- 5 Eylül 2023
- 151
- 39
- 18
- 28
- Konu Sahibi dyt_725495
Kızlar eşinin sperm testinde ileri hızı düşük olup doğal yolla hamile kalan var mı? Morfolojisi ve sayısı neydi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim eşimin morfolojisi %1 şuan ileri hareket %30 ve hamile kalamıyorum neredeyse 5 buçuk sene oldu canımKızlar eşinin sperm testinde ileri hızı düşük olup doğal yolla hamile kalan var mı? Morfolojisi ve sayısı neydi?
Canım bizim morfoloji %10 çıktı, ml de 39 milyon ama hızlı ileri hızımız düşük çıktı gittiğimiz üroloji doktorları klomen proviron ve promen k verdi 3 hafta sonra kontrolümüz var bakalım sayı ve morfoloji için iyi dediler hız da bu takviyelerle yükseliyormuş araştırdığım kadarıyla sizin hız,sayı neydi? Ve ilaç kullanıyor musunuz sen de herhangi bir sorun var mı ben hsg oldum bu ayBenim eşimin morfolojisi %1 şuan ileri hareket %30 ve hamile kalamıyorum neredeyse 5 buçuk sene oldu canımaynı soruyu bende merak ediyorum acaba morfoloji düşüklüğü olupta hamile kalanlar varmı diye
Şunuda ekleyeyim bir de canım doktor bana dedi ki polikistik başlangıcı dedi yeni başlamış şuan dedi bu ay 12 yumurtam göründü zaten ama adetim düzenli benim her ay düzenli olur zaten polikistik hastaların adeti düzensiz oluyormuş benimki yeni yeni başladığı için belkide düzensiz değil bilemiyorum . Bende rahim filmi çekildim herhangi birsey çıkmadı sonucum temizdi senin sonuçların nasıl canım ?Total sperm sayısı 14 milyon
Konsantrasyon 7
Toplam hareketli %40
İleri hareketli %30
Yerinde hareketli %10
Hareketsiz %60
morfoloji %1
Bu şekilde canım eşim takviye ilaçlar kullanıyor bende aynı şekilde bu ay femara klomen estrofem d vitamini protime vomen ve folik asit kullandım 3 kaliteli yumurtam oluşmuş 22 mm 20 mm diğeri de 19 mm dedi doktor bata 10 gün kaldı bakalım canım artık çok yıprandımhayırlısı olur inşallah sende durumlar ne ? Doktor morfoloji bozukluğu var dedi eşime ama bu halle çocugunuz olmaz diyemem dedi o yüzden bu ay ilaç tedavisi yaptık bana kalsa direkt aşılamaya gidicektim çünkü daha önce de klomen vs kullandım ama femarayı ilk kez kullandım sen femara kulllandınmı bu ay ?
Canım ben kendi doktorumdan hiç memnun kalmadım bana sadece inofolic combi hp verdi rahmin sağlıklı görünüyor dedi 35 günde bir genelde düzenli oluyorum adet ama ben de takviye bir şeyler kullanmak istiyorum bu yüzden ayın 25 inde başka doktora randevu aldım hazır hsg yi yeni olmuşken şansımı kaybetmek istemiyorum çünkü eşim de takviye kullanıyorken hemde bu arada senin ileri hızın çok iyi bence biraz morfoloji düşük o da inşallah düzelirTotal sperm sayısı 14 milyon
Konsantrasyon 7
Toplam hareketli %40
İleri hareketli %30
Yerinde hareketli %10
Hareketsiz %60
morfoloji %1
Bu şekilde canım eşim takviye ilaçlar kullanıyor bende aynı şekilde bu ay femara klomen estrofem d vitamini protime vomen ve folik asit kullandım 3 kaliteli yumurtam oluşmuş 22 mm 20 mm diğeri de 19 mm dedi doktor bata 10 gün kaldı bakalım canım artık çok yıprandımhayırlısı olur inşallah sende durumlar ne ? Doktor morfoloji bozukluğu var dedi eşime ama bu halle çocugunuz olmaz diyemem dedi o yüzden bu ay ilaç tedavisi yaptık bana kalsa direkt aşılamaya gidicektim çünkü daha önce de klomen vs kullandım ama femarayı ilk kez kullandım sen femara kulllandınmı bu ay ?
Yani beni direkt aşılamaya yönlendirdi önceki doktorum ama eşimin doktoru bence ilaçları kullanın hsg den sonra şansınız da çok artar bence gerek bile kalmayabilir dedi benim özel hastane olduğu için direkt para almaya yönelik işlem yapıyorlar bence ve memnun kalmadım moralimi çok bozmuştu çıktığımdaŞunuda ekleyeyim bir de canım doktor bana dedi ki polikistik başlangıcı dedi yeni başlamış şuan dedi bu ay 12 yumurtam göründü zaten ama adetim düzenli benim her ay düzenli olur zaten polikistik hastaların adeti düzensiz oluyormuş benimki yeni yeni başladığı için belkide düzensiz değil bilemiyorum . Bende rahim filmi çekildim herhangi birsey çıkmadı sonucum temizdi senin sonuçların nasıl canım ?
Evet canım hsg den sonra şansınız artıyor istanbuldamısın nerdesin hangi şehirde ?Canım ben kendi doktorumdan hiç memnun kalmadım bana sadece inofolic combi hp verdi rahmin sağlıklı görünüyor dedi 35 günde bir genelde düzenli oluyorum adet ama ben de takviye bir şeyler kullanmak istiyorum bu yüzden ayın 25 inde başka doktora randevu aldım hazır hsg yi yeni olmuşken şansımı kaybetmek istemiyorum çünkü eşim de takviye kullanıyorken hemde bu arada senin ileri hızın çok iyi bence biraz morfoloji düşük o da inşallah düzelir
Benim hsg de bir problem çıkmadı, kadın doğumcumun yaptığı hormon testinde tsh hafif yüksekti Şuan 2,5 altına indi, yumurtalıklarda kist yok fakat pco görünümü var demişti önceden bir doktor, her ay adetim olur fakat 35 gün civarı sürüyor onda bir problem görmedi her ay düzenli olman yeterli demişti her bünyenin kendi düzeni vardır gibi konuştu, fakat bu aralar aşırı stres yapıyorum düzenimin bozulmasından korkuyorumEvet canım hsg den sonra şansınız artıyor istanbuldamısın nerdesin hangi şehirde ?
Canıım burda önemli olan ileri hareket ve morfoloji ileri hareketiniz kaç ? Sizin morfoloji %10 gayet güzel ileri hareket ve sayıda güzelse bence aşılama için acele etmeyin derim . Tabi burda doktor çok önemli bende bu ay yeni bir doktorla başladım tedaviye her türlü durumu değerlendiriyor ilaç veriyor önceki gittiğim doktorlarım sadece klomen ve folik asit verip gönderiyorlardı. Şimdiki doktorum femara klomen estrofem ornisid fort glifor Q plus protime women bunları verdi bir de ismini hatırlamıyorum bant verdi karın bölgeme yapıştırdım beş gün kalıcak şekildeCanım ben kendi doktorumdan hiç memnun kalmadım bana sadece inofolic combi hp verdi rahmin sağlıklı görünüyor dedi 35 günde bir genelde düzenli oluyorum adet ama ben de takviye bir şeyler kullanmak istiyorum bu yüzden ayın 25 inde başka doktora randevu aldım hazır hsg yi yeni olmuşken şansımı kaybetmek istemiyorum çünkü eşim de takviye kullanıyorken hemde bu arada senin ileri hızın çok iyi bence biraz morfoloji düşük o da inşallah düzelir
Çok iyiymiş doktorunuzu öğrenebilir miyim acaba iatanbuldaysa? bizim morfoloji ve sayı güzel toplam hareket %47 fakat ileri hareket %5 maalesef ilaçları kullanıyoruz bu ay sonunda test vereceğiz klomen promen k ve proviron kullandık bakalım sonuçlar nasıl olacakCanıım burda önemli olan ileri hareket ve morfoloji ileri hareketiniz kaç ? Sizin morfoloji %10 gayet güzel ileri hareket ve sayıda güzelse bence aşılama için acele etmeyin derim . Tabi burda doktor çok önemli bende bu ay yeni bir doktorla başladım tedaviye her türlü durumu değerlendiriyor ilaç veriyor önceki gittiğim doktorlarım sadece klomen ve folik asit verip gönderiyorlardı. Şimdiki doktorum femara klomen estrofem ornisid fort glifor Q plus protime women bunları verdi bir de ismini hatırlamıyorum bant verdi karın bölgeme yapıştırdım beş gün kalıcak şekilde
Sana ne kadar stres yapma desem de boş konuşmuş olurum ama mecburuz stres yapmaman lazım seni en iyi ben anlarım stres gerçekten çok etkliyor herşeyiBenim hsg de bir problem çıkmadı, kadın doğumcumun yaptığı hormon testinde tsh hafif yüksekti Şuan 2,5 altına indi, yumurtalıklarda kist yok fakat pco görünümü var demişti önceden bir doktor, her ay adetim olur fakat 35 gün civarı sürüyor onda bir problem görmedi her ay düzenli olman yeterli demişti her bünyenin kendi düzeni vardır gibi konuştu, fakat bu aralar aşırı stres yapıyorum düzenimin bozulmasından korkuyorum
Bi yerde okumuştum beyinde adet döngüsünü oluşturan Kısım ve duyguları oluşturan Kısım yanyanaymış ve duygusal durum adet döngüsünü bu yüzden aşırı etkiliyormuş o yüzden stres yapmamam gerektiğini anlatıyorum da kendime…Sana ne kadar stres yapma desem de boş konuşmuş olurum ama mecburuz stres yapmaman lazım seni en iyi ben anlarım stres gerçekten çok etkliyor herşeyi![]()
Karın bölgenize yakı mı verdi faydalı diye duymuştumCanıım burda önemli olan ileri hareket ve morfoloji ileri hareketiniz kaç ? Sizin morfoloji %10 gayet güzel ileri hareket ve sayıda güzelse bence aşılama için acele etmeyin derim . Tabi burda doktor çok önemli bende bu ay yeni bir doktorla başladım tedaviye her türlü durumu değerlendiriyor ilaç veriyor önceki gittiğim doktorlarım sadece klomen ve folik asit verip gönderiyorlardı. Şimdiki doktorum femara klomen estrofem ornisid fort glifor Q plus protime women bunları verdi bir de ismini hatırlamıyorum bant verdi karın bölgeme yapıştırdım beş gün kalıcak şekilde
Merhaba Yakı gibi değil aslında bant çeklinde climera bant diye geçiyor ismiKarın bölgenize yakı mı verdi faydalı diye duymuştum
Canım bizim de bu ay ml'de 24 milyon çıktı (geçmiş aylarda 34 milyon çıkıyordu, bu ay perhiz yapamadık, 1 günlük spermde düşük çıktı malesef)Canım bizim morfoloji %10 çıktı, ml de 39 milyon ama hızlı ileri hızımız düşük çıktı gittiğimiz üroloji doktorları klomen proviron ve promen k verdi 3 hafta sonra kontrolümüz var bakalım sayı ve morfoloji için iyi dediler hız da bu takviyelerle yükseliyormuş araştırdığım kadarıyla sizin hız,sayı neydi? Ve ilaç kullanıyor musunuz sen de herhangi bir sorun var mı ben hsg oldum bu ay
Canım sizin morfoloji çok iyiymiş, hemen hemen aynı ilaçları kullanyoruz proxeed bildiğim kadarıyla promen k ile eş değer, 1.5 ayı geçti bizim kullanalı 15 gün sonra test vereceğiz bakalım ne çıkıcak, benim kadın doğum doktorum da aşılama dedi ama üroloji doğal yolla kalırsınız diyor ikilemde kaldım başka bir kadın doğumcuya da danışacağım sen ek olarak bir ilaç kullanıyor musun bana sadece inofolic combi verdiCanım bizim de bu ay ml'de 24 milyon çıktı (geçmiş aylarda 34 milyon çıkıyordu, bu ay perhiz yapamadık, 1 günlük spermde düşük çıktı malesef)
%2 ileri hızlı
%35 hareketli
%62 hareketsiz
%30 morfoloji
Doktor doğal yolla olur diyor. Bizim yaşımız 35. 17 ay oldu. Bu ay 3. Aşılamamı oldum bekliyorum. Umarım sen de doğal yolla bebeğine kavuşursun kuzum. Benim eşim proxeed kullanıyor bu ay ek olarak klomen verdi doktorum
Bu arada ideğerlerimiz bizde biraz hız yüksek sizde morfoloji diğerleri benziyor aslında ama bizim yaşlar, 26-27 , sende herhangi bir problem var muCanım bizim de bu ay ml'de 24 milyon çıktı (geçmiş aylarda 34 milyon çıkıyordu, bu ay perhiz yapamadık, 1 günlük spermde düşük çıktı malesef)
%2 ileri hızlı
%35 hareketli
%62 hareketsiz
%30 morfoloji
Doktor doğal yolla olur diyor. Bizim yaşımız 35. 17 ay oldu. Bu ay 3. Aşılamamı oldum bekliyorum. Umarım sen de doğal yolla bebeğine kavuşursun kuzum. Benim eşim proxeed kullanıyor bu ay ek olarak klomen verdi doktorum
Canım evet benzer olduğumuz için özellikle umutsuzluğa kapılmaman için paylaşmak istedim. Bence de değerlerimiz çok benzer..hatta ilk defa bu kdar benzer değerli birilerine rastladım burda ve yalan yokBu arada ideğerlerimiz bizde biraz hız yüksek sizde morfoloji diğerleri benziyor aslında ama bizim yaşlar, 26-27 , sende herhangi bir problem var mu
Ailem tarafından sosyal baskı yok fakat çevre tarafından var diyebilirim, hani herkes gözlüyor gibi bir sorun çıkmasını… Biz 1 yıl 2 aydır evliyiz ilk aylar korunduk ama yaklaşık 1 seneye yakındır istiyoruz, benim hormonal bir sıkıntım çıkmadı sadece tshı 2.5 altına indirmek istedi doktor gebelikte öyle isteniyormuş benim biraz daha yüksekmiş geçen ay o da indi şükür adetlerim 25 günde bir oluyordu geçen ay hsg çektirdim daha günüm olmasına rağmen adet sancısı çekiyorum sanki 2 gündürCanım evet benzer olduğumuz için özellikle umutsuzluğa kapılmaman için paylaşmak istedim. Bence de değerlerimiz çok benzer..hatta ilk defa bu kdar benzer değerli birilerine rastladım burda ve yalan yokdoğal yollla olur demesi içimi rahatlattı. Çünkü benim doktorum da en başından beri doğal yolla olur diyor, aşılama yapmayı bile bana bırakmıştı. Zorlamadı yani. Ben yaşım geçiyor diye hemen aşılama işlerine girdim canım. Üçüncü aşılamamı yaptırdım beklemedeyim.
Kuzum benim FSH değerim yüksek 11.8 (doktorum sorun yok diyor. Yumurtluyorsun Çatlıyorsun herşey yolunda diyor)
Ama ben yumurta kalitemi desteklemek için promotil ve maxijuno kullanıyorum (ikisiini de almış bulundum o sebeple bir gün birini bir gün virini içiyorum. İkisi de sendeki inofolic in vitamine zenginleştirilmiş hali, maxijunonun içeriği en zengin olan)
Ben senin yaşında olsaydım kesinlikle daha beklerdim. Çok gençsin. Sosyal baskı da yoksa bekleyin derim. Çünkü aşılamanın da garantisi yok gördüğün gibi. Ailenize falan çok dillendirmeyin bebek istediğinizi, sosyal baskı çok zor oluyor. Biraz akışına bırakın canım. Siz ne kadardır deniyordunuz?