tutmadı canım malesef(
merhaba ben asılama fıyatını uskudarda mıhrımah sultan hastanesı var orda yaptırcam 280 tl dedıler hersey ıcınde yanlız bana cok uygun geldı ve cok metedılen bır doktor var zeynep hanım soyısmını unuttum benden okadar ıstedıler bıraz daha beklıcem yaza dogru yaptırmayı dusunuyorum asılamamı
[ı][sıze="2"]birkaç gündür pc bozuktu kızlar..ancak girebildim..ayyy..oku oku bitmiyor..ne güzel:)
yetercim senin adına çok üzüldüm..ama hayırlısı böyle muhakkak..emin ol transferi olup 12 gün bekledikten sonra negatif görseydin daha mutsuz olacaktın.:teselli:
Fadikçim çok geçmiş olsun.perde varmış sanırım.inşallah bir sonraki ameliyatı doğru zaman getirip,o perdeyi aldırabilirsin.çünkü perde hamile kalmayı çok zorlaştırıyor,daha doğrusu düşüğe sebep oluyor.bol bol dinlen hayatım sen..a.s.
Cerencim çok sevindim.tebrik ederim.allah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin..
Cucu canım,keseyi görmüşsünüz maşallahhh..allah tamamına erdirsin inşallahh..canım sizin sorun tam olarak neydi?erkek infertilitesi değildi sanırım..
Yabangülüm siz de duymuşsunuz pıtpıtları..hadi gözünüz aydınnn..:ecrin_bebek:
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn..
Dilemcim sen de inşallah pozitifi görürsün tatlımmm..opuyorumnanaktan
kızlar size bişey anlatmak istiyorum.benim yakın arkadaşlarımdan biri geçen sene tüp bebek yptırdı.ve 7 senelik evliler.arkadaşım 35 yaşında. Senelerce uğraştılar,3 kez aşılama yaptırdılarolmadı ama ilk tüp bebekte yüzü güldü arkadaşımın.şimdi minik kızı 1 yaşında.daha 2 hafta önce falan konuşmuştuk.kendinde de bende old.gibi pco olduğunu ve yumurtlayamadığnı söylemişti.arkadaşımın adeti 10gün geçiyor.eşine acaba bebek labilirmi diye soruyor.eşi olması imkansız,olsa olsa milyonda bir ihtimal diyor.böyle böyle bir 5 gün daha geçiyor.arkadaşım gidip bir gebelik teti alıyor ve anında çift çizgi çıkıyor ama kendine konduramıyorya hamileliği,kesin bu test bozuktur diyor:)
2 gün sonra da kan testi yaptırıyorlar veeee sonuçççç: 2 aylık hamileeeeee..
şok şok şokkkkkkk...akannehir akannehir akannehir
kendi de hala şokta zaten canım arkadaşım benimm..nasıl olur diyor?ve doğru dürüst eşimle birlikte bile olmadık ve olduklarımızda da o kadar dikkat etmiştik diyor..
Ama allahın işi işteeee..rabbim büyükk..biraz da psikoloji rahatlayınca gelmez denilen bebiş kendiliğinden geldi işteee:)
umudumuzu hiçbir zaman kaybetmeyelim kızlar bu yüzdennn..
Hayatın bize ne sürprizler hazırladığını bilemeyizz..delikafadulden
hepinize dua ediyorummmm..:saruboceq:[/sıze][/ı]
casper ; kız valla kızı iyi yere vermişin. Listeyi gördün mü. kaydirigubbakcemile3 Hasılat iyi olacak. Yalnız bizim de başımız yanacak bu gidişle. can_iso da görünce isteyecek. Daha ses seda çıkmadı. Görmedi herhalde. Çaktırma.. :1ninca: kaydirigubbakcemile3
çok sağol canım...fadiğim canım geçmiş olsun, ameliyat sıkıntılı, olmuşken iyi bir sonuç alsan iyi olurdu ama hayırlısı canım kendine dikkat et, ağrılar oluyo, anestezinin etkisine ben bisüre atamamıştım oda zorluyo biraz, ama inşallah Rabbimin izniyle bebişe biraz daha yaklaşıyosun canım Allah yardımcın olsun ve bebişini göbişine biran evvel göndersin inşallah...
çok haklısın canımkaydirigubbakcemile3Şenizslm kızlar herkese iyi haftAsonları
üzülmeyi ,dertleri bi kenara bırakalım birazda baharın keyfini çıkaralım değil mi ama ...:sm_cool::sm_cool:.daha sonra dertlere üzülmeye kaldığımız yerden devam ederiz.:lepi::roflol::roflol::asigim::asigim:
canım azıcık rahat olamya çalış inşallah herşey yolundadır....kızlar dış gebelik belirtileri nezaman belli olur inşallh keseyi görürüz haftaya :)bebeğin kalbinin sesini de duyarız inşallh Allahım kızlar ya sadece hamile olmakla bitmiyormuş insan sıkıntıdan patlıyo
çok sağol canım...
fadikçim çok geçmiş olsun.perde varmış sanırım.inşallah bir sonraki ameliyatı doğru zaman getirip,o perdeyi aldırabilirsin.çünkü perde hamile kalmayı çok zorlaştırıyor,daha doğrusu düşüğe sebep oluyor.bol bol dinlen hayatım sen..a.s.
kızlar size bişey anlatmak istiyorum.benim yakın arkadaşlarımdan biri geçen sene tüp bebek yptırdı.ve 7 senelik evliler.arkadaşım 35 yaşında. senelerce uğraştılar,3 kez aşılama yaptırdılarolmadı ama ilk tüp bebekte yüzü güldü arkadaşımın.şimdi minik kızı 1 yaşında.daha 2 hafta önce falan konuşmuştuk.kendinde de bende old.gibi pco olduğunu ve yumurtlayamadığnı söylemişti.arkadaşımın adeti 10gün geçiyor.eşine acaba bebek labilirmi diye soruyor.eşi olması imkansız,olsa olsa milyonda bir ihtimal diyor.böyle böyle bir 5 gün daha geçiyor.arkadaşım gidip bir gebelik teti alıyor ve anında çift çizgi çıkıyor ama kendine konduramıyorya hamileliği,kesin bu test bozuktur diyor:)
kendi de hala şokta zaten canım arkadaşım benimm..nasıl olur diyor?ve doğru dürüst eşimle birlikte bile olmadık ve olduklarımızda da o kadar dikkat etmiştik diyor..
ama Allahın işi işteeee..Rabbim büyükk..biraz da psikoloji rahatlayınca gelmez denilen bebiş kendiliğinden geldi işteee:)
hayatın bize ne sürprizler hazırladığını bilemeyizz..delikafadulden
hepinize dua ediyorummmm..:Saruboceq:[/COLOR]
canım uykucum.rapunzell_82+, nevrosky+, TozBezi+ slm fıstıklarrrrrrrrrzemuszemuszemuszemuszemuszemus
çok sağol canım...
evet perde hem hamileliğe engel olabiliyormuş hemde düşüğe yol açıyormuş...
benimde zaten 3 düşüğüm var...
buy yüzden bundan sonra bu sorunu düzelte bilmek içinne gerekiyorsa yapacasğım...
biraz zamanımı alacak ama ne yapayım...
şimdi özel bir hastaneye gitsem hem maddi yönden çok sıkışığız hemde bu üniv hastanesi özel hastaennin histereskopisini kabul etmez...
bizim eşimle bu hastanede açılmış dosyamız var ve
ilerideki tedavi seçenekleri için bu hastanenin raporuna ihtiyacım olacak...
canım arkadaşın için çok sevidim...
demekki vakti zamanı gelince imkansız diye birşey yokmuş...
rabbim hepimizede kısa zamnada anne olmayı nasip eder inşalalh....
inşallah sıkıntı kolayca giderilir.
opuyorumnanaktan
slm arkadaslar, nasilsiniz??
benden iyilik, merak edenler olmus ben hala test yapmadaim, test banyoda oylece duruyo ama elim varmiyo testi yapmaya, adet gunum 12nisan, bende 13 nisanda hala adezt olmazsam testi yapacam, gerci o gune kadar gelecek galiba cunki karnimda agrilar basladi.....
aman gelecekse bir an once gelsin en azindan bir an once transferim olur ve yoluma devam ederim...
birkaç gündür pc bozuktu kızlar..ancak girebildim..ayyy..oku oku bitmiyor..ne güzel:)
kızlar size bişey anlatmak istiyorum.benim yakın arkadaşlarımdan biri geçen sene tüp bebek yptırdı.ve 7 senelik evliler.arkadaşım 35 yaşında. senelerce uğraştılar,3 kez aşılama yaptırdılarolmadı ama ilk tüp bebekte yüzü güldü arkadaşımın.şimdi minik kızı 1 yaşında.daha 2 hafta önce falan konuşmuştuk.kendinde de bende old.gibi pco olduğunu ve yumurtlayamadığnı söylemişti.arkadaşımın adeti 10gün geçiyor.eşine acaba bebek labilirmi diye soruyor.eşi olması imkansız,olsa olsa milyonda bir ihtimal diyor.böyle böyle bir 5 gün daha geçiyor.arkadaşım gidip bir gebelik teti alıyor ve anında çift çizgi çıkıyor ama kendine konduramıyorya hamileliği,kesin bu test bozuktur diyor:)
ama Allahın işi işteeee..Rabbim büyükk..biraz da psikoloji rahatlayınca gelmez denilen bebiş kendiliğinden geldi işteee:)
hayatın bize ne sürprizler hazırladığını bilemeyizz..delikafadulden
hepinize dua ediyorummmm..:Saruboceq:
eveeeeettt bende gördüm o listeyi ama kociş pc yi işe götürmüştü, kendi istediklerimi yazamadım, aslında rapu sağolsun hepsini yazmış, aynısı olsa olur, eklemek istediğim bişey yok, ama bide benim kıza sorarım onun varsa bilemem artık, onuda kaynanası düşünsün,
kaçırma olayına gelincee bende bide oğlan var biliyosun, kızımı kaçırıpta oğlumu asabi etmeyin, valla kızarsa karışmam,
artık dünürüm benim damada iyi bi iş bakarsınız, duruma göre bizde isteklerimizi iletiriz,
Burdan rapunzele çoook teşekkür ediyorum, sağol canım arkadaşım bizede bööööyle güzel bir fikir sunduğun için...opuyorumnanaktan
Buarada hafta sonu dışardayım genelde, oyüzden giremeyebilirim kendinize iyi bakın
dünürüm sende damada ve kendine iyi bak hadi bakeeeeeemmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
kızlar dış gebelik belirtileri nezaman belli olur inşallh keseyi görürüz haftaya :)bebeğin kalbinin sesini de duyarız inşallh Allahım kızlar ya sadece hamile olmakla bitmiyormuş insan sıkıntıdan patlıyo
sslm kızlar
topikte ne var ne yok hıc haberım olmuyor kızlar kusura bakmayın duzenlı takip edemıyorum ama allahım kısmet ederde zorlu tedavım allahuın izni ile mutlu bıttıgımde tekrar sızlerle daha cok gorusecegım
kızlar bu pazar aksamına bılet aldık artık yola cıkacagız allah yardımcımız olsun hepımızın
yetr artık isyan etmek istemıyorum ama bende mutlu olmask istıyorum
kızlar dün kız kadeşimle d gittik ve 2. Aşılama tedavsi başladı
inşşş busefer bucizesi gelir artık sevinmek istiyoruz
slm arkadaslar, nasilsiniz??
benden iyilik, merak edenler olmus ben hala test yapmadaim, test banyoda oylece duruyo ama elim varmiyo testi yapmaya, adet gunum 12nisan, bende 13 nisanda hala adezt olmazsam testi yapacam, gerci o gune kadar gelecek galiba cunki karnimda agrilar basladi.....
aman gelecekse bir an once gelsin en azindan bir an once transferim olur ve yoluma devam ederim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?