280 miiiiibilmiyorumkismile kafam karıstı yaafisfisfis280tl çok iyi valla benım sadece750 +ilaç parası var 1000bulcak diyordum o zman bende bı arıyayım o hastaneyi casnımm .ben pkoluyum ve yumurtlma sorunum var acaba ondan dolayımı 750+ilaç deıler anlmadım valla.allah razı olsun sagol bilgi için bakalım bana ne diycekler.
inşallah canım....kızlar dün kız kadeşimle d gittik ve 2. Aşılama tedavsi başladı
inşşş busefer bucizesi gelir artık sevinmek istiyoruz
canım adete varmış daha...slm arkadaslar, nasilsiniz??
benden iyilik, merak edenler olmus ben hala test yapmadaim, test banyoda oylece duruyo ama elim varmiyo testi yapmaya, adet gunum 12nisan, bende 13 nisanda hala adezt olmazsam testi yapacam, gerci o gune kadar gelecek galiba cunki karnimda agrilar basladi.....
aman gelecekse bir an once gelsin en azindan bir an once transferim olur ve yoluma devam ederim...
hayırlı olsun canım...Bugün ben gün boyu dışardaydım giremedim kızlar. İnşallah hepiniz iyisinizdir. a.s.
Ve bugün netbook aldım. :dance: Şimdi kurulum ve driverlar tanıtım aşamasında. Eski bilgisayarımdan yazıyorum. Heyecanlıyım kullanmak için. :1rolleyes: Minnacık bişi. opuyorumnanaktan Şimdi kullandığım masaüstü bilgisayarın monitörü 19 inç idi. Artık kullanacağım ise 10 inç. Baya yadırgayacak gibiyim. laelaelaelaelae İşe başlayınca annemin vın'ını alıp işyerinden öğlen arası bağlanıp yavrumu görmek için aldım. :asigim:
Bakalım deneyimlerim nasıl olacak. sengözlerimebaksanab
inşallah canım...
Fadik'cim canım teşhis koyulmuş.
şimdi yolun daha net.
inşallah sıkıntı kolayca giderilir.
gunaydın kızlar
ben bu gece allah kısmet ederse ankaraya dogru yol alacacgım inşallah güzel haberler alırım
kızlar benı unutmayın dua edın bana
bugun hergünden fazla duaya ıhtıyacım var
ailemınde haberı yok tup bebek yapacagımdan
kendmı cok yalnız ve cok korkak ıstıyorum
yetercıgım senın ıcın cok uzuldum ama durmak yopk yola devam
ve fadıkcıgım artık ne yapman gerektıgını daha ıyı bılıyorsun inş daha güzel seyler olacak
kızlar kusura bakmayın fazla ıyı takıp edemıyorum topiği çunku cok yogunum bılıyorsununz
sizlerden güzel haberler duymak ıstıyorum
tedavıde olan ve tedavıye baslamıs olanlar ve bebegıne kavusmuş anne oln arkadaslarım rabbım herseyı gonlunuz ce versın
cok yazdım kusura bakkmayın
öptüm hepipnizi
canım sağol inşşşş
inşallah canım....
Rabbim yüzünüzü güldürsün....
Canım adete varmış daha...
Hemen yapmamakta iyi yapmışsın...
Inşallah bebiş vardırda adetn gelmez....
Hayırlı olsun canım...
Gülegüle kullan....
Inşallah canım...
Evet artık en azından sorunun ne olduğunu biliyoruz....
ve fadıkcıgım artık ne yapman gerektıgını daha ıyı bılıyorsun inş daha güzel seyler olacak
kızlar kusura bakmayın fazla ıyı takıp edemıyorum topiği çunku cok yogunum bılıyorsununz
tedavıde olan ve tedavıye baslamıs olanlar ve bebegıne kavusmuş anne oln arkadaslarım rabbım herseyı gonlunuz ce versın
öptüm hepipnizi
Canım ben de bu kız nerelerde diyordum. Sen düzenli olarak gelirdin çünkü. Gelebildiğine sevindim. Şeniz
Arkadaşın için de çok sevindim. Gerçekten mucizeee. alkisalkisalkis
Ne diyosunn. Hepsini gördün mü. :1ninca: Ah rapunzell ahhhhhhh. Şaka bir yana canım benim ne isterseniz hepsi hazırlanacak. Hiç merak etmeyin. Oğlanın mesleği hazır biliyorsun. FB'ye futbolcu yapacaz. Gelir de iyi olur. Gelinimizin elini sıcak sudan soğuk suya sokmak yok. Hizmetçiler tutucam ona. opuyorumnanaktan
Canım aklına böyle şeyler getirme. Allahın izniyle güzel yere tutunmuştur bebişimiz.
Canım iyi yolculuklar. Allah yardımcınız olsun. İnşallah sen de mutlu olursun artık. Dua ediyorum. :Saruboceq:
Hayırlısı canım. İnşallah aşılama tedavisi başarı ile sonuçlanır. :Saruboceq:
Vayy yapmadın demek canım benim. Bekliyoruz heyecanla.. :dance: delikafadulden
slm arkadaslar, nasilsiniz??
Benden iyilik, merak edenler olmus ben hala test yapmadaim, test banyoda oylece duruyo ama elim varmiyo testi yapmaya, adet gunum 12nisan, bende 13 nisanda hala adezt olmazsam testi yapacam, gerci o gune kadar gelecek galiba cunki karnimda agrilar basladi.....
Aman gelecekse bir an once gelsin en azindan bir an once transferim olur ve yoluma devam ederim...
sağol canımopuyorumnanaktangunaydın kızlar
ben bu gece allah kısmet ederse ankaraya dogru yol alacacgım inşallah güzel haberler alırım
öptüm hepipnizi
sağol canımopuyorumnanaktanherkese gunaydınlar..
fadıkcım gecmıs olsun canım.rabbım bundan sonrasında yuzunu guldursun ınsa allah..
umudunu kaybetme korkma burdakı tum arkadaslar dualarımızla yanındayız.allahım guzel mevlam bu sefer yardımcın olacak ınsallah..
günaydın kızlar size güzel haberler vermek isterdim fakat olmadı.cuma günü spermiyogramda sıfır çıktı hormonlarda iyi gibiydi nezaman isterseniz tese yapalım dedi kaan hoca.fakat beni asıl üzen ilk merkezimiz olan gürgan kliniği aradıgımızda kök hücreyi bekleyiin demesi oldu demekki ben boşuna heveslenmişim demekki ikinci tesedede çık ıyacak bütün hayallerim yıkıldı çok korkuyorum anne olamamak bunu düşünmek canımı acıtıyor....
günaydın kızlar size güzel haberler vermek isterdim fakat olmadı.cuma günü spermiyogramda sıfır çıktı hormonlarda iyi gibiydi nezaman isterseniz tese yapalım dedi kaan hoca.fakat beni asıl üzen ilk merkezimiz olan gürgan kliniği aradıgımızda kök hücreyi bekleyiin demesi oldu demekki ben boşuna heveslenmişim demekki ikinci tesedede çık ıyacak bütün hayallerim yıkıldı çok korkuyorum anne olamamak bunu düşünmek canımı acıtıyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?