Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhaba kizlar. Uzun zamandir yazamiyorum.siteyede giremiorum.ara ara girip cikiyorum.

Hepiniz iyisinizdir insallah.. Tedavide olanlar rabbim insallah emeklerinizi bosa cikarmaz ve yavrulariniza kavusursunuz.

Bende hicbir degisiklik yok.. ayni ayni heb aynii.bebis yok. 2.ci tedaviye baslamayada cesaretim yok .. beklemedeyiz .

Mrb beyzanur. Teşekkür ederiz. Benim ilk olacak bakalım heyecanlı ve sabırsızım.

Ne kadar süre geçti tedaviden bence kendini hazır hissettiğinde başla derim. Biz ilkinde olacağına inanıyoruz ama ikinci tedaviyi bile düşünüyoruz. Sonuçta vesile olacak Allah. Olacak diye bişi yok ben elimden geleni yapacağım. Maddi manevi yıpranıyor insan bu süreçte. İyki bu forum var yoksa inan delircek gibi oluyorum. kaydirigubbakcemile5

slm kızlar,
çok yoruldum ama değdi,memorialde semra hanımla görüştüm ondan önce hale hanım muayene etti,daha önce gebelik yaşadığım için tüp bebek tedavisine başlamamın erken olduğunu söyledi,muayene sırasında içi sıvı dolu bir şey gördü doktorum,reglime 4 gün var ,semra hanım belki regli dönemine yaklaştığın için olabilir ama eğer öyle değilse reglin bittikten sonra tekrar muayene edelim hala varsa histeroskopi yapalım dedi,bu arada eşimden tekrar sperm analizi istendi çünkü yapılan testlerde sonuçlar çok farklı birde bir türlü bitmeyen lökosit sorunumuz devam ediyor,bu cumartesi eşim sperm testi yaptıracak,çıkan sonuca göre nasıl bir tedavi uygulayacağımıza karar vereceğiz dedi yani 2 hafta sonra yol haritamız belli olacak şimdilik benden haberler bu kadar,hakkımızda hayırlısı olsun ....
Ecemnur seninde tedavin hayırlı olsun inşallah sonucunda güzel haberleri alırız.

canım hakkında hayılısı o0lsun

kızlar geçenlerde eşimin annesiyle çok kötü tartıştık.kadın halimizi biliyor maddi olarak toparlanmayı bekliyoruz tedavi için kadının durumu yerinde hiç yanaşmıyor.sonunda demezmi eşime bu da anne demiyor bana diye...bende patladım sen bana annelikmi yaptınki o kelimeyi bekliyorsun diye düğünümde elini bişeye atmadı herşeyi eşimle ben yaptım şimdide bunda yardımcı olmuyor haksızmıyım ama ya
canım arkadaşım üzülme onlar hep böyleler zaten böyle bir durumda destek olacaklarına başka saçma tartışmalarla insanın canını sıkıyorlar hepimiz aynı durumdayız çektiğimiz yetmez gibi bide bunlarla uğraşıyoruz allahım sabırlıklar versin bizlere lütfen sıkma canını arkadaşım...

Nasıl geçti , umarım iyi geçmiştir bitanem. Valla ben çok severim yüzmeyi. Geçen sene hamilelikle boş geçtim. Bu sene inşallah acısını çıkaracağım. :lepi:

pazar günkü daha iyi geçti..cumartesi günkü sınavda büyük ihtimal iyi gelmiyecek notumm..

çıkar canım bencede acısını..bütün negatif enerjimi attım bu sayadeee benn hihoyyyt

slm arakadaŞar yumoŞlarumu bırakıp geldım

maşallah canımm yumoşlarına ..önemli olan zaten kaliteli olmaları..inşş göbüşüne bebiş olarak kalırlarr:Saruboceq:

Son düzenleme:
kızlar herkese selamlar.. yognuluktan gıremedım.. bıraz gecmısı okudum.. sınavlara falan gırılmıs.. allah utandırmasın..bu arada bebıs durumları nasıl.. soylemıstım dımı ben bır hastanenın tup bebek klınıgınde calısıyorum. tek embrıyoda 5 de 4 suan pozitif... allah isteyen herkese nasip etsin.. onların mutlulgunu paylasmak cok keyıflı.. darısı sızınde basınıza kızlar.. yalnız tek embrıyo sebebıyle bır cok tup bebek merkezı kapanır dıye dusunuluyor.. hastane bunyesıne gecılmeye baslanır.. sımdılık durumlar bundan ıbaret arkadaslarım..

kızlar herkese selamlar.. yognuluktan gıremedım.. bıraz gecmısı okudum.. sınavlara falan gırılmıs.. allah utandırmasın..bu arada bebıs durumları nasıl.. soylemıstım dımı ben bır hastanenın tup bebek klınıgınde calısıyorum. tek embrıyoda 5 de 4 suan pozitif... allah isteyen herkese nasip etsin.. onların mutlulgunu paylasmak cok keyıflı.. darısı sızınde basınıza kızlar.. yalnız tek embrıyo sebebıyle bır cok tup bebek merkezı kapanır dıye dusunuluyor.. hastane bunyesıne gecılmeye baslanır.. sımdılık durumlar bundan ıbaret arkadaslarım..

Fiyatları düşürsünler bence. Ben ilk tedavimi yeni yasa yüzünden tek embriyo olarak yapılacak. Allah inşallh ikinci yi nasip etmez ama eğer olursa kıbrısı düşünüyoruz.

evet canım iyi olsunlarda şükür iyiler. Diğer topikte sormuşsun ama canım cevap yazmakta zorlanıyorum . Ben maaselef aynıyım yaa keşke çok iyiyim diye yazabilseydim. Sanırım böle giderse hastaneye yatıracaklar beni su içemiyorum çunku ve artık bogazımdan kan gelemye başladı. Ama bebekler iyi sanırım kii yaramazlık yapıyolarr annelerine hissettiriyolar şükürler olsunn. Siz nasılsınız canımm paşamızz ne yapıyo az kaldı tadını çıkar doya doyaaa yaaa bebeğinle

Kıyamam bitanem. :teselli: Demek durumun o kadar kötü. Ne olacak böyle peki. Allah yardımcınız olsun. Biz iyiyiz canım çok şükür. Dediğin gibi az kaldı izinlerin bitmesine. Doya doya vakit geçiriyoruz. Sayısal lotodan para çıkarsa istifayı basıcam. Yani bir hayal. kaydirigubbakcemile3

valla nevrocum hamaratlik benden biraz uzak, bakma ben aslinda cok tembellim :kedi:

belki olmustur, olmdadiysada mutlaka bi faydasi olmustur...ama insallah bebisim benledir, her an rabbimle konusuyorum yalvariyorum, insallah olur...

yarin hastaneyi arayacam, bakalim benim testler gelmismi, en azindan bi dahaki transferden once ogreneyim belki pihtilasma filan vardir ona gore transfer sonrasi ilac kullanirim...

Yapma yaaa. Burdan hiç öyle gözükmüyon kız. aklinialirimsmile

İnşallah bitanem. İnşallah seninledir. Değilse de faydasının olduğu muhakkak. Bir sürü değişik gelişmeler oldu sende. Hastaneyi aradıktan sonra bizleri de bilgilendirmeyi unutma. Öpüyorum. Şeniz

uzun zamandr yazmıyorum kızlar buraya sıkıntılı sancılı anlıcaanız küçük emrah modunda takıldım birsüre..
hepinizi takip ediyordum azda olsa .. sınavı geçen bir üst sınıfta master gören arkadaşları tebrik ediyorum..
özlemişim buraları.. hemde çok.. buara taşınma telaşımız var geçen yıl kayınvaldemin alt katına taşınma durumu vardı bu yıl gerçek oldu .. hayırlısı olsun demekten başka çaremiz kalmadı maddi olarak onlarda zorda bizde.. birbirimize destek olmak adına taşınıyoruz inşallah herşye güzel olur.. 1-2 ay içinde taşınız oluruz.. boshayallersmile
hepinizi çok öpüyorum nevrocuğumun son yazısı çok güzeldi keşke herkes senin gibi olsa opuyorumnanaktan kendinize çok iyi bakın sık giremesemde tüm kalbimle yanınızdayım duacınızım öpüyorum tek tek a.s.

Canım seni burda görmek çok güzeldi. Ama ben güzelliği sık sık isterim. Seni özlerim. Gelebilirsen çok sevinirim. En azından girdiğinde iki satır yazabilsen o da mutlu eder bizi. Yeni eviniz hayırlı olsun canım. Kiracı olmak zor. Geçen de laflamıştık seninle MSN'de. İnşallah bu süre zarfında para biriktirir sonra kendinize ev alırsınız gönlünüzce. Tabi bu arada inşallah gelsin bebiş de oraya hamiş hamiş git. Eccük nazlanırsın. kaydirigubbakcemile3 Ben de seni öpüyorum bitanem. Şeniz

slm kızlar,
çok yoruldum ama değdi,memorialde semra hanımla görüştüm ondan önce hale hanım muayene etti,daha önce gebelik yaşadığım için tüp bebek tedavisine başlamamın erken olduğunu söyledi,muayene sırasında içi sıvı dolu bir şey gördü doktorum,reglime 4 gün var ,Semra Hanım belki regli dönemine yaklaştığın için olabilir ama eğer öyle değilse reglin bittikten sonra tekrar muayene edelim hala varsa histeroskopi yapalım dedi,bu arada eşimden tekrar sperm analizi istendi çünkü yapılan testlerde sonuçlar çok farklı birde bir türlü bitmeyen lökosit sorunumuz devam ediyor,bu cumartesi eşim sperm testi yaptıracak,çıkan sonuca göre nasıl bir tedavi uygulayacağımıza karar vereceğiz dedi yani 2 hafta sonra yol haritamız belli olacak şimdilik benden haberler bu kadar,hakkımızda hayırlısı olsun ....
ecemnur seninde tedavin hayırlı olsun inşallah sonucunda güzel haberleri alırız.

Canım hızlı bir giriş yapmışsınız bile. İnşallah bu hızla da gelir yavrunuz çok bekletmeden. :Saruboceq:

sağolasın kardeşim bugün transferimin 9.günü test yapıp çıkmama ihtimali olduğunu düşünerek kendimi üzmek istemedim dün sabah erken saatelrde 1,2, damla pembe renkli kan geldi geçti o kadar güniçinde ağrı oldu zman zaman kramplar soltarafımda sol bacağıma kadar vurup vurup geçti bugünde arada sol tarafıma ani hareketler yaptığım da bişeler oldu sanki ama geçti midem bulanıyor ama şuan dinleniyorum perşembe günü hayırlı haberleri alcam inşallh nasipse herşey normaldir umarım...isteyen herkeze rabbim nasip etsin.....amin

İnşallah perşembe günü iyi haberler alacağız canım. Bebişimizle ilgili. :Saruboceq:

merhaba kizlar. Uzun zamandir yazamiyorum.siteyede giremiorum.ara ara girip cikiyorum.

Hepiniz iyisinizdir insallah.. Tedavide olanlar rabbim insallah emeklerinizi bosa cikarmaz ve yavrulariniza kavusursunuz.

Bende hicbir degisiklik yok.. ayni ayni heb aynii.bebis yok. 2.ci tedaviye baslamayada cesaretim yok .. beklemedeyiz .

Beyzacım mesajım üzerine geldin sanırım. Ama lütfen daha sık gel. Hani ne güzel sohbetler ederdik. Ben de döndüm düzenli olarak. Gel yine dertleşelim , birlikte yürüyelim bu yolları. Böyle uzak kalma , yalnız kalma kendinle. :1hug: a.s.

pazar günkü daha iyi geçti..cumartesi günkü sınavda büyük ihtimal iyi gelmiyecek notumm..

çıkar canım bencede acısını..bütün negatif enerjimi attım bu sayadeee benn hihoyyyt

Sevindim canım pazar günkü sınava. Cumartesini de finalde telafi edersin. Biraz dinlendikten sonra yeniden derslere devam tabi. Allah kolaylık versin canım. Şeniz

Canım benim çok teşekkür ederim. Ben de transferden sonra izin almak istiyorum ama tedavim il dışında olacağı için zaten yumurta toplama ve tranfer için 5 gün izin alacağım geri kalan 10 gün için rapor almayı düşünüyorum. Transfer sonrası da işyerine dönüp çalışaacağım diye düşündüm. Zaten tekrar izin alırsam göze batarım işyerinden kaçıyormuş görünümü de vermek istemiyorum. Sence ne yapayım tedavi sürecinde seyahati yasaklıyorlar daha doğrusu tasvip etmiyorlar diyelim. Asıl önemli olan transfer sonrası mı?

Bana hastane rapor vermişti. 20 gün. Yumurta toplandığı günden itibaren. Önemli olan transfer sonrası. Aslında herşey kısmet biliyorsun. Bir olay anlatayım..

Ben tüp bebek tedavisine başladığımda benimle birlikte 3 kişi daha aynı gün tedaviye başlamışlardı. Orada bekleme sürecinde onlarla tanıştım ve kontrol günlerimiz aynı olduğu için bu arkadaşlığı bu süre zarfında daha da ilerlettim. :asigim:

Bir arkadaşımın maddi durumu iyi değildi. Kendisi çalışmıyor , sadece eşi çalışıyordu. Başka gelir kaynakları olmayan bu çiftin evleri de kiraydı. 12 senelik evlilikleri boyunca bebekleri olmamıştı. Bunca sene anca ayırabildikleri ve biriktirdikleri ile tüp bebek yaptırmaya karar vermişlerdi. Yaşı 35 olan bu arkadaşımın kilosu fazla , üstüne troid rahatsızlığı da mevcuttu. Eşinin spermleri de az , hareketsiz ve şekilleri bozuktu. :teselli:

Geldik gittik , geldik gittik. Yumurta toplama günü geldi çattı. Benden 9 , bir arkadaşımızdan 12 , bir arkadaşımızdan 18 , bu arkadaşımızdan ise sadece 3 yumurta toplanmıştı. Daha o gün umutsuzluk düştü arkadaşımızın içine. Bizim sayıları düşündükçe bu işin olmayacağına inandırmıştı kendini. Ben böyle bir denklemin kurulamayacağını , bunun nasip kısmet olduğunu , umudunu kaybetmemesi gerektiğini aşılamak için çok mücadele verdim. O gün ve o gün ayrıldıktan sonra sürekli telefonla arayarak onun ümitlerini yeşertmeye çalıştım. :1hug:

Ertesi gün öğleden sonra bizi döllenen yumurta adedini bildirmek için aradılar. Biraz zaman geçince yine aradım arkaşımı. Hüngür hüngür ağlıyordu. Sadece 1 tane yumurtası döllenmişti. Ve acaba o transfer gününe kadar dayanabilirmiydi. Acaba o bu duyguyu yaşayamadan daha en başında mı kaybedecekti bu mücadeleyi. Hem de bunca yıl beklemiş ve zar zor tedavi uygulamayı gerçekleştirebilmişken. Diğer arkadaşlarımdan da haberi almıştım ondan önce. Onu en son aramıştım. Çünkü hiç döllenmedi lafını duyacağım diye korkuyordum. Bir arkadaşımın 17 , bir arkadaşımın 10 , benim de 6 yumurtam döllenmişti. Haliyle sordu beni ve onları. Ve daha da üzüldü. Dayanacak dedim , o tek başına bu sınavı geçecek dedim. Kendimi de onu da bunu inandırmak için dökmediğim dil kalmadı. :asigim:

Bir sonraki gün transfer için çağırmışlardı. Oraya gittiğimde diğer iki arkadaşı görmüştüm. Ancak bu arkadaşımı görememiştim. Bizlere ameliyat önlüklerimiz giydirilmişti. Her an sırayla içeri alınabilirdik ve o hala ortalarda yoktu. Olmadı mı , o yumurta da gitti mi diye umutsuzluğa kapılmaya başlamıştım. Sürekli odadan çıkıyordum. Gözüm koridordaydı. Benim gözlerim uzağı pek net göremez. Gözlüğüm vardı ama kullanmıyordum. Baya zaman sonra yine çıkıp koridora baktığımda onu gördüm sanki. Ama gözler de seçmiyor yaa. ısmini haykırdımm bir çığlık. Hemen geldiler kızdılar tabi haliyle. Oymuş , koştu geldi. Şükürler olsun oymuş. Şükürler olsun o embriyo onu terketmemiş. Onu da orda bekletiyorlarmış. Bizim yanımıza göndermemişler. Neler neler düşünmüştüm. Az sonra gireceğim transfere bir yanım eksik girecektim. Bir kayıp vermeye tahammülümüz yoktu. Sarıldık birbirimize sımsıkı. Ağladık. senağlama

Ona yine moral verdim transferden önce. Olacak dedim. Ne olur sen de inan ve al onu dedim. O da o kadar inanmak istiyordu ki söylediklerime. Çaresizce ağzımdan çıkacak iki güzel , iki pozitif söze muhtaçtı. Onu transfer öncesi görmekle hem kendime hem de ona moral olmuştum.

Transferlerimiz yapılmıştı. Aşağıya beklemeye almışlardı bizi. Aynı odada yatıyorduk dördümüzde. Bir arkadaşımız kıpırdamadan yattı hep 4 saat boyunca. Bir arkadaşımızı öksürük tuttu. Bu arkadaşımın da daha yarım saat geçmeden tuvaleti geldi. Beni de hem öksürük tuttu hem 1 saatin sonunda tuvaletim geldi. Hepimiz güzel güzel şeyler konuştuk. Hep birbirimize destek olduk. O zamanlar 3 embriyo transferi vardı. Üçümüze üçer tane transfer edilmişti. Ona ise 1. O bunu biliyordu ya gülemiyordu şöyle içten , sevinemiyordu. Buruktu bir yanı. Şansı 1/3 tü onun gözünde. Biz hep ona destek olmaya çalıştık , kendimizi unutup , ona yoğunlaştık. :teselli:

4 saatin sonuna evlerimize gittik. Hergün haberleştik. Bilhassa onu ghiç aksatmadım. Her gün , hatta bazı günler günde birkaç kere aradım. Bu aramaların birinde beni hayrete düşürecek bir olay duydum kendisinden. Eşi yeri gelip vardiyalı çalışan birisi. Ve evde olduğu zamanlar da fosur fosur uyuyan , olmadı kahveye giden bir insan. :mymeka: Yani transferin oldu bir işin ucundan tutayım yorulma diyen bir insan değil. :mymeka: Yine bir gün işten çıkıp eve geldikten sonra yemek yiyip yatıp , sonra kalkıp yine yemek yiyip kahveye giden bu şahsı arkadaşım telefonla aramış. Evde ekmek kalmamış. Kendisinden ekmek almasını istemiş. Sanırım bu bir suç. Adam eve geldiğinde vay efendim sen neden beni arkadaşlarımın yanında hem de oyun oynarken arayıp rahatsız ediyorsun diye hırpalamış. Kadını alıp yere çarpmış. Üstüne bir de sehpa fırlatmış. :mymeka:

Tabi bu nasıl insan diyebilirsiniz. Bu kadın bu insanla nasıl evli kalıyor diyebilirsiniz. Veya bu adamdan nasıl çocuk yapmayı düşünüyor da diyebilirsiniz. Ben de dedim içimden. Ama ona bu esnada bunu demeye dilim varmadı. Onun teselliye ve desteğe ihtiyacı vardı. O adam da zaman içinde böyle değilmiş. Zamanla bu hale gelmiş. Çocuğu olmamasını da çok kafaya takıp bunu gurur yapıp hem kadından çıkarıyormuş hırsını. ışte bu süre zarfında otta boktan sebeplerle arkadaşım böyle olaylara bir kaç kere daha maruz kalmıştı. Ve diyordu hep. Kesinlikle olmaz. Olmamıştır. Bu kadar eziyete , şiddete , strese , moral bozukluğuna dayanamaz. Benim gibi test de yapmadı kendisi. O güne kadar bekledi. Ben hep olacak desem de artık o formalite icabı gelmişti kan testine.

Önce onu çağırdılar sonuç için. Ben de kapı aralığından gözlüyordum olanı biteni. Ağlıyordu hüngür hüngür. Allahım dedim olmadı mı. Ben ona idrar testlerimden de bahsetmemiştim. Onunla birlikte yaşamak istiyordum bu heyecanı. O da benimle birlikte yaşasın istiyordum. Ama o içeride neler oluyordu. Eşi ona sarılmıştı. Evet eşi gülüyordu. Arkadaşım ağlamaya devam ediyordu hıçkıra hıçkıra. Biz de eşimle birbirimize sarıldık o an. Başladım ben ağlamaya. :a015: Oldu oldu diye bağırmaya başladım. :sm_cool: Tabi yine müdahale geldi çalışanlardan. Odadan çıktı ve hemen boynuma atladı. Birlikte dakikalarca ağladık. senağlama

Beni çağırdılar ama benim durumumu görünce ertelediler diğer arkadaşa geçtiler. O gün ben , o ve bir arkadaşımız daha pozitif sonucu aldık. Maalesef bir arkadaşımıza kısmet olmadı. Ona çok üzüldük. Onun için de üzüntümüzden ağladık. O arkadaşımız 18 yumurtası toplanıp , 17 yumurtası döllenen ve birinci kalite 3 embriyo transfer edilen , aramızda en şanslı görülen arkadaşımız idi. Ama olmadı işte. Benim 2 tane 1. kalite 1 tane 2. kalite transfer edilmişti. O mucize yaratan arkadaşımın ise sadece 1 adet olan embriyosu vardı. Ve o da 2. kalite idi. Ama Rabbim ol demişti. :Saruboceq:

Diyoruz ki transferden sonra yatsak mı. ızin mi alsak. Afedersin sıçmasak mı. Rabbim ol deyince olmuyor mu , oldu işte. Hem de o kadar şiddete , strese , eziyete rağmen. 1 tane de olsa o yavrum tutunmayı bildi. Kalite de neymiş dedi ikinci sınıf olmasına inat. :lepi:

Arkadaşımın hamileliği de zor geçti. Maddi durumları iyi olmadığından çoğu tetkikini yaptıramadı bile. Doktora gidecek parası bile yoktu. Ama yavrusu sağlıkla büyüdü. 8 aylıkken kesesini patlatıp ceeee dedi annesine. Hemen doğumunu yaptı , 1 hafta kadar küvözde kaldı bizim melek. Sonra sağlıkla ailesine teslim edildi. O şimdi çok güzel bir kız. O şimdi çok tatlı bir bebek. O mucizelerin mucizesi. O annesinin bir tanesi. :nazar:

Araları da düzelmiş çok şükür arkadaşımla eşinin. Çocuk çok değiştirmiş. Artık çok güzelmiş herşey. Şükürler olsun. Arkadaşımın hayatı bir anda değişti. O an o miniğin güçlü olup yaşama tutunmasıyla başladı. Güzel yaptı ailesinin hayatını da. :ecrin_bebek:

ışte bunu da sizlerle paylaşmak istedim. Yaş , sorun , embriyo adedi , kalitesi , yaşam standartı , evlilik hayatının sağlığı , dinlenmek , sürekli yatmak.. Hepsi teferruat , hepsi solda sıfır. Bizler besmelesiz yerimizden kalkmazken defalarca şiddete uğrayan birisinin bebeği bile kalabiliyor onunla. Moralimizi yüksek tutmak için karşımızda bir şaklabanlık yapmayan eşlerimizin yanında bir de psikolojik baskı uygulayan , yediği lokmayı zehir eden , hiçbir işe elini uzatmayan bir eşin de bebeği ona inat tutunabiliyor hayata. Rabbim yeterki ol desin. :Saruboceq:

Biz yine de moralimizi yüksek tutalım , beslenmemize dikkat edelim. Doktor tavsiyelerine uyalım. Bol bol dua edelim. Belki şansımızı katlarız. Ama olmayınca da kendimizde suç aramayalım. Çünkü olacak olduktan sonra her şekilde oluyor. Olmayacaksa ne yapsak boş. yerimseniben

Tüp Bebek tedavisi çok duygusal bir yolculuk. Bu yolda hepinizin yüzünün gülmesini diliyorum. Dualarım sizinle. ınşallah sizlerin de mucizeleri sizlere sımsıkı tutunur. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Son düzenleme:
[

maşallah canımm yumoşlarına ..önemli olan zaten kaliteli olmaları..inşş göbüşüne bebiş olarak kalırlarr:Saruboceq:[/QUOTE]
inşş canım benimde en büyük dileğim bu sağlıcakla inşşşşşşşş

gny kızlar dilerim güzel bir gün olur hepimiz için.belginim canım arkadaşım tşk.bengüsu rabbim yardımcınız olsun inş.nevrom ne güzel yazmışsın yaa.rabbim ol dedikten sonra...inş rabbimin bizlerede ol deme zamanı gelmiştir

günaydın arkadaşlar bi kaç gündür giremiyorum herkes iyidir inşallah geçmişe çok bakamadım melony arkadaşımızın sonucunu ben göremedim sormaya korkuyorum ama merakta ediyorum diğer taraftada göremedim arkadaşımızı ne oldu:uhm:

nevrocum ne kadar güzel anlatmışsın yaşadıklarını gözlerim yaşardı okurken herşeye inat o bebiş bırakmamış annesini çok duygulandım canım yasenağlama allahım dileyen isteyen herkese tez zamanda nasip etsin inşalalh kimsenin kucağını boş bırakmasın hepimiz bunun acısını çok iyi biliyoruz:teselli:

nevrocum ne kadar güzel anlatmışsın yaşadıklarını gözlerim yaşardı okurken herşeye inat o bebiş bırakmamış annesini çok duygulandım canım yasenağlama allahım dileyen isteyen herkese tez zamanda nasip etsin inşalalh kimsenin kucağını boş bırakmasın hepimiz bunun acısını çok iyi biliyoruz:teselli:

canım nasılsın merak ettik seni ya nevro saolsun bilgilendirdide biziolumunekankayizsmile

günaydın arkadaşlar,
nevrocum yazdıklarının beni çok duygulandırdı,Rabbim ol dedikten sonra karşısında hiç bir şey duramaz bunu anlıyorum,Allah herşeyin hayırlısını versin,bunu en çok anlayanlardan biri de benim ....
yetercim tedavin hayırlı olsun,Allah yardımcın olsun.
Aymes sana ve bebişine günaydın :1hug:

günaydın kızlar....
nasılsınız???

günaydın arkadaşlar bi kaç gündür giremiyorum herkes iyidir inşallah geçmişe çok bakamadım melony arkadaşımızın sonucunu ben göremedim sormaya korkuyorum ama merakta ediyorum diğer taraftada göremedim arkadaşımızı ne oldu:uhm:
gunaydın kızlar

hemen söyelyim aymescim 7. gunumda adet oldum olmadı yanii mafoldumben asıl biz seni merak ediyoruz napıyosunuz senin yaramaz üzmüyo artık demii senii:ecrin_bebek:

Back
X