canım ben ara ara geldiğmiçin gözdenkaçırmış olabilirim
kontrolüm yarın
inşşşşşşşşşşşşşşşş
güzel haberler alırım
İnşallah canım. :Saruboceq: Bakalım yarın doktor neler diyecek. Ben her gidişimde çok heyecanlanıyordum tedavide. hihoyyyt
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben ara ara geldiğmiçin gözdenkaçırmış olabilirim
kontrolüm yarın
inşşşşşşşşşşşşşşşş
güzel haberler alırım
yeeeeeeterim her zaman ediyoruz birbirimizin halinden en çok biz anlarız.sen başkası için dua edersen meleklerde senin için aynı duayı ederlermiş.bunu bilerek çok dua etmek lazım birbirimize.rabbim yardımcın olsun.:Saruboceq:
inşallah canım. :saruboceq: Bakalım yarın doktor neler diyecek. Ben her gidişimde çok heyecanlanıyordum tedavide. Hihoyyyt
yaaa nevrocuğum ben hiç heycanlı değilim sanki başkasının yanında arkadaş olarak gidyormuşum gibi
inşş her şey yolUndadır
nevrocum ferhat göçerden kızım şarkısı yeni albümünden çok güzel sözleri var
Ferhat göçerin kızım şarkısı
Beni affet kızım..
Gözümün önünde büyüdün göremedim..
Beni affet kızım..
Nasıl sevdim seni gösteremedim..
Beni mahvet kızım..
Bir lafın yeter buna, söylemedim..
Hadi geç kızım..
Benim gözümde hiç büyümedin..
Evlendiğin adam seni benim gibi korur mu?
Sen böyle mutluyken içimdeki hüzün sorun mu?
Başın sıkışırsa bana söz ver lütfen olur mu?
Sen çağır baban hazır.
transferden sonra böyle sakin olabilecekmisin bakalım.. Sengözlerimebaksanab hele bir de gelsin göbüşe yerleşsin , "ben burdayım annecim" desin ; tutamayız seni buralarda. Sığmazsın hiç bir yere. Delikafadulden
kızlar ben kaçıyorum göz kapaklarıma hakim olamıyorum kapandı kapanacaklar.başım dönmeye başladı yatsam iyi olacak.sonra görüşürüz.öpüm hepinizi.
kızlar ben kaçıyorum göz kapaklarıma hakim olamıyorum kapandı kapanacaklar.başım dönmeye başladı yatsam iyi olacak.sonra görüşürüz.öpüm hepinizi.
kızlar mrh nasılsınız
slm canım nerelerdesin bi bakıyom burdasın bi bakıyom yoksun işler yoğun galiba
evet canım ya işler aşırı yogun birde görev değişikliği oldu bende bölüm sorumlusu oldum.kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı yeni işlerle ugraşıyorum ama topiğimizde mutlaka ugramaya çalışıyorum en azından hamiş haberlerini kaçırmamaya çalışıyorum.
evet canım ya işler aşırı yogun birde görev değişikliği oldu bende bölüm sorumlusu oldum.kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı yeni işlerle ugraşıyorum ama topiğimizde mutlaka ugramaya çalışıyorum en azından hamiş haberlerini kaçırmamaya çalışıyorum.sen nasılsın mucize annesi melegin nasıl.
:ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
umudunukaybetme canım allah yardımcın olsun.müjdeli haberi alıp dönersin evine işallah.
Yeterim rabbim en kısa zamanda senınde yüzünü güldürsün .emeklerının karsında inş
slm kizlar nasilsiniz?
Benden iyiyilik, yaliniz buhardanmidir nedendir anlamadim cok kotu kasik agrilarim var, sanki adetliymisim gibi, oysa daha 10gun filan var ve bide acayip akintim olmaya basladi dunden beri...tabii benim bi yerlerim hic dogrulmaz hala bronsitim devam ediyo ilacta icemiyorum, sadece hamilelerin kullanabildigi agri kesiciyi icip biraz atesimi dusurmeye calisiyorum....