ŞİMDİ ARADILAR MERKEZDEN
EMBİYOLARDAN BİRTANESİ BÖLÜNMEYİ DURDURMUŞ DİĞERİDE ORTA KALİTEDEYMİŞ
YARIN TRANSFER EDLİM DİYORLAR
YAAA ÇOK KÖTÜ OLDUM NEDEN BÖLE OLUYOR ANLMIYORUM Kİ senağlamasenağlamasenağlama
ŞİMDİ ARADILAR MERKEZDEN
EMBİYOLARDAN BİRTANESİ BÖLÜNMEYİ DURDURMUŞ DİĞERİDE ORTA KALİTEDEYMİŞ
YARIN TRANSFER EDLİM DİYORLAR
YAAA ÇOK KÖTÜ OLDUM NEDEN BÖLE OLUYOR ANLMIYORUM Kİ senağlamasenağlamasenağlama
kızlar gunaydın
yetercim benimki 1. kaliteydide nne oldu tutmayınca tutmuyor rabbim verecek sıkma canını ol desi yeter transfere girince rahat ol sıkma kendini ve hep ayetel kürsi oku
nevro sanada geçmiş olsun hayırdır neden gidiyosun dr ye
yabanım sende hayırlısıyla duyarsın inşallah bebişinin kalp atışını inşallah canım korkma rabbime emanet
sidelyacım sanada gunaydın lar canım
hah aymes naptın altta gördüm senii yeni okudum aldınmı izin canım benim
daha gelmediler canım 12-1 gibi gelirler inşallah alabilirim :çok üzgünüm:
verirler onlarda ana baba bir kalp taşıyolar herhalde bu kadar gaddar olamaz sanırım veririler yaa korkma
inşallah canım ya tek dileğim o bana zorluk çıkarmazlar inşallah yoksa işi bırakmak zorunda kalırım
fadikçim operasyonun bugündü sanırım
allah yardımcın olsun canım inşallah herşey yolunda gider
yetercim canım üzme kendini hemen inşallah allahım ol desin yeterki o bitane embriyoylada olur biliyosun allahım yardımcın olsun inşallah herşey dilediğin gibi olur
yabangülüm bugün kalp atışlarını duyucakmışsın hadi hayırlısı bakalım pıt pıtlar bugün sebi çok heyecanlandırıcak güzel haberlerini bekliyorum
kısssler gunaydınlarrr
yabangulum duyucaksın tabiiki canım duyucaksında kucagınada alıcaksında saglıcakla inşallahhh
yetercimmm bence kötü değil biliyosun bu tedavinin tek derdi umut sadece umut et bebeğin seninle olucak inşallahh
kızlar gunaydın
yetercim benimki 1. Kaliteydide nne oldu tutmayınca tutmuyor rabbim verecek sıkma canını ol desi yeter transfere girince rahat ol sıkma kendini ve hep ayetel kürsi oku
yabanım sende hayırlısıyla duyarsın inşallah bebişinin kalp atışını inşallah canım korkma rabbime emanet
canım ya sıkma canını işallah rabbim nasip ettiyse orta kalitelide bile olur.rabbim gönlüne göre versin.dualarımız seninle.
günaydın arkadaşlar bu gün hast.gidiyoruz kalp atışları için dua edin ne olur duyalım hayırlısından bebişimizin kalp atışlarını:saruboceq:valla kalbim güm güm atıyor ümdimizi boşa çıkarmasın rabbim.
canım bırakma kendini hemen rabbim o bir taneye ol desin yeterki o da can bulur inş.üzme kendini rabbim yardımcın olsun inş :saruboceq: :saruboceq: :saruboceq:
Hem nevromuzun yazısını ne çabuk unuttun ltf tekrar aklına gelsin bırakma kendini umutlu ol.
kızlar ne bileyim embiryoloğ öledeyince kendimi kötü hissettim
günaydın arkadaşlar bu gün hast.gidiyoruz kalp atışları için dua edin ne olur duyalım hayırlısından bebişimizin kalp atışlarını:Saruboceq:valla kalbim güm güm atıyor ümdimizi boşa çıkarmasın rabbim.
kızlar gunaydın
yetercim benimki 1. kaliteydide nne oldu tutmayınca tutmuyor rabbim verecek sıkma canını ol desi yeter transfere girince rahat ol sıkma kendini ve hep ayetel kürsi oku
caım unutmadım ama kötü oldum buradaydım ilk size yazdım
inşş kalan embiryo benimle olsun ne yiyeyim rabbim yardımcım olsun
inşşşşşşşşşşşş
Merhaba tatlım. Şeniz Sen nasılsın? Neler yapıyorsun bitanem?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?