• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
varikosel ameliyat dahi olunsa tekrarlayabiliyor canım..
o yüzden olma ihtimali vardır..
bunun için üroloji uzmanına muayene olması lazım eşiniz..
elle muayenede olmadı renkli dopler usg le belli oluyor olup olmadığı..
eğer belirgin birşey olur mu dersen testislerden biri diğerine göre düşük oluyor..
doktora gitmeye ikna etmelisin..

tesekkurler arkadaslar benı bılgılendırdıgınız ıcn ama malesef kı esım doktora gıtmeyı hıc dusunmuyor zaten o hıc cocuk dusunmuyordu kı hep ben ıstedım hep kendım gıttım doktorlara sonradan ogrendıkkı sperm hareketsızlıgı varmıs macunlar kecı boynuzu pekmezı verdım bılemıyomkı sayıda yukselme varmı sorun ne onuda bılmıyoz beklıcem galıba ıcım ıcımı yesede kendımı tesellı edıp durucam ne kadar zor seymıs bu beklemek :gitme:ılk cocugumda hıcbır duyguyu tadamamıstım hep ıkıncı cocukta yapamadıgım seylerı planlamıstım ama bıraz zor galıba yada hıc gıbı gorunuyor ben yıne huzunlendım hıc boyle olmamıstım sagolun bılgıler ıcın:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Nurumm gelmişşalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Hadiii çekelimmm halayımızıııı:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

aman sabinam ne kaybedersinki sen genede boş geçirme boşver belli olmaz:))

buda benden olsun kızlar:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

arkadaşlar başka sayfa açıldı die görüyorum ki bazı arkadaşlar çok kıskanmışlar benim hamileliğime falan inanmıyolarmış. çokta umurumda ispatlamak zorunda değilim ben onlar gibi hamileliğimi pc başında geçirmiyorum neyse kendimle ilgili bişey yazmak istemiyorum. umarım birgün hepiniz hamile kalırsınız. ama bazı haddini bilmezler işte yazmışlar ve sayfayı kapatmışlar kimseye bişey demiyorum zaten bir dahada gitmiycem buraya. onun için ragat rahat yazayım. bayaada kıskanılmışım yani. neyse hepinize iyi akşamlar. opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Hahahahaytttttttttttttttt Mesajın saçmalığına bakın..
:roflol: :roflol: :roflol:

Bu arada hamileliğin 6.haftasında beta hcg si 37 olan birini ilk defa görüyorum...

İnsan yalandan hamile olup gerçek değerleri bilmezse atar,atınca da tutmaz tabi....:roflol:

Hani hamilelik hakkında hiç bir şey bilmesek inancaz...

Belkide buradaki hamile ve hamile adaylarını kıskanıyorsundur.kimbilir.....-tatlicadiarzu-

Güle güle...:teytey: :teytey: :teytey:

Hahahahaytttttttttttttttt Mesajın saçmalığına bakın..
:roflol: :roflol: :roflol:

Bu arada hamileliğin 6.haftasında beta hcg si 37 olan birini ilk defa görüyorum...

İnsan yalandan hamile olup gerçek değerleri bilmezse atar,atınca da tutmaz tabi....:roflol:

Hani hamilelik hakkında hiç bir şey bilmesek inancaz...

Belkide buradaki hamile ve hamile adaylarını kıskanıyorsundur.kimbilir.....-tatlicadiarzu-

Güle güle...:teytey: :teytey: :teytey:

:roflol: :roflol: :roflol::teytey::teytey:naş naş:teytey:

Arkadaşlar lütfen yeter artık. Öyle ya da böyle bu konuyu uzatmayın. İma dahi olmasın. Konu ile ilgili şekil , alaycı tavır vs. de. Cevap vermek zorunda değilsiniz. Verseniz de anlamak istemeyen zaten anlamayacak. Rahatlamak için yazıyorsanız da topiğe zarar veriyorsunuz. Sırf bu konuyla ilgili 10 mesajdan fazla olmuş bile. Devamı halinde topiği kendi ellerimle kapatmak zorunda kalacağım. Rica ediyorum. sengözlerimebaksanab

ceylinim süpersin canım..
beste harikaaaa :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

hayırlısı olsun canım..
inş çatlasında işe yarasınlar bu kez..

sağlık olsun canımm..
Allah hakkımızda hayırlı olanı veriyordur muhakkak..
zamanı çabuk gelsin inş..

nevocum hoşgeldin canım..
nasılsın yerimseniben

Vardır bunda da bir hayır canım... Rabbim ne eylerse güzel eyler... ne gelirse Rabbimizden dir isyan etmeyiz... İnşallah rabbim ummadığın en kısa zaman da bebişini gönderir:Saruboceq::Saruboceq:

canım ümitlendirmek istemem seni ama ..bence iş yapmak için biraz bekle benceee..en azından tes gününe kadar..

12.gün beta hcg değerim sadece 28 çıkmıştı ..yani 10.bakıldaysı muhtemelen ya çıkmıycaktı yada çok düşük olacaktııı ..

evet osetyacım rabbimin vardır bir bildiği hayırlı değildi demekki senin için ayrıca böyle yürekli olup tevekkülde olman da çok güzel :1rolleyes: rabbimden gelen herşeye razıyız o ol desin yeterki neler olmazki :Saruboceq:

senağlamasenağlama

hayırlısını versin Rabbim

:1no2: :1no2: :1no2: mafoldumben

Canım üzüldük valla. Üzülmedik desek yalan olur. Üzülmemek de elde olmaz bu duruma. Sana üzülme desek de boş. Kendini çok yıpratma denebilir ancak. Ki sen güçlü bir insan olduğun için yıpratmayacağına inanıyorum. Hayırlısı diyebilmek büyük bir erdem gerçekten. Ki sen olsun diye dua etmektense hayırlıysa olsun diye dua etmişsin. En doğrusunu yapmışsın. Rabbim de elbet hayırlı kılacak ve gönderecektir yavrunu. Seni seviyoruz. :asigim: a.s.

Canım benim 10 . gün 34 tü ve dr biri kimyasal gebelik demişti...bence iğneleri bırakma 14. gün tekrarla testi..Eğer ben de dr un sözünü dinleyip ilaçları bıraksaydım...diğer dr um da adet olabilir ama iğnelerin dozunu arttırın demişti..ben 10. gün 0 larda olup 12. gün beta hcg si birden 60 olan da duydum başka bir siteden...

canimm var bundada bir hayir demekki mafoldumben
zamani gelmeyince yaprak yerinden oynamiyor inanki..
o yüzden hayirlisini dileyelim..zamani gelince mükemmel bir anne olacaksin insallah :teselli:

osetya cığım hakkında hayırlısı olsun bu sefer olmadı inşş dondurulmuşlarla başarıcaksın hayırlısıyla ttatlımm:Saruboceq:

osetyacım seninde dediğin gibi hakkında hayırlısı olsun canım :teselli: inşallah dondulmuşların sana tutunur ve bırakmaz :Saruboceq: güzel bir bayram hediyesi alırsın :Saruboceq: :1hug:

canim hayirlisi boyleymis demek ki
bu ay olmadi ama insallah mujdeni en kisa zamanda verirsin bizlere
yeter ki saglik olsun ugrasiriz bu yolda gucumuz yettigince:teselli:

Osetyacım keten helvam benim bildiğin 12. gun test yapılır senin neden 10. gun yaptınki mesela benim doktorum 12. gunden once yapılan testlerin dogruluğundan emin olamayız o yuzden 12. gun yap demişti. Sen bence 2 gun erken yapmışsın 12. gun testi tekrarla derim belki gec yerleşme olmuştur bu işler hiç belli olmaz bakarsın değerin yukselmiştir. Sonuçta değerin düşüksede en azından dondurulmuşların var bu cok buyuk bir şans. Bakarsın bebişin agustosta gelir kim bilir herseyin hayırlısı olsun allah sağlık versin hersey yoluna girer..:teselli:

hakkına hayırlısı canımmm...vardır rabbimin bi bildiği herşey nasip kısmett....en kısa zaman da meleklerine kauşmak dileğiyle...:emir_bebek::ecrin_bebek:

osetyacıım üzülme bence 2 gün daha bekle hemen işe girişme allah hakkında hayırlısını versin bak bende 3 gün gecikti ama bugun gördüm kırmızı .

bende karar veremedim memlekete (:lepi:ayrıca kayseriliyim )gitme konusunda bu ayda deneyip diğer adetime mi gideyim yoksa hiç hesap kitap yapmadan mı zaten olmassa doğal yoldan başlıcaz tedaviye kasım ayında

kiz aymes bi daha rdv vermeyiz ona gore bagirmak cigirmak yok
once ben sonra bal muayne edicekkk

canim ya senide yarin alalim yazdim deftere bekleriz seni bizzat kendi icatlarimla muayne edicemmm

canim benim ne denirki iki kere husrana ugramis birisi olarak
buda gecer hic uzulmeeeee
diyebilirim

bende daha dun gibi hamile haberini verdigini hatirliyorum
harbiden ya allahim nasip ettikten sonra gunler cok cabuk geciyor
kazasiz kurtulursun insallahhhhhhhhh allaha emanet olun

osetyam üzelme desekte boş canım ama hayırlısı böyleymiş demek ki
her işte bir hayır vardır tatlım
daha vakti zamanı gelmemiş
inşallah meleğin bidaki ay kendiliğinden gelir ve sana süpriz yapar canım
rosem hayırlı doğumlar canım..dualarımız seninle

osteya çok üzüldüm canım.....

En kısa zamanda anne olmanı diliyorum.....

yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz diyoruma.s.
inşallah tez zaman da hamile kalırsınız....

canım ya çok üzüldüm....
inşallah kısa zaman da pozitifide görürüsün....

çok geçmiş olsun canım...
inşallah kalktığında herşey yolunda olur....
allah yardımcınız olasun....

Canım Allahım rahat,kolay bir doğum nasip etsin. Sağlıkla kucağına al yavrunu. Allahım herkese bu güzel duyguyu yaşatsın inşallah.

Canım çok üzüldüm yaa. Allahım inşallah dondurulmuşlarla güldürür yüzünü. :Saruboceq:
kızlar hepinize tekrar teşekkür ediyorum..insanın böyle arkadaşlarının olması çok güzel..opuyorumnanaktan
ve yazdıklarınızı okuduktan sonra yarın evi temizlememeye
ve 12.gün yeniden test yaptırmaya karar verdim..yerimseniben
bişey çıkacağını zannetmiyorum ama madem siz öyle diyorsunuz..
takrardan bir daha baktırayim bari..
hepinizi öpüyorum şekerler..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktana.s.a.s.a.s.

kızlar hepinize tekrar teşekkür ediyorum..insanın böyle arkadaşlarının olması çok güzel..opuyorumnanaktan
ve yazdıklarınızı okuduktan sonra yarın evi temizlememeye
ve 12.gün yeniden test yaptırmaya karar verdim..yerimseniben
bişey çıkacağını zannetmiyorum ama madem siz öyle diyorsunuz..
takrardan bir daha baktırayim bari..
hepinizi öpüyorum şekerler..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktana.s.a.s.a.s.

En güzeli canım. a.s. Sonuçta riske atılacak konu değil. Beklemekte ve testi yenilemekte fayda var. Şeniz Nasıl olsa negatif olarak sonucunu aldın. Tersi olursa zaten bayramın olacak. opuyorumnanaktan

Oooooo dünürüm gelmişşşş. :1hug: :asigim: a.s. Canımmmm nasılsınnn? Gelinim nasıl? Şeniz Bak bizim oğlan da soruyor. Selam söylüyor. kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan Anneciğimin ellerinden öperim diyor. :asigim:

Oooooo dünürüm gelmişşşş. :1hug: :asigim: a.s. Canımmmm nasılsınnn? Gelinim nasıl? Şeniz Bak bizim oğlan da soruyor. Selam söylüyor. kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan Anneciğimin ellerinden öperim diyor. :asigim:

nevrom canım nasılsın.oğluşumuz nasıl iyidir işallah.

Gece girmeyi özlemişim. Eşime diyorum ki "Daha yatmayalım , eccük daha oturayım" kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 İstemeyerek de olsa okey verdi. kaydirigubbakcemile lülülülülülü

nevom hoşgeldin bu saatte geldiğine göre gündüz gene gıcık etti dimi seni net açılmadı neyse inşallah bir an önce düzelir canım
hadi kızlar hepinize iyi geceler............hoşçakalın...........

kızlar size bişey sormak istiyorum..
benim olmadı ya şimdi,belki bu ay doğal yoldan olur mu(ovulasyon testi ve preseed) diye denemeyi düşünüyoruz..
soru1..histeroskopiden sonra rahim yapışıklığı olurmu??bunun için yeniden rahim filmi mi çektirmek lazım??
soru 2..şu aldığınız ovulasyon testlerinden memnunmusunuz?hangisi daha doğru gösteriyor?tükürükmü?idrar mı?
3..bu ovulasyon testleri yumurtlama gününü gösteriyor değilmi?yani çatlama gününü göstermiyor..çatlama zamanını nasıl anlıyorsunuz??
:uhm::uhm::uhm:a.s.a.s.a.s.

Back
X