• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canlar hepiniz sağolun..dualarınızla yüreğinizle yanımdaydınız ama daha bana kısmet değil demek kii...biraz daha beklemem gerekyor sanırım..
Allaha hep hayırlıysa olsun diye dua ettim,çok büyük dualar ettim..
bu durumda sonucum negatifse güzel Rabbimin vardır bir bildiği..
üzülmemeye çalışıyorum..
hatta bugün ilk iş evi baştan aşşağı bi güzel temizleyecemkaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4.

Canım üzüldük valla. Üzülmedik desek yalan olur. Üzülmemek de elde olmaz bu duruma. Sana üzülme desek de boş. Kendini çok yıpratma denebilir ancak. Ki sen güçlü bir insan olduğun için yıpratmayacağına inanıyorum. Hayırlısı diyebilmek büyük bir erdem gerçekten. Ki sen olsun diye dua etmektense hayırlıysa olsun diye dua etmişsin. En doğrusunu yapmışsın. Rabbim de elbet hayırlı kılacak ve gönderecektir yavrunu. Seni seviyoruz. :asigim: a.s.

canım bugün transferin 10.günü..
değerim 1.23..
hastaneyle konuştum biraz önce..
2 veya 4 gün sonra tekrar etmeye gerek yok dediler..hani 5e yakın olsaymış
tekrar ettirirlermiş ama 1.23 çok düşükmüş zaten..
onun için iğneleri falan bıraktım bugün..
folikasite devametcem sadece..
ama güzelim ben demiştim yaa..ümidim yok diye..
gerçekten de yoktuu..
eşim benden daha ümitliydi hattaa..
ama o dediğiniz hamilelik belirtlileri yoktu bende mesela.

Canım benim 10 . gün 34 tü ve dr biri kimyasal gebelik demişti...bence iğneleri bırakma 14. gün tekrarla testi..Eğer ben de dr un sözünü dinleyip ilaçları bıraksaydım...diğer dr um da adet olabilir ama iğnelerin dozunu arttırın demişti..ben 10. gün 0 larda olup 12. gün beta hcg si birden 60 olan da duydum başka bir siteden...

nevocum hoşgeldin canım..
nasılsın yerimseniben

Hoşbuldum tatlım. Çok şükür çok iyiyiz. Sen nasılsın güzelim? Şeniz

nevro canım hoşgeldin yeni evinde cocukların ve eşinle beraber huzur mutluluk ve sağlıklı bir hayat geçirirsin inşallah canım seni özlüyoruz ama olsun en azından iyi olduğunu biliyoruz canımm

Canısı hoşbuldum. Amin inşallah tatlım. Ben de sizleri çok özlüyorum. :asigim: :asigim: :asigim: Sen nasılsın bitanem? a.s.

canlar hepiniz sağolun..dualarınızla yüreğinizle yanımdaydınız ama daha bana kısmet değil demek kii...biraz daha beklemem gerekyor sanırım..
Allaha hep hayırlıysa olsun diye dua ettim,çok büyük dualar ettim..
bu durumda sonucum negatifse güzel Rabbimin vardır bir bildiği..
üzülmemeye çalışıyorum..
hatta bugün ilk iş evi baştan aşşağı bi güzel temizleyecemkaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4..

canimm var bundada bir hayir demekki mafoldumben
zamani gelmeyince yaprak yerinden oynamiyor inanki..
o yüzden hayirlisini dileyelim..zamani gelince mükemmel bir anne olacaksin insallah :teselli:

canım ümitlendirmek istemem seni ama ..bence iş yapmak için biraz bekle benceee..en azından tes gününe kadar..

12.gün beta hcg değerim sadece 28 çıkmıştı ..yani 10.bakıldaysı muhtemelen ya çıkmıycaktı yada çok düşük olacaktııı ..

İşte ben de bu ihtimal yüzünden bu gün değil 2 gün sonra düşünüyorum kan testini....

osetya cığım hakkında hayırlısı olsun bu sefer olmadı inşş dondurulmuşlarla başarıcaksın hayırlısıyla ttatlımm:Saruboceq:

osetyacım seninde dediğin gibi hakkında hayırlısı olsun canım :teselli: inşallah dondulmuşların sana tutunur ve bırakmaz :Saruboceq: güzel bir bayram hediyesi alırsın :Saruboceq: :1hug:

canım bugün transferin 10.günü..
değerim 1.23..
hastaneyle konuştum biraz önce..
2 veya 4 gün sonra tekrar etmeye gerek yok dediler..hani 5e yakın olsaymış
tekrar ettirirlermiş ama 1.23 çok düşükmüş zaten..
onun için iğneleri falan bıraktım bugün..
folikasite devametcem sadece..
ama güzelim ben demiştim yaa..ümidim yok diye..
gerçekten de yoktuu..
eşim benden daha ümitliydi hattaa..
ama o dediğiniz hamilelik belirtlileri yoktu bende mesela.

Osetyacım keten helvam benim bildiğin 12. gun test yapılır senin neden 10. gun yaptınki mesela benim doktorum 12. gunden once yapılan testlerin dogruluğundan emin olamayız o yuzden 12. gun yap demişti. Sen bence 2 gun erken yapmışsın 12. gun testi tekrarla derim belki gec yerleşme olmuştur bu işler hiç belli olmaz bakarsın değerin yukselmiştir. Sonuçta değerin düşüksede en azından dondurulmuşların var bu cok buyuk bir şans. Bakarsın bebişin agustosta gelir kim bilir herseyin hayırlısı olsun allah sağlık versin hersey yoluna girer..:teselli:

Canısı hoşbuldum. Amin inşallah tatlım. Ben de sizleri çok özlüyorum. :asigim: :asigim: :asigim: Sen nasılsın bitanem? a.s.

canım bende iyiyim allaha şükürler olsun kilo vermekle uğraş içindeyim başarılıda gidiyorum :hooray: canım allahım inşallah kilolarımı vermemi nasip eder ve arkasından da hayırlı sağlıklı bebiş verir canımm :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

selam hanımlar.
uzun zaman oldu topıge ugrayamadım.doguma gıtmeden once yazayım ıstedım.
bundan yaklasık 9 ay once erkek ınfırtılıtesınde kecıboynuzu,sperm analızı vs.konusuyordum.
ALLAH ıma sukurler olsun kı suan hamıleyım ve yarın doguma gıdıyorum.
ALLAH ım bu duyguyu hepınıze yasatır ınsallah.
suan cok karmakarısık bır ruh halındeyım.
dualarım sızınle sızlerde yarın benden dualarınızı eksık etmeyın.

selam hanımlar.
bundan yaklasık 9 ay once erkek ınfırtılıtesınde kecıboynuzu,sperm analızı vs.konusuyordum.

:dance::dance:Canım benimmmm güzel hamişimizz hoşgeldinnnopuyorumnanaktan
Bugun eşime senden bahsediyordumm rosem yarım doğum yapıcak :dance:
Elgo ile bana sıra gelicek dedim:dance:
Canım allaha emanet ol.Rabbim kolaylıklar versin sana dualarımm seninleee.Allaha emanett olll:Saruboceq:
Rabbim Sağlıcaklaaa kucağına almayı nasip etsin
Rida mertimizz hoşgeldinnnnnnnnnnopuyorumnanaktan:nazar::ecrin_bebek:paşamızzz yarın doğuyorrr:sm_cool::sm_cool::nazar:
:Saruboceq:

selam hanımlar.

Canım bende şimdi ziyaretçi mesajına yazıyodum
demek doğuma gidiyosun ne güzel
hamiş haberini alıpta bize ilettiğin günü okadar iyi hatırlıyorumki
ne kadar çabuk geçti zaman 9 ay geçmiş üzerinden
Allah hayırlı doğum nasip etsin sana canım
sen bebişini yarın kucağına alıcaksın
bense hala yerimde sayıyorum kader işte
dualarım seninle canım sende dularında bizi unutma
öpüyorum canım yarın herşey çok güzel olur inşallahŞeniz

Arkadaşlar Merhaba;

Ay sonu olması nedeniyle çok yoğunum fırsat bulup sizelere katılamadım. nefes alıyım dedim gazete haberlerine bakarken bizleri yakından ilgilendiren bir haberle karşılaştım ve sizlerle paylaşmak istedim.

Sperme ilişki dopingi - Hürriyet bu linke mutlaka tıklayın

selam hanımlar.

Sağlıkla gelsin oğluşunopuyorumnanaktan:Saruboceq::nazar:

Arkadaşlar Merhaba;

Ay sonu olması nedeniyle çok yoğunum fırsat bulup sizelere katılamadım. nefes alıyım dedim gazete haberlerine bakarken bizleri yakından ilgilendiren bir haberle karşılaştım ve sizlerle paylaşmak istedim.

Sperme ilişki dopingi - Hürriyet bu linke mutlaka tıklayın

inceledim canım sagolasın
eee erkek inf. olan arkadaslar sık ilişki zararlı diyorlardı
acaba bu sadece morfoloji sorunu olanlar için mi gecerli?

inceledim canım sagolasın
eee erkek inf. olan arkadaslar sık ilişki zararlı diyorlardı
acaba bu sadece morfoloji sorunu olanlar için mi gecerli?

Evet bende inceledim benimde kafam karıştı
iki günde bir ilişki olmalı deniyordu sperm kendini toplasın die
burdada tam tersi sürekli bişeyler değişiyo zaten

yinede sağol canım linki gösterdiğin için:1hug:

selam hanımlar.

canım benimm hayırlı doğumlarr allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah...

Back
X