günaydın kızlar ben geliyorum kimseler yok ayol hiç evde durmuyorsunuz habire geziyorsunuz galiba...
CANIM YAA 34 ODUM mafoldumben mafoldumben mafoldumben
herkese günaydınlar, inşşallahh hepimize güzel bi gün olur opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canım filmi çektirirken hiç ağrı olmuyor gibi birşey söyleyemem
benim rahim filmim kabus gibiydi
ofisi çektiriken latif bey daha az ağrılı bir işlem rahat ol demişti,doğruymuş
canım inşllah herşey temiz çıkar sende başlarsın biran önce tedaviye :CüvCüv:
canım hakkınızda hayırlısı nasılsa öğle olsun...günaydın kızlar geçen hafta sonu annemlere kaçamak yaptık bebek düşüncesinden biras olsun kurtulmak iyi geldi buayıda boş boş geçirdik artık mayıs gibi gitmeyi düşünüyoum tüp bebek merkezine ama iş yerine ne söylesem ara ara izin alıcağımı söyledimde ops da ve transfede bikaçgün yatmam gerekiyorya onu nasıl söylücem onu düşünüyorum rabbim yardımcımız olsun
aymesim inşallah geçer lekelenmelerin gerçi benim eltimin 3ay sürdü lekelenmeleri ve çok şükür bebişlerimizi sağ sağlim aldık kucağımıza onlarda tuz biber oluyor bize inşallah seninkide gelicek hayırlısıyla
fadikcim tekrar ameliyat olcan galiba herşeiyn başı sağlık güzelim rabbim sağlık versin bebişte arkasından gelir inşallah
rapunzelim inşallah değişir yönetmelik ya bizde nasibimizi alırız
tulny canım genetik testinni ilk defas tüp yaptırcklardan da hemen istiyorlarmı birde merkeze g,der gitmez ne gibi uygulamalar yapıyorlar arkadaşlar bilgilendirimisiniz beni
canım hakkınızda hayırlısı nasılsa öğle olsun...
iş yeri içinde zor yaaa....allah yardımcınız olsun...
canım benim ameliyat olacağım kesin değil...
birde bu sefer sadece histereskopiyle düzeltebilirler...
yani en azından karından yaram olmayacak...
hayırlısı bakalım.....
ıyı geceler arkadslar..
gecmısı okuyamadım..:kedi:
sıze bunu soylemeden edemedım:kedi:
bazı arkadslar bılır gorumcemın embrıyolog oldugunu.
yenı yasayla ılgılı konustuk ve onlarda bu durumdan hıc memnun degıller.cıkartılan bu yasa galıba kalkacakmıs cunku hıc kımse kabul etmıyor..
ve suan calışma asamasındaymıs yenı cıkartılacak tup bebk yasası.
sağolasın gülüm,cümlemize inşallah
ayy ikimizde aynı dönemde tedavi olacağız herhalde
inşallah hayırlısıyla hamis kalırız canım
rapunzelin dediğine göre yasa değişiyormuş
inşallah bize yetişir bu yeniliyecekleri yasa boshayallersmile
günaydın kızlar geçen hafta sonu annemlere kaçamak yaptık bebek düşüncesinden biras olsun kurtulmak iyi geldi buayıda boş boş geçirdik artık mayıs gibi gitmeyi düşünüyoum tüp bebek merkezine ama iş yerine ne söylesem ara ara izin alıcağımı söyledimde ops da ve transfede bikaçgün yatmam gerekiyorya onu nasıl söylücem onu düşünüyorum rabbim yardımcımız olsun
aymesim inşallah geçer lekelenmelerin gerçi benim eltimin 3ay sürdü lekelenmeleri ve çok şükür bebişlerimizi sağ sağlim aldık kucağımıza onlarda tuz biber oluyor bize inşallah seninkide gelicek hayırlısıyla
fadikcim tekrar ameliyat olcan galiba herşeiyn başı sağlık güzelim rabbim sağlık versin bebişte arkasından gelir inşallah
rapunzelim inşallah değişir yönetmelik ya bizde nasibimizi alırız
tulny canım genetik testinni ilk defas tüp yaptırcklardan da hemen istiyorlarmı birde merkeze g,der gitmez ne gibi uygulamalar yapıyorlar arkadaşlar bilgilendirimisiniz beni
gunaydın kızlar
kızlar ya adetın kacıncı gunu transfer edılıyor bır bılgınız vae mı
günaydın şeker.günaydın herkeseopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
amin canım günaydın.herkese günaydınlar, inşşallahh hepimize güzel bi gün olur opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
günaydın güzelimgünaydın güzel hatunlar a.s.
günaydın tatlım nasılsın.gyn canım opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
gÜnaydın kızlar
nasılsınız bu gÜn
rabbİm gÜzelİklerle dolu bİr gÜn nasİp etsİn
ya canım korkuyorum yanlıs bırdey yaearım dıye bırde bu benım ılk denemem
ya canım korkuyorum yanlıs bırdey yaearım dıye bırde bu benım ılk denemem
nasıl yanı tulıncıgım adetımın 3. gumu mu
ah rapunzelim ah nerdeee..
bi hal yoluna sokamadılar şunu..
insanları strese sokmaktan başka bişey yaptıkları yok..
amin canım inş hepimizin yüzü gülsün..
benim pek umudum yok artık bu yasayla ilgili hayırlısı bakalım..
canım genetik bölümüne gidip şansını deneyebilirsin..
ama başarısız sonuç ya da düşük olmadan yapmıyorlar sanırım..
merkeze gittiğinde adetin 2. günü olucaktır..
hormon tahlili ve usg yaparlar canım..
farklı birşey olmaz herhalde..
canım biz özelde yaptırmayı düşünüyoruz onda da usg isterlermi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?