Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ŞİMDİ ARADILAR MERKEZDEN
EMBİYOLARDAN BİRTANESİ BÖLÜNMEYİ DURDURMUŞ DİĞERİDE ORTA KALİTEDEYMİŞ
YARIN TRANSFER EDLİM DİYORLAR

YAAA ÇOK KÖTÜ OLDUM NEDEN BÖLE OLUYOR ANLMIYORUM Kİ senağlamasenağlamasenağlama

canım bırakma kendini hemen rabbim o bir taneye ol desin yeterki o da can bulur inş.üzme kendini rabbim yardımcın olsun inş :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

hem nevromuzun yazısını ne çabuk unuttun ltf tekrar aklına gelsin bırakma kendini umutlu ol.

günaydın arkadaşlar bu gün hast.gidiyoruz kalp atışları için dua edin ne olur duyalım hayırlısından bebişimizin kalp atışlarını:Saruboceq:valla kalbim güm güm atıyor ümdimizi boşa çıkarmasın rabbim.

ŞİMDİ ARADILAR MERKEZDEN
EMBİYOLARDAN BİRTANESİ BÖLÜNMEYİ DURDURMUŞ DİĞERİDE ORTA KALİTEDEYMİŞ
YARIN TRANSFER EDLİM DİYORLAR

YAAA ÇOK KÖTÜ OLDUM NEDEN BÖLE OLUYOR ANLMIYORUM Kİ senağlamasenağlamasenağlama

canım ya sıkma canını işallah rabbim nasip ettiyse orta kalitelide bile olur.rabbim gönlüne göre versin.dualarımız seninle.

kızlar gunaydın

yetercim benimki 1. kaliteydide nne oldu tutmayınca tutmuyor rabbim verecek sıkma canını ol desi yeter transfere girince rahat ol sıkma kendini ve hep ayetel kürsi oku

nevro sanada geçmiş olsun hayırdır neden gidiyosun dr ye

yabanım sende hayırlısıyla duyarsın inşallah bebişinin kalp atışını inşallah canım korkma rabbime emanet

sidelyacım sanada gunaydın lar canım

kızlar gunaydın

yetercim benimki 1. kaliteydide nne oldu tutmayınca tutmuyor rabbim verecek sıkma canını ol desi yeter transfere girince rahat ol sıkma kendini ve hep ayetel kürsi oku

yabanım sende hayırlısıyla duyarsın inşallah bebişinin kalp atışını inşallah canım korkma rabbime emanet

işallah canım ya işallah:Saruboceq:

Kısssler gunaydınlarrr

yabangulum duyucaksın tabııkı canım duyucaksında kucagınada alıcaksında saglıcakla ınŞallahhh

yetercımmm bence kÖtÜ deĞıl bılıyosun bu tedavının tek derdı umut sadece umut et bebeĞın senınle olucak ınŞallahh

fadikçim operasyonun bugündü sanırım
Allah yardımcın olsun canım inşallah herşey yolunda gider

yetercim canım üzme kendini hemen inşallah allahım ol desin yeterki o bitane embriyoylada olur biliyosun Allahım yardımcın olsun inşallah herşey dilediğin gibi olur

yabangülüm bugün kalp atışlarını duyucakmışsın hadi hayırlısı bakalım pıt pıtlar bugün sebi çok heyecanlandırıcak güzel haberlerini bekliyorum

inşallah canım ya tek dileğim o bana zorluk çıkarmazlar inşallah yoksa işi bırakmak zorunda kalırım

çıkarmazlar inşallah cnaım yaaa çunku sen hem tüp bebeksin bu yuzden kıymetli gebeliğin hemde gebeliğinde kanama yasıyosun.tek derdi bunun dinlenmek maalesef.inşallah 3 haftanı vermeseler bile 2 haftanı erirler o bile biraz daha sıkı tutunmasına yardımcı olur

fadikçim operasyonun bugündü sanırım
allah yardımcın olsun canım inşallah herşey yolunda gider

yetercim canım üzme kendini hemen inşallah allahım ol desin yeterki o bitane embriyoylada olur biliyosun allahım yardımcın olsun inşallah herşey dilediğin gibi olur

yabangülüm bugün kalp atışlarını duyucakmışsın hadi hayırlısı bakalım pıt pıtlar bugün sebi çok heyecanlandırıcak güzel haberlerini bekliyorum

canım haklısın rabbim oldedikten sora ama sanki her şey avuçlarımdan kaymış gibi hissetim embiryoloğ biri bölünmeyi durdurdu deyince

kısssler gunaydınlarrr

yabangulum duyucaksın tabiiki canım duyucaksında kucagınada alıcaksında saglıcakla inşallahhh

yetercimmm bence kötü değil biliyosun bu tedavinin tek derdi umut sadece umut et bebeğin seninle olucak inşallahh

kızlar gunaydın

yetercim benimki 1. Kaliteydide nne oldu tutmayınca tutmuyor rabbim verecek sıkma canını ol desi yeter transfere girince rahat ol sıkma kendini ve hep ayetel kürsi oku

canım ya sıkma canını işallah rabbim nasip ettiyse orta kalitelide bile olur.rabbim gönlüne göre versin.dualarımız seninle.

kızlar ne bileyim embiryoloğ öledeyince kendimi kötü hissettim

günaydın arkadaşlar bu gün hast.gidiyoruz kalp atışları için dua edin ne olur duyalım hayırlısından bebişimizin kalp atışlarını:saruboceq:valla kalbim güm güm atıyor ümdimizi boşa çıkarmasın rabbim.

canım inşş her şey yolunda gittsin pıt pıtlarını duy canım

canım bırakma kendini hemen rabbim o bir taneye ol desin yeterki o da can bulur inş.üzme kendini rabbim yardımcın olsun inş :saruboceq: :saruboceq: :saruboceq:

Hem nevromuzun yazısını ne çabuk unuttun ltf tekrar aklına gelsin bırakma kendini umutlu ol.

caım unutmadım ama kötü oldum buradaydım ilk size yazdım
inşş kalan embiryo benimle olsun ne yiyeyim rabbim yardımcım olsun
inşşşşşşşşşşşş

kızlar ne bileyim embiryoloğ öledeyince kendimi kötü hissettim

CANIM BENİM BELKİDE İLK TEDAVİMDE TUTUNACAKTI AMA OLMADI TEK SEBEBİ NE BİLİYOMUSUN BANADA TEK BEBEK KALDI DEDİKLERİNDE YIKILMIŞTIM OLMAYACAK DEMİŞİTM VE MASADAN AGLAYARAKA KALKMIŞTIM. AMA NE OLDU DEMEKKİ İNANAMAK YETİYO ODA BİRİNCİ KALİTELİ BEBEKTİ. ŞİMDİKİLERDE BİRİNCİ AKLİTELİ BEBEK HEPSİ TUTUNDU DEMEK ONUNDA TUTUNMA İHTİMALİ VARDI AMA BEN ONA İNANMAYARAK ONU ZATEN KAFAMDAN ELEMİŞTİM.
İNAN CANIM BEBEĞİNE Kİİ SENİNLE KALSIN ELİNDEN GİTSİN BIRAK SENİNLE KALAN BEBEĞİN VAR MERAK ETME.
BAK YENİB Rİ ÜÇÜZ ARKADASLA TANISTIM KKDA KENDİNE İKİNCİ HATTA KALİTESİZ BEBEKLER VERİLMİŞ HEPSİ TUTUNMUŞ 2 HÜCRELİYDİ VERİLDİĞİNDE DİYO İNAN NE OLUR İNANAMAZSAN BU HAKKINIDA KAYBEDERSİN BU İŞ ARTIK ALLAHA KALMIŞ tabii arkasındada ilk sırada sen varsın sana kalmış

günaydın arkadaşlar bu gün hast.gidiyoruz kalp atışları için dua edin ne olur duyalım hayırlısından bebişimizin kalp atışlarını:Saruboceq:valla kalbim güm güm atıyor ümdimizi boşa çıkarmasın rabbim.

hadi canım inş güle güle git güle güle gel canım rabbim yardımcın olsun inş

kızlar gunaydın

günaydın şeker hoşgeldin

caım unutmadım ama kötü oldum buradaydım ilk size yazdım
inşş kalan embiryo benimle olsun ne yiyeyim rabbim yardımcım olsun
inşşşşşşşşşşşş

dualarımızdasın şeker rabbim yar ve yardımcın olsun inş

Merhaba tatlım. Şeniz Sen nasılsın? Neler yapıyorsun bitanem?

ıyıyım hamdolsun nevrocum napalım ıste asılama ılaclarını aldım adetı beklıyorum.nısan sonu ıgnelere baslıcam nasıpse.cok heyecanlıyız esımle.sans dusuk ama bellımı olur rabbım dılemısse tuttururuz belkı..herseyden once hayırlısını dılıyorum tabıkı.saglıklı olsunda varsın gec olsun..boshayallersmile

yetercım morelını bozma ne olur.bol bol dua et allaha sıgın.ınan ıcın rahatlıcak o zaman..herseyın hayırlısı be guzelım.hayırlı olmucaksa zaten olmasın.boyle dualar et ve yaradana sıgın..

Back
X