Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence celalettin peruya gidin sayıyı arttırırselam kızlar benim eşime önce azosperm teşhisi konuldu daha sonra 1-2 tane çıkış olmaya başladı . Memoriale gitmeyi düşünüyoruz ama kararsızım açıkçası . Önerir misiniz bana ? Gidip de bu sebepten ötürü olumlu sonuç alan var mı?
Onu da düşündüm ama bi hayli iğne ilaç veriyormuş sanırım gözüm korktu bir zararı olursa diyeBence celalettin peruya gidin sayıyı arttırır
Memorial Şişli hastasıyım. Transferde karşılaştığım bir bayanın eşinde de böyle bir sorun vardı. Tedaviye başlamadan önce Memorial ın androloğu Murad Başar var onda ilaç tedavisi olmuş ve teşekkür olmadan çıkış olunca o şekilde tedaviye başlamışlar sonucunu bilemiyorum ama Murat hoca iyi bir doktor bu konuda tavsiye ederim. Biz de bi kaç defa görüştük kendisi ile.selam kızlar benim eşime önce azosperm teşhisi konuldu daha sonra 1-2 tane çıkış olmaya başladı . Memoriale gitmeyi düşünüyoruz ama kararsızım açıkçası . Önerir misiniz bana ? Gidip de bu sebepten ötürü olumlu sonuç alan var mı?
Doğrudan tese demiyor değil mi ? Ben tese olsun istemiyorum ilaç tedavisiyle sperm sayısı kalitesi arttırılsın istiyorumMemorial Şişli hastasıyım. Transferde karşılaştığım bir bayanın eşinde de böyle bir sorun vardı. Tedaviye başlamadan önce Memorial ın androloğu Murad Başar var onda ilaç tedavisi olmuş ve teşekkür olmadan çıkış olunca o şekilde tedaviye başlamışlar sonucunu bilemiyorum ama Murat hoca iyi bir doktor bu konuda tavsiye ederim. Biz de bi kaç defa görüştük kendisi ile.
Erkek faktörü durumunda zaten Murat hocaya yönlendiriyorlar. Gereken tahlil tetkikleri istiyor hoca. Ona göre tedavi planlıyor. O arkadaş ablası ile elti imiş mesela. Ablası da aynı yerde tüp tedavisi ile hamile kalmış. Yani kayninda da azo durumu varmış. Kayni teşekkür olmuş. O kızın anlattığı hoca ilaç vermiş onunla çıkış olunca teseye gerek kalmadığı idi. İnşallah sizde de gerek kalmaz. Dediğim gibi Murat hoca gerçekten iyi bir doktor. Mutlaka görüşmenizi tavsiye ederim.Doğrudan tese demiyor değil mi ? Ben tese olsun istemiyorum ilaç tedavisiyle sperm sayısı kalitesi arttırılsın istiyorum
Erkek faktörü durumunda zaten Murat hocaya yönlendiriyorlar. Gereken tahlil tetkikleri istiyor hoca. Ona göre tedavi planlıyor. O arkadaş ablası ile elti imiş mesela. Ablası da aynı yerde tüp tedavisi ile hamile kalmış. Yani kayninda da azo durumu varmış. Kayni teşekkür olmuş. O kızın anlattığı hoca ilaç vermiş onunla çıkış olunca teseye gerek kalmadığı idi. İnşallah sizde de gerek kalmaz. Dediğim gibi Murat hoca gerçekten iyi bir doktor. Mutlaka görüşmenizi tavsiye ederim.
O zman önce Murat hocayla görüşmekte fayda var . İnşallah ilaçla tedavi yoluna gider . Çok teşekkür ederim yardımcı olduğun içinErkek faktörü durumunda zaten Murat hocaya yönlendiriyorlar. Gereken tahlil tetkikleri istiyor hoca. Ona göre tedavi planlıyor. O arkadaş ablası ile elti imiş mesela. Ablası da aynı yerde tüp tedavisi ile hamile kalmış. Yani kayninda da azo durumu varmış. Kayni teşekkür olmuş. O kızın anlattığı hoca ilaç vermiş onunla çıkış olunca teseye gerek kalmadığı idi. İnşallah sizde de gerek kalmaz. Dediğim gibi Murat hoca gerçekten iyi bir doktor. Mutlaka görüşmenizi tavsiye ederim.
Siz tüp bebek bölümünden ön görüşme randevusu alın hatta Semra hocanın da olacağı şekilde bir randevu oluşturun. Genel olarak ön görüşmeden ücret talep etmiyorlar. Androlojiye de onlar sizi yönlendirir ve tüp bebek hastası olarak gidince indirimli oluyor %50 gibi. Normalde Murat hoca prof olduğu için 500 civarı olabilir muayenesi. Biz mayista 220 ödemiştik. Bir de tekrar orda sperm testi istiyorlar zaten tedaviye başlamadan. Yani demek istediğim direk murat hocaya giderseniz daha çok ödersiniz. Hem de senin için de gereken eksik tetkik varsa onları da değerlendirirler.O zman önce Murat hocayla görüşmekte fayda var . İnşallah ilaçla tedavi yoluna gider . Çok teşekkür ederim yardımcı olduğun için
İlaç igneyi mutlaka vericek siz memoriale gitseniz eşinizi direk teseye alacaklar evet belki 1-2 tane çıkar ama tese dönüşü olmayan zararlar veriyor testiseOnu da düşündüm ama bi hayli iğne ilaç veriyormuş sanırım gözüm korktu bir zararı olursa diye
Peki sperm havuzu yapıyorlar mı bu konuda bilginiz var mı ?Siz tüp bebek bölümünden ön görüşme randevusu alın hatta Semra hocanın da olacağı şekilde bir randevu oluşturun. Genel olarak ön görüşmeden ücret talep etmiyorlar. Androlojiye de onlar sizi yönlendirir ve tüp bebek hastası olarak gidince indirimli oluyor %50 gibi. Normalde Murat hoca prof olduğu için 500 civarı olabilir muayenesi. Biz mayista 220 ödemiştik. Bir de tekrar orda sperm testi istiyorlar zaten tedaviye başlamadan. Yani demek istediğim direk murat hocaya giderseniz daha çok ödersiniz. Hem de senin için de gereken eksik tetkik varsa onları da değerlendirirler.
Memorialde doğrudan teseye mi alıyorlar ? Ben çıkış olduğu Sürece tese istemiyorumİlaç igneyi mutlaka vericek siz memoriale gitseniz eşinizi direk teseye alacaklar evet belki 1-2 tane çıkar ama tese dönüşü olmayan zararlar veriyor testise
Merhaba, hayır henüz başlayamadık. Bu ayki reglimle başlamayı düşünüyoruz kısmetse Memorial Şişlidemerhaba tedavinizi oldunuz mu acaba?ben de memoraile gitmeyi düşünüyorum.sperm havuzu yapiyorlar mi acaba?
hayirli olsun.umarim pozitif sonucu gorursun.ben 5 yil once memorilde hamile kalmistim.bir oglum var cok sukur.kardes icin gitmeyi dusunuyoruz yakin zamanda.Merhaba, hayır henüz başlayamadık. Bu ayki reglimle başlamayı düşünüyoruz kısmetse Memorial Şişlide
bende somestrda gitmeyi dusunuyorum istanbula.umarim hemen baslayabilirim.gerekli olan testleri yaptirma asamasindayim.amh testi isteniliyor.onu devlet hastanesinde yapabilirmiyiz bilginiz var mi?inşallah çok teşekkür ederim. Karşılaşırız belki de