E
emineee
Ziyaretçi
bitanem 2 çeşit ultrason var hangisi göbişten olanmı yoksa vajınal olanmı?
vajinal canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bitanem 2 çeşit ultrason var hangisi göbişten olanmı yoksa vajınal olanmı?
canım yumurta takibinde hamiş kalan çok var umarım sende onlardan olursun . Eğer banada derlerse 2 hafta sonra bende başlarım yumurta takibine
he he hep sen dolduruyorsun zaten bbenim posta kutumusırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
FENERBAHÇEYE laf yok kızlar kızarım haaa:mymeka:klava:
sağol bitanem.amin inş:Saruboceq:
eminecim çok sevindim.dularımız seninle inşallah.soğuk mu oralar? bende yazın geldiğimde ineceğim merkeze. orada diyaliz merkezi varmış. bizim bi abla hemşirelik yapıyor orda.ona söz verdim ziyaretine gelcem diye .gecen hafta istanbuldaydı.
canım geldiğim zaman haberim olsun görüşmek isterim zambak ta kastamonuda onunlada görüşmek istiyorum allahın izniyle canım
inşallah hepimizde hamile kalırız hayatım inşallah ama yumuşları çok beğendi kaliteli yumoşların dedi
nevordan haber var mı kızlar
nur şimdi fark ettim.
sen 4,5 yıllık evliyim demişsin amafisfisfis
alttaki resim de 6 yıl yazıyo.şutarafagitti
şimdi nesrin herşeyi görüyom diye dalga geçicek benimle.:dilcikar:
slm arkadaşlarrr ben kastamonudayım doktordan cıktım akrabamdayım canlarım sağolun dualarınız için hele tulincim sana çok tşk ediyorum kızlar yumoşlarım istediğim boyuta gelmiş çok sevindim ve yarın sabah catlama iğnesi vurulucam iğnede çok zor bulunuyo valla çok aradım kızlar dua edinde bu ay hamile kalayım allahın izniyle bugün moralim çok iyi
bir yıldır merak ediyordum bu soruyu ilk kim soracak diye
tebrikler:hooray::hooray::hooray:
canım o flört dönemimizide kapsiyor
toplam birlikteliğimiz
tuliny,evet gün aldık ameliyat için ,haftaya perşembe olucak.medipol hastanesinde..ssk anlaşması var .. 1500 çift taraflı..genel anesteziyle olmak istiyor..lokal anestezide belden iğne yapıyorlar ya ondan korkuyor..sizin nasıl olmuştu?
çift taraflıdır ama sadece bir tarafı yaparlar.. 1500 de çok geldi bana.. istanbuldaki fiyatları bilemem tabi ama.. genel anesteziyi de kabul ettilerse onun da farkı vardır belki.. eşim de özel hastanede oldu biz sadece yatak parası 200 lira verdik.. geçen sene nisan ayında.. central hospital da.. lokal oldu.. epiduralle yapıldı.. eşim uyuşmadığı için bir iğne fazla yapmışlar ciğerlerine kadar çıkmış uyuşukluk.. nefes almakta zorlanmış biraz.. ameliyat sonrası 1 saat kadar kaldı yoğun bakımda nefesi düzelsin diye.. ama bize demediler.. neyse ki birşey olmadı.. değerler yeni düzeldi sayılır.. 6 ay en az beklemek gerekiyor.. bu ay sonu da testimiz var ona göre belki aşılama deniycez.. eşin ameliyattan korkmasın .. kasığından ufak bir kesiyle yapılıyor ameliyat.. micro zaten.. ağrısı da fazla olmaz.. ilaçta verir.. lokalde olsa ağrı acı duymuyor.. karar eşinin yine tabi.. hayırlısı olsun canım..
anneleriyle beraber yatıyorlardır:asigim:hakkatten nevvvrrooommmmm bebeişler napıyo kısssss yesinlerrr onlarııı allahım inşallah tutunurlar ama tutunacaklar ben öle hissediyom
:)tuliny evt geçmişe bakıyordum..eşim varikosel ameliyatı olmaya karar verdi sonunda ..haftaya olucak..bakalım umarım bizim için iyi olur..sen neler yapıyorsun?
Transferleri olan arkadaşlar inşallah sağlıklı bir şekilde bebeklerinizi taşımaya devam edersiniz..sizi takip ediyorum elimden geldiğince..iyi dileklerim hep sizinle...
ayy yoruldum. Bir taraftan yemek, bir taraftan ortalığı toparlıyorum, bir taraftan da sizi takip ediyorum. Aslında kızlar laf aramızda biz eşlerimizden daha becerikli ve daha çeviğiz. Onlar kendileri daha çok çalıştıklarını düşünseler de öyle değil işin aslı..yerimseniben