Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım ben ara ara geldiğmiçin gözdenkaçırmış olabilirim
kontrolüm yarın
inşşşşşşşşşşşşşşşş
güzel haberler alırım

İnşallah canım. :Saruboceq: Bakalım yarın doktor neler diyecek. Ben her gidişimde çok heyecanlanıyordum tedavide. hihoyyyt

yeeeeeeterim her zaman ediyoruz birbirimizin halinden en çok biz anlarız.sen başkası için dua edersen meleklerde senin için aynı duayı ederlermiş.bunu bilerek çok dua etmek lazım birbirimize.rabbim yardımcın olsun.:Saruboceq:

CANIM BEN HER DUAMDA SİZLERİ ANIYORUM [/ AMİN CANIM COLOR]

inşallah canım. :saruboceq: Bakalım yarın doktor neler diyecek. Ben her gidişimde çok heyecanlanıyordum tedavide. Hihoyyyt

yaaa nevrocuğum ben hiç heycanlı değilim sanki başkasının yanında arkadaş olarak gidyormuşum gibi

inşş her şey yolUndadır

Son düzenleme:
nevrocum ferhat göçerden kızım şarkısı yeni albümünden çok güzel sözleri var
Ferhat göçerin kızım şarkısı

Beni affet kızım..
Gözümün önünde büyüdün göremedim..
Beni affet kızım..
Nasıl sevdim seni gösteremedim..

Beni mahvet kızım..
Bir lafın yeter buna, söylemedim..
Hadi geç kızım..
Benim gözümde hiç büyümedin..

Evlendiğin adam seni benim gibi korur mu?
Sen böyle mutluyken içimdeki hüzün sorun mu?
Başın sıkışırsa bana söz ver lütfen olur mu?
Sen çağır baban hazır.

yaaa nevrocuğum ben hiç heycanlı değilim sanki başkasının yanında arkadaş olarak gidyormuşum gibi

inşş her şey yolUndadır

Transferden sonra böyle sakin olabilecekmisin bakalım.. sengözlerimebaksanab Hele bir de gelsin göbüşe yerleşsin , "Ben burdayım annecim" desin ; tutamayız seni buralarda. Sığmazsın hiç bir yere. delikafadulden

nevrocum ferhat göçerden kızım şarkısı yeni albümünden çok güzel sözleri var
Ferhat göçerin kızım şarkısı

Beni affet kızım..
Gözümün önünde büyüdün göremedim..
Beni affet kızım..
Nasıl sevdim seni gösteremedim..

Beni mahvet kızım..
Bir lafın yeter buna, söylemedim..
Hadi geç kızım..
Benim gözümde hiç büyümedin..

Evlendiğin adam seni benim gibi korur mu?
Sen böyle mutluyken içimdeki hüzün sorun mu?
Başın sıkışırsa bana söz ver lütfen olur mu?
Sen çağır baban hazır.

:gitme: :gitme: Çok güzelmiş canım. İlk defa duydum. Bulursam dinleyeceğim muhakkak. Çok duygusal. mafoldumben

transferden sonra böyle sakin olabilecekmisin bakalım.. Sengözlerimebaksanab hele bir de gelsin göbüşe yerleşsin , "ben burdayım annecim" desin ; tutamayız seni buralarda. Sığmazsın hiç bir yere. Delikafadulden

oraları blmiyorum nasıl olacak bakalım
göbüşümde olsunlarda sağlıckla
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ne güzel olur ama

kızlar ben kaçıyorum göz kapaklarıma hakim olamıyorum kapandı kapanacaklar.başım dönmeye başladı yatsam iyi olacak.sonra görüşürüz.öpüm hepinizi.

slm canım nerelerdesin bi bakıyom burdasın bi bakıyom yoksun işler yoğun galiba

evet canım ya işler aşırı yogun birde görev değişikliği oldu bende bölüm sorumlusu oldum.kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı yeni işlerle ugraşıyorum ama topiğimizde mutlaka ugramaya çalışıyorum en azından hamiş haberlerini kaçırmamaya çalışıyorum.sen nasılsın mucize annesi melegin nasıl.

:ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

evet canım ya işler aşırı yogun birde görev değişikliği oldu bende bölüm sorumlusu oldum.kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı yeni işlerle ugraşıyorum ama topiğimizde mutlaka ugramaya çalışıyorum en azından hamiş haberlerini kaçırmamaya çalışıyorum.

Yeni görevin hayırlı olsun canım. a.s.

evet canım ya işler aşırı yogun birde görev değişikliği oldu bende bölüm sorumlusu oldum.kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı yeni işlerle ugraşıyorum ama topiğimizde mutlaka ugramaya çalışıyorum en azından hamiş haberlerini kaçırmamaya çalışıyorum.sen nasılsın mucize annesi melegin nasıl.

:ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

hayırlı olsun yeni görevin canım ben çok şükür iyiyim,sabırsızlıkla cumartesi gününü bekliyorum bebişimin ilk fotosunu almak için kasık ağrılarım hala devam ediyo ödüm kopuyo bişey olucak diye Allahım korusun bizi.

slm kizlar nasilsiniz?
benden iyiyilik, yaliniz buhardanmidir nedendir anlamadim cok kotu kasik agrilarim var, sanki adetliymisim gibi, oysa daha 10gun filan var ve bide acayip akintim olmaya basladi dunden beri...tabii benim bi yerlerim hic dogrulmaz hala bronsitim devam ediyo ilacta icemiyorum, sadece hamilelerin kullanabildigi agri kesiciyi icip biraz atesimi dusurmeye calisiyorum....

slm kizlar nasilsiniz?
Benden iyiyilik, yaliniz buhardanmidir nedendir anlamadim cok kotu kasik agrilarim var, sanki adetliymisim gibi, oysa daha 10gun filan var ve bide acayip akintim olmaya basladi dunden beri...tabii benim bi yerlerim hic dogrulmaz hala bronsitim devam ediyo ilacta icemiyorum, sadece hamilelerin kullanabildigi agri kesiciyi icip biraz atesimi dusurmeye calisiyorum....

geçmiş olsun

Back
X