Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ben bir şey soracağım... şu nette yumurtlama günü hesaplama var ya oraya son 3 adetimi yazdığım zaman benim edet aralıklarım ortalama 24 gün çıkıyor ve gebe kalmak için olası günler reglimin 4. günü başlayıp reglim bittikten 2 gün sonra sonra da ovülasyon günüm oluyor kafam karıştı:( yani ben normal yolla gebe kalmak istesem de şansım olmayacaktı:( çünkü reglim 8 gün sürüyor 8. gün banyo yapıyorum ee 8. güne kadar ilşkiye girmiyoruz haliyle. elimizde sadece 2 gün kalıyor:(
doktorlar gün aşırı ilişki öneriyorlar ya bu zaman diliminde.
neyse kafamı da niye yorduysam ben normal yolla hamile kalamayacağıma göre. ama tutuverse dersek de zaten o günlerde çalışamıyormuşuz:(
öğle olmaması lazım canım..
sen bir yanlışlık yapıyorsun galiba...

uffffffffffffffff
icim SIKILIYOR
dardayim
mutsuzum
bebek bile istemiyorum artik
hayırdır canım...
anlatmak istersen dinleriz....
benimde çok canım sıkılıyor:delphin:
ama buraya yazmaya hiç halim yok:delphin:
yazsam o kaadar uzun olurki...kısa da yazsam birşey anlışılmaz:delphin:

size birşey itiraf edeyimmi o kadar canım sıkılıyorki dün akşamki bulaşıklarım bile dezkahın üstünde duruyor yatağımıda toplamadım:delphin:
dün akşam 10 da yattım sabah 7 de kalktım...
onca saattir öğle boş boş oturddum:çok üzgünüm:
tek bir iş bile yapmadım sadece öğlen kahvaltı ettim o kadar....
canım hiç birşey istemiyor:delphin:ne yemek ne iiçmek ne gezmek nede iş yapmak....
dediğin gibi bebek bile istemiyor:delphin:

pek kimsecikler kalmamış bu saatte işten çıkanlar yemek yiyenler tabi çoğunlukta topikte sadece biz ev hanımları varız galiba
evet canım bu saatte kimsecikler kalmıyor...
bende ara ara bakıyorum....

asi arkadasım umarım kötü bişiy yoktur sıradan bi can sıkıntısıdır arada bendede oluyo hatta biçoğumuzda oluyo umarım hemen geçiverir

uffffffffffffffff
icim SIKILIYOR
dardayim
mutsuzum
asicim neyin var tatlım?:1hug:

hayırdır canım...
anlatmak istersen dinleriz....
benimde çok canım sıkılıyor:delphin:
ama buraya yazmaya hiç halim yok:delphin:
yazsam o kadar uzun olurki...kısa da yazsam birşey anlışılmaz:delphin:

size birşey itiraf edeyimmi o kadar canım sıkılıyorki dün akşamki bulaşıklarım bile dezkahın üstünde duruyor yatağımıda toplamadım:delphin:
dün akşam 10 da yattım sabah 7 de kalktım...
onca saattir öğle boş boş oturddum:çok üzgünüm:
tek bir iş bile yapmadım sadece öğlen kahvaltı ettim o kadar....
canım hiç birşey istemiyor:delphin:ne yemek ne iiçmek ne gezmek nede iş yapmak....
dediğin gibi bebek bile istemiyor:delphin:

havadan mıdır nedir,bende aynı senin durumdayım. sabahtan beri miskinlik yapıyorum,başıma ağrılar girdi artık yatıp yuvarlanmaktan.amaaan boşverin bebeği falan yaaa:dilcikar:

Canlarım ; sizlere haber vereyim dedim. :1hug: 3 tane kaliteli embriyo yerleştirildi. :CüvCüv: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :nazar: Dinleniyorum. mirmirmirmir Kendinize iyi bakın. Allaha emanet olun. :Saruboceq:

uffffffffffffffff
icim SIKILIYOR
dardayim
mutsuzum

asi lütfen sıkılma ben buraya hergün yazmıyorum ama hergün ne olmuş diye bakıyorum hamileleri eşime söylüyorum oda seviniyorhihoyyyt bebişlerini kaybedenleri söylüyorum o da üzülüyor :çok üzgünüm:sizleri tanımasakta evimizde hergün bu topictekiler hakkında konuşuyoruz. senin en son yaşadığın bir olay vardı,onu eşime söylemiştim ertesi gün odada onu düşünceli buldum noldu dedim belki inanmayacaksın ama senin olaya çok üzüldüğünü söyledi .sonra senin sorun çözülünce biz beraber sevindik .iyi olaylar hepimize umut oluyor yaşanan zorluklardada birbirimizi tanımasakta dua ediyoruz.Ve ben de inşallah birgün hamile olurum burda yazarım beni tanımayan insanlarda mutlu olur.:Saruboceq::Saruboceq:ve bu topic te hep güzelikler paylaşılır .inş:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Canlarım ; sizlere haber vereyim dedim. :1hug: 3 tane kaliteli embriyo yerleştirildi. :CüvCüv: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :nazar: Dinleniyorum. mirmirmirmir Kendinize iyi bakın. Allaha emanet olun. :Saruboceq:

nevrocum inşallah sıkı sıkı tutunurlar sana,kendine dikkat et iyice dinlen canım benim :1hug:Şeniz üç küçük bebiş :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

nevrommmmmmmmmm gelmişşşşşşşşşşşşşş:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
nasılsın canım?
ne yaptın?
transferin oldu mu?
ağrın var mı?:teytey:a.s.

merhaba arkadaşlar nasılsınız ben uzun zamandır giremiyordum nete düşük tehlikem vardı 10 gündür kımıldamadan yatıyodum sonunda atlattım tehlikem geçti.işe yeni başladım sizleri çok özledim unuttum sanmayın

hayırlı olsun canım inşallah bebeişlerine tutunma gücü versin rabbim annesine sımsıkı tutunsunlar bol bol dinlen canım:1hug:

nevrommm canımmmm benimmmm
hadiii şimdi işin en heyecanlı yerine geldikkk
sabırsızlıkla bekliyoruz anniş haberini...
Rabbim hayırlısını versinnnnn
inşallah bebişlerin tutunurlarrr
sen yorma kendini olur mu?
bol bol dinlen:emir_bebek:

ayşenin aşılaması nasıl geçti acaba?mirmirmirmir
Rabbim sen emeklerini boşa çıkarmaaaa arkadaşlarımın
meleklerini gönder en kısa zamanda inşallahhh

nevrosky canım çok sevindim dinlen dinlen canım benimde yarın randevum var banada dua edin kızzzz yumoşlar oluşsunda bizde bebeğimizi alak

slm arkadaslar umarım herkes iyidirrrr:1hug:

iyiyiz canim sen nasilsina.s.

nevrom canim beniimm sende Allaha emanet ol bi tanem:1hug:

slm arkadaslar umarım herkes iyidirrrr:1hug:
sağol canım iyi sayılırız....
sen nasılsın....

asicim neyin var tatlım?:1hug:

havadan mıdır nedir,bende aynı senin durumdayım. sabahtan beri miskinlik yapıyorum,başıma ağrılar girdi artık yatıp yuvarlanmaktan.amaaan boşverin bebeği falan yaaa:dilcikar:

hayırlısı olsun canım...
rabbim sağlıl versin gerisi boş....

bitanem maşallah demek 3 minik bbebiş:asigim: nevromuzun bebişleri ona tutunsun sen yardım et allahım

amiiinnn

zencefil canım nbr kız seni rüyamda gördüm gündüz niyetine anlatayım senle biz yeşillikler üstünde yufka acıyoz davullar zurnalar calıyo beyaz beyaz masalar kuruluyo yemekler yapılıyo senin oğlunun sünnet düğünüymüş vallahi hayırlara vesile etsin canım

zelal81 şişşşşşttt kız sesin soluğun çıkmıyo ordamısın nbr nasılsın iyimisin

Back
X