- 6 Ekim 2008
- 6.786
- 54
- 358
evet canım biraz geç oluyor ama olsun....geç olsunda güç olmasın fadikim, çok yorma kendini sizin kalabalık bi aileniz var anladığım kadarıyla hepsiyle ilgilenicem diye kendini ihmal etmekaydirigubbakcemile5
rabbim başka dert sıkıntı vermesin....
ailemiz kalabalık ama bu sefer onlar benimle ilgilendi canım...
sağolsunlar evde ufak tefek yapılan günlük işleri hep yaptılar....
sağol tülincimopuyorumnanaktanbir an önce iyileşte gel fadiğim..
acil şifalar dilerim.. opuyorumnanaktan
önemli değil canım şimdi güncellerim...
FADIK canim ben adet tarihimi bildirmeyi unutmusun canim kusura bakma yolculuk filan iyice uctu kafam
20 nisan tarihim canim
canım düşüncelerinde çok haklısın...çok sağolun kızlar........
fadikçim tekrar geçmiş olsun canım doğru söylüyorsun ameliyatın büyüğü küçüğü olmaz sonuçta bir yerlerin ya kesiliyo ya deliniyo ufacık bir iğne batsa nasılda canımız yanıyo .....bide narkoz alıp bir yerin kurcalanması deyim kolay kolay hemen iyileşmez gibime geliyo......sözde dr lar annemede eşimede çok kolay hemen ayağa kalkarsınız günlük hayatınıza dönersiniz diyolardı ama yaşamayan bilemez ne ağrıları geçiyor nede sancıları diniyo hemende ayağa kalkıp günlük yaşamlarınada devam edemediler ....o yüzden ben artık küçük bir operasyon hemen ayağa kalkarsın çok ağrın olmaz diyen dr ların sözlerine inanmıyorum onlara sinek ısırığı gibi gelen şey nedense eşek ısırığı gibi oluyo hasta üstünde bide bünyeyle alakalı haksızlık etmeyeyim demii......
inşallah sınavın başarılı geçer sende sorunsuz alırsın ehliyetini.....yeni bir trafik canavarımı geliyo benim gibi yoksa normal sürücümü ben azcık asabiyimde çabuk parlıyorum sataşıyorum hemencik eşimde diyo zaten seni karakollardan toplarsam hiç şaşırmam bende şikayetçi olurum seni nezarete attırırım diye
zaten ameliyat olamasa bile anestezi tek başına insanı yeterince hasta ediyor...
ama hayırlısı ne yapalım...
rabbim beterinden korusun...
o zor ameliyat geçiren insanlar ne yapıyor...
rabbim cümlesinin yardımcısı olsun....
canım ben araba kullanmasını hiç bilmiyorum...
bu yüzden nasıl sürücüyüm belli değil...
ama ben sakin bir sürücü olacağıma inanıyorum...
bizdede eşim aşırı asabi....yolda kızmadığı araç kalmıyor....
canım kusuruma bakma...daha öncede yazmıştım ama beni eklememişsinizsenağlama adet tarihim20mart azospermi birkez tese olumsuz ,keçiboynuzu kürü,proxsed plus mayıs gibi ikinci tese yi düşünüyoruz...BENDE LıSTEYE GıRMEK ıSTıYORUM.
daha öncede yazmıştım ben bu sıra topiği pek iyi okuyamadım...
bu yüzden kaçırmışım...
hoşgeldin aramıza...
hemencik senide ekliyorum...
mrb arkadaşlarrrrr benıde listenıze eklermisin suan eşimin varıkosel amelıyatını beklıyorum sonra aşılama yaptırcam .adet tarıhımde bellı degıllll
sizde hoşgeldiniz arkadaşlar...Slm kızlar. Listenize beni de eklemeyi unutmayın:)))
21 Mart---Eşimin sperm sayısı 2 milyondu ve ileri hareketliliği çok düşüktü---1 negatif tüp bebek---3 ay uygulanan: ıbrahim Adnan Saraçoğlunun sperm sayısı azlığı çayı ve beslenme programı---Şimdi sperm sayısı normal değerin üstünde çıktı.--Normal yollardan hamile kalmayı bekliyorum.:))))
rabbim tez zamanda anne olmayı nasip eder inşallah....
çok geçmiş olsun canımopuyorumnanaktanKızlar dün öğleden sonra yine rahatsızlandım. Yine öksürük krizleri ve yüksek ateşle başladı herşey. Bu hafta çekileceğim ilaçlı tomografi de haftaya ertelendi. Bir hafta daha antibiyotik kullanıp ondan sonra gidecekmişim. Bu yüzden gelemiyorum buraya. Kendimi yorduğum zaman nefes darlığı oluyor ve öksürük krizleri tutuyor. Geçmişi de okuyamadım. Beni merak etmeyin diye gelip haber vereyim dedim. ınşallah hepiniz iyisinizdir. Allaha emanet olun canlarım. Şeniz
hayırlısyla şu hastalığı bir atlatabilseydin....
rabbim yardımcın olsun...
dikkat et kendine....
hadi hayırlısı canımopuyorumnanaktanslm, nber guzeller....
umudunu kaybetme, fatimazehra ve yeterin kardesi insallah tedavilerinden guzel sonuclar alirlar....
esinte insallah degerin katlanir canim...
nevrocum cok gecmis olsun, dikkat et kendine.....
ve bana gelince hala adet olmadim bugun 2. gun ve hala bekliyorum benim pko biraz cilveli her ne kadar son zamanlarda gununu sasirmasada ne olur ne olmaz, persembeye kadar beklicem sonra test yapacam....
rabbim hepimizin hakkinda hayirlisini verir insallah
sağol canım iyiyizopuyorumnanaktan
FADıKÇıM NASIL OLDUN AYMES ÖZLEM YETER KIZLAR NASILSINIZ
TÜLıNCıM DÖNDÜNMÜ EVıNE ıNŞALLAH ıYı GELMıŞTıR BU UZAKLAŞMA SANA BEN ıYıYıM COK ŞÜKÜR ARADA BıR AĞLAMA KRıZLERı DIŞINDA
UNUTTUĞUM ARKADAŞLAR VARSA KUSURA BAKMASIN HEPıNıZı ÇOKK SEVıYORUM:asigim:
senin okul işine çok sevindim...
tam zamanında oldu bence...
hiç değilse vakirtin nasıl geçtiğini anlamassın...
[/B]
Son düzenleme: