Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım hayılısı olsun
inşşşşşşşşşşşş
bebişin seni çok bekletmez
inşşşşşşşşşşşşşş

canım yaşında ne var aşkolsun rabbim sağlık sıhhat versin önemli olanda o opuyorumnanaktan

inş şeker

NE BİLEYİM YAAAAAAAAAAAlmaz:lmaz:
SANKİ HERŞEYE GEÇ KEMIŞIM GİBİ HİSSEDİYORUM:kedi::kedihaoldumsmileohaoldumsmile

ya ben toplantıya gittim bir sürü şey yazılmış

UMUDUNUKAYBETME arkadaşım bu ne acele önce yumurtaların bi büyüsün ortalama 10 gün sürer,sonra toplanacak ondan sonra 3-5 . gün civarında transfer yapılacak

İNŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
CANIM
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq:

NE BİLEYİM YAAAAAAAAAAAlmaz:lmaz:
SANKİ HERŞEYE GEÇ KEMIŞIM GİBİ HİSSEDİYORUM:kedi::kedihaoldumsmileohaoldumsmile

hiç bi şeye geç kalmadık yetrcim ben de 33 oldum ne olmuş yani, herşeyin ayrı bir güzelliği var diye boşa denmemiş,bak bize taş gibi hatunlarızkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlar adet oldum nasip değilmiş umudum allah neyse bu yaz tüpbebek yapcam zaten böle olmuyo ama günüm 11 gün gecti umutlandım ama yok :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

kızlar adet oldum nasip değilmiş umudum allah neyse bu yaz tüpbebek yapcam zaten böle olmuyo ama günüm 11 gün gecti umutlandım ama yok :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

canım biz bile senin adına umutlanmıştık, nasip değilmiş :teselli::teselli::teselli:

slm, kisacasi buhar yaradi ben hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmm
idrar testim pozitif simdi doktora gidip bidse kanda baktiracam, sizlere haber veririm

ya valla elim ayagim titriyo ne dicemi bilemiyorum....

idrar testim pozitif simdi doktora gidip bidse kanda baktiracam, sizlere haber veririm

canım tebrik ediyorum fazla heyacan yapma :lepi: :lepi: hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

canım çok sevındım insallah hcg degerınde ıyı çıkar.allah kucagına almayı nasıp eder bu arada problemınız neydı tedavıylemı oldu

benim arkamda tam 7kez tupbebek denemem var, ama bu dogal sayilir yani ben bu ay sadece su buharina oturmustum onun faydasini gordum,allahima sukurler olsunki hic beklenmedik anda geldi yavrum insallah bhcg'de guzel cikar, en son adet tarihimde 12mart....
neyse ben cikiyorum haber veririm.....

gözümüz aydın canım hemen git gel merak ettirme bizi inşallah en yüksek deger çıkar

canım hayırlısı işallah diğer aya.bazen psikolokjik olarak kendimiz erteliyoruz adeti,ama bi bakmışsın beklemediğin bir anda gelmiş bebişin benimki gibi:)

canim tebrik ederim
kandada dogrulanir insallah
cok guzel bir haber bu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…