iyi geceler...
yeterim Allah yardımcın olsun canım..
yarın miniğini alıcan ve sımsıkı tutucan inş..
dilem inş pozitif sonuç çıkar çok şaşırırsın canım..
carides hoşgeldin..
sorun yoksa beklemeniz daha iyi..
tedavi iyi de çok yorucu inan..
morfolojinin %3 olması çok kötü bir durum değil..
sayı ve hareket iyiyse çalışmalara devam..
inş tez zamanda gelir bebeğin..
eryasu acil şifalar diliyorum canım..
inş çabuk iyileşip ayağa kalkar annen..
bende yarın yokum kızlar..
manisaya annemin yanına gidip gelicem..
hepinizi çok öptüm..
günaydın kızlar günün ilk günaydını benden olsunnnn uyku tutmadı ne yapayım.
Dün doktorda kontrolüm vardı kızlar öykümü gördüm iyi allaha şükür kilosu gelişimi maşallah çok iyi ama öykümün boynuna bir kere kordonu dolanmış. Ilk defa bugün nst ye girdim kalp atışları kontrol edildi gayet iyi dedi şimdilik sorun yok takip edicez hareketlerini 2. Kez dolanırsa risk demektir dedi. 15 gün sonra tekrar kontrolüm var ama ben 15 gün nasıl bekleyecem bilmiyorum tam 30. Haftamı doldurmuşken şimdi de bu çıktı.minik uğurböceğim biraz daha dayanmalı biraz daha katlanmalı içerde kalmaya yaramazlık yapmadan bir ke daha dolanmadan o kordona inşallah sonuna kadar gidebiliriz kucağıma almak nasip olur. Her zaman olduğu gibi kızlar gene dualarınıza ihtiyacımız var bizim için dua edin olurmu bişi olmasın uğurböceğim öyküme.:saruboceq::saruboceq::saruboceq:
yetercim bugün transferin var allah yardımcın olsun bebişini kap gel inşallah 9 ay boyuncada seni hiç bırakmaz canım. Allahım emeklerini boşa çıkarmaasın canım
sağolun arkadaşlar iyiyki varsınız yeterim inşaLLAH BEbişin seninle olacak buna inan
yabanım hadi gözün aydın kalp atışlarını duymuşsunuz rabbim kucağınıza almayı nasip etsin
cucu sende tanışırsın minik kelebeğinle hayırlı haberlerle gel inşallah
a.s. şeniz
eşinin sperm testini yenilemeden birşeye adım atmayacaksınız canım zaten. Hele bir daha versin bakalım. Yanlışlık mı var. Bir anda böyle düşüş olması da normal değil. Ki doktorun tüp bebekle bile zor demesine şaşırdım. çok güzel motive etmiş. Sen bunlara takılma bitanem. Bir ay daha sabır. Dediğim gibi o sonuçları da bir alalım o zaman şapkamızı önümüze koyarız. Ben rabbimin büyüklüğüne inanıyorum doğal yoldan olmayacaksa da tedavi ile gönderir sana. :saruboceq:
sağol bitanemm. şeniz
inşallah bitanemmm. :saruboceq:
çok şükür bitanem.Bunlara takılma. Neden biliyomusun. Ilk başlarda bunlar çok şekilsiz oluyorlar. Kaydirigubbakcemile3 bunların ölçümleri yapılırken 1 mm şekli farklı alsan hafta oynar. Hele bir de küçük olunca o hassaslık mm'nin de altına iniyor. şeniz
:1hug: :asigim: Melankolini yerim ben senin. çok güzeldi bitanem. A.s.
haydi yap bakalım bir test. çıkmaz demeyin şansınızı deneyin , milli piyango , hesabııııııı. Kaydirigubbakcemile3 kız belki senin bilete de büyük ikramiye vurmuştur bu ay. Haydi inşallahhhhhh. :saruboceq:
canım bütün herkes burda senin için dua ediyor olacağız. Sen sakin ol ve bebeğinle birlikte olmanın keyfini çıkar. Duaların , dualarımız , sevdiklerinin duaları kabul olur inşallah. :saruboceq: :saruboceq: :saruboceq:
canım morfolojide sorun olduğu tamam ama sayı vehareketlilik ile birlikte değerlendirilmeli. Mesela 20 milyon bir spermdeki %3 morfoloji ile 60 milyon spermdeki %3 morfoloji bir olmaz. Ve hareket de bu şekilde. Sen spermiogramınızı yaz istersen.
canım annenin tam olarak neyi var. Kıyamam yaa. Allah acil şifalar versin. Annelerimiz canlarımız bizim. :asigim: A.s.
canım ben bebeğimi kucağıma aldım bile. 4,5 aylık oldu çok şükür. Darısı başına inşallah hayırlısıyla ve sağlıkla. Bu topiği ben açmıştım. Ve burada büyük bir aile olduk. Burayı , arkadaşları bırakmak olmaz. Ailemi bırakamam. Hatta bir süre zorlu hamilelik dönemlerimin sonlarında ve doğumdan sonra ilk aylarda hiç gelemedim. Arkadaşlarımdan ayrı kaldığım için çok üzgündüm. çok şükür ki artık düzenli olarak girebiliyor , sizlerden haberler alabiliyorum. Biz mutlu sona ulaşanlar bu yolda yürüyenlerin koluna girip onlara destek olmaya devam ediyoruz. Ve yanımıza her gelen bunu sürdürecek. Inşallah sen de başkalarının koluna girer destek olursun. Inşallah sen de bebeğine artık kavuşursun. O insanları .... Et. Ben hiç takmıyordum. Terslemiyordum ama sallıyordum bişiler. Bize moral lazım. Hem bazı insanlar art niyetli. Sanki bir şeyler sezince üzerine üzerine geriyorlar zayıf noktanı yakalamış oluyorlar ya. Hiç ekmeklerine yağ süremem valla. Geçiştir bir şekilde. şeniz
[ı]iyi geceler...[/ı]
[ı][/ı]
[ı]yeterim allah yardımcın olsun canım..[/ı]
[ı]yarın miniğini alıcan ve sımsıkı tutucan inş..[/ı]
[ı][/ı]
[ı]dilem inş pozitif sonuç çıkar çok şaşırırsın canım..[/ı]
[ı][/ı]
[ı]carides hoşgeldin..[/ı]
[ı]sorun yoksa beklemeniz daha iyi..[/ı]
[ı]tedavi iyi de çok yorucu inan..[/ı]
[ı]morfolojinin %3 olması çok kötü bir durum değil..[/ı]
[ı]sayı ve hareket iyiyse çalışmalara devam..[/ı]
[ı]inş tez zamanda gelir bebeğin..[/ı]
[ı][/ı]
[ı]eryasu acil şifalar diliyorum canım..[/ı]
[ı]inş çabuk iyileşip ayağa kalkar annen..[/ı]
[ı][/ı]
[ı]bende yarın yokum kızlar..[/ı]
[ı]manisaya annemin yanına gidip gelicem..[/ı]
[ı]hepinizi çok öptüm..[/ı]
[ı][/ı]
[ı][/ı]
cğlığına.anım geçmiş olsun anene en kısa zamanda kavuşur inşallah sa
canım diğer topiğede yazdım allah yardımcın olsun dualarım seninle.
Gözün aydın canım allahım tamamına erdirsin inşallah...
yetercim insallah hayirli sonuclar alirsin canim, zor yollardan geciyoruz insallah sonunda mukafatlarimizi alicaz....
Ceren hic evde test yaptinmi?ben yurt disindayim ama bence saglik ocagi yapar yinede bi git sor, insallah olmustur....
Fadikten hala haber yok ama belki bi gece kalirim demisti, insallah bi sorun cikmamistir, ...
Nevroda bugun doktora gidecekti yanilmiyosam....
Carides aramiza hosgeldin hakkinda hayirlisi olsun canim, daha bir yil infertilite demek icin erken bence, insallah dogal yoldan gelir bebegin..
yaptım kardeşim pozitif çıktı :)inşallh yarın sağlık ocağına gidicem inşall hyaparlar
canimm yaparlar diye biliyorum ben..
Ayy insallah idrardaki pozitifi kandada göreceksin canimmm zemuszemus
canimm benimm tüm dualarimiz seninle...
Rabbim insallah melegini sana bagislasin,simsiki tutunsun meleginde sana...
Güzel haberler alalim sendende insallah...
Moralini yüksek tut canimmmm,olcak insallahhhh alkisalkisalkis
canimm gecmis olsun annecigin icin...
Allah acil sifalar versin insallah.. :saruboceq:
canimmm cuma günü kac gün gecmis olacak?
Insallahhhhhh pozitif cikarrr :saruboceq:
Negatif ciksa bile yola devam bitanem,dondurulmusla sansin devam edecek..
Ben inaniyorum ki bu buhar isi sende cok seyi degistirip en kisa zamanda bebisini getirecek aysecimm :lepi:
Bu arada allah nasip ederse evet yarin gidiyoruz doktora...insallah sorun yoktur ve sagliklidir,keseyi görürüz:saruboceq:
En kisa zamanda seninde böyle telaslar yasamani diliyorum canimmmyerimseniben
canım benim transferin hayırlı olsun, inş. ALLAH hamile olmanı ve bebişini kucağına almayıda nasip etsin, dualarım senin için, kendim için ve bizim gibi bebiş hasreti çeken herkes için......
canım Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin moral çok önemli yarın bebeğimi alıp geleceğim de kendi kendine eşinle hep olucak diyin ve bebişini alınca olumsuz bakmayıp hep onunla konuş olucak inşallh rahat ol Allha.emntol.başarılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?