Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hepinizin mesajlarini gördüm kizlar,alinti yapmaya cok vaktim olmadigi icin böyle yaziyorum,kusura bakmayin nolur...
misafirlerim yeni gittiler,heryerim agriyor...
hepinizden Allah razi olsun,benimle beklediniz,benimle sevindiniz...
cok tesekkür ederim teker teker her birinize...
güzel dileklerde bulunan güzel kalpli arkadaslarimm,dilerim Rabbim en yakin zamanda sizlerede nasip eder,inanin dualarimdasiniz...
sorunumuz erkek infertilitesi degildi ama bu topige ilk girdigimden bu yana öyle güzel arkadasliklar kurduk ki...yinede beni hep dinlediniz...bunun icinde ayrica tesekkürler...
hepinizi cok seviyorumm :asigim:

MELONY canim benim cok sevindim senin icin,harika vakit gecirip cok sey tecrübe edeceksin bu süre icinde eminim...hakkinda hayirlisi olsun insallahhh

YETERimmm,cok güzel bir haber bu canim,insallahhh Allah gönlüne göre verir..göbisin dolar en kisa zamanda...

DILEMM canim arkadasimmm insallah sifa olacak sana bu buhar isi,ben inaniyorummmm...

atladigim arkadaslarim varsa özür dilerim..hepinize hayirli günler diliyorum...
Allah emeklerimizide dualarimizida bosa cikarmasin insallahhh

çok sağolun kızlar desteğiniz için.normalde canımı sıkan olayları konuşmam dahada canım sıkılmasın diye ama yazmak istedim.yetercim rabbim yardımcın olsun canım inş çok güzel olcak herşey inanıyorum canım ben.nevrom ne güzel yazmışsın inş bizlerde yazarız böyle tatlım rabbim nasip ederde.

Hamaratsın maşallah. Hem temizlik , hem yemek , hem de internet. Benden karı olmaz valla. kaydirigubbakcemile3

Bu gelişmeler çok süper dilemcim yaa. İnşallah dediğin gibi tüp açılmıştır. Şansı katlarsınız valla. Hem bu ay da gelmiş olabilir bence. sengözlerimebaksanab

Canım o kadardan bişi olmaz bence. Benim de öyle yüksek çıkmıştı bir seferinde. Ama aklıma çok takılacak diyorsan 3. gün bir tahlil yaptırırsın. Ama dediğim gibi gerek yok bence. opuyorumnanaktan

Sağol canım , Allah razı olsun. Güzel dileklerin , duaların için teşekkürler. Aminnnnn diyorumm. :Saruboceq:

Mesmeleğim benim. Senin gibi şeker birisiyle kim arkadaşlık kurmak istemez , kim derdini dinlemez. Sorunun ne olursa olsun. Sen geldin bizimle aile oldun. Çok sevdirdin kendini. Cansın sen cannn. Ve içinde minik bir can taşıyan can oldun artık. yerimseniben

Canım bazen paylaşmak da iyi gelir. :1hug: İnşallah bitanem , inşallahhhhhhhhhh. :Saruboceq:

Hoşgeldin bitanemmmmm. :1hug: :asigim: Özledik seni. Biz de seni öpüyoruz. Şeniz Sen nerelerdeydin? Ben tam olarak anlayamadım.sengözlerimebaksanab
canim ben Turkiye'ye gelmistim 2 bucuk hafta kaldim
ailemle cok guzel bir 2 bucuk haftam gectiopuyorumnanaktan
ayrilik cok zor oldu her zamanki gibi:gitme:

amin canım inşşşş
şimdilk her şey yolunda birde hayılısıyal kaliteli şeklide dölenip tutunurlarasa
opff ya a ne uzun yolları var

masallah canim baya bir yumos cikmis
insallah bundan sonrasida sorunsuz ilerler:Saruboceq:

masallah canim baya bir yumos cikmis
insallah bundan sonrasida sorunsuz ilerler:Saruboceq:
[/QUOTE]

inşşşşşşşşşşşşşşş:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
iinşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canim ben Turkiye'ye gelmistim 2 bucuk hafta kaldim
ailemle cok guzel bir 2 bucuk haftam gectiopuyorumnanaktan
ayrilik cok zor oldu her zamanki gibi:gitme:

Canım Allah kavuştursun. Ailenden uzak olmak zor di mi. Ben aynı ildeyim. Sık sık görmesem yapamıyorum. Allah kolaylık versin sana ve senin gibi hasretlik çekenlere. :teselli: a.s.

inşşşşşşşşşşşşşşş
canım inşşşşşşşşşşşşşş
rabbim hepimize yaşatsın
inşşşşşşşşşşşşşşş

inşş cucum
iinşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

yeterim maşallah yumoşlarına inşallah güzelce döllenecekler ve göbüşünü dolduracaklar canım.

İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ CANAIM
İİNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

sağolun kızlar 18 tane yumoş topladılar hepsininde iiçi dolu dedi dr (birincide hepsi boş çıkmıştı )
her şey yolunda rahat ol dedi
maşşaallahhhh canım hepsi döllensinlerr inşallahh hepsi hepsi

evet canım iyi olsunlarda şükür iyiler. Diğer topikte sormuşsun ama canım cevap yazmakta zorlanıyorum . Ben maaselef aynıyım yaa keşke çok iyiyim diye yazabilseydim. Sanırım böle giderse hastaneye yatıracaklar beni su içemiyorum çunku ve artık bogazımdan kan gelemye başladı. Ama bebekler iyi sanırım kii yaramazlık yapıyolarr annelerine hissettiriyolar şükürler olsunn. Siz nasılsınız canımm paşamızz ne yapıyo az kaldı tadını çıkar doya doyaaa yaaa bebeğinle

cucum, canim benim insallah buharim ise yaramistir yaramadiysada olsun, ben hala yola devam ediyorum, insallah seninde hamileligin sorunsuz gecer canim....

minos, allah kavustursun, sende gurbet kususun, benim gibi demicem ben burda dogdum ailem burda ama canim esim gibi, o'da ailesinden uzak....

valla nevrocum hamaratlik benden biraz uzak, bakma ben aslinda cok tembellim :kedi:
belki olmustur, olmdadiysada mutlaka bi faydasi olmustur...ama insallah bebisim benledir, her an rabbimle konusuyorum yalvariyorum, insallah olur...

yarin hastaneyi arayacam, bakalim benim testler gelmismi, en azindan bi dahaki transferden once ogreneyim belki pihtilasma filan vardir ona gore transfer sonrasi ilac kullanirim...

Canım benim çok teşekkür ederim. Ben de transferden sonra izin almak istiyorum ama tedavim il dışında olacağı için zaten yumurta toplama ve tranfer için 5 gün izin alacağım geri kalan 10 gün için rapor almayı düşünüyorum. Transfer sonrası da işyerine dönüp çalışaacağım diye düşündüm. Zaten tekrar izin alırsam göze batarım işyerinden kaçıyormuş görünümü de vermek istemiyorum. Sence ne yapayım tedavi sürecinde seyahati yasaklıyorlar daha doğrusu tasvip etmiyorlar diyelim. Asıl önemli olan transfer sonrası mı?

uzun zamandr yazmıyorum kızlar buraya sıkıntılı sancılı anlıcaanız küçük emrah modunda takıldım birsüre..
hepinizi takip ediyordum azda olsa .. sınavı geçen bir üst sınıfta master gören arkadaşları tebrik ediyorum..
özlemişim buraları.. hemde çok.. buara taşınma telaşımız var geçen yıl kayınvaldemin alt katına taşınma durumu vardı bu yıl gerçek oldu .. hayırlısı olsun demekten başka çaremiz kalmadı maddi olarak onlarda zorda bizde.. birbirimize destek olmak adına taşınıyoruz inşallah herşye güzel olur.. 1-2 ay içinde taşınız oluruz.. boshayallersmile
hepinizi çok öpüyorum nevrocuğumun son yazısı çok güzeldi keşke herkes senin gibi olsa opuyorumnanaktan kendinize çok iyi bakın sık giremesemde tüm kalbimle yanınızdayım duacınızım öpüyorum tek tek
a.s.

hayırlı olsun, doktordan gelince habersiz bırakma bizleri

slm kızlar,
çok yoruldum ama değdi,memorialde semra hanımla görüştüm ondan önce hale hanım muayene etti,daha önce gebelik yaşadığım için tüp bebek tedavisine başlamamın erken olduğunu söyledi,muayene sırasında içi sıvı dolu bir şey gördü doktorum,reglime 4 gün var ,Semra Hanım belki regli dönemine yaklaştığın için olabilir ama eğer öyle değilse reglin bittikten sonra tekrar muayene edelim hala varsa histeroskopi yapalım dedi,bu arada eşimden tekrar sperm analizi istendi çünkü yapılan testlerde sonuçlar çok farklı birde bir türlü bitmeyen lökosit sorunumuz devam ediyor,bu cumartesi eşim sperm testi yaptıracak,çıkan sonuca göre nasıl bir tedavi uygulayacağımıza karar vereceğiz dedi yani 2 hafta sonra yol haritamız belli olacak şimdilik benden haberler bu kadar,hakkımızda hayırlısı olsun ....
ecemnur seninde tedavin hayırlı olsun inşallah sonucunda güzel haberleri alırız.

merhaba kizlar. Uzun zamandir yazamiyorum.siteyede giremiorum.ara ara girip cikiyorum.

Hepiniz iyisinizdir insallah.. Tedavide olanlar rabbim insallah emeklerinizi bosa cikarmaz ve yavrulariniza kavusursunuz.

Bende hicbir degisiklik yok.. ayni ayni heb aynii.bebis yok. 2.ci tedaviye baslamayada cesaretim yok .. beklemedeyiz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…