Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hoş buldum canım
çok şükür her şey yolunda dedi
tek sorun eşinin sper sayısın azlığı başka bir sorun yok dedi
mart ayındaki adettinde tüp bebk yapıyoruz dedi ilaçlarımı yazdı alında sana uzun protokol yapabilirdik ama hem senlik bir sorun olmamamsından hemde şu çıkacak olan genelge sana vurmasın diye kısa protokol yalım dedi
iinnnnnnnnnşşşşşşşşşşş
bu sefer her şey güzel olacak
iiinnnşşşşşşşşşşşşşşşş

herşeyin yolunda olmasına çok sevindim canım
hadi hayırşısı bakalım adetle başlıyomuşsun tedaviye
çok sevindim inşallah rabbim bu sefer yüzünü güldürür

sıkılmasın canın napalım allah buyuk fadikçimm hadi camı sil biran önce perden kırışmadan ser ben ıslak seriyorum kırışmıyor öle olunca ütüyede gerek kalmıyor

he he bende az sıktırıp yaş yaş asıyorum....
cam işim çoktan bitti şimdi sadece salonu sileceğim...
tabi daha sonrada yemek derdi...
bütün sorunlar dertler bu işler gibi olsa...
sabahten berli otura kalka baya iş yaptım...
ama bazı sorunlar böyle kolayca aşılmıyor işte...
hayırlısı ama rabbim beterinden korusun...

slmmmmmmmmmmmmmmm
kızlar ben geldim
hoşgeldin şekera.s.
oh oh maşalah herşey yolunda...

Son düzenleme:
hoş buldum canım
mart ayındaki adettinde tüp bebk yapıyoruz dedi ilaçlarımı yazdı alında sana uzun protokol yapabilirdik ama hem senlik bir sorun olmamamsından hemde şu çıkacak olan genelge sana vurmasın diye kısa protokol yalım dedi
iinnnnnnnnnşşşşşşşşşşş
iiinnnşşşşşşşşşşşşşşşş

ohh çok şükür herşey yolunda ,ne kadar güzel inş,o yeni çıkacak yasa(çıkmaz olsun) sena vurmazda ikizlerine kavuşursun bir an önce.

evet kızlar yarın dahiliyeciye gidiyoruz doktorum dedi bu troid için eğer dahiliye doktoru uygun görürse başlıcaz yok ilaç tedavisi verirse biraz daha ertelioyuruz napalım yarın bakalım ne diycek doktor

evet kızlar yarın dahiliyeciye gidiyoruz doktorum dedi bu troid için eğer dahiliye doktoru uygun görürse başlıcaz yok ilaç tedavisi verirse biraz daha ertelioyuruz napalım yarın bakalım ne diycek doktor

canım eğer uygun değilse ertelemen inan senin için daha iyi olur...
sakın üzülme tamam mı....
çünkü olumsuz başlamaktansa birazcık ertelemek daha iyi....
hem değerin sınırda sayılır yani kolay düşecektir...
hakkında hayırlısı olsun...

arkadaşlar sibel hanımın yazısından azıcık kopyalıyorum:

Trabzon Mileltvekili Aile sağlık ve Sosyal işler Komisyon Başkanı Sn.Cevdet Erdöl�e görüşme yaptım. Cevdet Bey;Bu genelgeyi hazırlayan danışman grup tamamen uzman doktorlardan önemli tıp adamlarından oluşturuldu. Onlara özellikle kadının 35 yaş öncesi gebe kalma şansları soruldu ve bu konu çok tartışıldı dedi. Hemen bütün uzmanlar 35 yaş öncesi kadınların tüp bebek tedavisinde hamile kalma şanslarının bir embiryo ile % 40 ,iki embiryo ile % 48 olduğunu belirttiler.% 8 birimlik artış çok yüksek olmadığından bir embiryo uygun görüldü.

gerçekten bu kadarcık mı fark var....

canım eğer uygun değilse ertelemen inan senin için daha iyi olur...
sakın üzülme tamam mı....
çünkü olumsuz başlamaktansa birazcık ertelemek daha iyi....
hem değerin sınırda sayılır yani kolay düşecektir...
hakkında hayırlısı olsun...

evet öyle canım ne kadar üzülme desende üzülüyor insan biliyorum yarın doktorda garanti ye almak için ilaç tedavisine başlatacak ha bak unuttum birde akdeniz anemisi ve talesemi tahlili istediler kan sayımım düşük cıktığı için bakalım yarın onu da yaptırcaz

arkadaşlar sibel hanımın yazısından azıcık kopyalıyorum:

Trabzon Mileltvekili Aile sağlık ve Sosyal işler Komisyon Başkanı Sn.Cevdet Erdöl�e görüşme yaptım. Cevdet Bey;Bu genelgeyi hazırlayan danışman grup tamamen uzman doktorlardan önemli tıp adamlarından oluşturuldu. Onlara özellikle kadının 35 yaş öncesi gebe kalma şansları soruldu ve bu konu çok tartışıldı dedi. Hemen bütün uzmanlar 35 yaş öncesi kadınların tüp bebek tedavisinde hamile kalma şanslarının bir embiryo ile % 40 ,iki embiryo ile % 48 olduğunu belirttiler.% 8 birimlik artış çok yüksek olmadığından bir embiryo uygun görüldü.

gerçekten bu kadarcık mı fark var....

wallahi bilmiyorum ya gerçekten bu kadar fark var yada kitabına uyduruyorlarkötükedihüsokötükedihüso

evet öyle canım ne kadar üzülme desende üzülüyor insan biliyorum yarın doktorda garanti ye almak için ilaç tedavisine başlatacak ha bak unuttum birde akdeniz anemisi ve talesemi tahlili istediler kan sayımım düşük cıktığı için bakalım yarın onu da yaptırcaz

hııı demek yine test istediler...
canım ya benim bu konularda hiç bilgim yok...
yaptırın bakalım...inşallah iyi çıkar....
hakkında hayırlısı nasılsa öğle olsun...

hııı demek yine test istediler...
canım ya benim bu konularda hiç bilgim yok...
yaptırın bakalım...inşallah iyi çıkar....
hakkında hayırlısı nasılsa öğle olsun...
,,

canım bu talesemi taşıycılığı farklıymış hastalığı farklıymış bana taşıyıcılık varmı eşimede tabii ona bakacaklar çünkü genetk bir hastalıkmış cocuğa geçme şansı da var tabii kan ama benim ailemde yok hiç duymadım eşimin ailesindede yok ama bakalım hayırlısı bu taşıyıcılık olsada tedaviyi engellemezmiş bakalım canım hepimiz için hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun

Arkadaşlar,ben 3 haftadır hastanede yatıyorum gözlem amaçlı.sitede bişeyi, takip edemedim.Umarım herkes iyidir..

canım bend de bugün buralardayım...
ayrıca evde baya temizlik yapıyorum....
süperge açtım...oturma odasının tülünü yıkadım makineden çıktı şimdi camı silmem lazım...
daha baya işim var ama canım sıkın sadece iş yapamıyorum...
bu yüzde takılıyom böyle...
canım ne güzel temizlik yapmışsın.
perdelerde odayı mis gibi kokutmuştur.
canım testinizi yenilemişsiniz.
ben ne desem bilmiyorum.
her test ayrı bir sonuç veriyor.
bence değişken bişey bu spermler.
inşallah tüp olur beklemeden.
bende biliyorum iğnesiz aşılama olmadan hak kullanılmıyor tüp için.

hoş buldum canım
iinnnnnnnnnşşşşşşşşşşş
iiinnnşşşşşşşşşşşşşşşş
canım inşallah su gibi aksın gitsin işlerin.
Allahım yüzünü güldürsün.
gönlü güzel arkadaşım

,,

canım bu talesemi taşıycılığı farklıymış hastalığı farklıymış bana taşıyıcılık varmı eşimede tabii ona bakacaklar çünkü genetk bir hastalıkmış cocuğa geçme şansı da var tabii kan ama benim ailemde yok hiç duymadım eşimin ailesindede yok ama bakalım hayırlısı bu taşıyıcılık olsada tedaviyi engellemezmiş bakalım canım hepimiz için hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun
ben ilk defa duydum...ama zamanında araştırılması çok iyi...
amin canım....

Arkadaşlar,ben 3 haftadır hastanede yatıyorum gözlem amaçlı.sitede bişeyi, takip edemedim.Umarım herkes iyidir..
bende bu kız nerelerde diyordum...
ne kadar yatacaksın canım...

canım ne güzel temizlik yapmışsın.
perdelerde odayı mis gibi kokutmuştur.
canım testinizi yenilemişsiniz.
ben ne desem bilmiyorum.
her test ayrı bir sonuç veriyor.
bence değişken bişey bu spermler.
inşallah tüp olur beklemeden.
bende biliyorum iğnesiz aşılama olmadan hak kullanılmıyor tüp için.

evet canım mis gibi koktu....

ah bu spermler canım hiç yerinde durmuyorlar...
ne yapalım hayırlısı olsun artık...

slm arkadaslar nasilsiniz?
liyadora gecmis olsun canim insallah saglicakla kucagina alirsin evlatlarini...
fadikcim, sizin sonuclarda bi yerde guzellesmis bi yerde bozulmus, canim insallah bozulanlarda duzelir...

kizlar sizin o karsi ciktiginiz onerge belcikada uygulaniyo ve benimde her seferinde hep 2tane transfer ediliyo (ilk transferim 1tane oldu) ustelik burda dollenen ve 48 saati atlattan butun embriyolar donduruluyo, ve dondurulan embriyolar bitmeden yeni tedaviye baslayamiyoruz...bu yuzden benim 2tedavimde benim 12tane donduruldugu icin hala yeni tedavi için bekliyorum son 2kaldi.....

peki merak ettim ben burda olmazsa turkiyede yaptiririm diyodum yurt disindan gelenlere yani ozleden yaptiranlaradami boyle uygulanacak??

ılk gÜnaydın benden
herkese gÜnaydınlar
Çok erkencıyımb u gÜn

Back
X