Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
arkadaşlar biliyosunuz geçen hafta hiç güzel haberler vermemiştim sizlere.eşim haftaya perşembe emre beyden randevu almış inşallah oradan güzel haberlerle dönerim sizlere.allahım hepimizin yardımcısı olsun..

tüylerim diken diken oldu.:gitme:allah sabır versin bi daha yaşatmasın böyle bir acıyı.:Saruboceq:

sen söyleyecek söz bulamamışsın tatlım, şu an ben de söyleyecek bir şey bulamıyorum Rabbim tüm anneleri bebeklerini kaybetmekten korusun:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

merhaba kızlar,herkes için güzel haberlerle dolu bir hafta olur inşallah opuyorumnanaktan

nevrom çok geçmiş olsun canım
rabbim tez zamanda şifalar versin :Saruboceq:

harzemcim anneciğine çok geçmiş olsun canım
okuttuğun kuran-ı da rabbim dileklerinle birlikte kabul etsin :Saruboceq:

tüm tedavide olan arkadaşlar umudunukaybetme,fatımazehra,aa1,yeterciğimin ablası
rabbim yardımcılarınız olsun inşalllah emekleriniz boşa çıkmayacak :Saruboceq:

minnoscum arkadaşın adına çok üzüldüm
rabbim büyük bir imtihandan geçiriyor
sabrının sonu inşalllah selamet olacak
rabbim onun yardımcısı olsun :Saruboceq:

arkadaşlar NESRıN arakadaışızın eşi ne oldu haberi olan varmı yaaaaa

inşşşşşşşşşş güzel haberlerle dön
inşşşşşşşşşşşşşşşşş

sen söyleyecek söz bulamamışsın tatlım, şu an ben de söyleyecek bir şey bulamıyorum Rabbim tüm anneleri bebeklerini kaybetmekten korusun:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

tüylerim diken diken oldu.:gitme:allah sabır versin bi daha yaşatmasın böyle bir acıyı.:Saruboceq:

amin kizlar
gercekten dayanilmasi zor bir durum
nasil oldu henuz kimse bilmiyor
hemde hastanede yatiyordu doktor 1 ay daha kalsa kurtarirdik diyormus
tam bilmiyorum ama sanirim 7 aya yakindi
cok sevincliydiler ama nasip kismet iste
Allah verdi Allah aldi
insallah Rabb'im en kisa zamanda hayirla saglikla nasip eder onada
Allah butun istiyenlere hayirla saglikla versin insallah

inşşşşşşşşşş canım
rabbim hakkımızda hayılısını versin

canım yyaaa
allah yadımcıları olsun
ne zor bir durum yyyaaaa

çok geçmiş olsun nevrocum, Allah şifa verssin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canlarım hepinizi kocaman locaman öpüyorum öğleden sonranız en güzel haberlerle geçsin inşallahopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…