• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar idrarımda yanma var diye dün ve bugun idrar tahlili verdim sonucunu aldım biraz kan görünüyor. . ailem de var böbrek rahatsızlığı:gitme:
hemoglabin ++ çıkmış
epitel 13
eritrosit 23
Lökosit 65 çıkmış

doktoruma gösterdiim böbrek usg istedi. . ailem de var böbrek rahatsızlığı:gitme:sabah onu çektiricem. bi kurtulamadım şu idrar yolu enfeksiyonundan. o kadar da hassas davrandığım halde. demekki davranmasam yanmışımmafoldumben

Çok geçmiş olsun güzelim,Allah şifanı versin,eşimde aynı dertten muzdarip,onun da böbreklerinden şüphelendiler usg çekildi çok şükür temiz sadece iltihap varmış,umarım sendede birşey çıkmaz.Allah bir an önce çocuklarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.a.s.

fadikcim istersen aşağıdaki linki bir incele,adet düzensizliği için hayıt tohumunun iyi geldiğini duymuştum,inşallah senin içinde işe yarar opuyorumnanaktan

http://www.kadinlarkulubu.com/jinek...n-adeti-duzene-girenlerin-paylasim-alani.html
çok sağol canım Şenizşimdi biraz karıştırdım:kahve:
ama adetlerin düzelmesi için en az 3 ay-6 ay içmek lazımmış....
bana şuan adet olmmam için içeceğim birşey lazım....

Fadikommm canımm yaa ya klomenle yada aşılama ile tedaviyee başlasanaa...

Hem yumurtlaman olucak şansın artıcakk...
Doğal yoldan denemektense tedaviyee başlasan
canım ya zaten bende aşılamadan önce klomenle yumurta takibine başlayayım diyorum...
ama dr açık açık yüzüme bu değerlerle seninle uğraşmaya gerek yok dedi:olmaz:

fadikcim doktorların her dediğide çıkmıyo biliyosun üzme kendini benim çok bi bilgim yok ama google den arat problemini varmıymış bitkisel çözümü bide ibrahim saraçoğlu nun sitesine bak canım vanrdır bi çözümü mutlaka derdi veren allah dermanınıda verir inşallah........
sağol canım Şenizinşallah:Saruboceq:

Çok geçmiş olsun canım,Allah şifanı versin inşallah,arkadaşların dediği gibi şifalı otları bir araştır,ben bir ara yumurtalarım büyüsün diye bal,tarçın,çörekotu karışımı yiyordum,canım nevroskycim önermişti ama dr. gitmediğim için faydası oldumu olmadımı bilmiyorum.Şimdide eşimin meni yollarında iltihap çıktı bir süre tedavi olacak bu engeller hiç bir zaman bitmeyecek ama Allahım ol dediği an olacak,İnşallah kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruza.s.
canım benim hiç yumurtam yokki....
zaten olsa geçte olsa adet olunuyor...
kistimde yok....
ama bu karışım adet olduktan sonra içilebilir....
bilgilerin için sağol canımŞeniz

hayıt tohumunun hapı varmış sanırım birde soğan suyu kaynatıp içiliyo onu dene aslan pençesi var yine oda kaynatılıp içiliyo ve kaynatıp içen bir iki arkadaşın adeti normal zamanda gelmiş bu arada bak ablamda olamıyoo 45 gün geçti 5 gün boyunca soğan suyu içti ve adet oldu bunlar zararsız dır bence ama yinede bi araştır

canım bilgilerin için çok sağolŞeniz
ama benim tereddütüm yumurta yokkende bu bitkiler acaba işe yarramı....
soğan suyunu en az 15 gün içmek lazım...
birkeresinde bir hafta içmiştim ama yine adet olmamıştım....
kesin olacağını bilsem yine içerim ama olmasada 15 günü boş geçirmek istemiyorum....
zaten tam 2 ayım boş boş geçti:çok üzgünüm:

hayırlı günler canlara.s.

ben bugün dr a gittim....
düzenli olan adetim yaklaşık son 6 aydır çok düzensiz....
ilaçsız adet hiç olamıyorum....
geçen aylarda 2 kere farlutal kullanarak adet oldum....
hormon testlerimde normal çıkmıştı....
dr tedavi amaçlı 3 ay cyclo-progynova diye bir ilaç vermişti...
düzenli olarak kullandım...
bu ay hiç bir ilaç kullanmadım ve 2 ay oldu adet olmayalı....
dr a gitmesem acaba geçte olsa adet olurmuyum diye bu kadar bekledim...
ama olmadım...
dr rahimde bir problem olmadığını yumurtalıkların normal olduğunu söyledi...
adet olmadığıma göre yumurtlame olmamış dedi....
adet olmam için 10 gün boyunca 3 tane primolut-N isimli ilacı kullanmamı söyledi...
çocuk istediğimi söyledim...
yumurta takibi yapmaya karar verdi...adetin 3. günü gel klomene başlayalım dedi....
ama sperm testlerini gösterince.biraz vazgeçti...
10 milyon çok düşük dedi hatta sen bu değerlerle daha önce nasıl hamile kalmışsınCADIARZU(16 milyonla kalmıştım birde bizim topikdeki mucizeleri bilse)
birde testleri pek güvenilir bulmadı...bu yüzden bir tüp bebbek merkezinde yeni bir test vermemizi istedi...
ve son olarak eğer testiniz yine düşük çıkarsa seninle uğraşmaya hiç gerek yok dedi......

anladığım kadarıyla bu değerlerde hiç bir dr yumurta takibi yapmaz...
yumurtlamam da olmuyorki doğal yoladan çalışayım:çok üzgünüm:
aşılamaya geçmeden biraz doğal yoldan denemek istiyorum....
çünkü eşimin değerleri ml de 10 milyon ama toplamda 50 milyon bence çok düşük değil...
ne yapacağımı şaşırdım...
için dışım hormon ilacı oldu:çok üzgünüm:
kızlar ben size birşey sormak istiyorum....
adet olmak için ilaç değilde bitkisel birşeyler alsam acaba işe yararmı...
çünkü adet olmak için yumurta olması lazım bende yokki....
geçenlerde başka bir topikte zencefil duydum kaynatıp hergün içiyormuşsun içen kişi her içtiği zaman 5 gün içinde adet olduğunu yazıyor....
sizce bitkisel birşeyler denesemmi....
yoksa vakit kaybetmeden ilacamı başlasam....
birde adet olmak için bitkisel birşeyler biliyorsanız yazarmısınız...
adet düzensizliği olanların topiğine bir göz attım ama hiç aktif değil pek birşey öğrenemedim...

canımsın
aa demek adet olamadın
biliyosun ne sinir bişey olduğunu iyi bilirim
ee sen benim içtiğim karışımı içsene yaa hani bademin tarifi
ben ilaçla adet olduktan sonra hemen başladım
o dr halt etmiş gelsinde değerlerimize bi baksın bizim
hatta benim karışımım hala duruyo
başta balla karıştırıp içicem diye blendırdan geçirdiğimiz için un ufak balla içemedim
çay olarak içtim hergün sabah 1 fincan
sen bana adresini at özelden sana kargoyla gönderiyim meleğim
feda olsun sana bol bol bebek getirsin sanada:Saruboceq:

kistimde yok....

kesin olacağını bilsem yine içerim ama olmasada 15 günü boş geçirmek istemiyorum....

bak ablam 6 ay olmazdı yumurtlaması olmasdı farlutal kullanırdı ben bilirim onun ne cektiğini doktorları senin çocuğun olmaz derlerdi bak 1 i düşük 2 hayatta 1tanede ( ne yazıkki aldırdı) tam 4 tane oldu
moralini bozma sakın allah ol dedimi akan sular durur bu bebek işi bir mucize biliyosun bak sadece inan tamam mıyerimseniben

Kızlar idrarımda yanma var diye dün ve bugun idrar tahlili verdim sonucunu aldım biraz kan görünüyor. . ailem de var böbrek rahatsızlığı:gitme:
hemoglabin ++ çıkmış
epitel 13
eritrosit 23
Lökosit 65 çıkmış

doktoruma gösterdiim böbrek usg istedi. . ailem de var böbrek rahatsızlığı:gitme:sabah onu çektiricem. bi kurtulamadım şu idrar yolu enfeksiyonundan. o kadar da hassas davrandığım halde. demekki davranmasam yanmışımmafoldumben

canım çok geçmiş olsun.benimde başımda olan büyük bela bu..bol bol su iç çok fayda ediyor.bende başlar başlamaz bol su içiyorum geçiyor hemen.bide kayganlık olmadan ilişkiye girincede oluyor onada dikkat et.:utangac:

kistimde yok....

canım yumurtanın olup olmamasıyla adetin alakası yok.şimdi her adet olan kadındada yumurta olduğu anlamına gelmiyor..adet olduktan sonra yumurtan gelişebilir.ha bide sendedemi pko vardı?

femalexx canım ya seni gökte ararken yerde buldum.nasılsın.şimdi bende sağ ve solda olmak üzere 3,5mm ve 5mmlik nodül var.15 gün sonra sintigrafi çekilecek.doktor şimdilik ameliyata gerek yok ama sintigrafiye göre değişebilirr dedi.sintigrafide hangi sonuca göre ameliyat olabilir.soğuk ve sıcak nodül diye nodül varmış hangisinde ameliyat gerekir..lütfen cevaplarmısın çok endişeliyim ve korkuyorum.kötü bişey çıkar diyemafoldumben

nesrincim geçmiş olsun canım,sen yine de kendine çok dikkat et :1hug:

arkadaşlar yarın sabah doktor randevum var,geçen hafta keseyi görmüştük çok şükür,içinde de nokta kadardı ufaklığım her şey güzel görünüyordu ancak rahimde bir yerde kanama başladığı için doktorum 1 hafta yatak istharati vermişti,elimden geldiğince uyguladım bunu ve verdiği progestan ilacını da içtim,çok şükür kanamam falan hiç olmadı olursa hemen gel demişti,ne olur benim ve miniğim için dua edin,her şey yolunda olsun,çok heyecanlıyım,yarın sabahı düşünüp duruyorum,hamile kalmakla bitmiyor hiç birşey asıl o zaman başlıyor ,kese göründü mü,kalp atışlarını duyar mıyım,testleri nasıl çıkar diye insan kendini yiyip bitiriyor,o yüzden her zaman sağlıklı,hayırlı hamilelikler diliyorum hepimiz için,dualarınızı eksik etmeyin olur mu,ben her zaman hepimiz için dua ediyorum,Allah kabul eder inşallah :Saruboceq:

canım Allah yardımcın olsun..hepimizin yardımcısı olsun..inşallah bişey çıkmaz..zaten öyle olsaydı kanaman olurdu dimi??onunn için rahatol..meleğin hep seninleolacak inşallah..dualarımız seninle..:Saruboceq::1hug:

hayırlı günler canlara.s.

ben bugün dr a gittim....
düzenli olan adetim yaklaşık son 6 aydır çok düzensiz....
ilaçsız adet hiç olamıyorum....
geçen aylarda 2 kere farlutal kullanarak adet oldum....
hormon testlerimde normal çıkmıştı....
dr tedavi amaçlı 3 ay cyclo-progynova diye bir ilaç vermişti...
düzenli olarak kullandım...
bu ay hiç bir ilaç kullanmadım ve 2 ay oldu adet olmayalı....
dr a gitmesem acaba geçte olsa adet olurmuyum diye bu kadar bekledim...
ama olmadım...
dr rahimde bir problem olmadığını yumurtalıkların normal olduğunu söyledi...
adet olmadığıma göre yumurtlame olmamış dedi....
adet olmam için 10 gün boyunca 3 tane primolut-N isimli ilacı kullanmamı söyledi...
çocuk istediğimi söyledim...
yumurta takibi yapmaya karar verdi...adetin 3. günü gel klomene başlayalım dedi....
ama sperm testlerini gösterince.biraz vazgeçti...
10 milyon çok düşük dedi hatta sen bu değerlerle daha önce nasıl hamile kalmışsınCADIARZU(16 milyonla kalmıştım birde bizim topikdeki mucizeleri bilse)
birde testleri pek güvenilir bulmadı...bu yüzden bir tüp bebbek merkezinde yeni bir test vermemizi istedi...
ve son olarak eğer testiniz yine düşük çıkarsa seninle uğraşmaya hiç gerek yok dedi......

anladığım kadarıyla bu değerlerde hiç bir dr yumurta takibi yapmaz...
yumurtlamam da olmuyorki doğal yoladan çalışayım:çok üzgünüm:
aşılamaya geçmeden biraz doğal yoldan denemek istiyorum....
çünkü eşimin değerleri ml de 10 milyon ama toplamda 50 milyon bence çok düşük değil...
ne yapacağımı şaşırdım...
için dışım hormon ilacı oldu:çok üzgünüm:
kızlar ben size birşey sormak istiyorum....
adet olmak için ilaç değilde bitkisel birşeyler alsam acaba işe yararmı...
çünkü adet olmak için yumurta olması lazım bende yokki....
geçenlerde başka bir topikte zencefil duydum kaynatıp hergün içiyormuşsun içen kişi her içtiği zaman 5 gün içinde adet olduğunu yazıyor....
sizce bitkisel birşeyler denesemmi....
yoksa vakit kaybetmeden ilacamı başlasam....
birde adet olmak için bitkisel birşeyler biliyorsanız yazarmısınız...
adet düzensizliği olanların topiğine bir göz attım ama hiç aktif değil pek birşey öğrenemedim...

Fadikcim canim ben 1. asilamamdan sonra 3 ay adet olamadim ilacla ancak adet oldum
daha sonraki ay yine ayni duzensizlik yine ilac
ben soyle yapmistim kafama gore hayit otu icmistim
bide bir topikte sut buharina oturmanin iltihaplanmaya iyi geldigini duymustum
bende deneyeyim dedim cunku o buhar rahim tabakasini yumusatir ve adet gelebilir diye dusunmustum sut,su,maydonoz katip buharina oturdum
sonra adet sokturucuyu ictim ilacin 3. gunu adet oldum
adet oldugum halde yine iki defa hayit otu ictim ve ilacida birakmadim(ama adet oldugum halde ilaci ve hayit otunu kullanmam tehlikeliydi galiba)
10 gun kanamam oldu ama ondan sonra adetim duzene girdi sadece bir kac gun oynuyordu
3 aylik gecikmede doktora gitmistim banada yumurtlama olmamis onun icin adet olmamissin dediler
bide adetinde 2. gunu corek otu bal tarcini kullan 12. gune kadar bu bende cok ise yariyor

canım yumurtanın olup olmamasıyla adetin alakası yok.şimdi her adet olan kadındada yumurta olduğu anlamına gelmiyor..adet olduktan sonra yumurtan gelişebilir.ha bide sendedemi pko vardı?

ya evet ..detle atılan yumurta değilki zaten..rahim iç dokusu atılıyor..yumurta hücresi iğne ucu kadar bişey..eğer uygun dönemde spermle birleşirse döllenme olur,birleşmezse kendi kendine kaybolur..yani adetle atılan yumurta değildir..
o dr niye öyle söylemiş anlamadım..
evet yabangülüm de demiş zaten..her adet olan kadında yumurta var demek değil..:olmaz:

canımsın
aa demek adet olamadın
biliyosun ne sinir bişey olduğunu iyi bilirim
ee sen benim içtiğim karışımı içsene yaa hani bademin tarifi
ben ilaçla adet olduktan sonra hemen başladım
o dr halt etmiş gelsinde değerlerimize bi baksın bizim
hatta benim karışımım hala duruyo
başta balla karıştırıp içicem diye blendırdan geçirdiğimiz için un ufak balla içemedim
çay olarak içtim hergün sabah 1 fincan
sen bana adresini at özelden sana kargoyla gönderiyim meleğim
feda olsun sana bol bol bebek getirsin sanada:Saruboceq:
evet canım hala olamadım....
sende bu duyguları yaşadığın için beni çok iyi anlıyorsun...
canım senin karışım hep aklımda...
ama biliyorsun önce adet olmam lazım...
hatta senin karışımı not almıştım ama şimdi bulamadım...
zahmet olmassa neleri nasıl ve ne kadar zaman içtiyini açıkca yazarsan sevinirim..
bitanem ilgin için çok sağolŞeniz
eşime bir söyleyeyim kargoyla geleceği için haberi olsun ondan gizli birşey yapamam...
çok çok sağol canım benimopuyorumnanaktanŞeniz
ben sana sonra yazarımopuyorumnanaktan

canım bende pko yoktu....
adetlerim birden bozuldu....

bak ablam 6 ay olmazdı yumurtlaması olmasdı farlutal kullanırdı ben bilirim onun ne cektiğini doktorları senin çocuğun olmaz derlerdi bak 1 i düşük 2 hayatta 1tanede ( ne yazıkki aldırdı) tam 4 tane oldu
moralini bozma sakın allah ol dedimi akan sular durur bu bebek işi bir mucize biliyosun bak sadece inan tamam mıyerimseniben

tamam canımopuyorumnanaktanŞeniz

kızlar ya net ikide bir kopuyor:olmaz:
sinir etti beni:olmaz:

kızlar bu arada biliyosunuz yarın 12.günüm,yani test günümdü..ben 10.gün kanda baktırmıştım..ve negatifti..yarın tekrarlayacaktım ya testi..
gerek kalmadı..
çünkü bugün adet oldum:lepi:
adetin 3.günü doktora gidicez ve rahim zarına bakacakmış..uygunsa buay tekrar denicez..
yoksa ağustosa kalacak bizim iş..
Allahımdan hayırlısı..
listeyi güncellerken beni de unutmayın
yeni tarihim 29 temmuz..
inşallah bu ay hepimize şans getirir de en hayırlı zamanda hamiş kalırız..:Saruboceq::dance:

osetya canım hayırlısı olsun rabbim hepimize bebişlerimizi gönderecek inşallah, Anatolia yı sormuşsun ankarada bir tüp bebek merkezi canım, prof.doktorları var, çok iyi bir hastane diye duyduğum için gitmiştim bende

kızlar tek tek alıntı yapamadım dualarınız ve iyi dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim, Allahım hepimizin dualarını kabul etsin inşallah...

kızlar bu arada biliyosunuz yarın 12.günüm,yani test günümdü..ben 10.gün kanda baktırmıştım..ve negatifti..yarın tekrarlayacaktım ya testi..
gerek kalmadı..
adetin 3.günü doktora gidicez ve rahim zarına bakacakmış..uygunsa buay tekrar denicez..
Allahımdan hayırlısı..
yeni tarihim 29 temmuz..
inşallah bu ay hepimize şans getirir de en hayırlı zamanda hamiş kalırız..:Saruboceq::dance:

hayrılısı inş canımopuyorumnanaktan

gerek kalmadı..
Allahımdan hayırlısı..
yeni tarihim 29 temmuz..

canım ya üzme kendini hayırlısı olsun.sakat veya hayırsız olmaktansa buna şükür.işalah herşey yolunda gider bebişin seninle olur en kısa zamanda..

Fadikcim canim ben 1. asilamamdan sonra 3 ay adet olamadim ilacla ancak adet oldum
daha sonraki ay yine ayni duzensizlik yine ilac
ben soyle yapmistim kafama gore hayit otu icmistim
bide bir topikte sut buharina oturmanin iltihaplanmaya iyi geldigini duymustum
bende deneyeyim dedim cunku o buhar rahim tabakasini yumusatir ve adet gelebilir diye dusunmustum sut,su,maydonoz katip buharina oturdum
sonra adet sokturucuyu ictim ilacin 3. gunu adet oldum
adet oldugum halde yine iki defa hayit otu ictim ve ilacida birakmadim(ama adet oldugum halde ilaci ve hayit otunu kullanmam tehlikeliydi galiba)
10 gun kanamam oldu ama ondan sonra adetim duzene girdi sadece bir kac gun oynuyordu
3 aylik gecikmede doktora gitmistim banada yumurtlama olmamis onun icin adet olmamissin dediler
bide adetinde 2. gunu corek otu bal tarcini kullan 12. gune kadar bu bende cok ise yariyor
anladım canım...
çok sağolŞeniz
demek sanada dr yumurtlama olmamış dediCADIARZU

ya evet ..detle atılan yumurta değilki zaten..rahim iç dokusu atılıyor..yumurta hücresi iğne ucu kadar bişey..eğer uygun dönemde spermle birleşirse döllenme olur,birleşmezse kendi kendine kaybolur..yani adetle atılan yumurta değildir..
o dr niye öyle söylemiş anlamadım..
evet yabangülüm de demiş zaten..her adet olan kadında yumurta var demek değil..:olmaz:
canım ya ben tam olarak bu konuları bilmiyorum....
benim bildiğim yumurta çtladıktan yaklaşık 14 sonra adet olunuyor....
ama yumurta olmassa nasıl olur hiç bilmem...
acaba dr sadece tahmini olarakmı söylüyor:olmaz:

gerek kalmadı..
Allahımdan hayırlısı..
yeni tarihim 29 temmuz..
hayırlısı olsun canım...bizde pozitifi görmeni çok isterdik...ama olmadı:çok üzgünüm:

Back
X