Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bende yarın yokum kızlar..
manisaya annemin yanına gidip gelicem..
hepinizi çok öptüm..

Tamam canım. İyi yolculuklar. Yol kısa zaman yine de iyi yolculuklar diyelim. Kazasız belasız inşallah. Annenin de ellerinden öperiz. Görüşmek üzere. Kendine iyi bak. Şeniz

Sabah öbür topiğe yazdım yine bitanem. Şeniz Öykü kızımız bundan sonra uslu duracak inşallah. :1rolleyes:

Kesinlikle. Böyle olayları birebir yaşayınca diğer arkadaşlarım için içimde beslediğim umut daha da artıyor. :1hug:

teşekür ederim allah razı olsun hepinizden
birazdan çıkacağız eşimi bekliyorum ama sizlerin iyi dileklerinizi dualrınızı okup teşekür etmeden çokmak istemedim

İyi yaptın canım. Dualarımız peşinizden geliyor. Ve sizi hiç yalnız bırakmayacaklar. :Saruboceq:

kızlar gunaydın bugun okul evraklarını haletcem birazdan cıkarım ama uğrayıp bir merhaba diyim dedim yetercim git ve bebişini al ve 9 ay seni hiç bırakmasın inşallah

Kolay gelsin sana bitanem. Öptümmm. Şeniz

herkese gunaydınlar..
yetercım aklımız hep sende.rabbım ol dıcek bu sefer merak etme.bolca salavat cek.duan kabul olsun ınsa allah..

günaydın kızlar
nasılsınız?
bi geçmişe bakiiimm

günaydın kızlar
nasılsınız?
bi geçmişe bakiiimm
günaydın canım...
herkese gunaydınlar..
yetercım aklımız hep sende.rabbım ol dıcek bu sefer merak etme.bolca salavat cek.duan kabul olsun ınsa allah..
sanada kolay gelsin canım...
günaydın kızlar yetercim rabbim yardımcın olsun inş
günaydın tatlım nasılsın..
gÜnaydın kılzar

canım hadi git al bebişini gel.ne zaman gidiyorsun dr a....

yeterim şimdi bebişini alıyordur göbüşüne. allah yardımcısı olsun inşallah 9 ayboyuncada bırakmazzzz

Evett.. sositososito İnşallah herşey gönlümüzce olur. İnşallah kalbinin temizliğinin , sabrının ve azminin mükafatını alır arkadaşımız. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Sizlere de günaydın kızlar.. Şeniz
günaydın canım.
günaydın iyiyim canım sağol sen nasılsın canımmmm
iyiyim canım bizde bu akşam yola çıkacagız bildiğin gibi bizim sorun azospermi ve eşim hormonları düzeltmek için tedavi görüyor ankara kaan aydosta inşallah kullandığı iğne ve ilaçlar işe yaramıştır ve çıkış olur dua et bana....

tabi canım dua ederim ne demek. inşallah tedaviniz çok güzel geçer ve güzel sonuçlar alırsınız canım. allahım en kısa zamanda bebişinize kavuşturur inşallah. rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın

sagol canım benim inşallah allahım kimsenin emeklerini boşa çıkartmasın çok zor bi durum allahım düşmanıma vermmesin.canım kusura bakma bilmiyorum senin bebegin tekmi yoksa çogulmu...

sagol canım benim inşallah allahım kimsenin emeklerini boşa çıkartmasın çok zor bi durum allahım düşmanıma vermmesin.canım kusura bakma bilmiyorum senin bebegin tekmi yoksa çogulmu...

amin canım amin. böyle bir şey hakkatten düşmanımın başına bile istenmez rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. benim tek canım

ama ben inanıyorum bu yolda uğraşan tüm arkadaşlarımıza rabbim er yada geç nasip edecektir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…