haklısın çalışmadan olmuyo bişey dimi..
ben bu aylardaki hamişlikle ilgisini çözdüm galiba..
sonuçta ilkbahar ayı..doğanın yeniden canlandığı bir ay..sonbaharda kuruyan ağaçlar bir bir yeşeriyorr..bizde yeşeriyoruz galiba doğayla beraberr:sm_cool:
kıslarrr aymesim işteymiş bugun evdeki bilgisayarına virüs girmiş bugun işten girerim demiş ama işteki bilgisayarınada girmiş.neyse bebeğiyle arası iyi olsunda baska sansızlıklar önemli değil
Canım kürün etkisi baya fazla demekki. Haydi inşallah yaramış olsun çalışmalar da. :jeyyar: hihoyyyt
Ben daha iyiyim canım , teşekkürler. yerimseniben Büyük ölçüde atlattım şükürler olsun. :Saruboceq:
Sen neler yapıyorsun başka başka. :içelim: Yüzmeye devam mı?
amin canım...inşş yabanımm rabbim kimseye evlat hasretiyle bırakmasınn
özlem bulantıların devam ediyormu hala.benim sabah bulantılarım başladı dünden itibaren.bide bazen karnıma ağrı giriyor adet sancısı gibi belime vuruyor ağrısı allahtan çok sürmüyor.duyduğum çok kişiden oluyormuş ama insan korkuyor.
aminnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnn canım.inşş yabanımm rabbim kimseye evlat hasretiyle bırakmasınn
inşallah armaz canım yaaa çok zor. benim bulantılarım ısrarla gunun her saatınde devam ediyor. çok zor ama şükür genede halime ne diyeyim. agrılar olucak canım bebek gelişiyo kendine yer açıyo kolay değil
tulinim sidelyam sizler nasılsınız kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
tatlılar ben çıkıyorum sonra yine girerim öpüyorum çok...
kızlar geçenlerde eşimin annesiyle çok kötü tartıştık.kadın halimizi biliyor maddi olarak toparlanmayı bekliyoruz tedavi için kadının durumu yerinde hiç yanaşmıyor.sonunda demezmi eşime bu da anne demiyor bana diye...bende patladım sen bana annelikmi yaptınki o kelimeyi bekliyorsun diye düğünümde elini bişeye atmadı herşeyi eşimle ben yaptım şimdide bunda yardımcı olmuyor haksızmıyım ama ya
canım boşver ondan gelen allahtan gelsin.rabbim kimseye muhtaç etmesin.sıkma canını valla dünyanın en iyi gelini olsan dahi yaranamazsın.klava:
nevrom yukarda arkadaşımıza ne güzel şeyler yazmışsın duygulandım inşallah bende kavuşurum bu sefer bebeğime.
kıslarrr aymesim işteymiş bugun evdeki bilgisayarına virüs girmiş bugun işten girerim demiş ama işteki bilgisayarınada girmiş.neyse bebeğiyle arası iyi olsunda baska sansızlıklar önemli değil
iyi olmana sevindim canım:smiley-cool:
canım hafta sonum baya yoğundu ilk sınavın yükünü atmış olarak kafam biraz daha rahatladı...bir hafta 10 gün dinlenip ondan sonra ikinci sınavlara hazırlanacağım..
yüzmeye devamm canımm... mayıs a kadar devam şimdilik
merhaba kizlar ben evime dondum sukurler olsun
buralarda cok guzel haberler varmis
cucu hamileymis cok tebrik ediyorum canim saglikli bir 9 ay gecirip saglikla al kucagina yavrunu insallah
gecmisi henuz okuyamadim arkadaslar
yeterin yumoslari toplanacak bu gun sanirim insallah Rabb'im emeginin karsiligini versin siradaki hamisimiz yeter olsun
melony canim olmamis galiba insallah en kisa zamanda melegin merhaba der sana
nevro aramiza gelmis hosgeldin canim
muhakkak atladigim cok olay vardir affrdin kizlar
yavas yavas okurum gecmisi
hepinizi cok optum
kızlar geçenlerde eşimin annesiyle çok kötü tartıştık.kadın halimizi biliyor maddi olarak toparlanmayı bekliyoruz tedavi için kadının durumu yerinde hiç yanaşmıyor.sonunda demezmi eşime bu da anne demiyor bana diye...bende patladım sen bana annelikmi yaptınki o kelimeyi bekliyorsun diye düğünümde elini bişeye atmadı herşeyi eşimle ben yaptım şimdide bunda yardımcı olmuyor haksızmıyım ama ya
merhaba kizlar ben evime dondum sukurler olsun
buralarda cok guzel haberler varmis
cucu hamileymis cok tebrik ediyorum canim saglikli bir 9 ay gecirip saglikla al kucagina yavrunu insallah
gecmisi henuz okuyamadim arkadaslar
yeterin yumoslari toplanacak bu gun sanirim insallah rabb'im emeginin karsiligini versin siradaki hamisimiz yeter olsun
melony canim olmamis galiba insallah en kisa zamanda melegin merhaba der sana
nevro aramiza gelmis hosgeldin canim
muhakkak atladigim cok olay vardir affrdin kizlar
yavas yavas okurum gecmisi
hepinizi cok optum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?