bende yarın yokum kızlar..
manisaya annemin yanına gidip gelicem..
hepinizi çok öptüm..
günaydın kızlar günün ilk günaydını benden olsunnnn uyku tutmadı ne yapayım.
dün doktorda kontrolüm vardı kızlar öykümü gördüm iyi allaha şükür kilosu gelişimi maşallah çok iyi ama öykümün boynuna bir kere kordonu dolanmış. ilk defa bugün nst ye girdim kalp atışları kontrol edildi gayet iyi dedi şimdilik sorun yok takip edicez hareketlerini 2. kez dolanırsa risk demektir dedi. 15 gün sonra tekrar kontrolüm var ama ben 15 gün nasıl bekleyecem bilmiyorum tam 30. haftamı doldurmuşken şimdi de bu çıktı.minik uğurböceğim biraz daha dayanmalı biraz daha katlanmalı içerde kalmaya yaramazlık yapmadan bir ke daha dolanmadan o kordona inşallah sonuna kadar gidebiliriz kucağıma almak nasip olur. her zaman olduğu gibi kızlar gene dualarınıza ihtiyacımız var bizim için dua edin olurmu bişi olmasın uğurböceğim öyküme.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
nevrom ne güzel yazmışsın ya. okurken yaşamış gibi sanki bende yanınızdaymışım gibi hissettim resmen tüylerimdiken diken oldu. işte rabbim büyükkkkkkk mucizesini göstermiş gene ol demiş ki olmuş kısmetten ötesi olmuyo tabiki
teşekür ederim allah razı olsun hepinizden
birazdan çıkacağız eşimi bekliyorum ama sizlerin iyi dileklerinizi dualrınızı okup teşekür etmeden çokmak istemedim
kızlar gunaydın bugun okul evraklarını haletcem birazdan cıkarım ama uğrayıp bir merhaba diyim dedim yetercim git ve bebişini al ve 9 ay seni hiç bırakmasın inşallah
günaydın kızlar yetercim rabbim yardımcın olsun inş
günaydın kızlar yetercim rabbim yardımcın olsun inş
günaydın canım...günaydın kızlar
nasılsınız?
bi geçmişe bakiiimm
sanada kolay gelsin canım...herkese gunaydınlar..
yetercım aklımız hep sende.rabbım ol dıcek bu sefer merak etme.bolca salavat cek.duan kabul olsun ınsa allah..
günaydın tatlım nasılsın..günaydın kızlar yetercim rabbim yardımcın olsun inş
gÜnaydın kılzar
casper33 günaydın canım nasılsın...
herkese gunaydınlar..
yetercım aklımız hep sende.rabbım ol dıcek bu sefer merak etme.bolca salavat cek.duan kabul olsun ınsa allah..
günaydın kızlar
nasılsınız?
bi geçmişe bakiiimm
yeterim şimdi bebişini alıyordur göbüşüne. allah yardımcısı olsun inşallah 9 ayboyuncada bırakmazzzz
günaydın kızlar
nasılsınız?
bi geçmişe bakiiimm
günaydın canım.Sizlere de günaydın kızlar.. Şeniz
iyiyim canım bizde bu akşam yola çıkacagız bildiğin gibi bizim sorun azospermi ve eşim hormonları düzeltmek için tedavi görüyor ankara kaan aydosta inşallah kullandığı iğne ve ilaçlar işe yaramıştır ve çıkış olur dua et bana....günaydın iyiyim canım sağol sen nasılsın canımmmm
Evett.. sositososito İnşallah herşey gönlümüzce olur. İnşallah kalbinin temizliğinin , sabrının ve azminin mükafatını alır arkadaşımız. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
günaydın canım.
iyiyim canım bizde bu akşam yola çıkacagız bildiğin gibi bizim sorun azospermi ve eşim hormonları düzeltmek için tedavi görüyor ankara kaan aydosta inşallah kullandığı iğne ve ilaçlar işe yaramıştır ve çıkış olur dua et bana....
sagol canım benim inşallah allahım kimsenin emeklerini boşa çıkartmasın çok zor bi durum allahım düşmanıma vermmesin.canım kusura bakma bilmiyorum senin bebegin tekmi yoksa çogulmu...tabi canım dua ederim ne demek. inşallah tedaviniz çok güzel geçer ve güzel sonuçlar alırsınız canım. allahım en kısa zamanda bebişinize kavuşturur inşallah. rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın
sagol canım benim inşallah allahım kimsenin emeklerini boşa çıkartmasın çok zor bi durum allahım düşmanıma vermmesin.canım kusura bakma bilmiyorum senin bebegin tekmi yoksa çogulmu...
mrb arkadaşlar benide aranıza alırmısınızzz
hoşgeldin canım aramıza...mrb arkadaşlar benide aranıza alırmısınızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?