• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
esile@mısra tebrik ederim Allah kucağına almayı nasip etsin.Ne güzel kk ya ne zaman girsem bir hamile haberi,Allah nazardan saklasın darısı bizim başımıza.

Slm arkadaşlar eşim doktora gitti sonunda ve sonuçlarımız pek iyi değil.yine spermiogram sonucu 0.
Ultrasonda testislerde ufak küresel küçük yağ bezesi yada ona benzer bişey çıkmış ama bunun azospermle alakalı olmadığını söylemiş ve testisler normalden biraz küçük demiş hormonlarımız şükür iyi çıktı ama doktorun tek önerdiği TESE .ve şansın % 50-60 demiş başka çözüm yok . Ramazandan sonra düşünüyoruz .Ramazanda bol bol dua ederiz rabbim yüzümüze güler inşallah .Kızlar lütfen dua edin bu son şans bundanda bişi çıkmazsa ben bilmiyorum napıcazmafoldumben

allah yardımcın olsun canım
en yakın zamanda rabbim yüzünüzü güldürür inşallah

Slm arkadaşlar eşim doktora gitti sonunda ve sonuçlarımız pek iyi değil.yine spermiogram sonucu 0.
Ultrasonda testislerde ufak küresel küçük yağ bezesi yada ona benzer bişey çıkmış ama bunun azospermle alakalı olmadığını söylemiş ve testisler normalden biraz küçük demiş hormonlarımız şükür iyi çıktı ama doktorun tek önerdiği TESE .ve şansın % 50-60 demiş başka çözüm yok . Ramazandan sonra düşünüyoruz .Ramazanda bol bol dua ederiz rabbim yüzümüze güler inşallah .Kızlar lütfen dua edin bu son şans bundanda bişi çıkmazsa ben bilmiyorum napıcazmafoldumben

Merhaba barbiem benim esimde azosperm.
Ilk spermiogrami 4 mayis yaptik sonucu 6 mayis aldik ve 0 yani azosperm.
Geçen hafta ürologa gittik doktor esimi muayene ettikten sonr testisi normal dedi hormon bozuklugu gözükmüyor dedi.
Kan tahlili yaptik dün bugün sonucu aldik ve hersey normal yani FSH ve LH degerleri normal. Cuma günü birdaha spermiogram yapicak. Insallah o gün mucize yasarizda bir kaç tane çikar.
Biz mayistan beri esime nohut suyu kürü içiriyorum ve bitkisel ilaçlari aliyor.
Insallah mikro tese'de bulunur esinde.
Esin hangi doktora gitti ?

demek yine 0 :çok üzgünüm: inşalalh tesede çıkar canım...allah yardımcınız olsun....

kızlar olmadığını biliyorum ama genede gittim kan testi yaptırdım. her zamanki sonuç 0,1 bu sonuç hiçmi değişmez ya arada 1 yada 2 falan damı olmaz hep 0,1. senağlamasenağlamasenağlama

geldiler gene bana soldan soldan.

neyse benimki negatifi gördü ya rahatlar sabaha kadar gelir kırmızılar muhtemelen bekleyelim bakalım biraz daha:çok üzgünüm:
:çok üzgünüm::çok üzgünüm: canım ya inşallah adetin gelirde bekeltmez seni...

hayatımda bir kere kan sonucu bekledim 45 dakika
Allahım anlatılamaz
kalbim boğazımda atıyordu sanki
o heyecanı ve sonundaki üzüntüyü yaşamayan bilmez
Rabbim kimseye yaşatmasın
evet canım o beklemeler çok fenakafamçokkarıştı
bende çok tahlil bekledim...ama benim için en zoruda 3. hamileliyimde son birkez daha utrasona girmek için dr un yanın girdiğim o 5 dk:çok üzgünüm:
o kadar heyacan stres yapmıştımki kalbimin atışını duyuyordum...
utrasona yattığım zamn ise sanki kalbim yerinden çıkacak gibi oldu...hep içimden ne oolur kalbi pıt pıt atıyor desin diye çok dua ettim...
ama yine olmadı...hayırlısı olsun...
beklemek diyince bu aklıma geldi:çok üzgünüm: hayatım boyunca o beş dakikayı hiç unutamam...

Merhaba barbiem benim esimde azosperm.
Ilk spermiogrami 4 mayis yaptik sonucu 6 mayis aldik ve 0 yani azosperm.
Geçen hafta ürologa gittik doktor esimi muayene ettikten sonr testisi normal dedi hormon bozuklugu gözükmüyor dedi.
Kan tahlili yaptik dün bugün sonucu aldik ve hersey normal yani FSH ve LH degerleri normal. Cuma günü birdaha spermiogram yapicak. Insallah o gün mucize yasarizda bir kaç tane çikar.
Biz mayistan beri esime nohut suyu kürü içiriyorum ve bitkisel ilaçlari aliyor.
Insallah mikro tese'de bulunur esinde.
Esin hangi doktora gitti ?

canım bu hiç belli olmaz...yani ne kadar zamanda hamile kalınır bunu ayayrlayamayız...
ama istersen ben cevaplayayım...
ilk düşüğümden 6 ay sonra (ilk 2 ayını korunmuştuk)

2. düşükten de birbuçuk sene sonra( 3 ayını korunmuştuk)

3. düşükten sonra ise 2 sene 2 ay oldu henüz bir gebelik olmadı(yaklaşık 1 senesini korunduk)

herkese hayırlı günler canlaropuyorumnanaktan

Selam Fadik, geçmişi okuyordum da sen hiç kan pıhtılaşması var mı diye baktırdın mı? Yani düşüklerden sonra otopsi yapıyorlar.
Öperim seni ve inşallah bir daha ki sefere bebişin sana sıkı sıkı tutunur ve hiç bırakmaz..

Back
X