayida takip etmeye calisiyorum sempatiksalakcinni
benim cok akintim oluyo, ilk defa bu kadar akintim oldu, bi kac kezde cok hafif pembe gibi leke oldu, galiba benim az tikali olan tup acildi :lepi: aksamlarida karnim cok sisiyo.....
yeter canim ne kadar guzel bi suru yumoslarin olmus, insallah bide guzel dollenme haberlerini alirsin canim
kızlar size bişe sorcam suan kafama ne taktım ben tahlilelerimi yaptırdığımda fsh 0.2 değer kadar yuksek cıktı doktorlar önemli olmadığını sölediler ama ben diyorumki gelecek ay 3.gun tahlili yaptırıp baktırsam ve eğer çıkarsa ilaç kullansam mı troid için off yo buna takmış durumdayım ne diyosunuz hiç uğraşmayımmı off yaa kafayı yiycem ben sığamıyorum hiç bir yere ne ev ne dışarısı kesmiyo beni neden böle oldum yaa
nevrom cok gusel anlatmışın içindeki duygularını rabbim tez zamanda bizede yaşatır inşallah seni oğluşuna ve işine oğluşunuda size bağışlasın rabbiim hayırlı evlatlar olsun inşallah canım benim rabbim hepimizede kısmet etsin
hepinizin mesajlarini gördüm kizlar,alinti yapmaya cok vaktim olmadigi icin böyle yaziyorum,kusura bakmayin nolur...
misafirlerim yeni gittiler,heryerim agriyor...
hepinizden Allah razi olsun,benimle beklediniz,benimle sevindiniz...
cok tesekkür ederim teker teker her birinize...
güzel dileklerde bulunan güzel kalpli arkadaslarimm,dilerim Rabbim en yakin zamanda sizlerede nasip eder,inanin dualarimdasiniz...
sorunumuz erkek infertilitesi degildi ama bu topige ilk girdigimden bu yana öyle güzel arkadasliklar kurduk ki...yinede beni hep dinlediniz...bunun icinde ayrica tesekkürler...
hepinizi cok seviyorumm :asigim:
çok sağolun kızlar desteğiniz için.normalde canımı sıkan olayları konuşmam dahada canım sıkılmasın diye ama yazmak istedim.yetercim rabbim yardımcın olsun canım inş çok güzel olcak herşey inanıyorum canım ben.nevrom ne güzel yazmışsın inş bizlerde yazarız böyle tatlım rabbim nasip ederde.
canim ben Turkiye'ye gelmistim 2 bucuk hafta kaldimHoşgeldin bitanemmmmm. :1hug: :asigim: Özledik seni. Biz de seni öpüyoruz. Şeniz Sen nerelerdeydin? Ben tam olarak anlayamadım.sengözlerimebaksanab
amin canım inşşşş
şimdilk her şey yolunda birde hayılısıyal kaliteli şeklide dölenip tutunurlarasa
opff ya a ne uzun yolları var
canim ben Turkiye'ye gelmistim 2 bucuk hafta kaldim
ailemle cok guzel bir 2 bucuk haftam gectiopuyorumnanaktan
ayrilik cok zor oldu her zamanki gibi:gitme:
çok sağolun kızlar desteğiniz için.normalde canımı sıkan olayları konuşmam dahada canım sıkılmasın diye ama yazmak istedim.yetercim rabbim yardımcın olsun canım inş çok güzel olcak herşey inanıyorum canım ben.nevrom ne güzel yazmışsın inş bizlerde yazarız böyle tatlım rabbim nasip ederde.
melony canim benim cok sevindim senin icin,harika vakit gecirip cok sey tecrübe edeceksin bu süre icinde eminim...hakkinda hayirlisi olsun insallahhh
yeterimmm,cok güzel bir haber bu canim,insallahhh allah gönlüne göre verir..göbisin dolar en kisa zamanda...
Dılemm canim arkadasimmm insallah sifa olacak sana bu buhar isi,ben inaniyorummmm...
Atladigim arkadaslarim varsa özür dilerim..hepinize hayirli günler diliyorum...
Allah emeklerimizide dualarimizida bosa cikarmasin insallahhh
yeterim maşallah yumoşlarına inşallah güzelce döllenecekler ve göbüşünü dolduracaklar canım.
maşşaallahhhh canım hepsi döllensinlerr inşallahh hepsi hepsisağolun kızlar 18 tane yumoş topladılar hepsininde iiçi dolu dedi dr (birincide hepsi boş çıkmıştı )
her şey yolunda rahat ol dedi
inşallah bitanem. Inşallah senin de yüzün güler artık bu yolda. :saruboceq:
canım haber verdiğin iyi oldu. Teşekkürler.. Ben de 15:00'e kadar haber alamazsam arayacaktım. Iyi olsunlar dediğin gibi , nasıl olsa haberini alıyoruz. Olumunekankayizsmile
nasıl geçti , umarım iyi geçmiştir bitanem. Valla ben çok severim yüzmeyi. Geçen sene hamilelikle boş geçtim. Bu sene inşallah acısını çıkaracağım. :lepi:
hoşgeldin bitanemmmmm. :1hug: :asigim: özledik seni. Biz de seni öpüyoruz. şeniz sen nerelerdeydin? Ben tam olarak anlayamadım.sengözlerimebaksanab
analık yapmazlar bir de anne demeni beklerler. Alsanaalsanasmile ah bu kaynanalar ahhhh. Daha başka ne tefarruatlar da vardır. Yaşadığını en iy isen bilirsin canım. Içinden gelmiyorsa diyemezsin tabi. Arada eşinin hatırı da olsa olmuyor bazen.
maşşaallahhhh canım hepsi döllensinlerr inşallahh hepsi hepsi
İNŞŞŞŞŞ CANIM
NE GÜZEL DULAR ETMİŞSİNİZ BENİ MERAK ETMİŞSİNİZ ÇOK SAĞOLUN
HEPİNİZ
Merhaba canım. İnşallah ilk tüp denemende yavruna kavuşursun. Ben de ilk denememde kavuşmuştum , şükürler olsun. Yavrum hemencik koşmuştu bana. İnşallah sen de bu mutluluğu tadarsın tedavinin sonunda. :Saruboceq:
Ben takip , kontrol süresince çalışıyordum. Ara ara gidip kontrollerimi oldum. Transfer zamanından önce de izne ayrıldım. Yumurta toplamayı genel anestezi ile yaptırmıştım. Transferden sonra ananas yemiştim. Bu sitede bazı arkadaşlardan duymuştum. Ananası hem yedim hem de suyunu içtim. Bazı markaların %100 katkısız ananas suları var. Ama bilindik marka değil. Büyük marketlerde bulabilirsin. Benim tek farklı yaptığım şey buydu. Allah ol dedi oldu. Hepsi vesile. Belki de hiç faydası yoktur , bilemem. Ama deneyip de kullananların önerisi ile kullanmıştım. Tutunmayı kolaylaştırdığını söylemişlerdi. Ve mümkün olduğunca dinlendim transferden sonra. İş yapmadım. Hatta sonuç gününe kadar banyo bile yapmadım. Bol bol dua ettim. Hp onunla konuştum. Onu benimle kalmaya ikna ettim. Ama hepsi Allahın izniyle. İnşallah senin meleğin de seninle kalır canım. İlk başta pozitif ol ve çok dua et. Allah dualarını kabul eder inşallah. :Saruboceq:
aymesin güzel haberini okudum allaha şükür iyiymiş bebişi onunlaymış 9 ayda onla kalır inşallah
melonycim hakkat dediğin gibi rabbim bir kapıyı kapatıp bir kapıyı açar derler seninkide o misal. iyi olmuş cnım tam zamanında olmuş kafa dağıtırsın inşallah öğretmenliğin bittiğindede anne oluverirsin canım
cucum çok şükür netleşmiş canım hamişliğin allahım sağlıcakla zamanında kucağına almayıda nasip etsin inşallahhhhh.yüce allahım en kısa zamanda diğer tüm isteyen arkadaşlarımızada nasip eder inşallahhh
yeterin opu bugünmüş. allahım kolaylık versin bebişlerini hemen gönderi versin canım benim.
cerenduru sen ne yaptın canım doktorunla görüştünmü. az bir kanaman olmuş inşallah yerleşme kanamasıdır canım. kendin hiç test yaptınmı canım merak ettimm
bengüsu canım tedavin hayırlı olsun. sen de çıktın bu yola allahım emeklerinizi bşa çıkarmasın göbüşünü doldursun canım
sınava giren arkadaşlar ne yaptılar inşallah iyi geçmiştir sınavları. allahım yardımcınız olsun kızlar
hayırlı olsun, doktordan gelince habersiz bırakma bizleri
Herkese iyi haftalar güzellerrrrrr. Şeniz Güzel başlayalım inşallah haftaya. Ve öyle devam etsin. İlk iş yeterden güzel haberler bekliyoruz. :lepi:
:asigim: :1hug: Canımmmmmmmmmmmma.s.
Canım Allah yardımcın olsun. İşin rast gitsin. İnşallah güzel haberlerini alırız akşam. Bu saate büyük ihtimalle toplanmıştır. Güzel güzel döllensinler inşallahhh. Dualarımızdasın. :Saruboceq:
Canım heyecanlandım şimdi bak. :dance: Kendi tedavim aklıma geldi. Karar verdiğimizde çok acayip gelmişti ilk anda. Sonra herşey çorap söküğü gibi geldi. Bir baktım ki transferim olmuş bile. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. Gelişmelerden bizleri haberdar et. Dualarımızla yanında olalım. :Saruboceq:
bengusu, biz de sizin gibi heyecanlıyız. Anatolia da karar kıldık. Uzun protokolle iğnelerime başladım canım. Eşimin genetiğine de bakılacak. İnşallah tedavi sonucunda hayırlı sağlıklı bebişlerimize kavuşuruz canım. Allah dualarımızı kabul etsin AMİN.opuyorumnanaktan
cerenduru sen ne yaptın canım doktorunla görüştünmü. az bir kanaman olmuş inşallah yerleşme kanamasıdır canım. kendin hiç test yaptınmı canım merak ettimm
sağolasın kardeşim bugün transferimin 9.günü test yapıp çıkmama ihtimali olduğunu düşünerek kendimi üzmek istemedim dün sabah erken saatelrde 1,2, damla pembe renkli kan geldi geçti o kadar güniçinde ağrı oldu zman zaman kramplar soltarafımda sol bacağıma kadar vurup vurup geçti bugünde arada sol tarafıma ani hareketler yaptığım da bişeler oldu sanki ama geçti midem bulanıyor ama şuan dinleniyorum perşembe günü hayırlı haberleri alcam inşallh nasipse herşey normaldir umarım...isteyen herkeze rabbim nasip etsin.....amin
sağolasın kardeşim bugün transferimin 9.günü test yapıp çıkmama ihtimali olduğunu düşünerek kendimi üzmek istemedim dün sabah erken saatelrde 1,2, damla pembe renkli kan geldi geçti o kadar güniçinde ağrı oldu zman zaman kramplar soltarafımda sol bacağıma kadar vurup vurup geçti bugünde arada sol tarafıma ani hareketler yaptığım da bişeler oldu sanki ama geçti midem bulanıyor ama şuan dinleniyorum perşembe günü hayırlı haberleri alcam inşallh nasipse herşey normaldir umarım...isteyen herkeze rabbim nasip etsin.....amin
İnşallah güzel haberi verirsin canım. Bence ara yerleşme kanaması. Öyle düşün öyle olsun Allahın izniyle.:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?