• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
allahım bu gece edilen butun duaları kabul et neolur allahım sende istiyoruz sen ol deyince oluyor herşey yaprak bile kımıldamazken bizim tek isteğimiz olan yavrularımıız kucağımıza almayı nasip et ya rabbim herkesin içinde benimde dularımı kabul eyle yarabbim

Günaydınlar herkese hayırlı haftalar olsun canlarım
inşallah bol hamişli süperrrrrr bi hafta geçiririzopuyorumnanaktan

Ben bugün çok fazla sizlerle olamıycam ne yazıkki
sekreterimiz bugün izinden dönüyo
bütün işlerim birikti geçen hafta onun yerine baktığımdan
bugün işlerimi toparlamam lazım
ama arada bi kaçmaya çalışıcam yine

kızlar sizlerinde kandili mübarek olsun
güzel bir hafta geçirmeniz ve bol hamiş haberleriyle dolu bir hafta olur inşallah

kıslarrr iyi haftalar .geçmiş kandiliniz mubarek olsun dualarınız kabul olsun inşallahhhhh.

yaa sizlere bişey sorucam herkes demiş yaa ramazanda tüp bbek yaptırmak istemiyorum biraz araştırdım hiç bir şeye zararı yoıkmuş yani ne muayene orucu bozuyor neden iğne çünkü iğne vucuda direnç için vurulmuyor sizler ne diyorsunuz paylaşırmısınız

2 aşılama geçti başımdan ikiside nagtif bak hiç bişey olmuyor üzülme umarım diğer aşılaman tutar canım hayırlısı olsun

canım meraba:1hug: yaa benimde bu 2. aşılama idi ama artık aşılama yaptrmam ya sadece stres yaratıyo bende bu şekildede olcağını pek sanmıyorum neyse hakkımızda hayırlısı olsun inş rabbim yüzümüzü güldürsün inşşşş
amin canım hepimizin hakkında hayırlısı olur inşallah

hirkes nirde yavvv ..sayfalar ilerlememiş hiçç....

çalışmalar sıkı da acaba
:jeyyar:uyanamadımı yoksa kimseeedelikafadulden

günaydın
ÖZLEM canım pek bilgim yok bu konuda
normalde hastalık için vurulan iğneler bozuyor ama bu farklı olabilir
akşam saatşne denk gelir belki

kıslarrr iyi haftalar .geçmiş kandiliniz mubarek olsun dualarınız kabul olsun inşallahhhhh.

yaa sizlere bişey sorucam herkes demiş yaa ramazanda tüp bbek yaptırmak istemiyorum biraz araştırdım hiç bir şeye zararı yoıkmuş yani ne muayene orucu bozuyor neden iğne çünkü iğne vucuda direnç için vurulmuyor sizler ne diyorsunuz paylaşırmısınız

amin canım hepimizin hakkında hayırlısı olur inşallah

geçen sene bende ramazan ayında yaptırdım canım .ramazanı tam yarıladık tedavi başladı..muayenin oruç bozduğunu düşünmüyorum..ama iğneler bozabilir sonuçta dışardan vucüda bir şeyler giriyor dimi ..

iğneleri iftardan sonra yapıyordum ben öğle ayarlamıştıkk
:1hug:

günaydın
ÖZLEM canım pek bilgim yok bu konuda
normalde hastalık için vurulan iğneler bozuyor ama bu farklı olabilir
akşam saatşne denk gelir belki
baktım ona sadece vucuda direnç veren iğneler bozuyormuş gerçi iğneler akşam saatlerine denk gelirse bozucanı sanmam ama bakalım
geçen sene bende ramazan ayında yaptırdım canım .ramazanı tam yarıladık tedavi başladı..muayenin oruç bozduğunu düşünmüyorum..ama iğneler bozabilir sonuçta dışardan vucüda bir şeyler giriyor dimi ..

iğneleri iftardan sonra yapıyordum ben öğle ayarlamıştıkk
:1hug:

anladım canım sağol hayırlısı ne diyeyim zaten istihareye yatıcam bakalım hayırlımı değilmi :Saruboceq:

zaten doktorum akşam yap demişti ..çünkü ertesi gün gündüz muayeneye baktığı için ,gündüz yapsam iğneyi olmayacak çünkü muayenin gidişatına göre doz düşürüyor veya yükseltiyor...
belki ogün iğne vermiycek ve sen yapmış olacaksın ..akşam yapmak en mantıklısı zaten ramazan olsun olmasın

baktım ona sadece vucuda direnç veren iğneler bozuyormuş gerçi iğneler akşam saatlerine denk gelirse bozucanı sanmam ama bakalım

anladım canım sağol hayırlısı ne diyeyim zaten istihareye yatıcam bakalım hayırlımı değilmi :Saruboceq:

inşş hayırlıdır canım hakkında
ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz sizz..ramazanda mı ?

Back
X