• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
yok yok bugün iyiyim canım..
merak etme sen..
insan nelere alışmıyor ki ..
düzelicektir ama yine zaman lazım sadece..

merak etme sen..

tülinim allah ümitsiz etmesin.hiç değilse sperm var eşinde tüp bebekle hamile kalabilirsin.benim görümcemde tedavi görüyordu burdan cevap alamayınca ist.gittiler doktorlar ümitsiz demişler:gitme:3 tane doktor aynı şeyi söylemiş düşün hiç değilse ümidimiz var dimi.düzelir allahın izniyle sıkma canını.:teselli:

tülinim allah ümitsiz etmesin.hiç değilse sperm var eşinde tüp bebekle hamile kalabilirsin.benim görümcemde tedavi görüyordu burdan cevap alamayınca ist.gittiler doktorlar ümitsiz demişler:gitme:3 tane doktor aynı şeyi söylemiş düşün hiç değilse ümidimiz var dimi.düzelir allahın izniyle sıkma canını.:teselli:

Alah yardımcısı olsun
ne kadar zordur o kelimeyi duymak:çok üzgünüm:

kizlar bengusu nun topiginde okudum
galiba bebisi aldirmaktan vazgecmis
insallah hayirlisi olsun
cok zor bir durumdaydi

kızlar merhaba
uzun süredir topiğe yazmıyordum. ama ilk zamanlardan beri takip ediyordum.
bizde de erkek inf. var. topikte önerilen herşeyi vee doktorun tavsiye ettiği tüm ilaçları kullanmışsakta malesef eşimde ileri hareketli hiç artmadı ve morfoloji% 1 den hiç değişmedi.yaklaşık birbuçuk yıldır en çok korktuğum için sonrasında da topiğimizde olan mucizeler belki bana da uğrar diye mikroenjeksiyon tedavisine de başlamamıştım. ama en sonunda gözümü kararttım ve başladım. bugün tedavimin 8. günü. zaman hem geçmiyor (özellikle iğneleri vuruluken ve ultrason kontrolünde)hem de çok çabuk geçiyor.
ama ben bile bu tedaviyi yaptırabiliyorsam kesinlikle herkes yaptırır.tabi inş. siz de tedaviye gerek kalmaz.
dualarınız lütfen benden de esirgemeyin. dilerim rabbim isteyen her kadına annelik duygusunu tattırır.
canım tedavin hayırlı olsun...
inşalalh sonucu pozitif olur...
allah yardımcın olsun...

merhaba kizlar...uzun zamandir giremiyorum..
aldigim bikac haberle cok cok üzüldüm...
bengüsu canim benim Rabbim hakkinda en hayirli olani versin insallah...
tülinim bitanem,konusmustuk seninle uzun uzun..
hersey güzel olacak,herseyde bir hayir var ben sadece buna inaniyorum
tedavideki arkadaslarim,insallah güzel haberler aliriz sizlerden..
bu gece Türkiye yolcusuyuz Allah izin verirse...
gelecek ayki tedavim öncesi biraz moral depolucam insallah..
hepiniz Allaha emanet olun,sizi cok seviyorumm :gitme:
demek yolculuk var canımopuyorumnanaktan
hayırlı yolculaklar sana...

inşalalh tatilin çok güzel geçer...opuyorumnanaktanŞeniz

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum kızlar. ıyi dilekleriniz için çok sağolun. Allah razı olsun, iyi ki varsınız. Öpüyorum çokk

merak etme sen..

canım yaa bizde yaptırcaz ama gitmiyo gideriz bir ara yaptırırz diyo atlatıyoo ben 3 aydır kullanıyorum keçiboynuzun değerlere bakmak istiyorum ama gitmiyoo bide burda labarotuarlar yok iyi yapan antalayaya gitmek gerekiyo detay için of nası kandırcam ben bu adamıı

kızlar ya bengu bebegını aldırmaktan vazgecmıs cok sevındım..
bende bugun otobuste bır bebek gordum allahım oyle bır guzellık yok.rabbıme yalvardım o an.ne olur allahım hazınenden banada gonder dıye...hepımıze ınsallah kızlar...

canım yaa bizde yaptırcaz ama gitmiyo gideriz bir ara yaptırırz diyo atlatıyoo ben 3 aydır kullanıyorum keçiboynuzun değerlere bakmak istiyorum ama gitmiyoo bide burda labarotuarlar yok iyi yapan antalayaya gitmek gerekiyo detay için of nası kandırcam ben bu adamıı

canım keşke gitse geçiştirmese..
ben evliliğimin başından beri gidiyorum doktora kontrol amaçlı..
eşime de demiştim ama geçiştirdi..
4 yıl geçtikten sonra öğrendik sorun olduğunu..
kısmet işte herşey..
sende eşini üstele geçiştirmesin canım.
değişiklikleri görür ona göre davranırsınız..
devlet hastanelerinde yaptırın.. yok mu orda üroloji bölümü..
hayırlısı olsun canım..

selam pinkim nasılsın..

aslında özle üroloji merkezi var ama yapıyolarmı bilmiyorum en son nisanda yaptırmıştık ağustosda gidelim diyo bakalım ben ağustosa kadar kafasına girerim inşallah ya bide eşimde şeker var sabah akşam iğne yapıyo sanırım bizimki ondan kaynaklı

aslında özle üroloji merkezi var ama yapıyolarmı bilmiyorum en son nisanda yaptırmıştık ağustosda gidelim diyo bakalım ben ağustosa kadar kafasına girerim inşallah ya bide eşimde şeker var sabah akşam iğne yapıyo sanırım bizimki ondan kaynaklı

anladım canım..
o konuda bilgim yok belki etkiliyordur..
doktora sorun bi bari..
devlet hastanelerine gitme imkanınız varsa özele hiç gitmeyin..
imkan varken fazladan masraf yapılmasını istemiyorum ben..
inş düzelmiştir canım..
bilmiyorum bu durum hepimiz için ne kadar sürecek. mafoldumben mafoldumben mafoldumben

kızlar ya bengu bebegını aldırmaktan vazgecmıs cok sevındım..
bende bugun otobuste bır bebek gordum allahım oyle bır guzellık yok.rabbıme yalvardım o an.ne olur allahım hazınenden banada gonder dıye...hepımıze ınsallah kızlar...
bende sevindim hakkında hayırlısı olsun inş:Saruboceq:
canım keşke gitse geçiştirmese..
ben evliliğimin başından beri gidiyorum doktora kontrol amaçlı..
eşime de demiştim ama geçiştirdi..
4 yıl geçtikten sonra öğrendik sorun olduğunu..
kısmet işte herşey..
sende eşini üstele geçiştirmesin canım.
değişiklikleri görür ona göre davranırsınız..
devlet hastanelerinde yaptırın.. yok mu orda üroloji bölümü..
hayırlısı olsun canım..

selam pinkim nasılsın..

iyiyim tülişm sen nasılsın tatlımmŞeniz

anladım canım..
o konuda bilgim yok belki etkiliyordur..
doktora sorun bi bari..
devlet hastanelerine gitme imkanınız varsa özele hiç gitmeyin..
imkan varken fazladan masraf yapılmasını istemiyorum ben..
inş düzelmiştir canım..
bilmiyorum bu durum hepimiz için ne kadar sürecek. mafoldumben mafoldumben mafoldumben

bende bilmiyorum bugun eşimin tarafından benimle yaşıt gelinleri çocukları almışlar gezdiriyolardı benden sonra gelen gelinde hamile herkes de hissediyorum bakışlardan ama yapacak bişii yok sözün bitti yerdeyim...mafoldumbenmafoldumben

iyiyim tülişm sen nasılsın tatlımmŞeniz

iyiyim canım nolsun..

bende bilmiyorum bugun eşimin tarafından benimle yaşıt gelinleri çocukları almışlar gezdiriyolardı benden sonra gelen gelinde hamile herkes de hissediyorum bakışlardan ama yapacak bişii yok sözün bitti yerdeyim...mafoldumbenmafoldumben

aynen canım günler yıllar geçtikçe bakıçlar bir kat daha can yakıyor..
ama elimizden gelen birşey yok malesef beklemekten başka..
ve etrafa yalan söylemekten başka.. mafoldumben mafoldumben

merak etme sen..

iyi ol canım ..ne kadar iyi olursan bebişin o kadar çabuk gelecek sana..insan ister istemez ilk etapta üzüntü yaşıyor ..ama sonra sonra gerçeğe alışıp nasıl tedavisine bakarım diye uğraşıyorsun..

ne kadar az yıpranırsan o kadar çabuk ulaşıyorsun sonuca..rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın cümlemizin..inşş bir gün gelecek bebişlerimizin huysuzluklarını anlatacağız birbirimizeee

Back
X