Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Slm arkadaşlar eşim doktora gitti sonunda ve sonuçlarımız pek iyi değil.yine spermiogram sonucu 0.
Ultrasonda testislerde ufak küresel küçük yağ bezesi yada ona benzer bişey çıkmış ama bunun azospermle alakalı olmadığını söylemiş ve testisler normalden biraz küçük demiş hormonlarımız şükür iyi çıktı ama doktorun tek önerdiği TESE .ve şansın % 50-60 demiş başka çözüm yok . Ramazandan sonra düşünüyoruz .Ramazanda bol bol dua ederiz rabbim yüzümüze güler inşallah .Kızlar lütfen dua edin bu son şans bundanda bişi çıkmazsa ben bilmiyorum napıcazmafoldumben
Slm arkadaşlar eşim doktora gitti sonunda ve sonuçlarımız pek iyi değil.yine spermiogram sonucu 0.
Ultrasonda testislerde ufak küresel küçük yağ bezesi yada ona benzer bişey çıkmış ama bunun azospermle alakalı olmadığını söylemiş ve testisler normalden biraz küçük demiş hormonlarımız şükür iyi çıktı ama doktorun tek önerdiği TESE .ve şansın % 50-60 demiş başka çözüm yok . Ramazandan sonra düşünüyoruz .Ramazanda bol bol dua ederiz rabbim yüzümüze güler inşallah .Kızlar lütfen dua edin bu son şans bundanda bişi çıkmazsa ben bilmiyorum napıcazmafoldumben
demek yine 0 :çok üzgünüm: inşalalh tesede çıkar canım...allah yardımcınız olsun....Slm arkadaşlar eşim doktora gitti sonunda ve sonuçlarımız pek iyi değil.yine spermiogram sonucu 0.
:çok üzgünüm::çok üzgünüm: canım ya inşallah adetin gelirde bekeltmez seni...kızlar olmadığını biliyorum ama genede gittim kan testi yaptırdım. her zamanki sonuç 0,1 bu sonuç hiçmi değişmez ya arada 1 yada 2 falan damı olmaz hep 0,1. senağlamasenağlamasenağlama
geldiler gene bana soldan soldan.
neyse benimki negatifi gördü ya rahatlar sabaha kadar gelir kırmızılar muhtemelen bekleyelim bakalım biraz daha:çok üzgünüm:
evet canım o beklemeler çok fenakafamçokkarıştıhayatımda bir kere kan sonucu bekledim 45 dakika
Allahım anlatılamaz
kalbim boğazımda atıyordu sanki
o heyecanı ve sonundaki üzüntüyü yaşamayan bilmez
Rabbim kimseye yaşatmasın
canım bu hiç belli olmaz...yani ne kadar zamanda hamile kalınır bunu ayayrlayamayız...
ama istersen ben cevaplayayım...
ilk düşüğümden 6 ay sonra (ilk 2 ayını korunmuştuk)
2. düşükten de birbuçuk sene sonra( 3 ayını korunmuştuk)
3. düşükten sonra ise 2 sene 2 ay oldu henüz bir gebelik olmadı(yaklaşık 1 senesini korunduk)