Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım micro yaptırdı 9 ay önce
il yıllarda eşimde pek sorun yoktu
sayı 230 milyon
ileri hareketli %27
toplam %50 idi
iki yıl sonra şok olduk
ileri hareket % 0
toplam %50
morfoloji %4
ama sayı çok artmıştı 400 milyon
aşılamadan fazla yumurta büyüyünce microya döndük
tutmadı dondurulmuş var 6 tane
eşim hiç ürologa gitmedi
2 yılda ne olduda ileri hareketliler kayboldu bilmiyorum
testi yenileyemeden ing. geldik
morfoıloji düşük ama sayı fazla olunca kurtarabilir diye düşündük
doğal takılıyoruz
4.5 yıl oldu evleneli artık o kadar test yapmıyorum
çok heyecanlanmıyorum açıkçası
Rabbime inancım umudum olmasını sağlıyor ama o kadar beklemiyorum artık
ben birazcık aştım sanırım
şükür ediyorum
hayırlısını diliyorum
Sayı süpermiş.
400 milyon krugera göre mi WHO'ya göre mi?
Bizimkine göre süper ötesi.
Morfolojiniz de çok düşük sayılmaz.
Sayı için eşin neler kullanıyo?
canım sen bende tama anlamıyla tepeden tırnağa güzel bir doktora git her ay böyle olması zor oluyor senin için hem yumutlama gününde sürekli değişit bu sefer denk getirmek te zor olur bir baksınlar yumurtlama varmı yokmu diye sonrda çaresine bakarsın canım geçmiş olsun inşallah biran önce adetlerin düzene girer canımçok agrasifim kötükedihüsoçok sinirliyimklava:çok mutsuzum:çok üzgünüm:
her zamanki gibi bugün itibari ile 43 günü devirdik ve ben hala regli olmadım:çok üzgünüm: dün sabah bi ümit test yaptım ve negatifsenağlama
neden gününde regli olamıyorum nedensenağlama
neden bende mucize guruptan olmuyorumsenağlama
Kızlar doktora gittik annemle sabah erkenden ordan geliyorum. doktor bayağı bir muayene etti annemi... özgeçmişini aldı hastalığın ve daha önce gittiğimiz doktorların ne dediğini sordu ve doktorların hangi teşhisi koyduklarını. elinde liste yaptı ve sonuç olarak %90 epilepsi(sara) hastalığı dedi. EEG,BT,MR,Kan tahlili istendi. bu hafta hepsini yaptırıyoruz birer gün arayla ve salı günü bütün sonuçlarını doktora götüreceğiz ve tedavimiz başlayacak. yine atak gelebilir hazırlıklı olun ve yanında kaşık olsun herzaman... ve atak geldiğinde bize nasıl müdahale edebileceğimizi anlattı... bakalım ya herşeyin hayırlısı. Sara İse Bİle en azından tedavisi var ve rabbim en kısa zamanda şifamızı verir inşallah önce diğer hastalara sonra bizlere...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canım çokkk geçmiş olsun allahım en kısa zamanda annene acil şifalar versin dediğin gibi hastalığı bilip tedavi olabilmek çok iyi birşey canım
4.5 yıl oldu evleneli artık o kadar test yapmıyorum
çok heyecanlanmıyorum açıkçası
Rabbime inancım umudum olmasını sağlıyor ama o kadar beklemiyorum artık
ben birazcık aştım sanırım
şükür ediyorum
hayırlısını diliyorum
evet canım zaman geçtikçe insan daha oluruna bırakıyor allahtan hayırlısını istiyor inşallah allahım hepimize birgün mucizeleimizi yollayacak ve ogün bizim bayramımız olacak canım
Meraba kızlar yeni hamilemiz varmış tebrik ederim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Nevro senin transferinde hayırlı olsun inşallah hayırlısı ile sana tutunurlar canım.Ben bebeği gördüm kalp atışlarını gördüm çok şükür yeni hamile olduğuma inandım biliyormusunuz hep sanki rüyadayım ve birisi beni bu raüyandan uyandıracakmış gibi geliyordu çok şükür onu görünce rahatladım.Bir iki gün o görüntügözümün önünden gitmedi.Rabbim herkese nasip etsin...
canım kusura bakam ben geçmişini bilmiyorum hep mi böyleydi
benim gibi tedaviden sonra mı oldun?
bende yumurtlamayla ilgili sorun mu başladı deyip 2 ay ovulasyon testi yapmayı düşünüyorum
olamamk çok sinir bozucu ama burada bir doktor bana her kadın farklıdır
kimi saati saatine olur
kimi çok düzensiz
normaldir dedi
yurt dışı bi garip valla
Nesrİncİmmm bİtanem hoŞ geldİn keŞke daha guzel haberlerl e gelebİlseydİn . Çok uzuldum canım ama bellİ yaŞtan sonramı Çıkıyo bu hastalık Şİmdİye kadar bİŞeyİ olmayan bİrİnde nasıl olur bÖle bİŞey . AnŞallah en kısa zamanda tedavİsİ olur bİtanem . Hakınızda hayırlısı ÜzÜlme canım
ben hiç tedavi görmedim canım
hayatım boyunca hep düzensiz olmuşumdur
ama ortalama 35 günde bir olurdum
evlebnmeden nce 2 kere belli dönmelerde ilaç kullandım düzelmişti bi kaç ay sonra gene bozulmuştu
evet herkesin yapısı farklı
ama bu nasıl iş gerçekten bende çözemedim canım
bende ovulasyon testi sipariş verdim bi olabilirsem bakalım
nesrincim Rabbim annene şifa versin
ben geç yaşta sara hastalığı çıktığını bilmiyordum şaşırdım
canım çokkk geçmiş olsun allahım en kısa zamanda annene acil şifalar versin dediğin gibi hastalığı bilip tedavi olabilmek çok iyi birşey canım
SAOLUN KIZLAR İNŞALLAH RABBİM EN KISA ZAMANDA BİZİMDE ŞİFAMIZI VERİR:Saruboceq:
yapılmıyo hazır satılıyo sitenin ismi mucize karışım. Öyle arattır çıkacak karşına birçok şeye faydası varmış.Kararsız kaldım.
HIMM YA BİR DOKTORA FALAN DANIŞMAK LAZIM ASLINDA. TEL BİR KAVONOZ BU KADAR HASTALIĞA NASIL İYİ GELEBİLİR Kİ...CADIARZU ARTIK İNSANLAR BİZİM GÜVENİMİZİ O KADAR SARSTI Kİ TEDİRGİN DAVRANIYORUZ... ARAŞTIRMAK LAZIM DERİM CANIM...:sm_confused:
Kızlar doktora gittik annemle sabah erkenden ordan geliyorum. doktor bayağı bir muayene etti annemi... özgeçmişini aldı hastalığın ve daha önce gittiğimiz doktorların ne dediğini sordu ve doktorların hangi teşhisi koyduklarını. elinde liste yaptı ve sonuç olarak %90 epilepsi(sara) hastalığı dedi. EEG,BT,MR,Kan tahlili istendi. bu hafta hepsini yaptırıyoruz birer gün arayla ve salı günü bütün sonuçlarını doktora götüreceğiz ve tedavimiz başlayacak. yine atak gelebilir hazırlıklı olun ve yanında kaşık olsun herzaman... ve atak geldiğinde bize nasıl müdahale edebileceğimizi anlattı... bakalım ya herşeyin hayırlısı. Sara İse Bİle en azından tedavisi var ve rabbim en kısa zamanda şifamızı verir inşallah önce diğer hastalara sonra bizlere...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canım hayırlı doğumlar diliorum sana. umarım tek avazda doğurur bebişini kucağına alırsın... dularımız seninle...
tşk ederiz canım. sizlerin dualarına ihtiyacımız var...
he he sevcanım demekki korkup hsg çektirmemek lazımmışsırnaşık şeybak formulu buymuş gördün mü?:dance:
aşk meleğim canım evet en kısa zamanda tahlil yaptır ve eğer bebiş yoksa dr gidip nedenini öğren... belirsizlik insanlara stres yaptırıyor...
sen bu aralar pek rüya görmeye başladın özlemcim hayırdır. sıkı çalıştın bu ay galiba mart kedilerine özenip:jeyyar:belki bebiş sinyal veriyordur sabırsız ve acıya dayanıksız annesinenaniknanik:dance:
relax ol canım relaxxx...:Saruboceq:en iyisi iyi bir doktora git ve nedenini öğren. stres yaptığın içinde gecikiyor olabilir cnm. mirmirmirmir
canım bizde de varikosel var ve morfoloji %1 ileri hızlı hareketli yok. bize de yararsa bizde yapalım hemen... sen nasıl yapıldığını araştırdın mı?CADIARZU