Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
yabangülüm pıtpıtları duymuşsunuz çok şükür dilerim sonuna kadar sorunsuz bir hamilelik geçirir sağlıcakla kucağınada alırsın canım

nevrom ne güzel yazmışsın ya. okurken yaşamış gibi sanki bende yanınızdaymışım gibi hissettim resmen tüylerimdiken diken oldu. işte rabbim büyükkkkkkk mucizesini göstermiş gene ol demiş ki olmuş kısmetten ötesi olmuyo tabiki

kendine dikkat et canım.

canım inşş öle bir şey olmayacak inşşş her şey yolunda gidecek ve sen meleğini kucağına alacakasım
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

yetercim bugün transferin var allah yardımcın olsun bebişini kap gel inşallah 9 ay boyuncada seni hiç bırakmaz canım. Allahım emeklerini boşa çıkarmaasın canım

evet canım bu gün transfer günü
inşşşşşşşşşşşşşşşşşş
canım inşşşşşşşşşş
amin hiç kimsenin emeğini boşa çıkarmaın rabbim
iinşşşşşşşşşşşşşşşşş

İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq:
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

teşekür ederim allah razı olsun hepinizden
birazdan çıkacağız eşimi bekliyorum ama sizlerin iyi dileklerinizi dualrınızı okup teşekür etmeden çokmak istemedim

canımbenim
inşşşşşşşşşşşşşşş
iinşşşşşşşşşşşşş
o beni terke etmezse ben onu hiç bırakmayacağım
inşşşşşşşşşşşşşşş
annesini üzmez ve hiç bırakmaz
inşşşşşşşşşşş

allah razı olsun
çok sağol duaların için

amin amin
inşşşşşşşşşşşşşşş
hepinizie rabbim kolaylık versin

inşşşşşşşşşşşşşşşşş
inşşşşşşşşşşşşşşşş
rabbim uyardımcımız olsun
inşşşşşşşşşşşşşş
meleklerimiz hep bizimle olsun
inşşşşşşşşşşşşşş

canım benim transferin hayırlı olsun, inş. ALLAH hamile olmanı ve bebişini kucağına almayıda nasip etsin, dualarım senin için, kendim için ve bizim gibi bebiş hasreti çeken herkes için......

ALLAH RAZI OLSUN CANIM
İİNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq:
ALLAHIN İZNİ İLE :Saruboceq:
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq:

kızlar gunaydın bugun okul evraklarını haletcem birazdan cıkarım ama uğrayıp bir merhaba diyim dedim yetercim git ve bebişini al ve 9 ay seni hiç bırakmasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…