Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sevcanım maşallahh kuzucum bebikin büyümüş tatlişkomm inşallahhh sağlıcakla alırsın kucağınaaa
amin canım hepimizin hakkında hayırlısı olur inşallah2 aşılama geçti başımdan ikiside nagtif bak hiç bişey olmuyor üzülme umarım diğer aşılaman tutar canım hayırlısı olsun
canım meraba:1hug: yaa benimde bu 2. aşılama idi ama artık aşılama yaptrmam ya sadece stres yaratıyo bende bu şekildede olcağını pek sanmıyorum neyse hakkımızda hayırlısı olsun inş rabbim yüzümüzü güldürsün inşşşş
Kızlar hepinizin kandili mübarek olsun.
kızlar sizlerinde kandili mübarek olsun
güzel bir hafta geçirmeniz ve bol hamiş haberleriyle dolu bir hafta olur inşallah
kıslarrrrr bugun nerdesiniz bakayım yaaa kimsecikler yok burdaaaa
Valla canım benim işim var bugün çok ama
herkesten çok ben uğruyorum valla baksana
kıslarrr iyi haftalar .geçmiş kandiliniz mubarek olsun dualarınız kabul olsun inşallahhhhh.
yaa sizlere bişey sorucam herkes demiş yaa ramazanda tüp bbek yaptırmak istemiyorum biraz araştırdım hiç bir şeye zararı yoıkmuş yani ne muayene orucu bozuyor neden iğne çünkü iğne vucuda direnç için vurulmuyor sizler ne diyorsunuz paylaşırmısınız
amin canım hepimizin hakkında hayırlısı olur inşallah
baktım ona sadece vucuda direnç veren iğneler bozuyormuş gerçi iğneler akşam saatlerine denk gelirse bozucanı sanmam ama bakalımgünaydın
ÖZLEM canım pek bilgim yok bu konuda
normalde hastalık için vurulan iğneler bozuyor ama bu farklı olabilir
akşam saatşne denk gelir belki
geçen sene bende ramazan ayında yaptırdım canım .ramazanı tam yarıladık tedavi başladı..muayenin oruç bozduğunu düşünmüyorum..ama iğneler bozabilir sonuçta dışardan vucüda bir şeyler giriyor dimi ..
iğneleri iftardan sonra yapıyordum ben öğle ayarlamıştıkk :1hug:
baktım ona sadece vucuda direnç veren iğneler bozuyormuş gerçi iğneler akşam saatlerine denk gelirse bozucanı sanmam ama bakalım
anladım canım sağol hayırlısı ne diyeyim zaten istihareye yatıcam bakalım hayırlımı değilmi :Saruboceq: