Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
oh maşallah inşallah çok güzel döllenirler kaliteleride yüksek olur allah yardımcın olsun canım dualarım seninle

İNŞŞ KUZU İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

olsun cnaım bebeğin seninle sonuçta şakır şakır kanaması olanlar bile var saglıklı bebekleri hiç bişeycik olmayacak bebeğine merak etme. beni biliyosun canım teldede duydun sesimi pek iyi oldugum sölenemez ama çalışıyorum işte yıkılmadım :))))
canım geçmiş olsun kan geldiğinden bahsetmişsin aman arkadaşım hiçbirşeyi ihmal etme sen sağlıklı olacaksın ki bebişlerin de sağlıklı olsun:1hug:
evet canım yaa kötüyüm iyi değilim ama hastanedede yatmak istemiyorum cumartesi kendi doktorumla randevum var eger o riskili görürse bekliycem o zamana kadar
canım eğer devlet ilkini tedaviden sayarsa bizde elimizden geleni yapacağız demişti ama tekrar konuşmadık

canım devlet seni sonuçta tedavi olmuş sayıyor sen şuan 3. tedavindesin inşallah hakkını yemezler canım

Günaydın bitanemm. İkimiz de çok iyiyiz çok şükür. Siz üçünüz nasılsınız? İyisinizdir inşallah. Seninki de mucize gibi. Maşallah onlar çok güçlüler. Ne senden ayrıldılar ne de birbirlerinden. El ele mutlu sona doğru ilerliyorsunuz. Rabbim hepinizi korusun inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

ızlar Şİmdİ embİryoloĞ aradı 18 yumoŞtan 2 tanesİ dÖlenmİŞ yarrın arayıp tekrar bİlgİ verecekler

Canım sağlıklı olsun da 1 tane olsun yeterki. Dün gece yazdığım yazıyı okudun mu. Rabbim ol dedikten sonra olur. :Saruboceq:

okudum canım embiryoloğla konuşrj-ken aklıma geldi zaten hepsinin dlnmeyeceğini tahmin ediyordumda bu kadr az beklmiyordumn
ama sağlık olsun rabbim verecekse bir taneylede verir

inşş canım dr bu konuda çok dikkatli ama devlet için bir şey diyemeyeceğim
tüp bebkte olan insanlarıdan nereden ne kısıtlaya bilirz diye bir arayış içindedler

canım, benim ilk kan testimden sonraki ikinci kan testim az yükseldi, tekrar test istedi doktorum sonrakinde de fazla bir artış gözükmedi, tekrar bi test istedi derken 2-3 gün arayla test yaptırıyodum sürekli test istediği içindeultrason günümüzü biraz geciktirdik, kan testim normale döndü 1 hafta sonra ultrason için gel dedi buarada bikaç damla kanamamda oldu gittiğimde "3 embriyoda tutunmuş 1 i sonlanmış ama kesesi diğer ikisi için sıkıntı çıkaracak biyerde, beklicez" dedi birdahaki ultrasona kadar (en başından beri çalışıyodum ben tabi,) sonraki ultrasonumda da kese duruyo ondan dolayı diğerlerinin düşük tehlikesi var raporunu uzatacaz dedi, ben raporum olmadığını en baştan beri çalıştığımı söyledim,benim kardeşim hemşire, doktorum ondan rapor yazdırdığımı çalışmadığımı sanıyomuş,tabi bunu duyunca çok kızdı bana bu halde nasıl çalıştın diye, bundan sonra 3 ay rapor verecem çalışmıcaksın dedi, sonra 3.kese kayboldu sonrada ikiz gebelik olduğu için çalışmamı uygun görmedi, bide böbreklerimle alakalı bi sorun oldu yatmam gerekti,eylüle kadar askıya aldım işi mecburen
Rabbim sana sıkıntı vermez inşallah hamile kalmakla bitmiyo diyoruz ya gerçekten öyle, Allah tüm hamilelerimize sıkıntısız bir dönem geçirmeyi nasip etsin, sonunda da bebişleri kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

merhaba canim .Tedavin insallah istedigin gibi sonuclanir canim insallahhh .

benim baya oldu 1.tedavi.
evet maddi ve manevi yonden insan cok etkileniyor.biz almanyadan tr ye gittik ve cok etkilendik her yonden.2.ciyi tahminim almanyada baslicaz .bunun icin cok cok para lazim kendimi hazir hissetsem bile para lazim..burda cok pahali.ise girdim bakalim esime yardimci oluyorum maddi yonden guclenirsek 2.ci olur insallah

insallah hersey istedigin gibi olur canim yavrularin seninle olur bol bol dua et.. bizimde dualarimiz sizlerler..:1hug:

kızlar nasılsınız günaydın hepinize dün test almıştık 12.gün yapmaya kararlıydım ama rahat duramadım sabah erken saate test yaptım pozitif çıktıo çok koyu değildi ama belirgin sayılırdı 10.günüm perşembe kanda baktırcam acaba hamilemiyim inşallh öyledir sdizinle paylaşmak istedim herkezin olur inşaallh :)

( ne guzelll yazmissin canim benimmm o gunleri tekrar yasadim valla bizde 3 kisiydik.

almanyaya dondugumde sonucu ogrendigimde cok kotu oldumm ve annemi aradim arkadasimin telefonu annemde vardi ben almayi unutmustum anneme arattim ve onunda olmamis..3.arkadasimin sonucunu siteden ogrendim bu siteden di cunku.. onun pozitivmis okadar cok sevindimkii sukurler olsun dedimm birimizin olmus bu bana umut vermistii.. dedigin gibi Rabbim ol deyince olurrr.. benimde olcak buna inaniyorum biraz zamana ihtiyacimiz var sadece.. tum isteyenlerin olur insallah surec zorr evet ama inanmak onemli olann

azda olsa pozitiv cikmis ne kadar guzelll hamissin demekki canimm insallahhhhhhhh..rabbim gonlune gore versin yavrun birakmasin seni insallah

hayırlı olsun silik çıktığına göre hamilesin, benim 8.gün silik çıkmıştı, umarım kan değerinde iyi çıkar,
Rabbim sağlıklı bir hamilelik geçirmeyi ardındanda sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin...

aa1 katılıyorum sana şeker.yetercim inş herşey yolunda gider canım 2 melegin hep sende kalır.cerenduru ne güzel inş kandada güzel çıkacak inan canım.kızlar 2010 resmen bizlerin yılı olacak baksanıza rabbim hergün başka hamiş haberi alıyoruz.

inşş canım yyaa
RABBİM EN İYİYSİNİ BİLR İNŞŞ HAKKIMDA HAYIRLISI
EĞER O İSTRESE BENİ O İKİ EMBİRYOYLA ENNE YAPAR

nevromm cok sagol:asigim:
cok mutlu ettin beni bu güzel düsüncelerinle :kedi:
bende hepinizi cok seviyorum..Şeniz
bu arada yazini okudum,cok duygulandim...Rabbim herkesin yardimcisi olsun,yeter ki ol desin,önünde hic bir engel kalmiyormus...bir cogumuz bu mucizeyi birebir gördük yasadik...Allah herkese nasip etsin insallah

canimm nasilsin?
nasil gidiyor buhar isi?kac gün devam edeceksin?
calismalari yogun tut sen her ihtimale karsi aklinialirimsmile
olcak insallah,acilsin tüpler falan,dogaldan olcak insallahhh:Saruboceq:

saboli hosgeldin canim..
yeni eviniz hayirli olsun..insallah ici bebislerle dolsun...
kolay gelsin canim,öpüyorum kocaman Şeniz

ızlar Şİmdİ embİryoloĞ aradı 18 yumoŞtan 2 tanesİ dÖlenmİŞ yarrın arayıp tekrar bİlgİ verecekler

yeterimm cok sükür,Rabbim ol dedikten sonra her sekilde olur,sayi sakin kafana takilmasin,nevronun yazisini okumussundur...
hepsi birer örnek..insallahhhhh simsiki tutunurlar sana,hic birakmazlar,saglikla hayirlarla gelirler bebislerinnnn,her zaman duacinim :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…