günaydın canım
ben buralardayım nasılsın
günaydın şeker.
amin canım günaydın.
günaydın güzelim
günaydın tatlım nasılsın.
amin yeterciğim sanada günaydın...
günaydın kızlar geçen hafta sonu annemlere kaçamak yaptık bebek düşüncesinden biras olsun kurtulmak iyi geldi buayıda boş boş geçirdik artık mayıs gibi gitmeyi düşünüyoum tüp bebek merkezine ama iş yerine ne söylesem ara ara izin alıcağımı söyledimde ops da ve transfede bikaçgün yatmam gerekiyorya onu nasıl söylücem onu düşünüyorum rabbim yardımcımız olsun
aymesim inşallah geçer lekelenmelerin gerçi benim eltimin 3ay sürdü lekelenmeleri ve çok şükür bebişlerimizi sağ sağlim aldık kucağımıza onlarda tuz biber oluyor bize inşallah seninkide gelicek hayırlısıyla
fadikcim tekrar ameliyat olcan galiba herşeiyn başı sağlık güzelim rabbim sağlık versin bebişte arkasından gelir inşallah
rapunzelim inşallah değişir yönetmelik ya bizde nasibimizi alırız
tulny canım genetik testinni ilk defas tüp yaptırcklardan da hemen istiyorlarmı birde merkeze g,der gitmez ne gibi uygulamalar yapıyorlar arkadaşlar bilgilendirimisiniz beni
canım yaşında ne var aşkolsun rabbim sağlık sıhhat versin önemli olanda o opuyorumnanaktan
inş şeker
selam kızlar.herkez ıyıdır umarım...
yetercım uzulme benım eltımın yırmı sene cocugu olmadı.dıle kolay neler yasamıslar.ama kırk yasında dunyalar guzelı bır kızı var.rabbım senınde yuzunu guldurucek merak etme canım..
NE BİLEYİM YAAAAAAAAAAAlmaz: lmaz:
SANKİ HERŞEYE GEÇ KEMIŞIM GİBİ HİSSEDİYORUM:kedi::kedihaoldumsmileohaoldumsmile
canım usg yaparlar..
adetliyken bakıyorlar..
epilasyon açısından soruyosun sanırım..
o çok sorun oluyor ama adetten önce yapmalısın..
kızlar adet oldum nasip değilmiş umudum allah neyse bu yaz tüpbebek yapcam zaten böle olmuyo ama günüm 11 gün gecti umutlandım ama yok :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
slm, kisacasi buhar yaradi ben hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmm
idrar testim pozitif simdi doktora gidip bidse kanda baktiracam, sizlere haber veririm
ya valla elim ayagim titriyo ne dicemi bilemiyorum....
idrar testim pozitif simdi doktora gidip bidse kanda baktiracam, sizlere haber veririm
kızlar adet oldum nasip değilmiş umudum allah neyse bu yaz tüpbebek yapcam zaten böle olmuyo ama günüm 11 gün gecti umutlandım ama yok :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?