kızlar devlet tüpbebekte sigortata yararlanmak için 3 yıl evli olmak artık yok 3 yıl sınırı kaldırıldı sadece 2 kez aşılama şart artık kolaylaştı cok sevindim bu habere
opuyorumnanaktankızlar artık bende hamileyimmmmm. dün idrar testi yaptırdım. pozitif çıktı.
eşimdeki sorun da gitti. artık çokk mutluyum. allah herkese nasip eder inşallahhhopuyorumnanaktan
Eşin dır dır yapmasa daha da gideceğin yok yani. Valla ben zatürre geçirdim. Ve daha başında yakalamışız çok şükür. Doktora biraz daha gitseymişiz çok kötü sonuçlar doğurabilirmiş. Ben de doktora gitmeyi hiç sevmem. Eşimin zoruyla gitmiştim. İyiki de zorlamış. Bana kalsa gitmezdim. 45 günü geçti daha atlatamadım. Bundan sonra her püsürük de giderim. Hani kedi götünü görmüş yaram var demiş. Ben de diyecem ve gidecem. Sen de ihmal etme canım rahatsızlıklarını. a.s.
canım uykucum.
tüh be seninle sohbeti kaçırmışım.
hiç görmemişim mesajını.
ayrıca sen böyle gece kuşu olmaya devam edersen sabahları uyanamazsın tabiiolumunekankayizsmile
uykucum geçmiş olsun.
çene kemiği kayması zor bir tanıdığım yaşamıştı.
kadın kıvranıyordu ağrıdan
inşallah şifa bulursun
opuyorumnanaktankızlar artık bende hamileyimmmmm. dün idrar testi yaptırdım. pozitif çıktı.
eşimdeki sorun da gitti. artık çokk mutluyum. allah herkese nasip eder inşallahhhopuyorumnanaktan
arkadaşalr bu kararın alınmasında bizlerin mailerinin faxlarıın telefeolerımızın etkisi çok büyük bence bu işin arkasını bırakmadan tekrarlamalıyız
evet canım katılıyom sana ama güzel oldu bu :lepi:
sagol canım hepimizin inşallah.canım geçmiş olsun
nşşşşşş
iyi şeyler olsun hayatında
sagol canım destegin için.canım şimdi istanbuldaki dr bi görüşelim diyorum sonuçta iyi bir ürolog belki sperm bulabilirhücreler var ama gelişmemiş...3 yıl önce olmuştu ilk tesesini belkide gelişmiştir...canım çok üzüldüm inan. ama genede her şey bitmiş değil dur bakalım. burda senin gibi olupda sonradan sperm bulunan arkadaşlar olmuştu yada tesede bulunduğu olmuştu canım. rabbim büyük anne olamamak hepimizin korkusuydu bu çok normal canım. allahım yardımcınız olsun. peki ne düşünüyosunuz şu an
günaydın kızlar size güzel haberler vermek isterdim fakat olmadı.cuma günü spermiyogramda sıfır çıktı hormonlarda iyi gibiydi nezaman isterseniz tese yapalım dedi kaan hoca.fakat beni asıl üzen ilk merkezimiz olan gürgan kliniği aradıgımızda kök hücreyi bekleyiin demesi oldu demekki ben boşuna heveslenmişim demekki ikinci tesedede çık ıyacak bütün hayallerim yıkıldı çok korkuyorum anne olamamak bunu düşünmek canımı acıtıyor....
kızlar bu yasada geri adım atılması güzel birşey(tüp bebk yasasında
3 yılık evlik şatının kaldırılması )8 mart topiğinde yeni bir mail günü yapam istiyoruz
uygun bir gün belirleyelim ve yine yeniden mail atalım diyoruz
ne derniz
sagol canım allah büyük inşallah bana bir mucize yollar inşallah hepimizin yüzü güler...belgincim keşke daha iyi haberle gelebilseydin ama üzme tatlı canını..
yine de bir umut var canım..
Kaan bey yine de denemek istemiş hormonlarda iyiymiş ne güzel..
Alalh'ın işi canım belli olmaz.
inş mucizeler yaratır sizin için.. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Allah tamamına erdirsin canım..
bu da birşeydir..
o kadar uğraşa bir bu mu batmış gözlerine alsanaalsanasmile
ben hala bir yerlere birşeyler yazmakla meşgulüm zaten..
tekrar ne zamansa gönderelim canım..
bu yasa çok iyi oldu diyen doktorları da boğasım geliyor.. alsanaalsanasmile
[ı]belgincim keşke daha iyi haberle gelebilseydin ama üzme tatlı canını..[/ı]
[ı]yine de bir umut var canım..[/ı]
[ı]kaan bey yine de denemek istemiş hormonlarda iyiymiş ne güzel..[/ı]
[ı]alalh'ın işi canım belli olmaz.[/ı]
[ı]inş mucizeler yaratır sizin için.. :saruboceq: :saruboceq: :saruboceq:[/ı]
[ı]allah tamamına erdirsin canım.. [/ı]
[ı]bu da birşeydir..[/ı]
[ı]o kadar uğraşa bir bu mu batmış gözlerine alsanaalsanasmile[/ı]
[ı]ben hala bir yerlere birşeyler yazmakla meşgulüm zaten..[/ı]
[ı]tekrar ne zamansa gönderelim canım..[/ı]
[ı]bu yasa çok iyi oldu diyen doktorları da boğasım geliyor.. Alsanaalsanasmile[/ı]
hayırlı olsun canım...
gülegüle kullan....
gunaydın kızlar
ben bu gece allah kısmet ederse ankaraya dogru yol alacacgım inşallah güzel haberler alırım
kızlar benı unutmayın dua edın bana
bugun hergünden fazla duaya ıhtıyacım var
ailemınde haberı yok tup bebek yapacagımdan
kendmı cok yalnız ve cok korkak ıstıyorum
kızlar kusura bakmayın fazla ıyı takıp edemıyorum topiği çunku cok yogunum bılıyorsununz
sizlerden güzel haberler duymak ıstıyorum
tedavıde olan ve tedavıye baslamıs olanlar ve bebegıne kavusmuş anne oln arkadaslarım rabbım herseyı gonlunuz ce versın
cok yazdım kusura bakkmayın
öptüm hepipnizi
günaydın kızlar size güzel haberler vermek isterdim fakat olmadı.cuma günü spermiyogramda sıfır çıktı hormonlarda iyi gibiydi nezaman isterseniz tese yapalım dedi kaan hoca.fakat beni asıl üzen ilk merkezimiz olan gürgan kliniği aradıgımızda kök hücreyi bekleyiin demesi oldu demekki ben boşuna heveslenmişim demekki ikinci tesedede çık ıyacak bütün hayallerim yıkıldı çok korkuyorum anne olamamak bunu düşünmek canımı acıtıyor....
arkadaşlar merhaba
ben şu yasayı sorucaktım gercekten 3 yıllık evli olma zorunlulugu kalkmışmı ya bende üniversite has. Aşılama yaptırıcam 3 yıllık evli olmayı bekliyodum cevap verirseniz sevinirim
canım banada bir arkadaşın dün haberlerde izlemiş söledi 3 yılık evlik şartını kaldırmışalr dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?