Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

280 miiiiibilmiyorumkismile kafam karıstı yaafisfisfis280tl çok iyi valla benım sadece750 +ilaç parası var 1000bulcak diyordum o zman bende bı arıyayım o hastaneyi casnımm .ben pkoluyum ve yumurtlma sorunum var acaba ondan dolayımı 750+ilaç deıler anlmadım valla.allah razı olsun sagol bilgi için bakalım bana ne diycekler.

canım sağol teeşkür edrim
rabbim daha büyük dert verömesin
sağlık olsun neyapalım

eveeeeettt bende gördüm o listeyi ama kociş pc yi işe götürmüştü, kendi istediklerimi yazamadım, aslında rapu sağolsun hepsini yazmış, aynısı olsa olur, eklemek istediğim bişey yok, ama bide benim kıza sorarım onun varsa bilemem artık, onuda kaynanası düşünsün,
kaçırma olayına gelincee bende bide oğlan var biliyosun, kızımı kaçırıpta oğlumu asabi etmeyin, valla kızarsa karışmam,
artık dünürüm benim damada iyi bi iş bakarsınız, duruma göre bizde isteklerimizi iletiriz,
Burdan rapunzele çoook teşekkür ediyorum, sağol canım arkadaşım bizede bööööyle güzel bir fikir sunduğun için...opuyorumnanaktan
Buarada hafta sonu dışardayım genelde, oyüzden giremeyebilirim kendinize iyi bakın
dünürüm sende damada ve kendine iyi bak hadi bakeeeeeemmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

fadiğim canım geçmiş olsun, ameliyat sıkıntılı, olmuşken iyi bir sonuç alsan iyi olurdu ama hayırlısı canım kendine dikkat et, ağrılar oluyo, anestezinin etkisine ben bisüre atamamıştım oda zorluyo biraz, ama inşallah Rabbimin izniyle bebişe biraz daha yaklaşıyosun canım Allah yardımcın olsun ve bebişini göbişine biran evvel göndersin inşallah...

slm kızlar herkese iyi haftAsonları
üzülmeyi ,dertleri bi kenara bırakalım birazda baharın keyfini çıkaralım değil mi ama ...:sm_cool::sm_cool:.daha sonra dertlere üzülmeye kaldığımız yerden devam ederiz.:lepi::roflol::roflol::asigim::asigim:

kızlar dış gebelik belirtileri nezaman belli olur inşallh keseyi görürüz haftaya :)bebeğin kalbinin sesini de duyarız inşallh Allahım kızlar ya sadece hamile olmakla bitmiyormuş insan sıkıntıdan patlıyo

çok sağol canım...
evet canım basit bir oparosyon olsada insanı çok etkiliyormuş...
doğrusu ben bu kadar beklemiyordum....
canım birde benim ilk 2 gün çok az kanamam oldu ama dn ve bugün yani 3. ve 4. günü adet gibi kanama var...
çok fazla değil ama normall mi sence...
kanamanın olabileceğini bildiğim için dr a birşey sormadım...
ama ilkin yoktu şimdi başladı bu biraz kafama takıldı...

çok haklısın canımkaydirigubbakcemile3Şeniz

canım azıcık rahat olamya çalış inşallah herşey yolundadır....

çok sağol canım...
evet perde hem hamileliğe engel olabiliyormuş hemde düşüğe yol açıyormuş...
benimde zaten 3 düşüğüm var...
buy yüzden bundan sonra bu sorunu düzelte bilmek içinne gerekiyorsa yapacasğım...
biraz zamanımı alacak ama ne yapayım...
şimdi özel bir hastaneye gitsem hem maddi yönden çok sıkışığız hemde bu üniv hastanesi özel hastaennin histereskopisini kabul etmez...
bizim eşimle bu hastanede açılmış dosyamız var ve
ilerideki tedavi seçenekleri için bu hastanenin raporuna ihtiyacım olacak...

canım arkadaşın için çok sevidim...
demekki vakti zamanı gelince imkansız diye birşey yokmuş...
rabbim hepimizede kısa zamnada anne olmayı nasip eder inşalalh....

herkese hayırlı günler canlara.s.

Son düzenleme:
sslm kızlar
topikte ne var ne yok hıc haberım olmuyor kızlar kusura bakmayın duzenlı takip edemıyorum ama allahım kısmet ederde zorlu tedavım allahuın izni ile mutlu bıttıgımde tekrar sızlerle daha cok gorusecegım
kızlar bu pazar aksamına bılet aldık artık yola cıkacagız allah yardımcımız olsun hepımızın
yetr artık isyan etmek istemıyorum ama bende mutlu olmask istıyorum

rapunzell_82+, nevrosky+, TozBezi+ slm fıstıklarrrrrrrrrzemuszemuszemuszemuszemuszemus
canım uykucum.
tüh be seninle sohbeti kaçırmışım.
hiç görmemişim mesajını.
ayrıca sen böyle gece kuşu olmaya devam edersen sabahları uyanamazsın tabiiolumunekankayizsmile
uykucum geçmiş olsun.
çene kemiği kayması zor bir tanıdığım yaşamıştı.
kadın kıvranıyordu ağrıdan
inşallah şifa bulursun

kızlar dün kız kadeşimle d gittik ve 2. Aşılama tedavsi başladı
inşşş busefer bucizesi gelir artık sevinmek istiyoruz

slm arkadaslar, nasilsiniz??

benden iyilik, merak edenler olmus ben hala test yapmadaim, test banyoda oylece duruyo ama elim varmiyo testi yapmaya, adet gunum 12nisan, bende 13 nisanda hala adezt olmazsam testi yapacam, gerci o gune kadar gelecek galiba cunki karnimda agrilar basladi.....
aman gelecekse bir an once gelsin en azindan bir an once transferim olur ve yoluma devam ederim...

canım daha günün bile gelmeden neden test aldın kızlar bu şekilde anca psikolojınızı bozuyorsunuz olacagı varsada olmaz bu şekilde hayatım oluruna bırak düşünmemeye çalış bak nasıl rabbım melegını kollarına verecek bende senın gibiydim ama şimdi öyle yaptıgım için cok pişmanım cıkardım cocugu kafamdan hamıle kaldım düşünmemeye çalış gülüm

ceren evhamlanmasana sen..
dış gebelikte nerden çıktı..
kontrole git hele bi görücen bebeğini..
rahat ol biraz tamam mı..

dilemcim hayırlısı neyse o olsun canım..

umudunukaybetme hayırlı yolculuklar canım..
güzel haberlerle dön inş..

iyi hafta sonlar arkadaşlar sizi şöyle bir selam vereyim dedim,
hemencecik geçmişi okuyuverdim,
tulnycanım anketi hemen yaptım canım arkadaşlar ne kadar çok olursa iyidir sizler de yapın lütfen

Canım ben de bu kız nerelerde diyordum. Sen düzenli olarak gelirdin çünkü. Gelebildiğine sevindim. Şeniz

Arkadaşın için de çok sevindim. Gerçekten mucizeee. alkisalkisalkis

Ne diyosunn. Hepsini gördün mü. :1ninca: Ah rapunzell ahhhhhhh. Şaka bir yana canım benim ne isterseniz hepsi hazırlanacak. Hiç merak etmeyin. Oğlanın mesleği hazır biliyorsun. FB'ye futbolcu yapacaz. Gelir de iyi olur. Gelinimizin elini sıcak sudan soğuk suya sokmak yok. Hizmetçiler tutucam ona. opuyorumnanaktan

Canım aklına böyle şeyler getirme. Allahın izniyle güzel yere tutunmuştur bebişimiz.

Canım iyi yolculuklar. Allah yardımcınız olsun. İnşallah sen de mutlu olursun artık. Dua ediyorum. :Saruboceq:

kızlar dün kız kadeşimle d gittik ve 2. Aşılama tedavsi başladı
inşşş busefer bucizesi gelir artık sevinmek istiyoruz

Hayırlısı canım. İnşallah aşılama tedavisi başarı ile sonuçlanır. :Saruboceq:

Vayy yapmadın demek canım benim. Bekliyoruz heyecanla.. :dance: delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…