Nil canim, benimde esimle aramda 7 yas var, ilk tup bebek denememde ben 22 yasinda esim 29 yasinda idi, benim esim seker hastasi, gecirdigi bir ameliyat yuzunden sperm idrar kesesine gidiyor disa gelmiyodu, degerleri iyi diyolardi tam bilmiyorum, benim esimin duzenli kullandi insulin ve ilaclar var. Bende hic bir problem yoktu, cok umutlandirdilar bizi turkiyede ama olmadi, ikinci denemede kimyasal gebelik, ucuncu denem yurtdisi negativ, dorduncu deneme donus embriyolar ile pozitif, 8+2 ikiz gebeyim suanda, sabret bekle canim dilerim ilk denemende olur
Birde esine TESA degil TESE yapilmasini isteyin siddetle tavsiye ederim, cunku TESE oldumu direk erkegin arastirisin canim cok daha kaliteli sperm buluyolar, TESA yapdilar benim esime ilk daha zahmetsiz igne ile alindi icin, doktor allah razi olsun aldi gibi bakti olu olduklarini gorunce hemen TESE yapti bu yontem cok cok daha basarili bir yontem, ben iki ay kadar esime keci boynuzu kuru yaptim, dilerim hersey gonlunuzce olur
merhaba.tese sperm olmadığında yapılmıormu?sperm olmadığında burada gerek duymuor doktorlar kimse yaptırmıor siz de spermlerdışarı çıkmıo die miyaptılarki? birde hangi merkeze gtiin sen
benim yaşım 23 eşimin yaşı 30 bu ilk denememiz olucak...
eşimin son testte sperm sayısı 14 milyon morfolojiside %99du...
yani sadece spermlerin % 1 i düzgün...mikroenjeksiyon yapılcak...
bende hiç ama hiç sorun yok ne hormonlarda ne rahmimde yaşımda genç ya bunlar avantaj olurmu ki??
yazılanlara baktım da takdir gerçekten allahın kiminin durum zor gibi ama hemen olmuş kiminde ihtimal yüksekken olmamış..rabbim nasip eder inş kimseyi çokbekletmez..ama yinede ilk denemede hamile kalanları okuyunca çok umutlanıyorum...mümkün olduğunca pozitif düşünme taraftarıyım umarım tedevi sürecince hep böyle olurum...
canım_ca arkadaşım inş sende bu defa güzel sonucu verirsin bizlere.rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin herkese..
benimde eşimde sperm azlığı vardı. 1 milyondu. tüp bebek yapmamız gerektiği söylendi ve tedavi aşamasında 13 gün boyunca 300 ml pregon kullanmama rağmen bendede yumurta oluşmadı. 2 tane yumurtam oldu oda 18 ml di zaten onunda biri döllenmiş diğerinde hiçbişey olmamış. umarım herşey yolunda olur ve ayın 24 ünde güzel haberler veririm...
ne güzelçok sevindim sizinnadınıza..darısı bizlerinde başına inş
haklısın umarım mucizeler sizi ve bizleri bulur...siz hangi merkeze gidiyorsunuz?birde ilk denemenizde kaç embriyo transfer edildi sana
aminnn ne zaman başlayacaktın tedaviye
umarım nil bizlerede gelir o mucize..benim 2.denemem umut tüp bebekteyim..ilk denememde başka yerde olumsuz sonuçlandı..29 yaşındayım o yüzden yarında tek embriyo transferi olucak..eğer şimdide olmassa ALLAHIM KORUSUN 3,de iki tane koyuyorlarmışş
umarım nil bizlerede gelir o mucize..benim 2.denemem umut tüp bebekteyim..ilk denememde başka yerde olumsuz sonuçlandı..29 yaşındayım o yüzden yarında tek embriyo transferi olucak..eğer şimdide olmassa ALLAHIM KORUSUN 3,de iki tane koyuyorlarmışş
banada tek yumurta koyacaklar çok ısrar ettim ama doktor kabul etmedi 2 transferi ben tedaviye başladıktan sonra umutta birden fazla koyduklarını duydum hemde çok yakın bir arkadaşın kızkardeşine hatta 2 konmuş biri çift yumurta ikizi olmuş 3 bebiş oldu yani ama 2 sini redüke etmişler tek bebek kalmış şimdi 3 aylık hamile. sen biraz ısrar et belki işe yarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?