--------------------------------------------------------------------------------
slm kızlar sımdı ankarasdayım
tedavı basladı
bugun adetımın bırıncı gunu sıze kafeden yazıyorum
bugun ılaclara baslayacagız
dua edın bana
ankara unıversıtesınde yapıyorıum unıversıte nasıl bır bılgısı olna varrmı
kaydirigubbakcemile2kızlar herkese hayırlı gunler..hava super burda..ya ben asılama olan arkadaslara bısey sormak ıstıyorum.benım adet yaklastı.ıkıncı gunu ıgnelere baslıcam.ama kafama bısey takılıyor.doktorum bana 1500 doz pregon verdı.acaba on gun ıcınde butun dozları uygulucakmıyım kendıme.yoksa yumurta gelısımıne goremı ayarlanıyor bu.sızde nasıl oldu arkıdısler.benı bı aydınlatın.cok heyecanlıyım..eyvahedigeldismile
esinte canim degerin insallah katlanir..ne zaman yapacaksin ikinci testi?
harzem canim cok sagoll güzel dileklerin icin Şeniz
kaydirigubbakcemile2kızlar herkese hayırlı gunler..hava super burda..ya ben asılama olan arkadaslara bısey sormak ıstıyorum.benım adet yaklastı.ıkıncı gunu ıgnelere baslıcam.ama kafama bısey takılıyor.doktorum bana 1500 doz pregon verdı.acaba on gun ıcınde butun dozları uygulucakmıyım kendıme.yoksa yumurta gelısımıne goremı ayarlanıyor bu.sızde nasıl oldu arkıdısler.benı bı aydınlatın.cok heyecanlıyım..eyvahedigeldismile
hoşbuldum tuliny 2 haftadan beri baya yoğunum önce ankaraya kontrolüme gittim çok şükür iyi haberler aldım tedavim çok güzel gidiyor....harzem hoşgeldin canım neler yapıyosun ki kayboldun ortadan..
saboli iyi ev taşıma telaşı var biraz..
canim hayirli olsun tedavin :Saruboceq:
tatlim 1500 mg dozu sana bir defalik vermez..tüm tedavi icindir o..
en düsükle baslarsin,duruma göre yumurtanin boyutuna göre dozaji artirir..
insallah olumlu sonuc alirsin canimm :Saruboceq:
iyiyiz canım sen nasılsın...merhabalar, nasılsınız a.s
canım allah yardımcın olsun allahım nasip ettikten sonra merkez önemli ama bizim için önemli olanda ürolog oda zaten kaan aydos allahım yüzünü güldürsün..--------------------------------------------------------------------------------
slm kızlar sımdı ankarasdayım
tedavı basladı
bugun adetımın bırıncı gunu sıze kafeden yazıyorum
bugun ılaclara baslayacagız
dua edın bana
ankara unıversıtesınde yapıyorıum unıversıte nasıl bır bılgısı olna varrmı
canım arkadaşım iyiyim umutsuzlugu atıyorum üzerimden sen nasılsınŞenizinş canım arkadaşım inş rabbim hepimize yaşatsın o duyguları izniyle :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
günaydın şeker nasılsın opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
mrh tatlım iyidir ya sen nasılsın
kızlar ya bırde tedavı sırasınca amkarada ıkı haftas kalmak sart mı ya
günaydın canım evet öglen oldukaydirigubbakcemile3iyiyiz sen nasılsın..bu arada günaydın hepinizeeeeeeeeeee
gerçi öğlen oldu ama :kedi:
slm kızlar nasılsınız?
hoşbuldum tuliny 2 haftadan beri baya yoğunum önce ankaraya kontrolüme gittim çok şükür iyi haberler aldım tedavim çok güzel gidiyor....
gelincede hem ev için hemde güzel haberler için yemekli mevlüdi şerif okuttum allahım kabul ederse inşallah .....temizlikti hazırlıktı baya yoruldum ama olsun hepsi için değerdi bütün akrabalarım tanıdıklarım sevdiklerim bir aradaydık güzel geçti....hayırlısıylada üzerimden bu yüküde kaldırdım hep erteleyip duruyordum.......annem rahatsızlandı anjio oldu çok ağır geçti 1 hafta oldu dahada düzelmedi onun yanında kalıyodum dün geldim evime günümde var hem iş hem hazırlık yapıyorum geçsin tekrar anneme gideceğim inşallah iyileşirde ayağa kalkar sözde dr lar 2.ci gün ayağa kalkarsın iş bile yaparsın basit bir operasyon dediler ama öyle değilmiş bünyeden bünyeye fark ediyormuş şeker hastasıda olunca iyileşmesi uzun sürecek ....
sabolinin iyi olmasına sevindim ona çok ama çok kolay gelsin ben 1 ayda anca yerleştim yorgunluğuda çabası .......
sen ne yaptın canım ilaçların etkisinden kurtulmaya başladınmı malum hormonlarımızı baya etkiliyor kullandığımız ilaçlar etkisinden kurtulmakta uzun sürüyor
saolun arkadaslar ıyı dıleklerınız ıcın.hayırlısı artık...
evet tılın ılaclarımı raporlu aldım.raporlu 650 tl verdım raporsuz olsa ne kadar tutacaktı bılmem dogrusu.aman para muhım degıl herkez tedavısınden olumlu sonuc alısında ınsa allah..
buyuk ıhtımalle ılacların bı kısmı kalıyor dıyorlar.onuda ıkıncı asılamada kullandırırlar belkı..
hoşgeldin canım özledik seni:asigim:hoşbuldum tuliny 2 haftadan beri baya yoğunum önce ankaraya kontrolüme gittim çok şükür iyi haberler aldım tedavim çok güzel gidiyor....
gelincede hem ev için hemde güzel haberler için yemekli mevlüdi şerif okuttum allahım kabul ederse inşallah .....temizlikti hazırlıktı baya yoruldum ama olsun hepsi için değerdi bütün akrabalarım tanıdıklarım sevdiklerim bir aradaydık güzel geçti....hayırlısıylada üzerimden bu yüküde kaldırdım hep erteleyip duruyordum.......annem rahatsızlandı anjio oldu çok ağır geçti 1 hafta oldu dahada düzelmedi onun yanında kalıyodum dün geldim evime günümde var hem iş hem hazırlık yapıyorum geçsin tekrar anneme gideceğim inşallah iyileşirde ayağa kalkar sözde dr lar 2.ci gün ayağa kalkarsın iş bile yaparsın basit bir operasyon dediler ama öyle değilmiş bünyeden bünyeye fark ediyormuş şeker hastasıda olunca iyileşmesi uzun sürecek ....
sabolinin iyi olmasına sevindim ona çok ama çok kolay gelsin ben 1 ayda anca yerleştim yorgunluğuda çabası .......
sen ne yaptın canım ilaçların etkisinden kurtulmaya başladınmı malum hormonlarımızı baya etkiliyor kullandığımız ilaçlar etkisinden kurtulmakta uzun sürüyor
canım hayırlı olsun şimdiden....kaydirigubbakcemile2kızlar herkese hayırlı gunler..hava super burda..ya ben asılama olan arkadaslara bısey sormak ıstıyorum.benım adet yaklastı.ıkıncı gunu ıgnelere baslıcam.ama kafama bısey takılıyor.doktorum bana 1500 doz pregon verdı.acaba on gun ıcınde butun dozları uygulucakmıyım kendıme.yoksa yumurta gelısımıne goremı ayarlanıyor bu.sızde nasıl oldu arkıdısler.benı bı aydınlatın.cok heyecanlıyım..eyvahedigeldismile
tamam canım...fadıkcıgım benı lısteye ekle
tedavıde dıye
bugunde adetımın bırıncı gunu
çok sağol canım...inşallah....selam kızlar......
pek geçmişi okuyamadım ama fadikcimden üzücü haber var inşallahhh çektiğin sıkıntıların acıların sonu en güzel mutlulukla sonuçlanır hayırlısıyla kavuşursun bebeğine canım.....
inşallah sağlıcakla bebek vardırda o yüzden gelmiyordur canım....inşallah fadikcim ama hala bu günde adet olmadım
evet canım tam toparlanamadım...selam millet..
fadiğim arada geliyosun ama henüz toparlanamadın galiba..
sağol yetercim iyiyim sayılır...fadikim canım nasılsın
evet canım tam toparlanamadım...
basit bir oparasyan diye ben bu kadar hiç beklemiyordum...
birkaç günde toparlanırım diyodum...
ama ameliyatın basiti olmuyormuş...
ameliyat yerinin ağrısı yeni yeni geçti ama karın bölgesinde hala hafiften ağrılar oluyor...
birde pek oturamıyorum belim çok ağrıyor....
yinede bugüne şükür tabi iyiyim sayılır....
kanamada yeni yeni açıldı artık sadece bulanık biraz....
geç olsunda güç olmasın fadikim, çok yorma kendini sizin kalabalık bi aileniz var anladığım kadarıyla hepsiyle ilgilenicem diye kendini ihmal etmekaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?