Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öğle olmaması lazım canım..ben bir şey soracağım... şu nette yumurtlama günü hesaplama var ya oraya son 3 adetimi yazdığım zaman benim edet aralıklarım ortalama 24 gün çıkıyor ve gebe kalmak için olası günler reglimin 4. günü başlayıp reglim bittikten 2 gün sonra sonra da ovülasyon günüm oluyor kafam karıştıyani ben normal yolla gebe kalmak istesem de şansım olmayacaktı
çünkü reglim 8 gün sürüyor 8. gün banyo yapıyorum ee 8. güne kadar ilşkiye girmiyoruz haliyle. elimizde sadece 2 gün kalıyor
doktorlar gün aşırı ilişki öneriyorlar ya bu zaman diliminde.
neyse kafamı da niye yorduysam ben normal yolla hamile kalamayacağıma göre. ama tutuverse dersek de zaten o günlerde çalışamıyormuşuz![]()
hayırdır canım...uffffffffffffffff
icim SIKILIYOR
dardayim
mutsuzum
bebek bile istemiyorum artik
evet canım bu saatte kimsecikler kalmıyor...pek kimsecikler kalmamış bu saatte işten çıkanlar yemek yiyenler tabi çoğunlukta topikte sadece biz ev hanımları varız galiba
asicim neyin var tatlım?:1hug:uffffffffffffffff
icim SIKILIYOR
dardayim
mutsuzum
hayırdır canım...
anlatmak istersen dinleriz....
benimde çok canım sıkılıyor
ama buraya yazmaya hiç halim yok
yazsam o kadar uzun olurki...kısa da yazsam birşey anlışılmaz
size birşey itiraf edeyimmi o kadar canım sıkılıyorki dün akşamki bulaşıklarım bile dezkahın üstünde duruyor yatağımıda toplamadım
dün akşam 10 da yattım sabah 7 de kalktım...
onca saattir öğle boş boş oturddum:çok üzgünüm:
tek bir iş bile yapmadım sadece öğlen kahvaltı ettim o kadar....
canım hiç birşey istemiyorne yemek ne iiçmek ne gezmek nede iş yapmak....
dediğin gibi bebek bile istemiyor
uffffffffffffffff
icim SIKILIYOR
dardayim
mutsuzum
Canlarım ; sizlere haber vereyim dedim. :1hug: 3 tane kaliteli embriyo yerleştirildi. :CüvCüv: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:Dinleniyorum. mirmirmirmir Kendinize iyi bakın. Allaha emanet olun. :Saruboceq:
merhaba arkadaşlar nasılsınız ben uzun zamandır giremiyordum nete düşük tehlikem vardı 10 gündür kımıldamadan yatıyodum sonunda atlattım tehlikem geçti.işe yeni başladım sizleri çok özledim unuttum sanmayın
Canlarım ; sizlere haber vereyim dedim. :1hug: 3 tane kaliteli embriyo yerleştirildi. :CüvCüv: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:Dinleniyorum. mirmirmirmir Kendinize iyi bakın. Allaha emanet olun. :Saruboceq:
slm arkadaslar umarım herkes iyidirrrr:1hug:
sağol canım iyi sayılırız....slm arkadaslar umarım herkes iyidirrrr:1hug:
asicim neyin var tatlım?:1hug:
havadan mıdır nedir,bende aynı senin durumdayım. sabahtan beri miskinlik yapıyorum,başıma ağrılar girdi artık yatıp yuvarlanmaktan.amaaan boşverin bebeği falan yaaa:dilcikar:
bitanem maşallah demek 3 minik bbebiş:asigim: nevromuzun bebişleri ona tutunsun sen yardım et allahımCanlarım ; sizlere haber vereyim dedim. :1hug: 3 tane kaliteli embriyo yerleştirildi. :CüvCüv: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:Dinleniyorum. mirmirmirmir Kendinize iyi bakın. Allaha emanet olun. :Saruboceq:
iyiyiz canim sen nasilsina.s.
saol canım iyiyim ama şaşkınım galiba hamileyimmmm
sağol canım iyi sayılırız....
sen nasılsın....
saol canım iyiyim nolsun işteee
iyiyiz canim sen nasilsina.s.
saol canım iyiyim ama şaşkınım galiba hamileyimmmm
nasıl galiba sevgicim yaaaaamirmirmirmir
test mi yaptındelikafaduldendelikafadulden