arkadaşlar eşimde sperm azlığı ve morfoloji bozukluğu var...doğal yolla ve aşılama olmazmış.o nedenle tüp bebeğe başlıyoruz...ilk denemem olduğundan tutarmı tutmaz mı bilmiyorum...erkek kısırlığında ilk denemede hamile kalan varmı? yada doktorlar % kaç şans veriyorlar?
tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim
benim yaşım 23 eşimin yaşı 30 bu ilk denememiz olucak...
eşimin son testte sperm sayısı 14 milyon morfolojiside %99du...
yani sadece spermlerin % 1 i düzgün...mikroenjeksiyon yapılcak...
bende hiç ama hiç sorun yok ne hormonlarda ne rahmimde yaşımda genç ya bunlar avantaj olurmu ki??
en büyük avantaj sende sorun olmaması canım bizdede aynı sorun vardı ben ilk denemede hamile kaldım anca 6. haftada kürtaj oldum...
ayy çok şükür rabbime.inşş ilk denemede bende hamile kalırım sağlıklı bir şekilde...eşimin ilk testte sayısı 2milyon çıkmıştı ihtimal daha azdı morfolojisi baya bozuk die.ama sonra bitkisel kürler vs. ile sayısını 14milyona çıkınca tabi düzgün sperm sayısı da arttı çok şükür..doktorlarda daha umutlu konuştular...allah nasip ederde inş herşey güzel giderrr
slm
bizdede şidddetli sperm sayı ve hareket bozukluğu var,ilk denemede olmadı.bugün yumurtalarım toplandı bakalım yarın güzel haberler alırız inşallah.bazı arkadaşlar tdoğru söylüyor,gittiğimiz merkez ve kullandıkları teknoloji çok önemli,benim şu an gittiğim merkez bu konuda iyi ve tabi ki güleryüz bu işin olmassa olmazı,çok güzel bir yazı vardı bugün bana verdikleri ilaç reklamında:
BAZEN MUCİZELER BİLE BİRAZ YARDIM İSTER
bzizmde arkadaşlar biraz yardıma ve YÜCE ALLAHIMIN yardımına ihtiyacımız var..
canım yanlışmı yazdın acaba 6 günde değer 2den 14 milyona mı çıktı?canım keçiboynuzu kürünü içio sabah akşam..sonra muslu medine ballı pekmezli macun var onu yiyo..birde en son kayınvalidem ahmet marankinin sperm artırıcı bir macun tarifini alıp yaptırdı sabah akşam birer kaşık ondan yiyor...
hergün 1tane muz ve badem fındık gibi yiyecekler yiyor..6günde 2milyondan 14milyon oldu canım değer..daha öncede böyle yükselmişti ama sonra biz bıraktık kullanmayı bırakınca sayı düştü..ondan şimdi devam ediyorz..sizde başlarsanız bırakmayın
benim yaşım 23 eşimin yaşı 30 bu ilk denememiz olucak...
eşimin son testte sperm sayısı 14 milyon morfolojiside %99du...
yani sadece spermlerin % 1 i düzgün...mikroenjeksiyon yapılcak...
bende hiç ama hiç sorun yok ne hormonlarda ne rahmimde yaşımda genç ya bunlar avantaj olurmu ki??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?