Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
günaydınnnnnnnnnnnnnnn nerdesiniz uykucularr kaydirigubbakcemile3 çalışan arkadaşlar bizede kolay gelsin havada puslu hiç çalışasım yok offffff :1closedeyes: :1closedeyes:

günaydınnnnnnnnnnnnnnn nerdesiniz uykucularr kaydirigubbakcemile3 çalışan arkadaşlar bizede kolay gelsin havada puslu hiç çalışasım yok offffff :1closedeyes: :1closedeyes:

tatlım az güneş gönderim istersen ama sadece senin kalbine doğsun olmaz mıııı yerimseniben yerimseniben yerimseniben yerimseniben yerimseniben yerimseniben

tebrikler Allah tamamına erdirsin

kaynamış buralar yine neslihan gelmiş, kızıldeniz gelmiş, beyzanur gelmiş
KIZILDENİZe hayırlı bir doğum diliyorum
BEYZANUR geçmiş olsun canım,inşallah anlamadan olur biter

mrb canım çok saol darısı tüm isteyenlere inş..hala rüyamı acaba diye korkuyorum uyanmaktan:1rolleyes:

Hayırlı olsun canım tebrik ederim:teytey::teytey::teytey:

cok saol canım darısı sana inş:sm_cool:

GÜ NAY DIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN
herkese günaydın, günaydın, nekadar güzel bi sabaha başladım inşlh hep böyle devam eder böyle. dün girememedim bugünse topiğe daha girer girmez ik haber beni çok heyecanlandırdı.. topiğimize güneş mi doğ du ne....:dance:

Alıntı:
sevgii:) kullanıcısından alıntı
kızlarrrrrr hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmdelikafadu lden

sevgi cim canım Allah tamamına erdirsin canım. çok tebrik ederim allah fıstığını sağlıklı bişekilde kucağınada almayı nasip etsin tatlım:Saruboceq:

kızıldeniz Allah yardımcın olsun canım. dualarımızla biz senin hep yanındayız. Allah bi avazda kurtulmayı nasip etsin bitanem hiç korkma. Allah yardım eder doğumun kolay olur inşlh:Saruboceq:

çok ssaol canım hayrlısından sanada nasip etsin rabbimmmm

GÜnaydın canlar gÜnÜmÜz gÜzel geÇsın ınŞallah
kızıldenız canım allahım saĞ salım kucaĞına almak nasıp etsın canım hayırlı ve kolay doĞumlar olsun canım

Canlarım ; sizlere haber vereyim dedim. :1hug: 3 tane kaliteli embriyo yerleştirildi. :CüvCüv: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :nazar: Dinleniyorum. mirmirmirmir Kendinize iyi bakın. Allaha emanet olun. :Saruboceq:

caNIM ÇOK SEVİNDİ,M HADİ HAYIRLISII ANNAMMMMM KIS 3 ÜZ OLMASINN BİDE OYYY OYYYY:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

canlarım lıstenın ılk hamişi olarak Allahım nasıp ettı ve doguma gıdıyorum yarın acılmam2cm ve yarın sunı sancı takvıyesı yapılacak darısı basınıza olsun ınsallah bende bu bebgı 3 yıl bekledım yapmadım sey kalmamıstı ve bi okadar sorunumuz vardı hem bende hem esımde yok yoktu hiç beklemedıgım bı anda verdi Rabbım inşaallah bütün evlat hasretı yasayanlara tattırır bu duyguyu canlarım bana dua edın bir avazda kurtulalım ınsaallah bende hepınıza dua edıcem

Allah hayırlı doğumlar nasip etsin ne kadar güzel bi duygudur kimbilir dediğin gibi inşallah bir avazda kurtulursun canım Allah yardımcın olsun darısı başımıza:1hug:

Herkese günaydın arkadaşlar çok güzel bi gün olur inşallaha.s.

Nevrocum canım bebişlerin sana sımsıkı tutunucaklar inşallah hakkında Allah hayırlısını nasip etsin.:1hug:

hepınıze tek tek dua edıcem arkadaslar Allahım sizin mucızelerınızıde hayırlısıyla yollasın saglıcakla canlarım hepınızı öptümmm

Canım doğum esnasında yapılan dualar kabul olurmuş inşalalh bizlerde senin duanla bu mutluluğu tadarız. Allah yardımcın olsun tatlım:1hug:

çok saol canım büyük süpriz oldu bana inş yakın zamanda böyle bi süprizi sende yasarsın:1hug:

Amin canım inişallah bunu okadar çok isterimki ahhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhh nerde o günler. Ne kadar heyecanlısındır şimdi Allah bu mutluluğunu hiç bozmaz inşallah

kızlarrrrrr hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Sevgi resmen şok şok şok oldum...:1shok::1shok:
Sen daha geçen gün aşılama yaptırıcam ama hsg çektirmekten korkuyorum demiyo muydun?:uhm:

Çok tebrik ederim.
Allahım kucağına almayı nasip etsin.:Saruboceq::Saruboceq:
Darısı bizim başımıza.:Saruboceq:
Sizin sorun neydi?Neler kullandınız?
Ve kan değerin kaç çıktı?
Amma çok soru sordum. kaydirigubbakcemile3

Sevgi resmen şok şok şok oldum...:1shok::1shok:
Sen daha geçen gün aşılama yaptırıcam ama hsg çektirmekten korkuyorum demiyo muydun?:uhm:

Çok tebrik ederim.
Allahım kucağına almayı nasip etsin.:Saruboceq::Saruboceq:
Darısı bizim başımıza.:Saruboceq:
Sizin sorun neydi?Neler kullandınız?
Ve kan değerin kaç çıktı?
Amma çok soru sordum. kaydirigubbakcemile3

saol canım bu bebiş ben ve babsı gibi herkesi şok etti çünki hsg çektirmeyi düşünüyodum ama doktorla tekrar konustum ve gerek duymadığını söyledi bende adetimi bekliyodum aşılama için ama bebiş bizi uğrastırmadı çok şükür.
eşimin hareket ve morfolji vardı morfoloji %1 di.doktor aşılamaya bile çok ihtimal vermemişti ama ...hiç bişey kullanmadık yumurtlama hesaplamadık bacak kaldırmadım gün aşırı ilişkide bulunmadık yani buay umudum hiç yoktu aşılama olcak nasılsa diye boşvermiştik ama bebiş süpriz yaptı
kan değerim 95.8 biraz düşük değilmi...umarım katlanır canım sıkıldı biraz ama inş bi sorun çıkmıcak:Saruboceq:

Amin canım inişallah bunu okadar çok isterimki ahhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhh nerde o günler. Ne kadar heyecanlısındır şimdi Allah bu mutluluğunu hiç bozmaz inşallah

saol canım allahın izniyle seninde olacak ve bu mutluluğu beraber paylaşıcaz ve ben sana bugünü hatırlatıcam inş..:1hug:

Back
X