Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
nevrosky tatlım ALLAH tamamına erdirsin sımsıkı tutunsun bebişlerin sana ya bu arada transfer işlemi zormu geciyo anestezi ile yapıyolar degilmi?

nevrosky tatlım ALLAH tamamına erdirsin sımsıkı tutunsun bebişlerin sana ya bu arada transfer işlemi zormu geciyo anestezi ile yapıyolar degilmi?

Yumurta toplama işlemi anestezi ile olur..Transfer işleminde anestezi uygulanmıyor..ıdrara sıkışık olmak gerekiyor...Kendimizi sıkmazsak zor geçmiyor..5 dakkalık bir işlem...

zencefil gel kız gell seni de seviyommmmmm Şeniz nassın yerimseniben

sağol canım benim,sizde sevmeseniz napardım bilmem.iyiyim çok şükür.kaynanamla görümcemle olan derdimden başka çok iyiyim.neyse herkesin başındakinden bendede var.geçmişi okuyodum.sen nasılsın tülincim?a.s.

canım nette ovulasyon testi için 117 tl yazıyor doğru mu
burada çok ucuz eğer öyleyse
malesef pahalı ovulasyon testleri ben yabancı siteden sipariş verdim 50 tanesi 10 tanede yanında gebelik testi var 60 tl ye
bakalım haftaya gelir herhalde

smhcim düzensizliğinin sebebi nedir acaba benim kızkardeşimde evlendikten sonra hiç adet olmazdı ancak ilaçlarla olurdu ama dr lar yumurtaların çalışıyor demişti ve şu an 2 tane çocuğu var hemde üst üste oldu bizim ondan hiç umudumuz yoktu oysaki yerimseniben

uff bi bilebilsem keşke
smhsmh canim hatirliyorsan bende asilamadan sonra 3 ay adet olmamistim kafayi yemistim dr gittik yumurtlama olmamis dedi duphaston verdi oyle adet oldum ondan sonraki ayda 15 gun gecti test yaptim negatif dr aradik cok zaman gecsin istemedim kan tahlili yapmamizi istedi garanti olsun diye ondada negatifti hemen duphastona basladim ilaci ictigimin3. gunu adet oldum ama ilacida birakmadim onun icin hala adetliyim kotumu yaptim bilmiyorum nerdeyse 10 gun oldu bitmedi
bende simdiden bir dahaki ayi dusunuyorum acaba normal olucakmiyim diye corekotu,bal,tarcina basladim insallah normal olurum bir dahaki aya
yani canim seni cok iyi anliyorum onun stresi cok baska devamli onu dusunmek beklemek cok zor
gerçekten zor bunu biz anlayabiliyoruz öyle değilmiş
hayırlısı bakalım

semihacım tedavi olsaydın ya madem canım yaa.. gecikmelerin sürekli diye ben tedavi oluyorsundur sandım.. doktora gitmeyi aksatma.. tedavi neyse uygula canım.. adetin düzene girsin seninde bebişin olsun artık :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
ben anlamıyorum bu dr ları gerçekten tuliş
bu sefer düzene sokun diycem
öncesinde cumartesi testi ve sonucu bekliyorum eşimin

ah canım ya:çok üzgünüm: şu adetler bir zamanında olsa :delphin:
allah yardımcın olsun canımŞeniz
ahh ahh canım inşallah
smhsmh kız bende adet olmadım daha bekliyorum canım tüpbebek için dr gitmiştik muayene oldum dr bende aşırı yumurtlama varmış doğuştan canım o yüzden adetler gecikiyormuş ilaç kullan dedi yasmin verdi ama ben kullanmıyorum yan etkisi çok ...eğer eşimde sorun olmasaymıştı çoğul gebelikler oluşurmuştu bende öyle diyodu dr.önceden korkuyodum kist falanmı oluştu diye ama öğrenince rahatladım senin yaşadığın stresi bende yaşıyorum inan pek farklı değiliz canım
ama senin bi sebebi var tatlışım yaaa
smhsmhbitanem..bazi dönemlerde oluyor maalesef..ben 6 ay adet görmedigimi biliyorum...insallah bi sorun cikmaz canim,yumurtlama sorunun varsada tedavisi kisa sürüyor hemde etkili...insallah esinin testleride iyi cikara.s.

uff ne yapıyım herşeyin hayırlısı
seninde bi sebebin var pco
bende bişey yok
yani benim bildiğim kadarıyla yok
neyse en iyisi unutmak
teşekkürler öperim çokŞeniz

aman yaa silindi yazdıklarım... :kızgın:

iyiyim zencefilcim.. mutfakla pc arası antrenman yapıyorum işte nolsun her zamanki koşuşturmaca kaydirigubbakcemile3 benim görümcem de yok eltim de.. delikafadulden kaynanam da iyidir ama çok konuşur ve aynı şeyi tekrarlar.. bir gün stop düğmesine basıcam ama ne zaman. . delikafadulden delikafadulden boşver sıkma canını.. anlatmak istersen anlat yine içinde kalıp dert olmasın.. yerimseniben

inş cumartesi sonucunuz çok çok güzel çıkar semihacım.. sonra da sen gidersin dohtura sen de iyi olursun.. adet delisi gelir .. yumoşların olur çatır çatır çatlarlar.. sana bebiş olurlar inş :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

aman yaa silindi yazdıklarım... :kızgın:

iyiyim zencefilcim.. mutfakla pc arası antrenman yapıyorum işte nolsun her zamanki koşuşturmaca kaydirigubbakcemile3 benim görümcem de yok eltim de.. delikafadulden kaynanam da iyidir ama çok konuşur ve aynı şeyi tekrarlar.. bir gün stop düğmesine basıcam ama ne zaman. . delikafadulden delikafadulden boşver sıkma canını.. anlatmak istersen anlat yine içinde kalıp dert olmasın.. yerimseniben
sağol canım benim,walla kaynanamla görümcemin vukuatlarından hangi birini anlatsam bilemiyorum ki...şakkıdı amaaaaaaaaaan boşver yaw.görümcen ve eltin yok mu çok şanslısın delikafadulden bu arada nasıl gidiyor fındık yağı mevzusu?bana özelden ayrıntısını yazar mısın,ablam tarifini istedide delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

ben demesem kimse sesini çıkarmıyacak öyle pörsümüş pörsümüş hayata devam edicek.. ablam bahanesini geçtim ben bi çırpıda.. anladım ben yazarım sana özelden.. buraya da yazdım ama henüz gelemedin sanursam delikafadulden delikafadulden yazcam sana mutlaka..

ben demesem kimse sesini çıkarmıyacak öyle pörsümüş pörsümüş hayata devam edicek.. ablam bahanesini geçtim ben bi çırpıda.. anladım ben yazarım sana özelden.. buraya da yazdım ama henüz gelemedin sanursam delikafadulden delikafadulden yazcam sana mutlaka..
ne desem inanmayacaksın,onun için öyle kabul edelim,sağol canımcım.sayende gergin ve sıkı bir hayat yaşayacağız sırnaşık şeylaelaelaelaelae

şimdilik esen kalın mutfağa koşmaktan yoruldum azıcık :bbo: görüşmek üzere hepinizi öptümmmmm... Şeniz

semihacım canım benim sen nasılsın? a.s.

sağolasın tatlım :asigim:
şükür iyiyim
sadece gerginim bene adet her zamanki gibi gene gecikti ve her zamanki gibi test negatif:sm_confused:

sen iyisindir umarımŞeniz
not : bi taraftan yemek yapmaya çalışıyorum geciktim :jeyyar:

sağolasın tatlım :asigim:
şükür iyiyim
sadece gerginim bene adet her zamanki gibi gene gecikti ve her zamanki gibi test negatif:sm_confused:

sen iyisindir umarımŞeniz
not : bi taraftan yemek yapmaya çalışıyorum geciktim :jeyyar:

canım benim yaw,gözünü korkut belki gelmek zorunda kalır :oklava:

yeterki tutunsunlar valla tek derdim nasil bakacam demek olsun ;)))
bakan bulurum annem var kiz kardeslerim var, amcamin esi var gorumcem var, yani yeterki olsun bana bile kalmaz;)))

eee listeler nerde bulamadim:((
nevronundami transferi dun oldu??
benim test tarihim 24 mart, dun 10 mart annemin dogum gunuydu, 24marta kizkardesimin dogum gunu ;)))
ama bu sefer gebelik testi aldim, 11 veya 12.gun evde yapacam, hep nesrin yuzunden gecen sefer aklima koydu, ben olsam yapardim duramazdim dedi, bende yapacam simdi ;))))
bitanem inşalalh bebişlerin sana tutunur:Saruboceq::Saruboceq:
allah yardımcın olsun caım...
ama sakın testi çok erken yapıp hemen morelini bozma...
erken kesin belli olmaz biliyorsun...
canım liste ardığın zaman nevronun profilinden en son gönderdiği mesajlara bakabilirsin...
ben hep ordan buluyorum:jeyyar:

Back
X