Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
oh maşallah inşallah çok güzel döllenirler kaliteleride yüksek olur allah yardımcın olsun canım dualarım seninle

İNŞŞ KUZU İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

çok şükür canım iyi olmaya çalışışıyorum evet nevrocum sağolsun her iki tarafıda bilgilendirdi.

sanada günaydın canım

anladım canım napalım kısmet değilmiş inşallah çok yakında o müjdeyi vericeksin bize ben inanıyorum. Öğretmenlik işin çıkmış çok sevindim bu seni dahada rahatlatıcaktır kafan dağılır hiç olmazsa benim bebiş beni biraz üzüyo canım ya ara ara devam kanamalara kanama diyorum ama öyle şakır şakır değil bi kaç damla şeklinde inşallah ilerde hiç kalmaz

canım valla bildiğin gibi hiçbi değişiklik yok desem yeridir
senin mide bulantıların devammı sen nasılsın?
olsun cnaım bebeğin seninle sonuçta şakır şakır kanaması olanlar bile var saglıklı bebekleri hiç bişeycik olmayacak bebeğine merak etme. beni biliyosun canım teldede duydun sesimi pek iyi oldugum sölenemez ama çalışıyorum işte yıkılmadım :))))
canım geçmiş olsun kan geldiğinden bahsetmişsin aman arkadaşım hiçbirşeyi ihmal etme sen sağlıklı olacaksın ki bebişlerin de sağlıklı olsun:1hug:
evet canım yaa kötüyüm iyi değilim ama hastanedede yatmak istemiyorum cumartesi kendi doktorumla randevum var eger o riskili görürse bekliycem o zamana kadar
canım eğer devlet ilkini tedaviden sayarsa bizde elimizden geleni yapacağız demişti ama tekrar konuşmadık

canım devlet seni sonuçta tedavi olmuş sayıyor sen şuan 3. tedavindesin inşallah hakkını yemezler canım

sanada günaydın tatlım, nasılsın, damadım nasıllaropuyorumnanaktan
arkadaşın için çok sevindim o kadar olaydan sonra Rabbim ne güzel mükafatlandırmış onu,
Bizim elimizde olan bişey değil tabi, Allahın izniyle geliyo bebişlerimiz,
bende transferden sonra 1 saat kadar yattım hastanede, sonra doktora " 3 saatlik bir yolculuk yapmam gerek gidebilirmiyim" dedim, "sen bilirsin sadece şansını azaltırsın" dedi bana, ama eve gelmem gerekiyodu mecburen, hemen yola çıktık, 3 saatlik yolu yavaş yavaş 6 saatte geldik, yollar bozuktu araba sarsıyodu, elim karnımda gelene kadar dua ettim, geldim 5.kat merdiven çıktım, (benim hala opudan dolayı rahatsızlığımda vardı ) 3.gün işe başladım mecburen, zaten opu ve transfer için izni zor almıştım, işyerim 20 dakika sürüyodu ama gittiğimiz yolda aşırı bozuktu ve araba öyle sarsıyodu ki yanına yoğurt alsan ayran olur gidene kadarkaydirigubbakcemile3 düşük tehlikemin olduğunu bilmeden 1 buçuk ay çalıştım halbuki kalkmadan yatmam gerekliymiş
ama çok şükür Rabbim yardımcım oldu iki bebişimide bana gönderdi, herşeye rağmen bebeklerim benimle, bu yolda öncelikle sabır, inanç, sonrasında pozitif düşünce gerekiyo mutlaka, Rabbim ol dedikten sonra olmayacak hiçbirşey yok...
Allah isteyen tüm arkadaşlarıma biran evvel bebeklerini gönderir inşallah...

Günaydın bitanemm. İkimiz de çok iyiyiz çok şükür. Siz üçünüz nasılsınız? İyisinizdir inşallah. Seninki de mucize gibi. Maşallah onlar çok güçlüler. Ne senden ayrıldılar ne de birbirlerinden. El ele mutlu sona doğru ilerliyorsunuz. Rabbim hepinizi korusun inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

ızlar Şİmdİ embİryoloĞ aradı 18 yumoŞtan 2 tanesİ dÖlenmİŞ yarrın arayıp tekrar bİlgİ verecekler

Canım sağlıklı olsun da 1 tane olsun yeterki. Dün gece yazdığım yazıyı okudun mu. Rabbim ol dedikten sonra olur. :Saruboceq:

günaydın bitanemm. Ikimiz de çok iyiyiz çok şükür. Siz üçünüz nasılsınız? Iyisinizdir inşallah. Seninki de mucize gibi. Maşallah onlar çok güçlüler. Ne senden ayrıldılar ne de birbirlerinden. El ele mutlu sona doğru ilerliyorsunuz. Rabbim hepinizi korusun inşallah. :saruboceq: :saruboceq: :saruboceq:

canım sağlıklı olsun da 1 tane olsun yeterki. Dün gece yazdığım yazıyı okudun mu. Rabbim ol dedikten sonra olur. :saruboceq:

okudum canım embiryoloğla konuşrj-ken aklıma geldi zaten hepsinin dlnmeyeceğini tahmin ediyordumda bu kadr az beklmiyordumn
ama sağlık olsun rabbim verecekse bir taneylede verir

günaydın bitanemm. Ikimiz de çok iyiyiz çok şükür. Siz üçünüz nasılsınız? Iyisinizdir inşallah. Seninki de mucize gibi. Maşallah onlar çok güçlüler. Ne senden ayrıldılar ne de birbirlerinden. El ele mutlu sona doğru ilerliyorsunuz. Rabbim hepinizi korusun inşallah. :saruboceq: :saruboceq: :saruboceq:

canım sağlıklı olsun da 1 tane olsun yeterki. Dün gece yazdığım yazıyı okudun mu. Rabbim ol dedikten sonra olur. :saruboceq:

olsun cnaım bebeğin seninle sonuçta şakır şakır kanaması olanlar bile var saglıklı bebekleri hiç bişeycik olmayacak bebeğine merak etme. Beni biliyosun canım teldede duydun sesimi pek iyi oldugum sölenemez ama çalışıyorum işte yıkılmadım :))))

evet canım yaa kötüyüm iyi değilim ama hastanedede yatmak istemiyorum cumartesi kendi doktorumla randevum var eger o riskili görürse bekliycem o zamana kadar

canım devlet seni sonuçta tedavi olmuş sayıyor sen şuan 3. Tedavindesin inşallah hakkını yemezler canım

inşş canım dr bu konuda çok dikkatli ama devlet için bir şey diyemeyeceğim
tüp bebkte olan insanlarıdan nereden ne kısıtlaya bilirz diye bir arayış içindedler

can iso canım bende bişeyi farkettim ben normalde evde yatarken yada işyerindeyken hiçbişeyim yok ama akşam eve gitmek için arabaya bindiğimde bende 45 dakikalık yol gidiyorum bu arada araba sarsıyo çok eve gittiğimdede hemen wcye gidiyorum zaten tik oldu ozaman bikaç damla kanamam oluyo yatınca geçiyo ertesi gün tekrar aynı şey oluyo bana galiba araba iyi gelmiyo diye düşünüyorum acaba düşük tehlikem varmı dr şimdi bişey diyemem dedi bişey söylemedi ama ben nasıl öğrenicem düşük tehlikem varsa arabaya binmiyim nasıl yapıcağımı bilmiyorum ama işe gelmem ben bile bile bebeğimi kaybetmek istemiyorum sen nasıl öğrendin düşük tehliken olduğunu

canım, benim ilk kan testimden sonraki ikinci kan testim az yükseldi, tekrar test istedi doktorum sonrakinde de fazla bir artış gözükmedi, tekrar bi test istedi derken 2-3 gün arayla test yaptırıyodum sürekli test istediği içindeultrason günümüzü biraz geciktirdik, kan testim normale döndü 1 hafta sonra ultrason için gel dedi buarada bikaç damla kanamamda oldu gittiğimde "3 embriyoda tutunmuş 1 i sonlanmış ama kesesi diğer ikisi için sıkıntı çıkaracak biyerde, beklicez" dedi birdahaki ultrasona kadar (en başından beri çalışıyodum ben tabi,) sonraki ultrasonumda da kese duruyo ondan dolayı diğerlerinin düşük tehlikesi var raporunu uzatacaz dedi, ben raporum olmadığını en baştan beri çalıştığımı söyledim,benim kardeşim hemşire, doktorum ondan rapor yazdırdığımı çalışmadığımı sanıyomuş,tabi bunu duyunca çok kızdı bana bu halde nasıl çalıştın diye, bundan sonra 3 ay rapor verecem çalışmıcaksın dedi, sonra 3.kese kayboldu sonrada ikiz gebelik olduğu için çalışmamı uygun görmedi, bide böbreklerimle alakalı bi sorun oldu yatmam gerekti,eylüle kadar askıya aldım işi mecburen
Rabbim sana sıkıntı vermez inşallah hamile kalmakla bitmiyo diyoruz ya gerçekten öyle, Allah tüm hamilelerimize sıkıntısız bir dönem geçirmeyi nasip etsin, sonunda da bebişleri kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Beyzacım mesajım üzerine geldin sanırım. Ama lütfen daha sık gel. Hani ne güzel sohbetler ederdik. Ben de döndüm düzenli olarak. Gel yine dertleşelim , birlikte yürüyelim bu yolları. Böyle uzak kalma , yalnız kalma kendinle. :1hug: a.s.[/B]

Merhaba canim .. ise girdim ya, isi evimde yapiorum.hep onun basindayim .sabah kalkiom aksama kadar basindayim.bos durmakla olmuyo valla para biriktirmek gerekiyo yoksa bebisin gelecegi yokzemuszemus..bende sigara molasinda gelmeye calisiyorum.ugrarim artik ins.
Yavrunda cok tatli Rabbim sizlere bagislasin Masallahhh cnm

Benimde yigenim oldu. (Abimin) Suanda 5 aylik erkek cocugu var masallah ve yetmedi gelin simdi 2 aylik hamile tekrar:ecrin_bebek:hihoyyyt onlari severek geciriyorum azda olsa gunlerimi rabbbim kimsenin kucagini bos birakmasin :CüvCüv:

Mrb beyzanur. Teşekkür ederiz. Benim ilk olacak bakalım heyecanlı ve sabırsızım.

Ne kadar süre geçti tedaviden bence kendini hazır hissettiğinde başla derim. Biz ilkinde olacağına inanıyoruz ama ikinci tedaviyi bile düşünüyoruz. Sonuçta vesile olacak Allah. Olacak diye bişi yok ben elimden geleni yapacağım. Maddi manevi yıpranıyor insan bu süreçte. İyki bu forum var yoksa inan delircek gibi oluyorum. kaydirigubbakcemile5

merhaba canim .Tedavin insallah istedigin gibi sonuclanir canim insallahhh .

benim baya oldu 1.tedavi.
evet maddi ve manevi yonden insan cok etkileniyor.biz almanyadan tr ye gittik ve cok etkilendik her yonden.2.ciyi tahminim almanyada baslicaz .bunun icin cok cok para lazim kendimi hazir hissetsem bile para lazim..burda cok pahali.ise girdim bakalim esime yardimci oluyorum maddi yonden guclenirsek 2.ci olur insallah

insallah hersey istedigin gibi olur canim yavrularin seninle olur bol bol dua et.. bizimde dualarimiz sizlerler..:1hug:

kızlar nasılsınız günaydın hepinize dün test almıştık 12.gün yapmaya kararlıydım ama rahat duramadım sabah erken saate test yaptım pozitif çıktıo çok koyu değildi ama belirgin sayılırdı 10.günüm perşembe kanda baktırcam acaba hamilemiyim inşallh öyledir sdizinle paylaşmak istedim herkezin olur inşaallh :)

Bana hastane rapor vermişti. 20 gün. Yumurta toplandığı günden itibaren. Önemli olan transfer sonrası. Aslında herşey kısmet biliyorsun. Bir olay anlatayım..

Ben tüp bebek tedavisine başladığımda benimle birlikte 3 kişi daha aynı gün tedaviye başlamışlardı. Orada bekleme sürecinde onlarla tanıştım ve kontrol günlerimiz aynı olduğu için bu arkadaşlığı bu süre zarfında daha da ilerlettim. :asigim:

Bir arkadaşımın maddi durumu iyi değildi. Kendisi çalışmıyor , sadece eşi çalışıyordu. Başka gelir kaynakları olmayan bu çiftin evleri de kiraydı. 12 senelik evlilikleri boyunca bebekleri olmamıştı. Bunca sene anca ayırabildikleri ve biriktirdikleri ile tüp bebek yaptırmaya karar vermişlerdi. Yaşı 35 olan bu arkadaşımın kilosu fazla , üstüne troid rahatsızlığı da mevcuttu. Eşinin spermleri de az , hareketsiz ve şekilleri bozuktu. :teselli:

Geldik gittik , geldik gittik. Yumurta toplama günü geldi çattı. Benden 9 , bir arkadaşımızdan 12 , bir arkadaşımızdan 18 , bu arkadaşımızdan ise sadece 3 yumurta toplanmıştı. Daha o gün umutsuzluk düştü arkadaşımızın içine. Bizim sayıları düşündükçe bu işin olmayacağına inandırmıştı kendini. Ben böyle bir denklemin kurulamayacağını , bunun nasip kısmet olduğunu , umudunu kaybetmemesi gerektiğini aşılamak için çok mücadele verdim. O gün ve o gün ayrıldıktan sonra sürekli telefonla arayarak onun ümitlerini yeşertmeye çalıştım. :1hug:

Ertesi gün öğleden sonra bizi döllenen yumurta adedini bildirmek için aradılar. Biraz zaman geçince yine aradım arkaşımı. Hüngür hüngür ağlıyordu. Sadece 1 tane yumurtası döllenmişti. Ve acaba o transfer gününe kadar dayanabilirmiydi. Acaba o bu duyguyu yaşayamadan daha en başında mı kaybedecekti bu mücadeleyi. Hem de bunca yıl beklemiş ve zar zor tedavi uygulamayı gerçekleştirebilmişken. Diğer arkadaşlarımdan da haberi almıştım ondan önce. Onu en son aramıştım. Çünkü hiç döllenmedi lafını duyacağım diye korkuyordum. Bir arkadaşımın 17 , bir arkadaşımın 10 , benim de 6 yumurtam döllenmişti. Haliyle sordu beni ve onları. Ve daha da üzüldü. Dayanacak dedim , o tek başına bu sınavı geçecek dedim. Kendimi de onu da bunu inandırmak için dökmediğim dil kalmadı. :asigim:

Bir sonraki gün transfer için çağırmışlardı. Oraya gittiğimde diğer iki arkadaşı görmüştüm. Ancak bu arkadaşımı görememiştim. Bizlere ameliyat önlüklerimiz giydirilmişti. Her an sırayla içeri alınabilirdik ve o hala ortalarda yoktu. Olmadı mı , o yumurta da gitti mi diye umutsuzluğa kapılmaya başlamıştım. Sürekli odadan çıkıyordum. Gözüm koridordaydı. Benim gözlerim uzağı pek net göremez. Gözlüğüm vardı ama kullanmıyordum. Baya zaman sonra yine çıkıp koridora baktığımda onu gördüm sanki. Ama gözler de seçmiyor yaa. İsmini haykırdımm bir çığlık. Hemen geldiler kızdılar tabi haliyle. Oymuş , koştu geldi. Şükürler olsun oymuş. Şükürler olsun o embriyo onu terketmemiş. Onu da orda bekletiyorlarmış. Bizim yanımıza göndermemişler. Neler neler düşünmüştüm. Az sonra gireceğim transfere bir yanım eksik girecektim. Bir kayıp vermeye tahammülümüz yoktu. Sarıldık birbirimize sımsıkı. Ağladık. senağlama

Ona yine moral verdim transferden önce. Olacak dedim. Ne olur sen de inan ve al onu dedim. O da o kadar inanmak istiyordu ki söylediklerime. Çaresizce ağzımdan çıkacak iki güzel , iki pozitif söze muhtaçtı. Onu transfer öncesi görmekle hem kendime hem de ona moral olmuştum.

Transferlerimiz yapılmıştı. Aşağıya beklemeye almışlardı bizi. Aynı odada yatıyorduk dördümüzde. Bir arkadaşımız kıpırdamadan yattı hep 4 saat boyunca. Bir arkadaşımızı öksürük tuttu. Bu arkadaşımın da daha yarım saat geçmeden tuvaleti geldi. Beni de hem öksürük tuttu hem 1 saatin sonunda tuvaletim geldi. Hepimiz güzel güzel şeyler konuştuk. Hep birbirimize destek olduk. O zamanlar 3 embriyo transferi vardı. Üçümüze üçer tane transfer edilmişti. Ona ise 1. O bunu biliyordu ya gülemiyordu şöyle içten , sevinemiyordu. Buruktu bir yanı. Şansı 1/3 tü onun gözünde. Biz hep ona destek olmaya çalıştık , kendimizi unutup , ona yoğunlaştık. :teselli:

4 saatin sonuna evlerimize gittik. Hergün haberleştik. Bilhassa onu ghiç aksatmadım. Her gün , hatta bazı günler günde birkaç kere aradım. Bu aramaların birinde beni hayrete düşürecek bir olay duydum kendisinden. Eşi yeri gelip vardiyalı çalışan birisi. Ve evde olduğu zamanlar da fosur fosur uyuyan , olmadı kahveye giden bir insan. :mymeka: Yani transferin oldu bir işin ucundan tutayım yorulma diyen bir insan değil. :mymeka: Yine bir gün işten çıkıp eve geldikten sonra yemek yiyip yatıp , sonra kalkıp yine yemek yiyip kahveye giden bu şahsı arkadaşım telefonla aramış. Evde ekmek kalmamış. Kendisinden ekmek almasını istemiş. Sanırım bu bir suç. Adam eve geldiğinde vay efendim sen neden beni arkadaşlarımın yanında hem de oyun oynarken arayıp rahatsız ediyorsun diye hırpalamış. Kadını alıp yere çarpmış. Üstüne bir de sehpa fırlatmış. :mymeka:

Tabi bu nasıl insan diyebilirsiniz. Bu kadın bu insanla nasıl evli kalıyor diyebilirsiniz. Veya bu adamdan nasıl çocuk yapmayı düşünüyor da diyebilirsiniz. Ben de dedim içimden. Ama ona bu esnada bunu demeye dilim varmadı. Onun teselliye ve desteğe ihtiyacı vardı. O adam da zaman içinde böyle değilmiş. Zamanla bu hale gelmiş. Çocuğu olmamasını da çok kafaya takıp bunu gurur yapıp hem kadından çıkarıyormuş hırsını. İşte bu süre zarfında otta boktan sebeplerle arkadaşım böyle olaylara bir kaç kere daha maruz kalmıştı. Ve diyordu hep. Kesinlikle olmaz. Olmamıştır. Bu kadar eziyete , şiddete , strese , moral bozukluğuna dayanamaz. Benim gibi test de yapmadı kendisi. O güne kadar bekledi. Ben hep olacak desem de artık o formalite icabı gelmişti kan testine.

Önce onu çağırdılar sonuç için. Ben de kapı aralığından gözlüyordum olanı biteni. Ağlıyordu hüngür hüngür. Allahım dedim olmadı mı. Ben ona idrar testlerimden de bahsetmemiştim. Onunla birlikte yaşamak istiyordum bu heyecanı. O da benimle birlikte yaşasın istiyordum. Ama o içeride neler oluyordu. Eşi ona sarılmıştı. Evet eşi gülüyordu. Arkadaşım ağlamaya devam ediyordu hıçkıra hıçkıra. Biz de eşimle birbirimize sarıldık o an. Başladım ben ağlamaya. :a015: Oldu oldu diye bağırmaya başladım. :sm_cool: Tabi yine müdahale geldi çalışanlardan. Odadan çıktı ve hemen boynuma atladı. Birlikte dakikalarca ağladık. senağlama

Beni çağırdılar ama benim durumumu görünce ertelediler diğer arkadaşa geçtiler. O gün ben , o ve bir arkadaşımız daha pozitif sonucu aldık. Maalesef bir arkadaşımıza kısmet olmadı. Ona çok üzüldük. Onun için de üzüntümüzden ağladık. O arkadaşımız 18 yumurtası toplanıp , 17 yumurtası döllenen ve birinci kalite 3 embriyo transfer edilen , aramızda en şanslı görülen arkadaşımız idi. Ama olmadı işte. Benim 2 tane 1. kalite 1 tane 2. kalite transfer edilmişti. O mucize yaratan arkadaşımın ise sadece 1 adet olan embriyosu vardı. Ve o da 2. kalite idi. Ama Rabbim ol demişti. :Saruboceq:

Diyoruz ki transferden sonra yatsak mı. İzin mi alsak. Afedersin sıçmasak mı. Rabbim ol deyince olmuyor mu , oldu işte. Hem de o kadar şiddete , strese , eziyete rağmen. 1 tane de olsa o yavrum tutunmayı bildi. Kalite de neymiş dedi ikinci sınıf olmasına inat. :lepi:

Arkadaşımın hamileliği de zor geçti. Maddi durumları iyi olmadığından çoğu tetkikini yaptıramadı bile. Doktora gidecek parası bile yoktu. Ama yavrusu sağlıkla büyüdü. 8 aylıkken kesesini patlatıp ceeee dedi annesine. Hemen doğumunu yaptı , 1 hafta kadar küvözde kaldı bizim melek. Sonra sağlıkla ailesine teslim edildi. O şimdi çok güzel bir kız. O şimdi çok tatlı bir bebek. O mucizelerin mucizesi. O annesinin bir tanesi. :nazar:

Araları da düzelmiş çok şükür arkadaşımla eşinin. Çocuk çok değiştirmiş. Artık çok güzelmiş herşey. Şükürler olsun. Arkadaşımın hayatı bir anda değişti. O an o miniğin güçlü olup yaşama tutunmasıyla başladı. Güzel yaptı ailesinin hayatını da. :ecrin_bebek:

İşte bunu da sizlerle paylaşmak istedim. Yaş , sorun , embriyo adedi , kalitesi , yaşam standartı , evlilik hayatının sağlığı , dinlenmek , sürekli yatmak.. Hepsi teferruat , hepsi solda sıfır. Bizler besmelesiz yerimizden kalkmazken defalarca şiddete uğrayan birisinin bebeği bile kalabiliyor onunla. Moralimizi yüksek tutmak için karşımızda bir şaklabanlık yapmayan eşlerimizin yanında bir de psikolojik baskı uygulayan , yediği lokmayı zehir eden , hiçbir işe elini uzatmayan bir eşin de bebeği ona inat tutunabiliyor hayata. Rabbim yeterki ol desin. :Saruboceq:

Biz yine de moralimizi yüksek tutalım , beslenmemize dikkat edelim. Doktor tavsiyelerine uyalım. Bol bol dua edelim. Belki şansımızı katlarız. Ama olmayınca da kendimizde suç aramayalım. Çünkü olacak olduktan sonra her şekilde oluyor. Olmayacaksa ne yapsak boş. yerimseniben

Tüp Bebek tedavisi çok duygusal bir yolculuk. Bu yolda hepinizin yüzünün gülmesini diliyorum. Dualarım sizinle. İnşallah sizlerin de mucizeleri sizlere sımsıkı tutunur. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

:(( ne guzelll yazmissin canim benimmm o gunleri tekrar yasadim valla :( bizde 3 kisiydik.

almanyaya dondugumde sonucu ogrendigimde cok kotu oldumm ve annemi aradim arkadasimin telefonu annemde vardi ben almayi unutmustum anneme arattim ve onunda olmamis..3.arkadasimin sonucunu siteden ogrendim bu siteden di cunku.. onun pozitivmis okadar cok sevindimkii sukurler olsun dedimm birimizin olmus bu bana umut vermistii.. dedigin gibi Rabbim ol deyince olurrr.. benimde olcak buna inaniyorum biraz zamana ihtiyacimiz var sadece.. tum isteyenlerin olur insallah surec zorr evet ama inanmak onemli olann

kızlar nasılsınız günaydın hepinize dün test almıştık 12.gün yapmaya kararlıydım ama rahat duramadım sabah erken saate test yaptım pozitif çıktıo çok koyu değildi ama belirgin sayılırdı 10.günüm perşembe kanda baktırcam acaba hamilemiyim inşallh öyledir sdizinle paylaşmak istedim herkezin olur inşaallh :)

azda olsa pozitiv cikmis ne kadar guzelll hamissin demekki canimm insallahhhhhhhh..rabbim gonlune gore versin yavrun birakmasin seni insallah

hayırlı olsun silik çıktığına göre hamilesin, benim 8.gün silik çıkmıştı, umarım kan değerinde iyi çıkar,
Rabbim sağlıklı bir hamilelik geçirmeyi ardındanda sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin...

aa1 katılıyorum sana şeker.yetercim inş herşey yolunda gider canım 2 melegin hep sende kalır.cerenduru ne güzel inş kandada güzel çıkacak inan canım.kızlar 2010 resmen bizlerin yılı olacak baksanıza rabbim hergün başka hamiş haberi alıyoruz.

aa1 katılıyorum sana şeker.yetercim inş herşey yolunda gider canım 2 melegin hep sende kalır.cerenduru ne güzel inş kandada güzel çıkacak inan canım.kızlar 2010 resmen bizlerin yılı olacak baksanıza rabbim hergün başka hamiş haberi alıyoruz.

inşş canım yyaa
RABBİM EN İYİYSİNİ BİLR İNŞŞ HAKKIMDA HAYIRLISI
EĞER O İSTRESE BENİ O İKİ EMBİRYOYLA ENNE YAPAR

Hamaratsın maşallah. Hem temizlik , hem yemek , hem de internet. Benden karı olmaz valla. kaydirigubbakcemile3

Bu gelişmeler çok süper dilemcim yaa. İnşallah dediğin gibi tüp açılmıştır. Şansı katlarsınız valla. Hem bu ay da gelmiş olabilir bence. sengözlerimebaksanab

Canım o kadardan bişi olmaz bence. Benim de öyle yüksek çıkmıştı bir seferinde. Ama aklıma çok takılacak diyorsan 3. gün bir tahlil yaptırırsın. Ama dediğim gibi gerek yok bence. opuyorumnanaktan

Sağol canım , Allah razı olsun. Güzel dileklerin , duaların için teşekkürler. Aminnnnn diyorumm. :Saruboceq:

Mesmeleğim benim. Senin gibi şeker birisiyle kim arkadaşlık kurmak istemez , kim derdini dinlemez. Sorunun ne olursa olsun. Sen geldin bizimle aile oldun. Çok sevdirdin kendini. Cansın sen cannn. Ve içinde minik bir can taşıyan can oldun artık. yerimseniben :nazar:
nevromm cok sagol:asigim:
cok mutlu ettin beni bu güzel düsüncelerinle :kedi:
bende hepinizi cok seviyorum..Şeniz
bu arada yazini okudum,cok duygulandim...Rabbim herkesin yardimcisi olsun,yeter ki ol desin,önünde hic bir engel kalmiyormus...bir cogumuz bu mucizeyi birebir gördük yasadik...Allah herkese nasip etsin insallah

cucum, canim benim insallah buharim ise yaramistir yaramadiysada olsun, ben hala yola devam ediyorum, insallah seninde hamileligin sorunsuz gecer canim....

minos, allah kavustursun, sende gurbet kususun, benim gibi demicem ben burda dogdum ailem burda ama canim esim gibi, o'da ailesinden uzak....

valla nevrocum hamaratlik benden biraz uzak, bakma ben aslinda cok tembellim :kedi:
belki olmustur, olmdadiysada mutlaka bi faydasi olmustur...ama insallah bebisim benledir, her an rabbimle konusuyorum yalvariyorum, insallah olur...

yarin hastaneyi arayacam, bakalim benim testler gelmismi, en azindan bi dahaki transferden once ogreneyim belki pihtilasma filan vardir ona gore transfer sonrasi ilac kullanirim...
canimm nasilsin?
nasil gidiyor buhar isi?kac gün devam edeceksin?
calismalari yogun tut sen her ihtimale karsi aklinialirimsmile
olcak insallah,acilsin tüpler falan,dogaldan olcak insallahhh:Saruboceq:

uzun zamandr yazmıyorum kızlar buraya sıkıntılı sancılı anlıcaanız küçük emrah modunda takıldım birsüre..
hepinizi takip ediyordum azda olsa .. sınavı geçen bir üst sınıfta master gören arkadaşları tebrik ediyorum..
özlemişim buraları.. hemde çok.. buara taşınma telaşımız var geçen yıl kayınvaldemin alt katına taşınma durumu vardı bu yıl gerçek oldu .. hayırlısı olsun demekten başka çaremiz kalmadı maddi olarak onlarda zorda bizde.. birbirimize destek olmak adına taşınıyoruz inşallah herşye güzel olur.. 1-2 ay içinde taşınız oluruz.. boshayallersmile
hepinizi çok öpüyorum nevrocuğumun son yazısı çok güzeldi keşke herkes senin gibi olsa opuyorumnanaktan kendinize çok iyi bakın sık giremesemde tüm kalbimle yanınızdayım duacınızım öpüyorum tek tek
a.s.
saboli hosgeldin canim..
yeni eviniz hayirli olsun..insallah ici bebislerle dolsun...
kolay gelsin canim,öpüyorum kocaman Şeniz

ızlar Şİmdİ embİryoloĞ aradı 18 yumoŞtan 2 tanesİ dÖlenmİŞ yarrın arayıp tekrar bİlgİ verecekler

yeterimm cok sükür,Rabbim ol dedikten sonra her sekilde olur,sayi sakin kafana takilmasin,nevronun yazisini okumussundur...
hepsi birer örnek..insallahhhhh simsiki tutunurlar sana,hic birakmazlar,saglikla hayirlarla gelirler bebislerinnnn,her zaman duacinim :Saruboceq:

Back
X