Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

hoşçakalın hepinizin günü güzel ve sağlılı geçsin öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

merhaba arkadaslar
tedavide olan herkesin Allah yardimcisi olsun

HARZEM annene cok gecmis olsun
Allah kabul etsin mevludu
OZLEM bebislerinin kalp atisini duymussun gozun aydin
ESINTE canim degerin insallah yukselir canim

FADIK canim ben adet tarihimi bildirmeyi unutmusun canim kusura bakma yolculuk filan iyice uctu kafam
20 nisan tarihim canim

çok sağolun kızlar........

aa1 sen hiç merak etme canım çocuğum olmadığı için bol bol dua edildi bütün evlat isteyenlerede dendi bende hep bütün arkadaşlarımada deyip dua ettim canım inanın bu topikteki arkadaşlarım deyipte dua ettim durdum içimden benimle bir bütün oldunuz yatarken dua ettiğimde aklıma gelipde dua ettiğimde hep burdaki arkadaşlarımıda anıyorum mevlam kabul eyler inşallahh hepinize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder inşallahhh........olumunekankayizsmile.........

minoşcum hayırdır ne yolculuğu inşallah adet olmazsında bebişin sana süpriz yapar canım...

tulinycim tekrar tedaviye başlıcak olmana sevindim inşallah bu sefer pozitifi görürsün gerçi gönlüm tedaviye gerek kalmadan hamile kalmandan yana hiç belli olmaz mevlam istedikten sonra sende bir süpriz yaparsın belki :CüvCüv:.........

fadikçim tekrar geçmiş olsun canım doğru söylüyorsun ameliyatın büyüğü küçüğü olmaz sonuçta bir yerlerin ya kesiliyo ya deliniyo ufacık bir iğne batsa nasılda canımız yanıyo .....bide narkoz alıp bir yerin kurcalanması deyim kolay kolay hemen iyileşmez gibime geliyo......sözde dr lar annemede eşimede çok kolay hemen ayağa kalkarsınız günlük hayatınıza dönersiniz diyolardı ama yaşamayan bilemez ne ağrıları geçiyor nede sancıları diniyo hemende ayağa kalkıp günlük yaşamlarınada devam edemediler ....o yüzden ben artık küçük bir operasyon hemen ayağa kalkarsın çok ağrın olmaz diyen dr ların sözlerine inanmıyorum onlara sinek ısırığı gibi gelen şey nedense eşek ısırığı gibi oluyo hasta üstünde bide bünyeyle alakalı haksızlık etmeyeyim demii......

inşallah sınavın başarılı geçer sende sorunsuz alırsın ehliyetini.....yeni bir trafik canavarımı geliyo benim gibi yoksa normal sürücümü ben azcık asabiyimde çabuk parlıyorum sataşıyorum hemencik eşimde diyo zaten seni karakollardan toplarsam hiç şaşırmam bende şikayetçi olurum seni nezarete attırırım diye

HARZEM canim 1 ay once Turkiye'ye gitmistim 3 hafta kaldim orda adet oldum yazmayi unuttum
zaten pekte giremedim nete o yuzden dedim canim
insallah canim keske olsa dimi
hayirlisi olsun pek birsey kalmadi gunume

daha öncede yazmıştım ama beni eklememişsinizsenağlama adet tarihim20mart azospermi birkez tese olumsuz ,keçiboynuzu kürü,proxsed plus mayıs gibi ikinci tese yi düşünüyoruz...BENDE LİSTEYE GİRMEK İSTİYORUM.

mrb arkadaşlarrrrr benıde listenıze eklermisin suan eşimin varıkosel amelıyatını beklıyorum sonra aşılama yaptırcam .adet tarıhımde bellı degıllll

kızlar 8 mart topğinde 30 nisanda mail atacağız mail atmak istediğiniz yerleri liste apacağız bize istedğiniz kişlerin mail adreslerini yazabilirsiniz

arkadaşlar üremeye yardımcı tedavi de 3 yılık evlik şartının kaldırılmasını geri atılmış bir adım olarak görüyoruz ve bundada bizlerin atığımız mailerin rolü olduğunu düşünüyoruz 8mart topiğinde 30 nisanda mail günü yapacağız
mail atmak istediğiniz yerlerin listesini yapacağız
sizlerinde mail atılmasını istediğiniz yerler kişiler varsa mail adreslerini yazın

Slm kızlar. Listenize beni de eklemeyi unutmayın:)))
21 Mart---Eşimin sperm sayısı 2 milyondu ve ileri hareketliliği çok düşüktü---1 negatif tüp bebek---3 ay uygulanan: ıbrahim Adnan Saraçoğlunun sperm sayısı azlığı çayı ve beslenme programı---Şimdi sperm sayısı normal değerin üstünde çıktı.--Normal yollardan hamile kalmayı bekliyorum.:))))

Son düzenleme:

CANIM HOŞ GELDİN ARAMIZAzemuszemuszemuszemus
İNŞŞŞŞ RABBİM EN KISA ZAMANDA BEBİŞİNİ GÖNDERİR SANA
VE İSTEYEN TÜM ARKDAŞLARA :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Kızlar dün öğleden sonra yine rahatsızlandım. Yine öksürük krizleri ve yüksek ateşle başladı herşey. Bu hafta çekileceğim ilaçlı tomografi de haftaya ertelendi. Bir hafta daha antibiyotik kullanıp ondan sonra gidecekmişim. Bu yüzden gelemiyorum buraya. Kendimi yorduğum zaman nefes darlığı oluyor ve öksürük krizleri tutuyor. Geçmişi de okuyamadım. Beni merak etmeyin diye gelip haber vereyim dedim. İnşallah hepiniz iyisinizdir. Allaha emanet olun canlarım. Şeniz

canım yyaaaaaaaaaaaaaa
çok geçmiş olsun
ne kadar üzdü bu rahatsızlık seni
buraya gelemiyorum diye üzme kendini
sen dikkat et kendine iyileş önce sonra bol bol gelirisn canım

slm, nber guzeller....

umudunu kaybetme, fatimazehra ve yeterin kardesi insallah tedavilerinden guzel sonuclar alirlar....

esinte insallah degerin katlanir canim...

nevrocum cok gecmis olsun, dikkat et kendine.....

ve bana gelince hala adet olmadim bugun 2. gun ve hala bekliyorum benim pko biraz cilveli her ne kadar son zamanlarda gununu sasirmasada ne olur ne olmaz, persembeye kadar beklicem sonra test yapacam....
rabbim hepimizin hakkinda hayirlisini verir insallah

Son düzenleme:

canım arkadaşım çok geçmiş olsun dikkat et kendine inşallah en kısa zamanda iyileşir gelirsin aramıza öpüyorum...

hoşgeldin arkadaşım inşallah kalırsın allah yardımcın olsun..

CANIM GEÇMİŞ OLSUN DİKKAT ET KENDİNE YORGUNLUĞA GELMİYOR BU RAHATSIZLIIK BİRDE SIKI GİYİNMEN LAZIM HAVALAR MALUM DİKKAT ET BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİSİN UNUTMA:asigim:

HAKKINDA İNŞALLAH HAYIRLISI OLUR VE ADETİN BİR 9 AY GELMEZ HİÇÇ İNŞALLAH:Saruboceq:

BU ARADA GEÇMİŞİ COK OKUYAMADIM OKUL MEŞAKATİNE ÖLE BİR DALDIMKİİ AMA BAYA İYİ GELDİ BANA

FADİKÇİM NASIL OLDUN AYMES ÖZLEM YETER KIZLAR NASILSINIZ
TÜLİNCİM DÖNDÜNMÜ EVİNE İNŞALLAH İYİ GELMİŞTİR BU UZAKLAŞMA SANA BEN İYİYİM COK ŞÜKÜR ARADA BİR AĞLAMA KRİZLERİ DIŞINDA

UNUTTUĞUM ARKADAŞLAR VARSA KUSURA BAKMASIN HEPİNİZİ ÇOKK SEVİYORUM:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…