hoşbuldum tuliny 2 haftadan beri baya yoğunum önce ankaraya kontrolüme gittim çok şükür iyi haberler aldım tedavim çok güzel gidiyor....
gelincede hem ev için hemde güzel haberler için yemekli mevlüdi şerif okuttum allahım kabul ederse inşallah .....temizlikti hazırlıktı baya yoruldum ama olsun hepsi için değerdi bütün akrabalarım tanıdıklarım sevdiklerim bir aradaydık güzel geçti....hayırlısıylada üzerimden bu yüküde kaldırdım hep erteleyip duruyordum.......annem rahatsızlandı anjio oldu çok ağır geçti 1 hafta oldu dahada düzelmedi onun yanında kalıyodum dün geldim evime günümde var hem iş hem hazırlık yapıyorum geçsin tekrar anneme gideceğim inşallah iyileşirde ayağa kalkar sözde dr lar 2.ci gün ayağa kalkarsın iş bile yaparsın basit bir operasyon dediler ama öyle değilmiş bünyeden bünyeye fark ediyormuş şeker hastasıda olunca iyileşmesi uzun sürecek ....
Allah kabul etsin canım benim inşallah o kadra bol duadan bizim nasibimize de bi şeyler düşmüştür
ÖNEMLİ OLAYLAR - ANA BAŞLIKLAR (13-04-2010 salı)
:hooray:Hamişşlerimiz - ASIL LİSTE (Erkek İnfertilitesi) ::hooray:
65.Hamişşimizz---tuna0909 :17-09-2009-doğal yoldan-Sayı-(1. Aşılama başarısız)
66.hamişşimizz---gelinc---21-09-2009---doğal yoldan---(doğal yoldan bir düşüğü var)
67.hamişşimizz---berenboz---27-09-2009(bu tarihte 23 haftalıkmış)Sayı ve Hareket---mikroenjeksiyon-ımsı yöntemi---(3 aşılama başarısız)
68.hamişşimizz---casper33---05-10-2009---Sayı ve Hareket---tüp bebek yöntemiyle---(2 Aşılama Başarısız)
69.hamişşimizz---seyneb---06-10-2009---hareket-(20 ocakta varikosel ameliyatı oldu)---doğal yoldan---(normal yoldan bir düşüyü var)
70.hamişşimizz---melih---07-10-2009---Morfoloji---ilk tüp bebek denemesiyle---(2. Aşılama Başarısız,Doğal yoldan bir düşük)---???
71. hamişşimizz---rapunzell_82 ---26-10-2009---Hareket ve Morfoloji--- Doğal yoldan---(3 aşılama başarısız, Doğal yoldan hamile kalmış ve bebeğin kalbi durmuştu)
72.hamişşimizz---can_iso---29-Ekim-2009---Sayı ve Morfoloji---1. tüp bebek denemesiyle--- Eşi mart ayında varikosel ameliyatı oldu---
73.hamişşimiz---liyadora(AdaEge)---15-11-2009---Ağır Oligospermi---3. tüpbebek denemesiyle---(1. Tüp Bebek ikizlerini kaybetti,2. Tüp Bebek başarısız)
74.hamişşimiz---canzi3445---24-Aralık-2009---Doğal yoldan---sayı hareket ve morfoloji---(doğal yoldan 1 erken doğum)
75.hamişşimiz---surayn ---08-Aralık-2009---tüp bebek tedavisiyle(dondurulmuş)---azo sperm---(1. tüp bebek karnında öldü)
76. hamişşimiz---laluz24z---19-Aralık-2009---doğal yoldan(ilaçsız yumurta takibiyle)---Morfoloji---(Doğal yoldan bir düşük)
77. hamişşimiz---cornelia35---05-Ocak-2009---tüp bebek tedavisi---Morfoloji
78. hamişşimiz---meryem42---04-şubat-2010---tüp bebek tedavisi---sayı---(3 Aşılama başarısız,1 Tüp Bebek Dış gebelik,1 Tüp bebek başarısız)
79. hamişşimiz---bafo---25-şubat-2010---tüp bebek tedavisi---morfoloji ve hareket
80. hamişşimiz---Balsurat---2-mart-2010---sayı ve hareket---doğal yoldan---(1 aşılama başarısız)
81. hamişşimiz---yabangülüm---12-mart-2010---morfoloji---doğal yoldan---(bir aşılama başarısız)
82. hamişşimiz---ozlem82do---16-mart-2010---Hareket---Tüp bebek tedavisi---(2. Aşılama, 1. tüp bebek başarısız)
83.hamişşimiz---aymes---20-mart-2010---sayı ve hareket---tüp bebek tedavisiyle---(1. tüp bebek başarısız
84.hamişşimiz---nergis55---21 mart-2010---morfoloji---tüp bebek tedavisiyle---(3 başarısız aşılama)
85. hamişşimiz---zelal81---23-mart-2010---hareket ve morfoloji---doğal yoldan---2 aşılama başarısız(bu tarihte 16+4 hamile)
86. hamişimiz---vesta---31-mart-2010---sayı ve hareket---tüp bebek(bu tarihte 8 haftalık)
87.hamişşimiz---cerenduru---8-nisan-2010---hareket ve morfoloji---tüp bebek tedavisi
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
yabangülü arkadaşımızın bebişi 7 sene sonra annesine süpriz yapıp, doğal yoldan geldi:teytey:
ozlem82do arkadaşımız 2. tüp bebek tedavisinde pozitifi gördü:teytey:hemde üçüz rabbim sağlıcakla dünyaya gelmelerini nasip etsin
aymes arkadaşımız 2. tüp bebek tedavisiyle hamile kaldı:teytey:
nergis55 arkadaşımız 3 başarısız aşılama denemesinden sonra ilk tüp bebekle pozitifi gördü :teytey:
bizim yeni haberimiz oldu ama zelal81 arkadaşımız 16 haftalık hamileymiş :teytey:
vesta arkadaşımızda 8 haftalık tüp bebek tedavisiyle ikizlere hamileymiş :teytey:
cerenduru arkadaşımız tüp bebek etdavisinde pozitif sonuç aldı:teytey:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:Saruboceq:Tedavide Olanlar :Saruboceq:
umudunukaybetme---tüp bebek tedavisi (tese yapılacak çok dua edelim arkadaşlar)
LİSTEDE İSMİ OLMAYAN ARKADAŞLAR ADET TARİHLERİNİZİ VERİRMİSİNİZopuyorumnanaktan
TOPİĞİMİZE YENİ GELEN ARKADAŞLAR OLDU...HEPSİNE HOŞGELDİNİZ DİYORUMa.s.
EĞER BU ARKADAŞLARDAN LİSTEMİZE GİRMEK İSTEYENLER VARSA BİLGİLERİNİ
(Adet tarihi---Sorun---Doğal ya da Yardımcı üreme tekniği (daha önceki durumlar)---Uygulanan kürler,kullanılan ilaçlar,Yöntemler) VERİP
BENDE LİSTEYE GİRMEK İSTİYORUM DİYE BELİRTMELERİNİ İSTİYORUM...
mrb arkadaşlarrrrr benıde listenıze eklermisin suan eşimin varıkosel amelıyatını beklıyorum sonra aşılama yaptırcam .adet tarıhımde bellı degıllll
Slm kızlar. Listenize beni de eklemeyi unutmayın:)))
21 Mart---Eşimin sperm sayısı 2 milyondu ve ileri hareketliliği çok düşüktü---1 negatif tüp bebek---3 ay uygulanan: İbrahim Adnan Saraçoğlunun sperm sayısı azlığı çayı ve beslenme programı---Şimdi sperm sayısı normal değerin üstünde çıktı.--Normal yollardan hamile kalmayı bekliyorum.:))))
[sıze=3]kızlar dün öğleden sonra yine rahatsızlandım. Yine öksürük krizleri ve yüksek ateşle başladı herşey. Bu hafta çekileceğim ilaçlı tomografi de haftaya ertelendi. Bir hafta daha antibiyotik kullanıp ondan sonra gidecekmişim. Bu yüzden gelemiyorum buraya. Kendimi yorduğum zaman nefes darlığı oluyor ve öksürük krizleri tutuyor. Geçmişi de okuyamadım. Beni merak etmeyin diye gelip haber vereyim dedim. Inşallah hepiniz iyisinizdir. Allaha emanet olun canlarım. şeniz[/sıze]
Kızlar dün öğleden sonra yine rahatsızlandım. Yine öksürük krizleri ve yüksek ateşle başladı herşey. Bu hafta çekileceğim ilaçlı tomografi de haftaya ertelendi. Bir hafta daha antibiyotik kullanıp ondan sonra gidecekmişim. Bu yüzden gelemiyorum buraya. Kendimi yorduğum zaman nefes darlığı oluyor ve öksürük krizleri tutuyor. Geçmişi de okuyamadım. Beni merak etmeyin diye gelip haber vereyim dedim. İnşallah hepiniz iyisinizdir. Allaha emanet olun canlarım. Şeniz
Slm kızlar. Listenize beni de eklemeyi unutmayın:)))
21 Mart---Eşimin sperm sayısı 2 milyondu ve ileri hareketliliği çok düşüktü---1 negatif tüp bebek---3 ay uygulanan: İbrahim Adnan Saraçoğlunun sperm sayısı azlığı çayı ve beslenme programı---Şimdi sperm sayısı normal değerin üstünde çıktı.--Normal yollardan hamile kalmayı bekliyorum.:))))
Kızlar dün öğleden sonra yine rahatsızlandım. Yine öksürük krizleri ve yüksek ateşle başladı herşey. Bu hafta çekileceğim ilaçlı tomografi de haftaya ertelendi. Bir hafta daha antibiyotik kullanıp ondan sonra gidecekmişim. Bu yüzden gelemiyorum buraya. Kendimi yorduğum zaman nefes darlığı oluyor ve öksürük krizleri tutuyor. Geçmişi de okuyamadım. Beni merak etmeyin diye gelip haber vereyim dedim. İnşallah hepiniz iyisinizdir. Allaha emanet olun canlarım. Şeniz
slm, nber guzeller....
umudunu kaybetme, fatimazehra ve yeterin kardesi insallah tedavilerinden guzel sonuclar alirlar....
esinte insallah degerin katlanir canim...
nevrocum cok gecmis olsun, dikkat et kendine.....
ve bana gelince hala adet olmadim bugun 2. gun ve hala bekliyorum benim pko biraz cilveli her ne kadar son zamanlarda gununu sasirmasada ne olur ne olmaz, persembeye kadar beklicem sonra test yapacam....
rabbim hepimizin hakkinda hayirlisini verir insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?