Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
slm, kisacasi buhar yaradi ben hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmm
idrar testim pozitif simdi doktora gidip bidse kanda baktiracam, sizlere haber veririm

ya valla elim ayagim titriyo ne dicemi bilemiyorum....

anaaaaaam süpper bi haber yaaaa:teytey: :teytey: :teytey: maşallah maşallah.

kızlar adet oldum nasip değilmiş umudum allah neyse bu yaz tüpbebek yapcam zaten böle olmuyo ama günüm 11 gün gecti umutlandım ama yok :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

canim demek ki hayirli zaman degilmis
Allah en kisa zamanda yuzunuzu guldursun insallah

aaa ne güzel canım sende mi tekrar tedaviye başlıyorsun çok sevindim adınızaaa zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus

kızlar dün gece midem çok ağrıdı ufff geçmedi ya geçmiyo...senağlama

geçmiş olsun tatlım :teselli: :teselli: :teselli: :teselli: :teselli:

NE BİLEYİM YAAAAAAAAAAAlmaz:lmaz:
SANKİ HERŞEYE GEÇ KEMIŞIM GİBİ HİSSEDİYORUM:kedi::kedihaoldumsmileohaoldumsmile

canım benim ya öyle düşünme ltf

kızlar adet oldum nasip değilmiş umudum allah neyse bu yaz tüpbebek yapcam zaten böle olmuyo ama günüm 11 gün gecti umutlandım ama yok :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

canım hayırlısı buymuş demek rabbim hakkıımızda hayırlısını versin her daim inş.meleğin inş süpriz yarar beklemediğin bir anda canım :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

idrar testim pozitif simdi doktora gidip bidse kanda baktiracam, sizlere haber veririm

canım ya o kadar da yazıldı değilmi yakma kendini diye ne güzel yaaa çok sevindim inş herşey yolunda gider bir ara tekrar yazarmısın şu buhar meselesini canım şimdide halay zamanııııı haydin kızlarrrr :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
:teytey:

canım gözün aydın fazla heyecanlanma allah tamamına erdirsin:teytey::teytey:
NE BİLEYİM YAAAAAAAAAAAlmaz:lmaz:
SANKİ HERŞEYE GEÇ KEMIŞIM GİBİ HİSSEDİYORUM:kedi::kedihaoldumsmileohaoldumsmile
canım lütfen öyle düşünme sadece henüz zamanı gelmemmiştir inşallah olacak...
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3zemuszemuszemuszemus

niye gülüyosun bacım:umursamaz:

ay inanamıyorumm yaaa..
ne güzel bir haber...:teytey: :teytey: :teytey:
valla o kadar da yapma,yakma bi taraflarını dedim ama kısmetin ,nasibin burdaymış kızzz..hihoyyyt hihoyyyt
çok sevindim canım benimm..
inşallah kan değerin de güzel çıkarr..:Saruboceq: :Saruboceq:
Rabbimin mucizesine bakkk..

ne yalan söyliyim.
ben de çok umutlanmaıştım ama kısmetten öte yol yokk..:teselli:
hayırlısı be canımm..
olsun nasılsa tüp yaptıracaksın..
inşallah onda güler yüzünn..

ama kafama takıldı şimdi.4 küsürlu bhcg değeri nasıl çıktı o zaman?
çünkü normalde sıfırlara yakın çıkması lazımm..

mrb canım sneın adına çok sevındım.inş.kandada cıkar canımm.

darısı bıze inş..

canım gözün aydın fazla heyecanlanma allah tamamına erdirsin:teytey::teytey:

Canım lütfen öyle düşünme sadece henüz zamanı gelmemmiştir inşallah olacak...

Niye gülüyosun bacım:umursamaz:

inşşşşşşşşşşşşşş
kızlar bende inanıyorum zamanı gememiştir daha diye
inşşşşşşşşşşşşşşşşşş
rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın

SAĞLICAKLA GELSİN MELEĞİN :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

canım sağlık lsun
nşşşşşş birdahakine
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

ay ınanmıyorum masallah dılem..gozunuz aydın.ne guzel bak annecıne suprız yaptı bebecık..ınsaallah kandada pozıtıfı gorursun canım.cok sevındım..

hayırlısı esintecim,bizde umutlanmıştık değilmiş demek
olsun varsın canım sağlık olsun yazın hep beraber doldururuz tüpleri :1hug:

ayyy inanmıyorum canımmmm delikafadulden
onca tedaviden sonra kendiliğinden gelmesi müthiş birşey
eyy rabbim sen her şeye kadirsin
tebrikler canım gönülden kutlarım seni
rabbim sağlıkla tamamına erdirsin :Saruboceq:

kız şu buhar olayını bir kez daha anlat bizde deneyelimmm delikafadulden

tekrar selamlar,

hepinize cok tsk ederim....

kizlar az once kan degerimi aldim 78 cikti yani daha cok yeni :ecrin_bebek:
doktorumla gorustum, herhalde 1-2gunluk gecikme var tekrar kanda bakalim, nasil gelisiyo dedi, o'da cok sasirdi cok sevindi, pazartesi tekrar kan aldiracam, insallah yuksele yuksele gider .....
testi yapmayacaktim ama sabeah bi ruya gordum evimin catisini ve bahcemi yemyesil gordum kalktim olmazsada hemen tedaviye baslarim dedim, neyse esimde iste bu ara, testte 2. cizgi gorunmeye basladi, herhalde ben hayal goruyorum dedim ve esimi aradim ona gosterdim, ama rabbim cok buyuk, demek benim içinde zamani simdiymis, cok agladim cok sukrettim halada sukrediyorum, bu benim buhar mucizem allahim ol dedi ve buhar sebep oldu....

buhara gelince:
adetimin bitiminden sonra 10.gunune dogru bir kazana 1-2kg bugday, 1su bardagindan fazla saf zeytinyag, 1demet maydanoz koyup kaynattik, ama bugdayi bi gece onceden islattik...
neyse bunlar iyice kayniyo ve dayanabilecegimiz sicakliga gelince kazanin ustune tahta koyduk, ortasi acik, ve oturabildimiz kadar oturuyoruz, ben hep soguyana kadar oturdum, 3gece devam ettim
2. ve 3 gece bu karisima su ilave edip edip kaynattik, ve yine soguyana kadar oturdum ve hemen kalkar kalmaz, esimle calismalara basladik, ve allahim o kadar buyukki emeklerimizi bos birakmadi.....
tabi bu buhar yapilirken kendimize cok dikkat ediyoruz soguk almamaliyiz, agir is yapmamaliyiz....
benim bu mucizem, tam 1sene yumurta takibi,3-4asilama ve 7 kez cift embriyo trasnferinden sonra geldi sukurler olsun rabbime, ben bu buhara inanarak oturdum ve 3-4saat oturdum ve hep dua ettim o haldeyken bile...ve bide allahim ne icin oldugunu biliyo hmn abdest almadim.....

allahim isteyenlerin kucaklarini doldursun insallah....

canım ayşem yaa şimdi okudumm ve inan çok sevindiimm allahım sabrının karşılıgını verdii
inşallahh hayırlı bigebelikk geçirirsinn canımmm
ee halayysızz olmaz dimii:teytey::teytey:

CANIM cahilliğime ver ben usg yi rahim filmiyle karıştırdım ondan sordum sana yoksa ultrsona bakılmaya alıştık güzelim

yok canım olur mu şaşırmış olabilirsin iştesin kafan bir sürü şeyle dolu..

sağlık olsun canım oldu demiştik ama kısmet canım..

canımm nasıl sevindim anlatamam..
tebrik ederim..
Allah tamamına erdirsin sağ salim kucağına aldığın günleri de göstersin..
mıçını yaktın ama değdi maşallah kaydirigubbakcemile5 :kedi:
görünce çok oldum resmen inanamadım önce..
kan sonucunu görmeden yazdım sana..
şükür kan sonucunu da almış netleştirmişsin..
Allah pinke de nasip etsin inş. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

canım benim ne kadar sevindim anlatamam:lepi:
allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin ay inanamıyorum
bebişin geldi he süpriz yaptı annesine allahım ne kadar güzel bi haber bu
:teytey: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…