Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
geç olsunda güç olmasın fadikim, çok yorma kendini sizin kalabalık bi aileniz var anladığım kadarıyla hepsiyle ilgilenicem diye kendini ihmal etmekaydirigubbakcemile5
evet canım biraz geç oluyor ama olsun....
rabbim başka dert sıkıntı vermesin....

ailemiz kalabalık ama bu sefer onlar benimle ilgilendi canım...
sağolsunlar evde ufak tefek yapılan günlük işleri hep yaptılar....

bir an önce iyileşte gel fadiğim..
acil şifalar dilerim.. opuyorumnanaktan
sağol tülincimopuyorumnanaktan

FADIK canim ben adet tarihimi bildirmeyi unutmusun canim kusura bakma yolculuk filan iyice uctu kafam
20 nisan tarihim canim
önemli değil canım şimdi güncellerim...

canım düşüncelerinde çok haklısın...
zaten ameliyat olamasa bile anestezi tek başına insanı yeterince hasta ediyor...
ama hayırlısı ne yapalım...
rabbim beterinden korusun...
o zor ameliyat geçiren insanlar ne yapıyor...
rabbim cümlesinin yardımcısı olsun....

canım ben araba kullanmasını hiç bilmiyorum...
bu yüzden nasıl sürücüyüm belli değil...
ama ben sakin bir sürücü olacağıma inanıyorum...
bizdede eşim aşırı asabi....yolda kızmadığı araç kalmıyor....

canım kusuruma bakma...
daha öncede yazmıştım ben bu sıra topiği pek iyi okuyamadım...
bu yüzden kaçırmışım...
hoşgeldin aramıza...
hemencik senide ekliyorum...

mrb arkadaşlarrrrr benıde listenıze eklermisin suan eşimin varıkosel amelıyatını beklıyorum sonra aşılama yaptırcam .adet tarıhımde bellı degıllll

sizde hoşgeldiniz arkadaşlar...
rabbim tez zamanda anne olmayı nasip eder inşallah....

çok geçmiş olsun canımopuyorumnanaktan
hayırlısyla şu hastalığı bir atlatabilseydin....
rabbim yardımcın olsun...
dikkat et kendine....

hadi hayırlısı canımopuyorumnanaktan

sağol canım iyiyizopuyorumnanaktan

senin okul işine çok sevindim...
tam zamanında oldu bence...
hiç değilse vakirtin nasıl geçtiğini anlamassın...

[/B]

Son düzenleme:
ecrin hoşgeldin canım buraya..

boncuk hoşgeldin..
inş çok bekletmeden gelir bebeğin..

nevro geçmiş olsun canım..
Allah şifa versin..

melony okul iyi gidiyor dimi canım..
artık iyiyim sende iyi ol canım.. opuyorumnanaktan

EVET CANIM ŞİMDİLİK GUSEL GİDİYOR AMA SABAH KALMAK ZOR OLUYO BENDE İYİYİM AMA COK SULU GÖZLÜ OLDUM BEN YA HEMEN AĞLIYORUM EN UFAK SEYE akannehirakannehir

canım çok geçmiş olsun atlamadın görüyomusun şu hastalığı canım. bu illetde geldimi zor gidiyo işte. sen dinlenmene bak canım. rabbim acil şifalar versin biran önce atlatıverirsin inşallah canım

harzemcim allah okuttuğun mevlidi kabul etsin canım. annen içinde geçmiş olsun allah acil şifalar versin canım. sende dikkat et kendine canım baya yoğunsun bu koşuşturma arasında hasta falan olmayasın canım

çok geçmiş olsun canımm..
Allah acil şifalar versin sana..
bol bol dinlenmeyi ihmal etme sakınn..

muane her gidildiğine para verilirmi kızlar bide sürekli muane gitmeye gerek varmı benim doktor devlet.çalışıo ama özeline gittim ben hep şimdiye kadar artık hast.gitsem diyorumama bakalım doktor ne dicek

evet ama işte tüp bebek olduğu için ilgilensin die öyle yaptım şimdi devam edicem kese kontrol çağırdı beni cumaya bende gideceğim mecbur ama söyleyeceğim artık bakalım bu arada bu saatte uyumadın mı sen :) i geceler

benim doktorum ayda 1 kere muayene ücreti alıyodu
1 ayda istersen 5 kere git sadece 1 kere para alıyodu
bence senin doktorunda her gittiğinde para almaz

muane her gidildiğine para verilirmi kızlar bide sürekli muane gitmeye gerek varmı benim doktor devlet.çalışıo ama özeline gittim ben hep şimdiye kadar artık hast.gitsem diyorumama bakalım doktor ne dicek

ben 15 günde bir gidiyorum ayda 1 kere ödüyorum. tedavimi yapan doktordumdu benimde aynı doktorda devamettik biz. aynı doktora devlettede gidebiliyosan neden olmasınki gene karar senincanım özeline gitmek istersende muhtemelen sendende ayda 1 kere ücret alır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…