Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
gunaydınn kızlarrr

herkese iyi hafta sonları bugun hafta sonu olması sebebiyleherkes uyuyor sanırım kepenkleri sidelyacım ve ben açtık güzel bir gun olsun hepimiz için

Günaydın bitanem. İyi haftasonları sana da.. a.s.

günaydın kızlara.s.

daha bütün işlerim duruyo ama bir günaydın deyip listeye günceleyeyim dedim...

Sağol canım. Ellerine sağlık. Öpüyorumm. Şeniz

arkadaşlar günaydın, bugün 2:30 da Show tv de tüp bebeğim adlı programı kaçırmayın isterseniz

Sağol canım bilgilendirme için. İzleyecek arkadaşlarımız olacaktır muhakkak. Şeniz

kızlar herkese hayırlı gunler..
melonı olmamıs canım.olsun napalım herseyde mutlaka bır hayır vardır.rabbım tez zamanda tattıracak ınsaallah annelıgı bızlerede.bak hıc olmaz dıyenlerın sırayla oldu bebıslerı..
aymes dıkkat et kendıne canım.hız bısey o pıtırcıktan onemlı deıl unutma.ınsallah bır daha sorun yasamazsın..
ask melegı uzuldum sonuclarınıza ınan.rabbım ol derse bu sonuclarda hıkaye tabı.ınsaallah guzel kalbıne gore tez zamanda melegın gelır canım..
dıger arkadaslar tek tek yazamadım ama hep takıpteyım..herkese mutlu huzurlu gunler..

Sağol canım. Sana da huzurlu günler , iyi haftasonları. a.s.

bilmiyordum bende izlerimm
bu arada maya tüp bebekten msj geldi
15nisan ve 15haziran arası tüpbebek ilaçlar dahil 2.840 olmuş kızlarr
belki haberiniz vardır ama ben yinede hatırlatmak istedim

Bana da geldi mesaj. yerimseniben Ama haber vermeleri güzel. Kammpanya da güzel bence. Uygun yani.

meraba arkadaşlar nasılsınız.cucu tahlil yaptıracaktı bu gün.işallah güzel haberlerle gelir.kızlar bişey diyecem ben aşılama yaptırdığım zaman diğer ay doktor bi daha yapalım demişti.çatlatma iğnesi almıştık aşılamadan vazgeçip ara verdik troid tedavisi gördüğüm için yaptıramadık.aşılama yaptırırız diye çatlatma iğnesi duruyordu bize gerek kalmadığı için isteyen bir arkadaşa göndermek isterim.çünkü pahalıymış ovitrelle.

bilmiyordum bende izlerimm
bu arada maya tüp bebekten msj geldi
15nisan ve 15haziran arası tüpbebek ilaçlar dahil 2.840 olmuş kızlarr
belki haberiniz vardır ama ben yinede hatırlatmak istedim

Evet bana da geldi aynı mesaj . Genelge değişir umudu ile sadece 2 ay indirimli. :olmaz:

dualarım seninle iyi haberlerle dön canım.

insallah hersey yolundadir canimm
dualarimiz seninle :saruboceq:

baya erken gidiyorsun be yeterimmm. Inşallah güzeldir herşey. Hayırlısıyla günün de belli olacak. Yine güzel haberlerini bekliyor olacağız. Dualarımızdasın. şeniz

aaa ne güzel yaa. çok sevindim bitanem. Hayırlı olsun. Ne zaman başlayacaksın. Yerimseniben

görüşürz canım. Allaha emanet ol. A.s.

canım benim herşey çok güzel olacak merak etme hem yumoş sayında gayet iyi benim 2. Denememde 6 taneyumoşum vardı:1hug:

kızlar iyi dileklerinin içi teşekğr edrim allah razo olsun hepinizden

nevocuğum canım ben ilçede oturyorum merkez adanada sabah saat 7 çıkıyorum 8.30 ordayım tahleri falan beklemem öğleyi buluyor bizim merkezde öğleden sonra muayene yok o yüzden böle erkenciyim

arakadaşlar dr her şey yolunda dedi ve pzrts opu olacak
dualarınıza ihtiyacım

kizlar hamileyimmmmmmm :asigim:

OLEEYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY:lepi::lepi::lepi::lepi:
GÖZÜN AYDIN OLSUN CANIM SAĞLICAKLA GELSİN KUZUN a.s.a.s.
İİNŞŞ
DARISIDA BİZLERE OLSUN
İİNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:teytey::teytey::teytey:hihoyyythihoyyytkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile:dance::dance:alkisalkisalkisalkisalkisalkis:teytey::teytey::teytey:

OLEEYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY:lepi::lepi::lepi::lepi:
GÖZÜN AYDIN OLSUN CANIM SAĞLICAKLA GELSİN KUZUN a.s.a.s.
İİNŞŞ
DARISIDA BİZLERE OLSUN
İİNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:teytey::teytey::teytey:hihoyyythihoyyytkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile:dance::dance:alkisalkisalkisalkisalkisalkis:teytey::teytey::teytey:

sagol canimmm,insallah Allahim sende dahil dileyen herkese nasip eder...
simsiki tutunsun,saglikli olsun insallahh,tek dilegim bu..:Saruboceq: :asigim:

kızlar iyi dileklerinin içi teşekğr edrim allah razo olsun hepinizden

nevocuğum canım ben ilçede oturyorum merkez adanada sabah saat 7 çıkıyorum 8.30 ordayım tahleri falan beklemem öğleyi buluyor bizim merkezde öğleden sonra muayene yok o yüzden böle erkenciyim

arakadaşlar dr her şey yolunda dedi ve pzrts opu olacak
dualarınıza ihtiyacım [/color][/font]

valla 2010 uğurlu gelecek hepimize işallah.rabbim yardımcın olsun canım.

cucu cok sevindim saglıklı bi 9 ay dilerim Allah saglıkcaka kucagına almayı nasip etsin

cucummmmmmmmmm:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :nazar:rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin.değerin kaç çıktı?

canımm benimm çoookk tebrikllerr allahım tamamına erdirsinn inşallahhhh:teytey::teytey::teytey:

cok sagolun kizlar,Rabbim herkese nasip etsin insallah..
yabangülümm,sonuc almamiz cok tuhaf oldu yaa,deger falan soramadik..
yegenime alisveris yapiyorduk,telefon geldi esime,esim acti,evet benim,evet yanimda,ciddimisiniz dedi yüz rengi atti disari cikti..
tabii bende arkasindan ciktim elimdekileri attim oraya..
tamam söylerim,tamam persembe geliriz dedi kapatti..
negatif sandim,bayilacaktim..kocis afalladi,durdu durdu anne oluyorsun dedi...
deger falan sormaya kalmadi yani,persembede ilk kontrole cagirmislar
o gün bakarim dosyamdan bugünkü degere ama tahminen 3-4 kati artmis olmasi lazim degil mi

yegenime alisveris yapiyorduk,telefon geldi esime,esim acti,evet benim,evet yanimda,ciddimisiniz dedi yüz rengi atti disari cikti..
o gün bakarim dosyamdan bugünkü degere ama tahminen 3-4 kati artmis olmasi lazim degil mi

senağlama senağlama senağlama delüüüüü kısss allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.inan ben yaşamış kadar duygulandım.eşinin duyduğu andaki içinden geçen duygularu gör nasıldı.allahım bütün herkese yaşatsın.:nazar:

sagol canimmm,insallah allahim sende dahil dileyen herkese nasip eder...
Simsiki tutunsun,saglikli olsun insallahh,tek dilegim bu..:saruboceq: :asigim:

sağol canım inşş
inşş seninde sorusuz bir 9 ayın geçsin her şey güzel olsun

ne güzellll:asigim::asigim:

Back
X